Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO HEATHROWIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lontoon Heathrow lentokentällä

  Historiaan upotettuna Lontoon rikkaat antiikin saumat löytyvät kaikkialta. Kaupungin rakennukset ovat silmiinpistäviä virstanpylväitä ainutlaatuisessa ja viihdyttävässä elämäkerrassa, ja monet niistä - Lontoon torni, Westminster Abbey, Big Ben - ovat heti tunnistettavissa olevia maamerkkejä. Innovaatiivisia kohteita on enemmän kuin tarpeeksi sekoitettuna historiaan, mutta se ei koskaan hukuta Lontoon mausteista, vuosisatoja vanhaa kertomusta. Arkkitehtuurinen loisto nousee esiin ympärilläsi West Endissä, muinaiset jäännökset ympäri kaupunkia, viehättävät pubit historiallisilla alueilla ja vihreät lähiöt jokirannoilla. Tämä kaupunki on syvästi monikulttuurinen ja joka kolmasosa ulkomailla syntyneistä lontoolaisista edustaa 270 kansallisuutta ja 300 kieltä. Lontoo on edelleen yksi maailman kosmopoliittisimmista kaupungeista, ja monimuotoisuus näkyy päivittäisessä elämässä, ruokakulttuurissa, musiikissa ja muodissa. Lontoolla on tarjolla hyvin paljon laaja-alaisia maisemia ja viheralueita, ja mikä onkaan parempi idea lähteä tutkimaan tätä kaikkea, kuin autonvuokraus Lontoon Heathrow'n lentokentältä. Se on yksi kiireisimmistä lentokentistä maailmalla ja ei ole mikään ihme, että täältä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja jokaiseen makuun. Voit myös ottaa selvää, mitä muut asiakkaamme ovat sanoneet vuokrastaan autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Lontoosta.

  Auto Europe tarjoaa korkealaatuisia autonvuokrauspalveluja kilpailukykyisin hinnoin yli 20 000 kohteessa ympäri maailmaa. Nouda vuokra-auto Heathrow'n lentokentältä ja nauti matkasta Lontoossa heti, kun pääset ulos lentokoneesta. Etsi parasta tarjousta laajasta valikoimastamme ajoneuvoja verkossa, soita palvelunumeroomme tai lähetä sähköpostia. Voit puhua asiantuntevien asiakaspalvelijoidemme kanssa jopa seitsemänä päivänä viikossa, ketkä tarjoavat sinulle laadukasta palvelua. Auto Europe tarjoaa myös mielenkiintoisen valikoiman luksusluokan autoja, joiden avulla voit nauttia vierailustasi Lontoossa erityisellä tavalla. Iso-Britanniassa on upeita maisemia, jotka odottavat löytämistä ja tarjoavat oivat mahdollisuudet omatoimisille matkoille. Jos etsit inspiraatiota seuraavalle matkallesi, tutustu elokuvien kuvauskohteiden kiertomatkaan. Maan pääkaupunki Lontoo, monikulttuurinen metropoli, on kansainvälinen rahoitus-, taide- ja kulttuurikeskus, ja kaupunki houkuttelee miljoonia turisteja vuodessa. Tutustu Lontooseen omaan tahtiisi vuokra-auton avulla ja hyödynnä oleskelua tässä kiehtovassa kaupungissa.

  Lentokenttätiedot

  Heathrow'n lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä London Heathrow, on merkittävä kansainvälinen lentokenttä Lontoossa, Iso-Britanniassa. Heathrow on kansainvälisen matkustajaliikenteen toiseksi vilkkain lentokenttä maailmassa sekä matkustajaliikenteen vilkkain lentokenttä Euroopassa. Se on yksi kuudesta kansainvälisestä lentokentästä, jotka palvelevat Lontoon aluetta. Lentokentän omistaa ja hallinnoi Heathrow Airport Holdings ja se sijaitsee 23 kilometriä Lontoon keskustasta länteen. Lentokenttä on British Airwaysin ensisijainen solmukohta ja Virgin Atlanticin ensisijainen toimintatukikohta. Heathrow'n lentokenttä syntyi vuonna 1929 pienenä lentokenttänä maa-alueella Heathrow'n kylästä kaakkoon, josta lentokenttä on saanut nimensä. Tuolloin maa koostui maatiloista, puutarhoista ja hedelmätarhoista. Koko Heathrow'n alueen kehittäminen huomattavasti suuremmaksi lentokentäksi alkoi vuonna 1944. Sen sanottiin olevan sotilaslentokoneiden kaukoliikennettä varten, joiden oli tarkoitus lentää Kaukoitään, mutta toisen maailmansodan päättymisen jälkeen Iso-Britannian hallitus jatkoi lentokentän kehittämistä siviililentokenttänä. Lentokenttä avattiin 25. maaliskuuta 1946 Lontoon lentokentäksi, ja se nimettiin uudelleen Heathrow'n lentokentäksi vuonna 1966.

  Lontoon Heathrow lentokenttä (LHR)
  Virallinen nimi: London Heathrow Airport.
  Osoite: Greater London TW6 1AP, Iso-Britannia.
  Puhelinnumero: +44 844 335 1801
  Sijainti: Lontoon Heathrow lentokenttä sijaitsee Lontoon keskustasta noin 23 kilometrin päässä.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi joitakin halpalentoyhtiöitä, sekä lukuisia kansainvälisiä lentoyhtiöitä. Suurimpia niistä ovat American Airlines, British Airways, Delta Airlines, Finnair, Lufthansa, SAS ja Virgin Atlantic.

  Mistä noudan vuokra-auton Heathrow'n lentokentältä?

  Jokaisesta terminaalirakennuksesta löytyy oma paikka autovuokraamoille Heathrow'n lentokentällä. Terminaalissa 2 ne löytyvät toisen kerroksen saapuneiden ja lähtevien lentojen hallissa, terminaalissa 3 ensimmäisessä kerroksessa lähtöselvityksien ja saapuvien lentojen luona, terminaalissa 4 ensimmäisessä kerroksessa saapuneiden lentojen tasolla ja terminaalissa 5 ensimmäisessä kerroksessa saapuneiden lentojen luona. Kaikki suuret autovuokraamot ovat saatavilla Lontoon Heathrow'n lentokentällä. On parasta tarkistaa etukäteen, mihin terminaaliin saavut, jotta tiedät mistä noutaa ja varata auto. Varmista aina ennen matkalle lähtöä, onko ajoneuvossa mahdollisesti olemassa olevia vaurioita ja merkitse ne noutoraporttiin. Jos lentosi viivästyy, soita suoraan vuokraamolle, jonka numero on ilmoitettu Auto Europen lähettämässä vuokrausvahvistuksessa. Muista myös kysyä vuokraamoltasi, minne sinun tulee palauttaa ajoneuvo vuokran lopussa ja palauta ajoneuvo aina valitun polttoainekäytännön mukaisesti.

  Budget Heathrow lentokenttä Budget Heathrow'n lentokentällä
  Northrop Rd,
  England TW6 2QA, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 344 544 4600
  Aukioloajat:
  6:00-23:59
  Europcar Heathrow lentokenttä Europcar Heathrow'n lentokentällä
  Northern Perimeter Road West,
  England TW6 2QE, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 371 384 3410
  Aukioloajat:
  24/7
  Hertz Heathrow lentokenttä Hertz Heathrow'n lentokentällä
  Northern Perimeter Road West,
  England TW6 2QD, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 843 309 3009
  Aukioloajat:
  6:00-23:59
  Sixt Heathrow lentokenttä Sixt Heathrow'n lentokentällä
  Great South West Road,
  England TW14 0PR, Lontoo, Iso-Britannia

  +44 (0) 844 576 0239
  Aukioloajat:
  05:00-23:59

  Terminaalit

  Lontoon Heathrow'n lentokentällä on tällä hetkellä käytössä viisi matkustajaterminaalia. Terminaali 1 suljettiin kesäkuun 2015 lopussa ja aluetta käytetään nyt kesäkuussa 2014 avatun terminaalin 2 jatkeena. Useita terminaalin 1 käyttämiä uudempia portteja rakennettiin osaksi terminaalia 2 ja ne on säilytetty. Lentokentän uusin terminaali, virallisesti nimeltään Queen's Terminal, avattiin vuonna 2014. Terminaalia 2 käyttävät kaikki Star Alliancen jäsenyhtiöt, jotka lentävät Heathrowista. Alkuperäinen terminaali 2 avattiin Euroopan rakennukseksi vuonna 1955 ja oli lentokentän vanhin terminaali. Terminaali 3 avattiin Oseanian terminaaliksi vuonna 1961 hoitamaan ulkomaista lentoliikennettä ja kaukoreittejä Yhdysvaltoihin, Aasiaan ja muihin Kaukoidän maihin. Tuolloin lentokentällä oli suora helikopteriliikenne Lontoon keskustaan terminaalirakennuksen katolla olevista puutarhoista. Terminaalissa 3 liikennöivät Oneworld jäsenet, SkyTeam jäsenet, Delta Airlines ja Lähi-idän lentoyhtiöt, kaikki uudet lentoyhtiöt ja muutama sidosyritys. Vuonna 1986 avattu terminaali 4 sijaitsee eteläiseltä kiitotieltä etelässä rahtiterminaalin vieressä ja on kytketty terminaaleihin 2 ja 3 Heathrow'n lastitunnelin kautta. Suurin osa terminaaliin 4 lentävistä lennoista on peräisin Keski-Aasiasta, Pohjois-Afrikasta ja Lähi-idästä sekä muutama lento Eurooppasta. Terminaali 5 sijaitsee Heathrow'n alueen länsipäässä pohjoisen ja eteläisen kiitotien välillä, ja kuningatar Elizabeth II avasi sen 14. maaliskuuta 2008. Terminaali koostuu nelikerroksisesta pääterminaalista ja kahdesta satelliittirakennuksesta, jotka on yhdistetty maanalaisen ihmisten kauttakulkujärjestelmän kautta pääterminaaliin.

  Lentokenttäpalvelut

  Heathrow'n lentokentän jokaisessa terminaalissa on tusina erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Ne vaihtelevat tyylikkäistä korkean luokan ruokailupaikoista takeaway välipaloihin, loistavaan kahviin ja paikallisiin olueisiin. Löydät juuri sellaista ruokaa, mistä pidät, riippumatta terminaalista. Tutustu laajoihin ostosmahdollisuuksiin, joita Heathrow'n lentokenttä tarjoaa neljän terminaalin alueella, jotta voit hyödyntää parhaasi mukaan vapaa-aikasi shoppaillessa lentokentällä. Lontoon Heathrow'n lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman kauppoja eri tarpeisiin kaikissa neljässä terminaalissa. Kun olet käynyt läpi passitarkistuksen, löydät kaikenlaisia putiikkeja suunnittelijabrändeistä tuttuihin kauppaketjuihin, aurinkolaseista hajuvesiin ja laajaan valikoimaan tupakkaa, partavettä, alkoholia ja matkamuistoja. Työnteon ei tarvitse loppua ollessasi Heathrow'n lentokentällä. Jokaiselle löytyy jotakin johtohuoneista ja yritysviestinnän apuvälineistä konferenssikeskuksiin, joissa on täysin varustetut liiketoimintatilat. Heathrow'n lentokenttä on hyvin varusteltu ja järjestetty auttamaan lasten kanssa matkustavia. Monet perhepalvelut ja ideat pitämään lapset kiireisenä ovat käytettävissäsi lentokentällä. Lentokentällä on tarjolla myös rukoushuoneita ja Pyhän Yrjön kappeli, sekä ilmainen WiFi kaikissa terminaaleissa. Saatavilla olevat autovuokraamot Heathrow'n lentokentällä koostuvat sekä johtavista maailmanlaajuisista yrityksistä, että paikallisista, ja niiden avulla asiakkaat voivat hyötyä edullisemmista hinnoista, jos varaat etukäteen.

  Kulkuyhteydet Heathrow'n lentokentällä

  Heathrow'n lentokentältä Lontooseen pääsee useilla eri tavoilla, mukaan lukien juna, metro ja bussi. Jos autonvuokraus Heathrow'n lentokentältä on valintasi, suuntaa lentokentältä pohjoiseen M4 moottoritielle, joka vie sinut suoraan keskustaan. Junayhteys Heathrow Express on nopein tapa päästä Lontoon keskustaan, matka kestää vain noin 15 minuuttia Lontoon Paddingtonin asemalle ja tunnin sisällä liikennöi neljä junaa. Myös TfL liikennöi lentokentällä omia junia terminaaleista 2, 3 ja 4 ja matka kestää noin 30-50 minuuttia. Lentokenttää palvelee myös Lontoon metron Piccadilly linja, joka löytyy lentokentän kolmelta asemalta, yksi terminaaleissa 2 ja 3 ja kaksi muuta asemaa terminaalissa 4 ja 5. Matka kestää noin 50 minuuttia ja linja liikennöi aamu viidestä keskiyöhön. Lontoon metro on kustannustehokkain julkisen liikenteen vaihtoehto ja matka kestää alle tunnin. Myös erilaisia linja-autolinjoja, kuten National Express, liikennöivät keskuslinja-autoasemalle noin kolme kertaa tunnissa. Taksimatka lentokentältä keskustaa kestää 45-60 minuuttia ja on ylivoimaisesti kallein vaihtoehto. Valitse itsellesi sopivin matkustajien ja matkalaukkujen määrän mukaisesti ja voit löytää edullisemman hinnan, jos varaat etukäteen. Kaikki kuljetusvaihtoehdot löytyvät kaikkien terminaalien ensimmäisessä kerroksessa.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä ja sen ympäristössä on noin 18 000 parkkipaikkaa. Pysäköinti on parasta suunnitella etukäteen, jos tiedät, että jätät auton lentokentälle. Hinnoittelu vaihtelee pysäköintihallien välillä ja maksut riippuvat terminaalien läheisyydestä. Jos vuokraat auton Heathrow'n lentokentältä ja aiot ajaa Lontoon keskustaan, on hyvä idea suunnitella matkasi etukäteen, koska pysäköintipaikan löytäminen kaupungissa voi olla vaikeaa. Huomaa myös, jos ajat ruuhkamaksualueella, varmista, että maksat maksut ajallaan. Pysäköintirajoitukset kadunvarsipysäköinnille ovat voimassa maanantaista lauantaihin klo 8.40–18.30 välillä. Liikennemerkit osoittavat yksityiskohtaisemmat säännöt ja rajoitukset jokaisesta alueesta riippuen. Alueilla, joilla toimii lippuautomaattijärjestelmä, lippu on ostettava niille tarkoitetuista automaateista ja jätettävä näkyvästi auton kojelaudalle. Lontoon alueella löytyy monia pysäköintialueita, ja voit tunnistaa ne sinisestä merkistä valkoisella pohjalla ja 'P' kirjaimella. Näihin kuuluu jopa noin 100 kansallista autopaikkaa sekä Q-Park, joka tarjoaa alennuksen varauksen yhteydessä. Tutustu paikallisiin liikennesääntöihin Iso-Britannian kuljettajan oppaassamme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Heathrow'n lentokentän kotisivut