Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PORTON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Porton lentokentällä - Parhaat hinnat!

  Viehättävä Porto sijaitsee suoraan Rio Douron suulla. Värikäs kirkollinen sekoitus korkealle kohoavia goottilaisia torneja, historiallisia nähtävyyksiä ja rakennuksia on ensimmäinen asia, jonka matkailijat huomaavat Portossa. Kävely pitkin "kultaista jokea", jonka rannalla rappeutuneet julkisivut seisovat modernien kauppojen vieressä tai viehättäviä viinibaareja vastapäätä, herättävät sinussa romantiikan tunteen ja vanhanajan tunnelman. Porto on varmasti parhaiten tunnettu sen omalaatuisesta portviinistä ja ei ole ihme, että täällä voit kokeilla sen eri makuja. Jos halua kokea enemmän kuin tavallisen ravintolaillallisen lasillisen kanssa, varaa itsellesi yksi lukuisista viinimatkoista oppaan kanssa, tai lähde itseksesi viinikiertomatkalle. Autonvuokraus Porton lentokentältä tuo sen edun, että voit lähteä matkaan myös kaupungin ulkopuolelle ja kokea sen luonnon tarjoamia nähtävyyksiä. Meidän laatiman viinikiertomatkan lisäksi voit kokeilla Daon seudun kiertomatkaa ympäri Pohjois-Portugalia ja Douron jokea. Kierrä ihastuttavaa maaseutua, nauti auringosta Porton lukuisilla hiekkarannoilla tai koe kaupungin moderni elämä kiireisissä baareissa, ravintoloissa tai taidegallerioissa, joissa vanha sekoittuu uuteen. Kaupungin historia ja sen jättämät jäljet ovat itse asiassa niin arvokkaita, että koko kaupungin keskusta on lisätty Unescon maailmanperintöluetteloon ja Porto on myös saanut kerran kulttuuripääkaupungin tittelin.

  Autonvuokraus Porton lentokentältä tarjoaa vapauden kiertää Porton kaupunkia ja lähteä matkaan sen ympäröiviin kohteisiin tai pääkaupunkiin Lissaboniin saakka. Auto Europen kautta voit valita itsellesi haluamasi auton laajasta ajoneuvovalikoimasta, koska työskentelemme läheisessä yhteistyössä kaikkien suurimpien paikallisten ja kansainvälisten vuokraamojen kanssa Portugalissa. Haluamme auttaa sinua tekemään lomastasi mahdollisimman ikimuistoisen ja jättää miellyttävän kokemuksen. Siksipä asiakaspalvelumme on korkeaa tasoa ja autamme asiakkaitamme ennen vuokraa, varauksen teossa, sekä vuokran aikana tai sen jälkeen. Älä epäröin ottaa meihin yhteyttä missä tahansa vaiheessa ja teemme kaikkemme auttaaksemme sinua. Mikäli et halua noutaa autoasi lentokentältä, tarjoamme mahdollisuuden varata eri autoja myös lukuisista kaupunkitoimistoista ja rautatieasemilta Portossa. Varausjärjestelmässämme voit helposti ja vaivattomasti valita itsellesi haluamasti kohteen ja autoluokan, sekä vertailla hintoja ja tarjouksia. Vuosien varrella olemme laajentaneet palveluitamme ja nyt joukosta löytyy vuokra-autojen lisäksi myös asuntoautoja ja luksusautoja. Oletko koskaan kuvitellut istuvasi avoauton kyytiin ja viilettää rannikkoteitä pitkin auringossa? Voimme tehdä unelmistasi totta ja löytää sinulle haluamasi luksusluokan auto Porton lentokentällä tai järjestää auto suoraan hotellisi luokse. Mitä siis vielä odotat? Tee haku jo tänään ja varaa haluamasi auto!

  Lentokenttätiedot

  Porton kansainvälinen lentokenttä (OPO)
  Virallinen nimi: Francisco Sá Carneiro Airport.
  Osoite: 4470-558 Maia, Portugali.
  Puhelin: +351 22 943 2400
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 11 km luoteeseen Clérigosin tornista Porton keskustassa, Maian, Matosinhosin ja Vila do Conden kunnissa ja sitä johtaa ANA - Aeroportos de Portugal.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Portosta liikennöi lentoja 31 eri lentoyhtiötä ympäri maailman. Niistä tärkeimpiä ovat Air Canada, Air France, British Airways, easyJet, Eurowings, Finnair, KLM, Lufthansa, Ryanair, TAP ja Transavia. Finnair lentää Suomeen vain kausilentoja, jotka alkavat heinäkuussa.

  Mistä noudan vuokra-auton Porton lentokentältä?

  Suurimmilla autovuokraamoilla Porton lentokentällä on omat vuokrapisteet ja asiakaspalvelupisteet terminaalissa. Vuokra-autosi on mukavasti odottamassa sinua terminaalin ulkopuolella ja jokainen vuokraamo pitää huolen siitä, että heidän autot ovat turvallisia ja hyvin huollettuja kansainvälisellä tasolla. Voit myös hyödyntää Europcarin Premium Pick-up -palvelua, jonka avulla voit ennakkorekisteröitymisen jälkeen noutaa avaimet automaatista välttäen jonoja ja ylimääräisiä kontakteja. Vaikka kaikki vuokraamot ovat auki aikaisin aamusta keskiyöhön, nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella voi olla silti mahdollista. Ota meihin yhteyttä ja me tarkistamme sinulle saatavilla olevat mahdollisuudet ja lisämaksut. Jos haluat lisätietoja paikallisista liikennesäännöistä ennen matkaasi, lue lisää Portugalin kuljettajan oppaasta.

  Avis Porto lentokenttä Avis Porton lentokentällä
  Francisco Sá Carneiro Airport,
  4470-558, Maia, Portugali

  +351 229 436 900
  Aukioloajat:
  07:00 - 24:00
  Europcar Porto lentokenttä Europcar Porton lentokentällä
  Av.Do Arq.Fernando Tavora 1599,
  4470-628, Maia, Portugali

  +351 229 482 452
  Aukioloajat:
  07:00 - 24:00
  Hertz Porto lentokenttä Hertz Porton lentokentällä
  R. do Monte 291,
  4470-558, Vila Nova da Telha, Portugali

  +351 219 426 300
  Aukioloajat:
  07:00 - 24:00
  Sixt Porto lentokenttä Sixt Porton lentokentällä
  R. do Barreiro,
  4470-573, Moreira, Portugali

  +351 222 076 725
  Aukioloajat:
  07:00 - 24:00

  Terminaalit

  Porton lentokenttä rakennettiin vuonna 1945 maatalousalueelle ja uusi terminaali rakennettiin vuosien 2003 ja 2006 välillä. Porton lentokentällä on yksi ainutlaatuinen suuri matkustajaterminaalirakennus, joka on jaettu kolmeen tasoon. Terminaali on monitoiminen ja huolehtii sekä kotimaisista, että kansainvälisistä lennoista. Suuressa julkisessa salissa löytyy suuri määrä palveluita, kuten pankki, valuutanvaihtopisteet, pankkiautomaatteja ja lastenhoitohuone. Ensimmäinen kerros on saapuneiden alue, jolla on lukuisia palveluita, matkatavaroiden noutopiste ja lähtöportit 1-8. Toinen kerros on lähtöselvitysalue porteilla 1-35. Kolmannesta kerroksesta löytyy lähtevien aula ja monia palveluita, sekä tulli ja eristetty alue Schengen ulkopuolisille matkustajille. Kaikki julkisen liikenteen yhteydet löytyvät suoraan terminaalirakennuksen ulkopuolelta.

  Lentokenttäpalvelut

  Porton lentokenttä on hyvin varustettu lyhyen matkan matkustajalle. Lentokentällä on hyvä valikoima palveluita, jotka on järjestetty hyvin kolmikerroksisessa terminaalirakennuksessa. Vierailijat eivät tule näkemään nälkää lentokentällä ja kaikille, ketkä haluavat viimeisen kerran maistaa maan keittiön tarjoamia antimia, on tarjolla portugalilaiset ravintolat Francesinja ja Douro. Tämän lisäksi turvatarkastuksen jälkeen voit nauttia muutamista muista ravintoloista ja kahviloista, kuten Super Bock Lounge (baari, jossa on pubiruokaa) ja Ola (kakkuja ja jäätelöä). Jos mielesi tekee lähteä ostoksille, käy lentokentän kirjakaupoissa, muotiliikkeissä tai verovapaissa myymälöissä. Comur on yksi maailman parhaimmista sailykkeiden valmistajista, joka tarjoaa Portugalin parasta säilykekalaa. Valikoima syötävää, käsitöitä, kulttuuria, muotoilua ja muotia perinteiden innoittamana yhdistettynä nykyaikaan, löytyy Portfolion kaupasta. Muita lentokentän palveluita ovat mm. matkatavarapalvelut, erilaiset perhepalvelut kaikenikäisille lapsille ja heidän tarpeille, pankit ja valuutanvaihtopisteet, apteekit, turisti-infot ja kaikenlainen apu liikuntarajoitteisille matksutajille. Lentokentällä on saatavilla myös rajoittamaton langaton verkko, jonka saat yhdistettyä laitteeseesi rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi. ANA-oleskelutilat voit varata käyttöösi etukäteen verkossa tai paikan päällä.

  Kulkuyhteydet Porton lentokentällä

  Helpointa matkustaa minne haluat, on omalla autolla suoraan autovuokraamosta Porton lentokentällä. Mikäli et halua autoa tällä kertaa tai noudat sen kaupungista, sinulla on vaihtoehtoja. Riippumatta siitä, haluatko päästä lentokentälle tai kaupungin keskustaan, käytettävissäsi on tehokas julkinen liikenneverkosto. Pääset helposti lentokentälle tai kaupungin keskustaan metrolla. Lila linja E kulkee jokaisen 20 tai 30 minuutin välein riippuen kellonajasta ja viikonpäivästä. STCP liikennöi kaupungin sisäisiä linja-autoja, jonka linjat 601, 602 ja 604 vievät sinut kaupunkiin. Resende tarjoaa kaksi linjaa, jotka vievät sinut Guifõesin ja São Gensin esikaupunkialueille. Lentokentän eri kuljetuspalveluiden avulla pääset Portoa lähellä oleviin kaupunkeihin, kuten Braga ja Guimarães, tai jopa Espanjan eri kaupunkeihin. Taksit ovat saatavilla lentokentällä vuorokauden ympäri ja voit varata itsellesi yhden etukäteen puhelimitse.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on tarjolla erilaisia pysäköintimahdollisuuksia edullisista premium-luokan, suojattuihin tai ulkoilmapaikkoihin. Porton keskustassa ilmaisen pysäköintipaikan löytäminen on haasteellista. Suurimmat kunnalliset pysäköintialueet sijaitsevat kaupungin tärkeimmillä alueilla, mukaan lukien Parque da Cidade, Praça de Gomes Teixeira, Rua de São Filipe de Nery, Viela do Anjo ja kalliimpi Casa da Músicaa. Maksa pysäköinnistä lähimmässä pysäköintimittarissa, jossa näkyy kaikki tarvittavat tiedot aikatauluista pysäköintimaksuihin. Pidä huoli, että maksat pysäköinnistäsi oikeain, sillä portugalilaiset ovat tiukkoja pysäköintisakkojen kanssa. Portosta löytyy myös runsaasti maanalaisia pysäköintialueita. Ne ovat paljon kalliimpia kuin kunnalliset pysäköintialueet, mutta yleensä turvallisia, hyvin järjestettyjä ja sijaitsevat kätevästi kaupungin keskustassa ja sen ympäristössä. Mikäli et välitä pienestä kävelymatkasta, suosittelemme auton jättämistä Douron joen eteläpuolelle Vila Nova de Gaiassa, josta pääset kaupunkiin ikonisen kaksikerroksisen Dom Luís I sillan yli.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Porton lentokentän kotisivut