Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LISSABONIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lissabonin lentokentällä

  Lissabon on yksi harvoista Euroopan pääkaupungeista, jossa sen kansainvälinen lentokenttä sijaitsee itse kaupungissa. Sen lisäksi, että se tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, kun saavut maahan, se tarjoaa myös erinomaiset kulkuyhteydet ympäriinsä helposti ja nopeasti. Vain alle 25 minuutin metromatkan jälkeen löydät itsesi Lissabonin kaupungin sydämestä. Lissabonin keskusta on sekoitus monia kulttuureja ja aikakausia. St. Georgen linnasta Rossioon ja kauniiseen pombalinen arkkitehtuuriin - rakastut varmasti Lissabonin vanhaan maalliseen viehätysvoimaan. Autonvuokraus Lissabonin lentokentältä antaa mahdollisuuden myös suunnata Expoon, Lissabonin uudempaan osaan, ja viettää aikaa tutustumalla tähän vilkkaaseen naapurustoon. Harkitse samoin matkaa lännen suuntaan kohti Cascaisia ja Sintraa rentouttavalle päiväretkelle. Suunta etelään ja löydät alueen upeat ja Portugalin parhaat hiekkarannat - Costa da Caparica, Figueirinha ja Portinho da Arabida, joka äänestettiin vuoden 2018 parhaaksi Euroopan rannaksi.

  Auto Europe tarjoaa yli 60 vuoden autonvuokrauksen kokemuksen ja tarjoaa hyviä tarjouksia useilta tunnetuimmilta autovuokraamoilta. Yhteistyökumppanuus useiden paikallisten, sekä kansainvälisten vuokraamojen kanssa tarkoittaa myös sitä, että voit valita sopivimman auton useasta joukosta ajoneuvoja, mikä varmistaa, että löydät oikean ajoneuvon matkallesi. Autonvuokrauksen ohella tarjoamme myös asuntoautojen ja luksusautojen vuokrausta. Jos haluat lisätietoja tai haluat tehdä varauksen, soita joko varausasiantuntijoillemme tai etsi itsellesi sopivin tarjous verkossa. Lue myös muiden kokemuksia autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Lissabonista. Humberto Delgadon lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Lissabonin lentokenttä tai Portelan lentokenttä, on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 7 kilometriä koilliseen Lissabonin keskustasta. Lentokenttä on tärkein kansainvälinen portti Portugaliin ja tärkeä eurooppalainen keskus Brasiliaan, suurin European Star Alliance -keskus Etelä-Amerikkaan ja myös Euroopan keskus Afrikkaan. Tammikuussa 2019 Portugalin hallitus julkisti suunnitelman laajentaa Lissabonin nykyistä lentokenttää ja rakentaa toisen Montijoon.

  Lentokenttätiedot

  Lentokenttä avattiin toisen maailmansodan aikana, jolloin vesilentokoneet suorittivat transatlanttisia lentoja. Sodan lopussa lentokenttä kehittyi nopeasti ja suuret lentoyhtiöt käyttivät sitä vuoteen 1946 mennessä. Suuriin parannuksiin vuosina 1959 - 1962 kuului uusi kiitotie, joka pystyi käsittelemään ensimmäisen sukupolven suihkukoneita. Vuonna 1972 rakennettiin viisi suurta pysäköintipaikkaa ja terminaalia laajennettiin. Rakennusten ja tilojen merkittävä uudistaminen aloitettiin vuonna 1983, ja ensimmäiset lentosillat lisättiin vuonna 1991. Lentokenttää ympäröi nyt kaupunkikehitys, joka on yksi harvoista lentokentästä Euroopassa, joka sijaitsee suuren kaupungin sisällä. Tämä johti kansalliseen keskusteluun nykyisen sijainnin säilyttämisestä tai uuden lentokentän rakentamisesta. Aluksi valittiin Otan kylä 50 kilometriä Lissabonista pohjoiseen, mutta vuoden 2007 lopulla Alcochetesta tuli parempi sijainti. Idea kuitenkin hylättiin, kun heinäkuussa 2013 uusilla investoinneilla keskityttiin nykyisen Lissabonin lentokentän infrastruktuurin laajentamiseen ja parantamiseen. Vuosina 2007–2013 Lissabonin lentokentälle tehtiin useita rakenteellisia ja laitteistoparannuksia ja laajennuksia. Tammikuussa 2019 Portugalin hallitus julkisti suunnitelman laajentaa nykyistä Lissabonin lentokenttää ja rakentaa toinen, mikäpitää sisällään sotilaslentokentän mukauttamisen Montijossa, 30 kilometriä Lissabonista.

  Lissabonin lentokenttä (LIS)
  Virallinen nimi: Humberto Delgado Airport & Lisbon Portela Airport.
  Osoite: Alameda das Comunidades Portuguesas, 1700-111 Lissabon, Portugalo.
  Puhelinnumero: +351 21 841 3500
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Lissabonin kaupungin pohjoisosassa, vain seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi lukuisia sekä suurimpia, että halpalentoyhtiöitä. Suurimpia niistä ovat airBaltic, Air France, British Airways, easyJet, Finnair, KLM, Lufthansa, Noewegian, Ryanair, SAS ja TAP.

  Mistä noudan vuokra-auton Lissabonin lentokentältä?

  Jos valitset autovuokraamon Lissabonin lentokentältä, löydät ne kaikki uloskäynnin oikealla puolella terminaalissa yksi. Seuraa yksinkertaisesti kylttejä autovuokraamojen suuntaan ja valitse valitun vuokraamosi työpiste. Kaikki niistä sijaitsevat vierekkäin pienemmässä rakennuksessa, joka yhdistää pääterminaalin autovuokraamojen rakennukseen. Miehitettyjen toimistojen lisäksi voit myös käyttää Europcarin Premium pick-up -palvelua, tämä itsepalveluvaihtoehto on suunniteltu säästämään aikaa ja vähentämään kontaktimäärää. Kun palautat vuokra-autosi, vie se samalle pysäköintialueelle, josta sen sait. Pysäköintialue sijaitsee yhdellä vilkkaimmista teistä Lissabonissa, joten varmista, että tunnet reittisi tai olet asettanut oikean osoitteen navigaattoriisi. Ennen kuin lähdet autovuokraamolta autosi kanssa, tarkista ajoneuvo täydellisesti ja ota huomioon mahdolliset vauriot. Suosittelemme myös valokuvaamaan tai videoimaan tarvittaessa vaurioita tai ongelmia. Ilmoita kaikista merkitsemättömistä löytämästäsi vaurioista autovuokraamolle ennen lähtöä.

  Avis Lissabon lentokenttä Avis Lissabonin lentokentällä
  Alameda das Comunidades Portuguesas,
  1700-008, Lissabon, Portugali

  +351 218 463170
  Aukioloajat:
  06:00-01:00
  Europcar Lissabon lentokenttä Europcar Lissabonin lentokentällä
  Alameda das Comunidades Portuguesas,
  1700-008, Lissabon, Portugali

  +351 218 473180
  Aukioloajat:
  06:30-01:00
  Hertz Lissabon lentokenttä Hertz Lissabonin lentokentällä
  Alameda das Comunidades Portuguesas,
  1700-008, Lissabon, Portugali

  +351 210 410462
  Aukioloajat:
  06:00-01:00
  Sixt Lissabon lentokenttä Sixt Lissabonin lentokentällä
  Alameda das Com,
  1700-111, Lissabon, Portugali

  +351 255 788 199
  Aukioloajat:
  06:00-24:00

  Terminaalit

  Lissabonin lentokentällä on kaksi terminaalia. Terminaali 1 on ollut toiminnassa vuodesta 1942 ja se on tärkein lentokentän terminaali. Tämä terminaali käsittelee sekä saapuvia, että lähteviä lentoja. Monet kansallisista lentoyhtiöistä liikennöivät terminaalista yksi, kuten TAP Air Portugal, British Airways ja niin edelleen. Pääterminaalista pääsee helposti pysäköintihalliin ja paikallisille julkisen liikenteen palveluille. Terminaali 2 on pienempi terminaali, joka sijaitsee lyhyen bussimatkan päässä terminaalista yksi lentokentän etelärajalla. Tämä terminaali luotiin väliaikaiseksi terminaaliksi lisääntyneen matkustajaliikenteen käsittelemiseksi, kunnes uusi lentokenttä on valmis. Terminaali 2 käsittelee vain lähtöjä, eikä sillä ole suoraa yhteyttä lentokentän julkiseen liikenteeseen tai pysäköintihalliin. Terminaali käsittelee pääasiassa halpalentoyhtiöitä, kuten EasyJet, Ryanair ja Wizz Air.

  Lentokenttäpalvelut

  Terminaali yksi pääterminaalina tarjoaa suurimman osan ostos- ja palvelumahdollisuuksista lentokentällä. Kansainväliseltä lentokentältä voit odottaa löytäväsi kaikki tavalliset palvelut ravintoloista erilaisiin kauppoihin ja erikoispalveluihin. Voit sammuttaa nälkäsi ja janosi yhdessä lukuisista kansainvälisistä ravintolaketjuista tai nauti viimeisen kerran oikeaa paikallista portugalilaista ruokaa esimerkiksi La Pausassa. Istu alas ja nauti kupillinen kahvia lämpimän tai makean leivoksen kanssa Dots leipomossa. Tee ostoksia ja osta mukaasi kauneustuotteita, koruja, kansainvälistä muotia tai nauti upeasta suklaasta Chocolate Loungessa. Jos matkustat perheen kanssa ja etsit palveluja lapsillesi, lentokentältä löytyy lastenhoitohuoneita, leikkialueita ja perhehuoneita. Lentokentällä on myös pankkeja, raha-automaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. Lissabonin lentokenttä tarjoaa ilmaisen ja rajoittamattoman langattoman verkkoyhteyden. Terminaalilla kaksi on myös muutamia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joista valita. Mutta koska tämä terminaali käsittelee vain lähteviä lentoja, palveluja on saatavilla paljon pienemmässä mittakaavassa kuin terminaalissa yksi. Terminaalissa on useita lähtöselvityspisteitä, turvatarkastusalueita, pankkiautomaatteja ja matkamuistomyymälöitä.

  Kulkuyhteydet Lissabonin lentokentällä

  Koska lentokenttä sijaitsee Lissabonin kaupungissa, julkisen liikenteen vaihtoehdot ovat ihanteellisia matkalle kaupunkiin, ja käytettävissäsi on useita vaihtoehtoja. Jos valitset autonvuokrauksen Lissabonin lentokentällä, voit helposti ajaa keskustaan ​monia moottoriteitä pitkin. A1 vie sinut pohjoiseen, A8 länteen, A2 ja A12 vievät etelään kohti Setubalia ja Algarvea, kun taas "Segunda Circular" yhdistää sinut moniin Lissabonin naapurialueisiin. Terminaalista yksi voit matkustaa kaupunkiin punaisella metrolinjalla. Se on ylivoimaisesti paras tapa päästä Lissabonin keskustaan nopeasti ja edullisesti. Punainen linja yhdistyy myös muihin metrolinjoihin, joiden avulla pääset nopeasti suurimpaan osaan kaupunkia. Keskustaan pääset jopa 25 minuutissa ja vuorokausilippu on hieno vaihtoehto, koska sen avulla voit käyttää myös muita liikennemuotoja Lissabonin sisällä. Lentokenttä tarjoaa myös linja-autoyhteyksiä Lissaboniin. Terminaalista yksi löytyy kolme linja-autopalvelua; Aerobus, joka on tilavampi matkustajien matkalaukuille, kaupunkibussit, jotka vievät sinut eri kaupunginosiin ja yöbussit. Lissabonilla on kolme suurta linja-autoasemaa - Oriente, Sete Rios ja Campo Grande. Näillä solmukohdilla on myös yhteydet metrojärjestelmään ja maanalaisjuniin. Taajamajunat vievät sinut maan eri osiin, esimerkiksi Cascaisiin, Setubaliin, Sintraan ja jopa Portoon pohjoisessa tai Algarveen etelässä. Vielä yksi vaihtoehto on taksi. Taksipaikka sijaitsee terminaalin ulkopuolella, suoraan lähtevien ulkopuolella. Viralliset taksit ovat joko kermanvärisiä tai mustia vihreällä katolla.

  Pysäköintivinkkejä

  Lissabonin lentokentällä pysäköinti on helppoa, molempien terminaalien edessä on alue matkustajien pudottamiseksi ja sinulla on käytettävissä myös suuri pysäköintialue, joka sijaitsee terminaalin oikealla puolella, josta löytyvät myös parkkipaikat autovuokraamoille Lissabonin lentokentällä. Täällä voit pysäköidä ja kävellä helposti pääterminaaliin vain viidessä minuutissa. Terminaalilla kaksi ei kuitenkaan ole pysäköintialueita ja siksi, jos lähtösi tapahtuu tästä terminaalista, sinun on pysäköitävä ensimmäisen terminaalin pysäköintialueelle ja käytettävä ilmaista bussikuljetusta toiseen terminaaliin. Lissabonin kaupungissa löydät laajan valikoiman yksityisiä pysäköintialueita. Ne ovat usein paljon halvempia kuin katupysäköinti ja sinulla on mahdollisuus varata etukäteen joko katollisen tai avoin parkkipaikkan. Nämä autotallit tarjoavat myös muita palveluja, kuten autonpesua, siivousta jne. ja monet niistä ovat avoinna 24/7. Pysäköinti kadulla on melkein aina maksullista ja pysäköintivalvojat valvovat alueita erittäin tiukasti. Kaupunki on jaettuun kolmeen pysäköintivyöhykkeeseen, punaiseen, keltaiseen ja vihreään. Pysäköintimaksu riippuu alueesta ja se vaihtelee vain muutaman euron välillä. Tietyt parkkipaikat ovat varattu vain kaupungin asukkaille tekstillä "para residentes com distico da zona". Pidä myös mielessä, että Lissabonissa on monia vapaaehtoisia "pysäköintiavustajia", ketkä tarjoavat apua ilmaisen pysäköintipaikan löytämiseen. Pysäköinti on yleensä maksutonta iltaisin ja viikonloppuisin ja joillakin punaisilla alueilla maksu peritään myös lauantaisin. Kun pysäköit kadulle, siitä tulee maksaa parkkiautomaateissa, joissa hyväksytään vain kolikot. Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin Portugalin kuljettajan oppaasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Lissabonin lentokentän kotisivut