Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO HANIA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Hania - Parhaat hinnat Auto Europella

  Hania on kaunis kaupunki Kreikan Kreetan saarella. Kaupungissa on viihtyisiä katuja, hienoja rakennuksia ja suuri joukko erinomaisia rantoja koko alueella. Jos teet autonvuokrauksen Haniassa Auto Europelta, voit sekä säästää rahaa, sekä kokea arvokkaan loman. Haluatpa rentoutua lomallasi tai kokea jotakin uutta, Haniassa, tässä merenrantakaupungissa on jokaiselle jotakin. Vietä koko päivän rannalla, syö hyvää ruokaa kreikkalaisessa ravintolassa, käy kaupungin arkeologisessa museossa tai tee matka Hanian kauppahalliin, joka houkuttelee sen monilla hyvillä tuoksuilla ja makuelämyksillä. Jos haluat kokea saaren luontoa lähemmin, suuntaa Lefka Orin vuoristoiselle alueelle, jossa on yli 30 huippua.

  Auto Europe on autonvuokrauksen välittäjä jo yli 60 vuoden ajan. Voimme siis tarjota sinulle parhaita hintoja yli 24,000 eri kohteessa eri puolilla maailmaa, ja yksi näistä on viehättävä Hania kodikkaalla Kreetalla. Tee fiksu valinta, tee autonvuokraus Haniassa kauttamme, sekä lue muiden kokemuksia autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Haniassa.

  Liikenne

  Sesongin aikana liikenne saarella lisääntyy. Hanian keskustassa saatta olla joitakin ruuhkia ja jollekkin kaduille ei pääse ajamaan autolla. Teiden kunto voi vaihdella Kreetalla ja ajotapa on aggressiivisempi kuin Suomessa, joten pidä etäisyyttä muihin kuljettajiin ja pysy rauhallisena. Varo mopoilijoita varsinkin kaupunkien sisällä. Varo myös vuohia ja muita eläimiä tiellä! Huomioi, että sekä sateet, että vuohet voivat aiheuttaa suurempienkin kivien vyörymistä teille. Mikäli haluat matkustaa saarten välillä, ota ensin meihin yhteyttä ja me otamme selvää autovuokraamosta Haniassa, onko se mahdollista.

  Pysäköinti

  Kaupungin laitamilla on helpompi löytää pysäköintipaikkoja kadun laidassa kuin keskustassa ja voit jopa löytää parkkipaikan, joka on ilmainen. Haniassa on myös pysäköintihalleja, jos haluaa jättää auton valvotulle alueelle. Joissakin paikoissa vaaditaan pysäköintilupaa pysäköntiä varten ja voit ostaa luvan valituista kioskeista (periptero).

  Maantieteelliset tiedot

  Hania sijaitsee saaren länsipuolella, on saaren toiseksi suurin kaupunki Heraklionin jälkeen ja on yksi neljästä lääninhallituksesta Kreetalla (muut ovat Lassithi, Heraklion ja Rethymnon). Kaupunki koostuu viidestä maakunnasta: Kydonia, Kissamos, Apokoronaksen, Selino ja Sfakia. Rethymnon sijaitsee 60 km, Heraklion 140 km ja Sitia 268 km päässä Haniasta. Haniassa asuu noin 65 000 ihmistä ja kaupunki on kuuluisa sen vanhankaupungin osasta. Sanotaan, että se on yksi kauneimmista paikoista saarella. Kreetan teknillinen yliopisto löytyy Haniasta ja se on liikevaihdon kannalta tärkein matkailulle ja maataloudelle. Täällä voit nauttia klassisesta kreikkalaisesta ruuasta ja juomasta, hämmästyttävistä hiekkarannoista ja turkoosista vedestä. Ilmasto on leuto ja kesät ovat kuumia ja kuivia. Talvi on leuto. Sää voi muuttua nopeasti ja usein sää ei ole sama pohjoisessa ja etelässä ja tämä johtuu saaren vuoristoaluesta.

  Lentokentät

  Hanian lentokenttä on toiseksi suurin Kreetalla. Lentokentältä kestää ajaa kaupunkiin autolla noin 20 minuuttia. Yleensä lentokentälle lentää vain kotimaisia lentoja, mutta sesonkiaikana (huhti-marraskuu) tarjotaan lentokentältä esimerkiksi charter-lentoja muualta Euroopasta. Lentokentältä voit helposti noutaa vuokra-auton tai matkustaa bussilla kaupunkiin.

  Hania Airport
  Sijaitsee noin 15 km päässä Haniasta.
  Osoite: Chania 731 00, Greece
  Puhelin: +30 282 108 3800

  Heraklion Airport (CGN)
  Sijaitsee noin 142 km päässä Haniasta.
  Osoite: Heraklion 716 01, Greece
  Puhelin: +30 281 039 7800
  Autovuokraamot Heraklionin lentokentällä

  Julkinen liikenne

  Bussit
  KTEL linja kulkee Hanian ja Rethymnonin ja Heraklionin ja Agios Nikolaosin välillä. Bussit kulkevat myös Elafonisiin, Iraklioon, Lakkiin ja Omalosiin.

  Lautat
  Satama sijaitsee 7 km itään Haniasta. Lautalla pääset kulkemaan myös Pireukseniin ja Santoriniin ja on helpoin tapa kulkea eri saarten välillä. Muista, että jos haluat ottaa autosi mukaan toiselle saarelle, ilmoita siitä ensin meille, jotta voimme tarkistaa asian. Yleensä autojen vienti lautoille on kielletty.

  Taksit
  Taksit ovat suhteellisen halpoja Kreetalla. Voit soittaa ja varata taksin, hypätä kyytiin kadulla tai mennä taksiasemalle.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Hania