Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO HAMPURI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Hampuri - Löydä täydellinen auto

  Hampurin kaupungissa on 1,8 miljoonaa asukasta, mikä tekee siitä toiseksi suurimman kaupungin Saksassa ja on suosittu kohde matkailijoille eri puolilta maailmaa. Kaupunki, joka sijaitsee Pohjanmeren lähellä, tarjoaa autonvuokrausta lomallesi ja lukuisia rentoutumis- ja seikkailumahdollisuuksia. Hampurissa on suurin satama Saksassa. Nauti kävelystä satamaa pitkin ja ihaile kauniita risteily- ja rahtilaivoja, jotka ovat täällä kiinitettynä satamaan. Autonvuokraus Hampurissa auttaa helposti tutustumaan hansakaupunkiin ja saavutat nopeasti kuuluisan Michelin kirkon ja suositun musiikkiteatterin. Suosittelemme matkaa kalamarkkinoille Altonaan tai lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaan naapurikaupunkiin Lyypekkiin. Jos sinulla on enemmänkin aikaa, lähde autobahn kiertomatkalle! Auto Europen laajasta kohdevalikoimasta voit vuokrata vuokra-auton omalla alueella. Erikoistapahtumia varten meiltä löytyy myös laaja valikoima luksusautoja autovuokraamoissa Hampurissa. Käy myös lukemassa sivultamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Hampurista.

  Liikenne

  Hampurissa on hyvät tieyhteydet pitkille matkoille ja useita moottoriteitä. Autolla autovuokraamosta Hampurista pääset helposti kaikkialta Saksasta neljää moottoritietä ja kuusi liittovaltion valtatietä pitkin Hampuriin. Länsi-Saksasta A1 johtaa Hampuriin, etelästä A7. A24 moottoritietä pitkin pääset Hampuriin suoraan Berliinistä. Kun vertaa viisi suurinta kaupunkia Saksassa, Hampurissa, yhdessä Kölnin kanssa, on suurin osuus maan ajoneuvoliikenteestä. Suurimmassa osassa Hampurin kaduista on 30 km/h rajoitus, joten aja varovasti ja kiinnittää huomiota liikennemerkkeihin.

  Pysäköinti

  Parkkipaikan löytäminen autonvuokrauksellesi Hampurissa ei pitäisi olla ongelma, sillä kaupungissa on monia pysäköintipaikkoja. Useimmissa hotelleissa on oma parkkipaikka, keskustassa on runsaasti pysäköintihalleja ja lukuisilla asemilla on liitäntäpysäköintipaikkoja. Kuka haluaa ajaa vuokra-autolla kaupungin keskustassa, areenoille tai lentokentälle, olisi noudatettava dynaamista pysäköinnin ohjausjärjestelmää. Siitä löytyy tietoja pysäköintialueista ja pysäköintihalleista läheisyydessä ja näyttää sen hetkisen määrän ilmaisia pysäköintipaikkoja. Lisätietoja ajamisesta Saksassa saat kuljettajan oppaastamme.

  Maantieteelliset tiedot

  Hampuri sijaitsee Pohjois-Saksassa Billen ja Alsterin suulla Ala-Elbellä. Noin 10 km päässä avautuu Pohjanmeri. Monien jokien ja kanavien ylle on viritetty yli 2500 siltaa. Hampurille on ominaista meri-ilmasto. Länsituulten ansiosta talvella lämpötilat ovat lievempiä ja kesät viileämpiä kuin idässä. Ilmasto on suhteellisen kostea ympäri vuoden. Talvella saattaa esiintyä myrskyjä, silloin usein puhutaan "Hampurin huonosta säästä".

  Lentokentät

  Hampurin kansainvälinen lentokenttä (HAM) on vanhin vielä toiminnassa oleva lentokenttä Saksassa. Se sijaitsee noin 8,5 km luoteeseen kaupungin keskustasta helpoilla liikenneyhteyksillä autovuokraamosta Hampurin lentokentältä. Lyypekin (LBC) lentokentälle pääsee Hampurista bussilla. Lentokenttä sijaitsee noin 70 kilometrin päässä Hampurista, mutta kuitenkin noin 40 prosenttia sen matkustajista saapuu Hampuriin.

  Hampurin lentokenttä (HAM)
  Osoite: Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Saksa
  Puhelin: +49 40 50750
  Nettisivut: Hampurin lentokenttä

  Julkinen liikenne

  Jotkut alueelliset junat kulkevat Hampurin alueen yli ja Regional Express yhteydet kulkevat kohti Elmshornia, Neumünsteriä ja Kieliä. Julkista liikenneverkkoa liikennöi nopea rautatieverkko, joka koostuu kuudesta S-bahn taajamajunasta ja tuhansista metrolinjoista. Uusi maanalainen yhteys (U4) yhdistää Jungfernstiegin ja HafenCityn asemat. Lisäksi kaupungissa on hyvin kehittynyt linja-autoverkosto. Bussi ja juna-asemien lisäksi satamassa liikennöi myös sataman lauttoja. Hampurissa voit käyttää Hampurin liikenneverkoston (HVV) lippua, joka on esimmäinen perustettu kuljetuksen yhdistys maailmassa, käyttäen kaikkia alueellisen liikenteen kuljetusvälineitä.

  Asuntoautot Hampurissa

  Asuntoautolla Hampurissa voit kokea täysin erilaisen loman. Säästä itsesi hankaluuksilta löytää oikeaa majoitusta ja leiriydy yhteen monista leirintäalueista Hampurissa ja sen lähialueilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Hampuri