Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LJUBLJANA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ljubljana - Taatut parhaat hinnat

  Slovenia on vähemmän tunnettu matkakohde turistien keskuudessa, mutta se ei tarkoita, että siellä ei ole mitään koettavaa! Suunnittele seuraava matkasi maan pääkaupunkiin Ljubljanaan. Sen vuosisatojen taakse ulottuva historia ja lumoava arkitehtuuri on omaa luokkaansa. Pienen ja idyllisen kaupungin katuja ja kahviloita koristavat muinaisesineet ja antiikin aika, sekä kahvilat ja ravintolat tarjoavat maukkaita aterioita talon tapaan. Tee Autonvuoraus Ljubljanassa Auto Europen kautta ja voit varmasti saada parasta palvelua ja parhaimmat hinnat. Me tarjoamme vuokra-autoja maailman johtavien autovuokraamojen kautta ja sen vuoksi meillä on yli 24,000 noutotoimistoa maailman ympäri. Ljubljanassa voit noutaa auton lentokentältä tai yhdestä lukuisista kaupunkitoimistoista. Ennen matkaasi suosittelemme, että luet myös muiden asiakkaiden matkakokemuksia autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Ljubljanasta.

  Liikenne

  Autonvuokrauksella Sloveniassa on helpointa nähdä koko maa ja etenkin Ljubljana. Huomioi, että sinun tarvitsee ostaa moottoriteitä varten maksutarra. Voit ostaa tarran huoltoasesmilta. Teiden kunto Ljubljanassa on enimmäkseen hyvä, mutta pienemmät sivutiet voivat olla kapeita. Talvella talvirenkaat ovat pakollisia ja vuoristossa tarvitset lumiketjuja. Kaupungin keskustassa on ruuhkaa yleensä aamuisin ja keskipäivällä. Kaupungissa on monia yhdensuuntaisia katuja ja itse keskustassa vanhan kaupungin alueella ajaminen on kokonaan kielletty. Kaupunkia ympäröi moottoritiekehä, joka yhdistää useamman moottoritien, jotka kulkevat pohjoisen ja etelän suuntaan. Tie E61 / E70 vie sinut lounaiseen Triesten suuntaan Italian rannikolle ja A2 lähtee itään Kroatian pääkaupungin Zagrebin suuntaan. Lue Slovenian kuljettajan oppaasta lisää tietoja liikenteestä.

  Pysäköinti

  Ljubljanassa voit pysäköidä tien varsille maksamalla pysäköinnistä parkkiautomaattiin. Pidä kuitenkin mukana tasarahaa, sillä automaatti ei aina anna vaihtorahaa. Ljubljanassa on noin 4500 ulkoilmaparkkipaikaa ja noin 2168 parkkipaikkaa erilaisissa parkkihalleissa. Ota huomioon eri väreillä merkityt parkkipaikat: keltainen tarkoittaa varattua paikkaa, sininen on pysäköinti aikarajoituksella (yleensä 15 min) ja valkoisilla paikoilla voi pysäköidä ilmaiseksi (ellei toisin mainita). Parkkipaikkojen löytäminen varsinkin illalla voi olla hankalaa, ja jos yövyt kaupungin keskustassa, kannattaa valita hotelli parkkipaikkamahdollisuudella. Myös viikonloppuisin pysäköinti on ilmaista suurimman osan päivästä. Älä jätä arvoesineitä näkyville autoon ja sinulla on mahdollisuus pysäköidä autosi valvottuun parkkihalliin yön yli.

  Maantieteelliset tiedot

  Slovenian pääkaupunki Ljubljana sijaitsee maan keskiosassa ja virtaavan joen, Savan, pohjoispuolella. Tämän pienen pääkaupungin läpi virtaava pieni joki on nimeltään Ljubljanica. Tässä kaupungissa asuu alle 300 000 ihmistä, joka tekee siitä Euroopan pienimmän pääkaupungin. Pikkukaupunkilainen tunne tulee jokaiselle mieleen sen useiden lumoavien naapurustojen ansiosta vanhassa kaupungissa. Vanhan kaupungin keskustassa mäen päällä on vanha linna, jolta on kauniit näkymän Ljubiljanan kaupungin ylle, ja voit nauttia lounasta sen ravintoloisssa. Vie kumppanisi lihakauppiaan sillalle, joka tunnetaan myös rakkauden siltana ja nauti romanttisesta tunnelmasta iltavalaistuksessa. Lähde kävelylle ruokamarkkinoille tai nauti piknikistä yhdellä kaupungin viheralueista. Suurin niistä on Tivoli-puisto, jossa voit nauttia hyvästä ruuasta ulkoilmakahviloissa. Jos haluat lähteä päiväretkelle kaupungin ulkopuolelle, suosittelemme Krizna Jama- luolaa Ljubljanan eteläpuolella. Täällä voit mennä veneajelulle maanalaisella joella. Maagista ja samalla jotenkin aavemainen kokemus. Autovuokraamot Ljubljanassa mahdollistavat matkailun sen lähialueille!

  Lentokentät

  Ljubljanan lentokentän liikenne on lisääntynyt viime vuosien aikana ja sen takia lentokenttää päätettiin laajentaa. Lentokentällä ei liikennöi kotimaisia lentoja, sillä valtio on liian pieni. Lentokentällä kuitenkin liikennöi useita kansainvälisiä lentoja Euroopan suurimmista kaupungeista.

  Ljubljana Joze Pucnik Airport (LJU)
  Lentokenttä sijaitsee noin 9.5 km päässä Ljubljanasta.
  Osoite: Zgornji Brnik 130a, 4210 Brnik, Slovenia
  Nettisivut: lju-airport.si
  Puhelin: +386 4 206 1000

  Julkinen liikenne

  Ljubljanan tarjoama julkinen liikenne koostuu laajasta bussiverkostosta 28. bussilinjalla. Voit ostaa bussikortteja nimeltään "Urbana card" eri automaateista tai poletteja eri kioskeista. Voit maksaa myös käteisellä suoraan bussissa, mutta se on hiukan kalliimpaa. Voit käyttää Urbana-korttia köysihissiä varten, joka vie sinut ylös kaupungin linnaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Ljubljana