Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO LJUBLJANAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Ljubljanan lentokentällä

  Vierailu Ljubljanassa ja sen ympäristössä on helpointa omalla autolla suoraan autovuokraamosta Ljubljanan lentokentältä! Unescon maailmanperintö Slovenian pääkaupunki tarjoaa monia aktiviteetteja koko perheelle. Vieraile keskiaikaisessa linnassa, josta on upeat näkymät kaupungin ylle, kolmella sillalla ja siltojen lohikäärmeiden luona, Preseren aukiolla ja fransiskaanikirkolla, ja ehdottomasti St. Nicolaksen katedraalilla ja Pyhän Pietarin kirkolla. Ota mahdollisuus tutkia monia muita ajattoman maan osia! Rikeja, joka sijaitsee noin 114 kilometrin päässä, tarjoaa myöskin runsaasti nähtävyyksiä. Lukuisat asiakkaat ovat jääneet tyytyväiseksi matkallaan tässä kauniissa vanhassa kaupungissa. Voit lukea tästä lisää autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Ljubljanasta.

  Haluatko viettää unohtumaton loman Ljubljanassa? Auto Europella tarjoamme suuren valikoiman autonvuokrausta Ljubljanassa jokaiseen tapahtumaan! Nauti parhaasta vuokrasta, mukaan lukien rajoittamattomat kilometrit, paras hintatakuu, ei peruutuskuluja (jopa 48 tuntia ennen vuokran alkua) ja ennen kaikkea palvelunumero saatavilla 7 päivänä viikossa.

  Lentokenttätiedot

  Ljubljana Airport (LJU)
  Virallinen nimi: Joze Pucnik International Airport. Sloveeniksi: Letalisce Jozeta Pucnika Ljubljana.
  Osoite: Zgornji Brnik 130a, 4210 Brnik, Slovenia
  Puhelin: +386 4 206 10 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 26 kilometriä pohjoiseen Ljubljanan kaupungista Brnik kylän lähellä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair tekee kausittaisia lentoja Lujubljanan lentokentälle. Muita suurimpia lentoyhtiöitä lentokentällä ovat Lufthansa, Brussels Airlines, Swiss, KLM, HOP!, Austrian Airlines, LOT, Air Serbia, Montenegro Airlines tai SAS. Suosituimmat kohteet Ljubljanan lentokentältä ovat Brysseli, Istanbul, Lontoo ja Pariisi.

  Terminaalit

  Lentokentällä on vain yksi terminaali kolmella kerroksella ja 13 portilla. Tämä lentokenttä on suurin lentokenttä Sloveniassa. Vuonna 2013 yli miljoonaa matkustajaa kulki vuoden aikana lentokentän läpi.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Ljubljanan lentokentällä ovat samat kuin muualla Euroopassa, kuten esimerkiksi Avis, Enterprise, Europcar, Hertz ja Interrent. Autonvuokraus on mahdollista on yli 21-vuotiaille kuljettajille, joilla on ajokortti ollut voimassa vähintään kahden vuoden ajan. Jotkut vuokraamot vaativat lisämaksuja nuorilta, alle 21-26-vuotialta kuljettajilta. Alla löydät listan yhteistyökumppaneistamme ja niiden aukioloajoista. Huomioi, nämä aikataulut voivat muuttaa juhlapäivinä, tiedustele asiasta etukäteen.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 22.00
  Enterprice 8.00 - 22.00
  Europcar 8.00 - 22.00
  Hertz 8.00 - 22.00
  Interrent 8.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Jos haluat syödä, kaksi ravintolaa sijaitsevat matkustajaterminaalissa lähtevien alueella; itsepalveluravintola Market Place ja a la carte ravintola Globetrotter. Myös monet infopisteet löytyvät lentokentältä ja sen lähellä. Matkailuneuvonta sijaitsee odotushuoneessa saapuvien lentojen salissa. Matkustajat, ketkä tarvitsevat ensiapua, voivat saada hoitopalvelua paikan päällä. Tärkeimmissä matkustajaterminaalin tiloissa on ilmainen Wi-Fi-yhteys. Muita Ljubljanan lentokentän palveluja ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihtopisteet, leikkihuoneet lapsille ja hierontahuoneet.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Ljubljanan lentokenttä on hyvin yhdistetty sen ympäröiviin kaupunkeihin. Lentokentällä palvelee useita julkisen liikenteen vaihtoehtoja. Autolla pääset lentokentälle helposti ajamalle moottoritietä E61 pitkin ja poistuessasi kaupungista seuraamalla tieviittoja. Käänny sitten oikealle lentokentän suuntaan.

  Bussilla pääset lentokentälle bussilinjalla 28, jonka löydät Ljubljanan linja-autoasemalta. Yhdensuuntainen matka maksaa 4.10€ ja matka kestää 50 minuuttia. Muutoin voit matkustaa lentokenttäbussilla hintaan 9€. Jotta pääset lentokentälle lentokenttäbussilla, varaa paikka etukäteen sähköpostilla. Suosittelemme, että olet ajoissa, sillä bussi ei odota! Takseja löytyy ympäri kaupunkia ja rautatieasemalta, jotka voivat viedä sinut suoraan terminaaliin. Matka lentokentälle Ljubljanan keskustasta maksaa noin 20€ ja 45€ välillä

  Pysäköinti

  Terminaalin edessä on 400 pysäköintipaikkaa ja 1000 ylimääräistä paikkaa kahdella parkkipaikalla lentoaseman lähistöllä. Hinnat ovat terminaalin edessä olevalla paikalla alkaen 2.5€ ja uloimmilla parkkipaikoilla 2€. Myös pitkäaikainen parkkeeraus on saatavilla sekä katoksessa, että ulkoparkissa.

  Keskustassa voit pysäköidä lyhyen aikaa (30 tai 120 minuuttia) lyhytaikaisten pysäköinnin alueille. Ostettu lippu tulee sijoittaa näkyvästi autossa tuulilasin taakse. Muussa tapauksessa myös mahdollisuus pysäköidä ajoneuvo liityntäpysäköintipaikoille ja ottaa bussi kaupungin keskustaan. Ole varovainen, koska jos ajoneuvo ei ole pysäköity oikein, se todennäköisesti hinataan pois. Pysäköinti sunnuntaisin ja vapaapäivinä on yleensä ilmaista. Vanhaan kaupunkiin et saa ajaa autolla ja keskustassa on useita yhdensuuntaisia katuja. Monet katuparkit ovat varattuina kaupungin asukkaille. Helpointa on pysäköidä auto autoparkkeihin, joista osa on auki koko päivän ja ne ovat vartioituja. Lisätietoja ajamisesta saat tutustumalla Slovenian kuljettajan oppaaseen.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Ljubljanan lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Ljubljanan lentokentästä

  Ljubljanan lentokenttä
  Zgornji Brnik 130a
  4210, Brnik, Slovenia

  IATA koodi: LJU
  ICAO koodi: LJLJ
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 46.2237
  Pituusaste: 14.4575

  Yleistietoa: Lentokenttä sijaitsee noin 26 kilometriä Ljubljanan keskustasta ja pääset sinne nopeasti vuokra-autolla.