Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO BREMEN

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Bremen - Löydä täydellinen autosi

  Bremen sijaitsee Luoteis- Saksassa ja sitä ympäröi Niedersachsenin osavaltio. Autonvuokrauksella Bremenistä voit helposti vierailla joustavasti suosituilla nähtävyyksillä, kuten St. Martin kirkko peräisin 1300-luvulta, Church of Our Lady, Bremenin raatihuone, Bremenin soittoniekat, tarinatalo, mylly seinässä, Kunsthaus ja paljon muuta. Historiallinen vanhakaupunki on ehdottomasti näkemisen arvoinen! Pitkien matkojen jälkeen, alppiruusupuisto Bremenissä ja Citizens-puisto ovat ihanteellisia kohteita venyttää hieman jalkoja. Päiväretken arvoinen kohde on myös Hampuri, jonne pääsee vain noin tunnissa. Myös Alankomaiden raja ei ole kaukana! Groningeniin pääset noin 2 tunnissa omalla autolla.

  Auto Europen kautta löydät varmasti täydellisen autovuokraamon Bremenistä parhaalla hinnalla! Kumppanuuksien ansiosta tunnettujen autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti voimme tarjota sinulle hyviä hintoja ja erikoistarjouksia, kuten autonvuokrauksen päivityksiä. Varaa tänään vuokra-auto Saksassa ja lähde vaikkapa unohtumattomalle satumaa-kiertomatkalle Bremenistä!

  Liikenne

  Bremenistä on hyvät yhteydet myös kansalliseen tieverkostoon ja on lähellä Saksan Fairytale-reittiä. Maanteiden pituus Bremenissä on yhteensä noin 50-60 km. A1-moottoritie koskettaa Bremenin kaupungin eteläistä osaa, kaakossa Bremer A1 risteää A27 kanssa. Ensimmäinen osa A281 alkaen Triangle Bremen teollisuusalueelta Bremen-Burg-Grambkeen valmistui Gröpelingenissä. Lentokentän lähellä alkaa uusi moottoritielinkki, vinoköysisilta 50m korkeilla pylväillä. A1 on laajentunut kuuteen kaistaan ja sitä suurennetaan edelleen 8 kaistaksi. On A270 ja A281 teillä on jatkuvasti käytössä nopeusrajoitus on 80km/h lähinnä meluntorjunnan syistä. Lisätietoja ajamisesta Saksassa klikkaa tästä.

  Pysäköinti

  Pysäköin autonvuokraus Bremenissä parhaiten parkkihallissa. Breparkhaus-keskus sijaitsee kaupungin keskustassa ja uloskäynnit johtavat suoraan pääostoskadulle. BrePark huoltaa seitsemän muuta parkkihallia Bremenin keskustassa ja kaksi parkkihallia Bremenin pohjoisosassa. Lisäksi kaupungista löytyy lukuisia parkkihalleja, autotalleja pitkäaikaista pysäköintiä varten ja liityntäpysäköintipaikkoja. Kaikki pysäköintialueet ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa.

  Maantieteelliset tiedot

  Bremen sijaitsee Weser-joen molemmilla puolilla, noin 60 kilometrin päässä Pohjanmeren suusta ja kaupunki sijaitsee Weserin dyynillä. Asukasluvun perusteella Bremen on toiseksi suurin kaupunki Luoteis-Saksassa ja kymmenenneksi suurin koko Saksassa. Ilmasto Bremenissä kuuluu lauhkeaan vyöhykkeeseen. Syksyllä myrskyt ja epävakaa sää eivät ole epätavallisia, joten on valitettavasti kaupungissa myös usein tulvii. Lämpimin kuukausi on heinäkuu, noin 17°C ja kylmin on tammikuu noin 0°C paikkeilla.

  Lentokenttä

  Bremenin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee kaupungista etelään. Ensimmäinen kansainvälinen lento tapahtui vuonna 1920. Vuodesta 1995 on rakennettu lentokenttäkeskusta terminaalin ympärille lukuisilla toimistoilla, joista osa ovat kansainvälisiä yrityksiä.

  Flughafen Bremen (BRE)
  Osoite: Flughafenallee 20, 28199 Bremen, Saksa.
  Puhelin: +49 421 55950

  Julkinen liikenne

  Kaupungissa on helppo liikkua paikasta toiseen ja et välttämättä tarvitse julkisen liikenteen verkostoa. Bremenissä on kahdeksan raitiovaunulinjaa ja 44 bussilinjaa, jota liikennöi Bremer Straßenbahn AG. Keskustassa liikennöi lähinnä raitiovaunut, kun taas busseista on hyötyä matkustaa kaupungin ulkopuolelle. Lippuja voi ostaa asemilta tai ajoneuvosta. Kesällä käytä hyväksesi polkupyöriä ja lähde ajelulle joen rannalla. Bremenin kaupungin Bremen-Nord välillä kuljet parhaiten paikallisjunalla. Bussilinjat muilta kuljetusyrityksiltä lisäävät alueellista liikennettä. Kaupungin ja alueellisen liikenteen yritykset toimivat yhdessä Bremenin/Ala-Saksin liikenneverkostossa.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Bremen