Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO HANNOVERIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Hannoverin lentokentällä edullisesti

  Hannoverin alueella on tuskin olemassa muuta paikkaa, joka voi tarjota niin monipuolisia ja houkuttelevia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Vieraillessa Hannoverissa voit kävellä Herrenhausenin kuninkaallisissa puutarhoissa, nauttia Eilenrieden kaupungin metsän vehreydestä tai Välimeren tunnelmasta Maschseen järvellä. Leine joen viheralueet houkuttelevat vaeltajia ja pyöräilijöitä tutustumaan laajaan valikoimaansa. Taiteiden ystäviä, ketkä vierailevat Hannoverissa, vetävät puoleensa kaupungin teatterit ja konsertit, sekä sen museoiden tarjonta. Vieraillessa Hannoverin alueella, sinua ovat vastassa runsas määrä matkailun kohokohtia, kuten Steinhuden järvi tai Deister Hills. Hannoverin keskusta, jossa on suuri jalankulkualue, Ernst-August-Galerie ja sarja tyylikkäitä pelihalleja ja ostoskeskuksia, houkuttelee kaikenlaisia vierailijoita. Entäpä ihmiset, ketkä vierailevat Hannoverissa ja ovat kiinnostuneita tapahtumista? Tarjolla on Maschseen järven festivaali ja maailman suurin Marksmenin hauskanpitofestivaali maailmassa. Hannover on kuuluisa messuistaan ja kaupunki järjestää vuosittain maailman suurimman teollisuusmessun, Hannover Messe. Hannover on kuuluisa hehtaareja suurista viheralueista ja täältä löytyy yksi Euroopan hienoimmista barokkipuistoista, Herrenhauserin puutarha. Parasta on se, että tämä kaikki on saavutettavissa suoralla lennolla ja autonvuokraus Hannoverin lentokentältä aloittaa matkasi rennosti.

  Saksan yhdeksänneksi suurin lentokenttä sijaitsee Langenhagenissa, 11 km Hannoverista pohjoiseen. Hannoverin lentokenttä on paras valinta matkailijoille ja liikematkustajille Pohjois-Saksassa. Lentokentällä on paljon tarjottavaa, jokainen matkustaja voi hyötyä lyhyistä kävelyetäisyyksistä ja monista palveluista. Lentokentän erinomaisen yhteyden ansiosta erilaisilla kuljetusvälineillä, Hannoverin lentokenttä on erittäin suosittu matkustajien keskuudessa ja erittäin houkutteleva yrityksille. Matkustajat voivat valita yli 80 suorasta lentokohteesta ympäri maailman. Hannoverin lentoasema osallistuu ratkaisevasti Ala-Saksin teollisuusalueen liikkuvuuteen, tuottavuuteen, turvallisuuteen ja kilpailukykyyn. Hannoverin lentokenttä avattiin Langenhagenissa vuonna 1952 ja se korvasi vanhan lentokentän Hannoverin kaupungin rajojen sisällä. Vuonna 1973 avattiin kaksi modernia terminaalia, jotka tulivat tunnetuksi kompaktin muotoilunsa vuoksi. Vuonna 1998 avattiin suurin terminaali C, joka käsitteli enemmän matkustajia ja lisäsi vielä 8 matkustajaporttia ja 3 linja-autoa. Vuonna 2000 luotiin S-Bahn yhteys lentokentän ja Hamelin välillä Hannoverin rautatieaseman kautta. Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta Hannoverin lentokentällä helppoa matkanalkua varten. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset nopeasti myös muihin suosittuihin Pohjois-Saksan kaupunkeihin, kuten Bremeniin tai Hampuriin.

  Lentokenttätiedot

  Hannoverin lentokenttä (HAJ)
  Virallinen nimi: Hannover Airport.
  Osoite: Flughafenstraße 4, 30855 Langenhagen, Saksa.
  Puhelinnumero: +49 511 9770
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Langenhagenissa 11 kilometriä pohjoiseen Hannoverista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi yhteensä 30 lentoyhtiötä joka puolelle maailmaa, joista suurimpia ovat Air France, British Airways, Lufthansa, Eurowings, flybe, KLM ja SAS. Suurin osa lentoyhtiöistä liikennöivät vain sesonkilentoja.

  Mistä noudan vuokra-auton Hannoverin lentokentältä?

  Kaikki tunnetuimmat autovuokraamot Hannoverin lentokentällä löytyvät autonvuokrauskeskuksesta saapuneiden lentojen tasolla terminaalien A:n ja B:n välillä. Muista aina tarkistaa oikea vuokraamosi meiltä saadusta varausvahvistuksesta. Saatat haluta käyttää erinomaista kaupungin sijaintia hyväksi ja matkustaa esimerkiksi Belgiaan tai Alankomaihin. Muista kuitenkin, että eri vuokraamoilla on eri käytännöt koskien matkustamista muihin maihin. Lisää aina varausvaiheessa varaukseesi kaikki maat, joihin haluat matkustaa. Tarkistamme vuokraamolta, onko se sallittua ja ilmoitamme sinulle mahdollisista lisämaksuista.

  Avis Hannover lentokenttä Avis Hannoverin lentokentällä
  Flughafenstraße 4,
  30855, Langenhagen, Saksa

  +49 (0)511 9733996
  Aukioloajat:
  Ma-pe 07:00-23:00
  La 08:00-22:00
  Su 08:00-23:00
  Europcar Hannover lentokenttä Europcar Hannoverin lentokentällä
  Flughafenstraße 4,
  30855, Langenhagen, Saksa

  +49 (0)511 726110
  Aukioloajat:
  Ma-la 07:00-03:00
  Su 08:00-03:00
  Hertz Hannover lentokenttä Hertz Hannoverin lentokentällä
  Flughafenstraße 4,
  30855, Langenhagen, Saksa

  +49 (0)511 779042
  Aukioloajat:
  Ma-la 07:00-23:00
  Su 08:00-23:00
  Thrifty Hannover lentokenttä Thrifty Hannoverin lentokentällä
  Flughafenstraße 4,
  30855, Langenhagen, Saksa

  +49 (0)511 779042
  Aukioloajat:
  Ma-la 07:00-23:00
  Su 08:00-23:00

  Terminaalit

  Hannoverin lentoasemalla on kolme matkustajaterminaalia A, B ja C, jotka kaikki sijaitsevat yhdessä rakennuksessa, jossa on kaksi kerrosta. Alueet, joissa on kauppoja, ravintoloita ja matkatoimistoja, ovat yhteydessä toisiinsa pitkällä käytävällä, mutta jokaisessa terminaalissa on oma alue täynnä eri palveluja. Terminaaleilla A ja B on kuusi lähtöporttia ja terminaalissa C on kahdeksan. Lisäkuljetusportit ovat saatavilla kussakin kerroksessa. A terminaalille tehtiin suuri kunnostus lisäämällä ensimmäinen asemahalli huhtikuussa 2013 ja avattiin uudelleen 9. heinäkuuta 2014. Lisäterminaali D pääterminaalin itäpuolella on uudelleen rakennettu lentokonesuoja, jota käyttää yksinomaan Royal Air Force brittiläisten joukkojen kuljettamiseen Pohjois-Saksaan ja Pohjois-Saksasta.

  Lentokenttäpalvelut

  Vaikka Hannoverin lentokenttä ei ole kovin suuri, täältä löytyy useita palveluja, jotka tarjoavat kaiken tarvittavan. Nauti eri ravintoloiden tarjonnasta samalla, kuin odotat lentoasi. Marché valmistaa tuoreita leivonnaisia ja Mövenpick tarjoaa maukasta kahvia ja jäätelöä. Arabica Bar on moderni, rauhallinen baari, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden napata välipalaa tai siemailla herkullista kahvia juuri ennen lähtöä. Voit ostaa kaikki annokset mukaan matkalle. Un Intermezzo Italiano odottaa sinua Zigolinissa, jossa valmistetaan tyypillisiä italialaisia erikoisuuksia perinteisten reseptien mukaan käsin joka päivä. Bistro ja tapahtuma-alue Gate 66 tarjoaa myös monipuolisen aamiaisen sunnuntaisin ja siellä voit järjestää vaikkapa lapsen synttärit. Edeka Karakis on supermarketti, jolla on suuri valikoima ruoka-aineita ja muita paikallisia ja kansainvälisiä tuotteita. Virgin mediastore tarjoaa kansainvälisiä sanomalehtiä, kirjoja ja leffoja. Muihin lentokentän palveluihin kuuluvat kääntäjäpalvelut, pankki, kasino ja matkatoimisto Travelex.

  Kulkuyhteydet Hannoverin lentokentällä

  Autovuokraamoilta Hannoverin lentokentällä pääset matkaan erittäin helposti, sillä lentokenttää ympäröivät suuret moottoritiet, joita kautta sinulla on suora yhteys Hannoverin kaupungin lisäksi myös esimerkiksi Hampuriin tai vaikkapa Berliiniin tai Alankomaihin asti. Jos haluat matkustaa lentokentältä kaupunkiin julkisilla ja noutaa autosi kaupungista, sinulla on muutamia vaihtoehtoja. Paikallisjuna S-Bahn S5 vie sinut Hannoverin lentokentältä päärautatieasemalle. Junat kulkevat 30 minuutin välein miltei koko päivän ja matkan kesto on noin 18 minuuttia. Juna-asema sijaitsee suoraan terminaalin C pohjakerroksessa, jonne pääset hissillä tai liukuportailla lähtöaulasta. Voit ostaa lippusi Hannoverin lentokentän S-Bahn-aseman lippuautomaateista. Julkinen bussilinja 470 kulkee "Langenhagen Zentrumin" ja Hannoverin lentokentän välillä joka 30 minuutin välein ja matka kestää noin 20 minuuttia. Lentokentän bussipysäkki sijaitsee Maritim Airport -hotellin ja P3 parkkipaikan välissä terminaalin C välittömässä läheisyydessä. Voit ostaa lipun Üstran lippuautomaateista saapumishallissa tai suoraan kuljettajalta. Taksiasemat löytyvät suoraan terminaalin uloskäyntien edestä saapuneiden tasolla. Matka Hannoverin keskustaan kestää noin 25 minuuttia liikenteestä riippuen.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköintialueet sijaitsevat kaikkien terminaalirakennusten välittömässä läheisyydessä. Tämä helpottaa oikean paikan löytämistä autollesi. Haluatko pysäköidä terminaalirakennuksen lähellä? Valitse parkkipaikat P1 tai P6. Vaihtoehtoisesti voit pysäköidä pysäköintihalleihin P7 ja P10, joista ilmainen bussikuljetus vie sinut terminaaliin C ja sieltä pois. Hannoverin kaupungissa pysäköintiä kadulla on rajoitettu, mutta voit jättää autosi pidemmäksi aikaa eri pysäköintipaikoille ja pysäköintihalleihin. Ilmaiseksi voit pysäköidä useilla P+R-pysäköintialueilla, joista lähin keskustaa sijaitsee kaupungin rautatieaseman vieressä. Katupysäköinti on maksullista Hannoverin keskustassa maanantaista lauantaihin aamusta iltaan ja yhtäjaksoisesti pysäköinti on sallittu vain kahden ja puolen tunnin ajan. Yksi suosituimmista ja helposti saavutettavista parkkipaikoista on Hannoverin Markthalle, joka sijaitsee kaupungin keskustassa jalankulkija-alueen lähellä. Kauppahalli ja muut ostosmahdollisuudet sijaitsevat sen välittömässä läheisyydessä. Muutaman minuutin kävelymatkan päästä löydät "the World's Fair" messut ja Kröpcken. Pysäköinti Hannoverissa ei kuitenkaan ole niin hankalaa kuin miltä se ehkä kuulostaa, ja autonvuokraus Hannoverin lentokentältä ei tuota mitään ongelmia auton kanssa, ja se on myös erittäin kannattavaa!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Hannoverin lentokentän kotisivut