Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FUERTEVENTURAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentällä

  Auto Europella on jo yli 60 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalla. Vuosien mittaan olemme kehittäneet suhteita eri vuokraamojen kanssa eri puolilla maailmaa, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme laajan ajoneuvovalikoiman, sekä yli 24,000 noutokohdetta ympäri maailmaa. Jo pelkästään Espanjassa tarjoamme noutokohteita yli 100 kaupungissa, mantereella ja kaikilla saarilla. Fuerteventuralla tarjoamme lentokentän lisäksi myös muutamia kaupunkikohteita. Noutokohteita on saatavilla myös muilta lähellä olevilta Kanariansaarilta, kuten Lanzarote ja Gran Canaria. Autovuokraus Fuerteventuran lentokentältä vie sinut tutustumaan tähän ihastuttavaan saareen!

  Kaikille auringonpalvojille Fuerteventura on täydellinen lomakohde. Saaren maisemia hallitsevat hiekka, meri, vuoret ja aurinko, jota riittää yllin kyllin jokaisena vuodenaikana. Kanariansaarten toiseksi suurin saari Fuerteventura sijaitsee vain 100 kilometrin päässä Gran Canarialta ja Marokosta. Upeat ja puhtaat rannat, sekä kirkas vesi ovat tehneet tästä saaresta suositun sukellus- ja snorklauskohteen. Vesiaktiviteettien lisäksi täältä löytyy myös paljon muutakin tekemistä. Patikoinnin, golfin ja retkeilyn lisäksi voit nauttia yöelämästä ja shoppailla yllin kyllin. Autonvuokraus Fuerteventuran lentokentältä auttaa sinua omatoimisessa lomasuunnittelussa ja voit matkustaa muista riippumatta.

  Lentokenttätiedot

  Fuerteventuran lentokenttä (FUE)
  Virallinen nimi: Fuerteventura Airport.
  Osoite: Matorral, s/n 35610 Fuerteventura, Kanariansaaret, Espanja.
  Puhelin: (+34) 902 404 704 / (+34) 91 321 10 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee El Matorralin alueella 5 kilometriä lounaaseen Puerto del Rosarion kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi yli 40 lentoyhtiötä, joista suurimpia ovat British Airways, esyJet, Lufthansa, Ryanair, Thomas Cook ja TUI. Suomeen lentää suoria lentoja Finnair ja Novair.

  Terminaalit

  Lentokentällä on vain yksi terminaalirakennus, joka jakautuu kahteen kerrokseen, ja on suunniteltu palvelemaan jopa viisi miljoonaa matkustajaa vuodessa. Täältä löytyy 64 lähtöselvitystiskiä, 24 lähtöporttia ja 15 matkatavarahihnaa. Pohjakerroksessa sijaitsevat saapumistilat, check-in-pöydät, passintarkastus ja matkatavaroiden hakualue. Ensimmäisessä kerroksessa tehdään passintarkastus ja sieltä pääsee lähtöporteille.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Voit löytää kahdeksan eri autovuokraamoa Fuerteventuran lentokentältä, jotka sijaitsevat kaikki saapuneiden hallissa. On erittäin tärkeää, että varausta tehdessä luet kaikki vuokraamon vuokraehdot ja lisäät varauseen lentosi numeron. Näin vuokraamo tietää, milloin lentosi saapuu ja tietää odottaa lennon myöhästyessä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat noutaa tai palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella ja voimme tehdä tarvittavat järjestelyt.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 22.30
  Budget 7.00 - 22.30
  Europcar 7.00 - 22.30
  Goldcar 6.00 - 23.59
  Interrent 7.00 - 22.30
  Hertz 7.00 - 22.30

  Lentokenttäpalvelut

  Voit ruokailla tai nauttia virvokkaista jopa 12:ssa eri ravintolassa, kahvilassa, pikaruokapaikassa ja baarissa. Niitä löytyy sekä ennen turvatarkastusta ja sen jälkeen. Kokeile paikallisia ruokia, italialaista pastaa tai maukkaita kakkuja kahviloissa. Lentokentän 11 myymälää tarjoavat verovapaita ostoksia, apteekin, lahjatavaraliikkeitä, lehtikioskeja ja muotiliikkeitä. Lehtikioskeista voit ostaa myös monia kirjoja, matka-tarvikkeita, välipaloja ja virvoitusjuomia, joitakin elektronisia laitteita, kuten akkuja, puhelimen latureita jne. ja savukkeita. Lasten suosikkikauppa Tutt-Frutti tarjoaa suuren valikoiman karkkeja, suklaata, sipsejä ja lahjaideoita. Rajaton vapaa WiFi on saatavilla terminaalissa ja internet-hotspot alueilla. Tulo- ja lähtöauloissa löytyy myös tulostimia. Lentokentältä löytyy tämän lisäksi tupakointialue, matkailuneuvonta, pankkiautomaatteja ja suuret verovapaat alueet passintarkastuksen jälkeen.

  Kuljetus

  Fuerteventuralla ei ole junia tai metroja. Sinun täytyy joko vuokrata auto, ottaa bussi tai taksi. Sekä taksit, että linja-autot löytyvät suoraan lentokentän ulkopuolella. Linja-autot ovat edullisin vaihtoehto päästä kaupunkiin ja lentokentältä liikennöi kolme eri linjaa. Huomaa, että et voi ostaa lippua etukäteen verkossa, vaan vasta paikan päällä kuljettajalta tai kioskista. Voit myös ostaa monen matkan lippuja alennettuun hintaan bussia varten. Lisätietoja tieliikennesäännöistä Espanjassa löydät täältä.

  Pysäköintivinkit

  Katupysäköintipaikan löytäminen Fuerteventurassa on suhteellisen helppoa. Saari ei ole iso ja vapaita paikkoja on käytettävissä useimmissa kohteissa, mutta ole varovainen yhdensuuntaisten teiden kanssa. Maksullisia paikkoja löytyy lähinnä vain suurimmissa kaupungeissa, jolloin sinun on maksettava paikasta automaatissa ja laitettava lippu tuulilasille. Alueilla, jotka ovat merkitty keltaisella, pysäköinti on kielletty, kun taas siniset ovat tarkoitettu pysäköintiä varten. Vihreällä merkityt alueet ovat yleensä varattuja paikkoja.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Fuerteventuran lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Fuerteventuran lentokentästä

  Fuerteventura Airport
  Matorral
  s/n 35610, Fuerteventura, Kanariansaaret, Espanja

  IATA koodi: FUE
  ICAO koodi: GCFV
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 28.2710
  Pituusaste: 13.5150

  Yleistietoa: Fuerteventuran lentokenttä on saaren ainoa lentokenttä ja sijaitsee vain 5 kilometriä lounaaseen pääkaupungista Puerto del Rosario.