Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MÁLAGA RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Edullinen autonvuokraus Málaga rautatieasema

  Etelä-Espanjassa Välimeren rannikolla sijaitsevalla Málagalla on paljon tarjottavaa upean sään lisäksi. Se on eloisa andalusialainen kaupunki, jossa on paljon baareja, kahviloita, klubeja ja ravintoloita, kuten myös museoita, festivaaleja ja konsertteja. Lähde kävelylle keskustaan ja shoppaile merkkiputiikeissa, tai tee ainakin ikkunaostoksia joka on yhtä hauskaa. Parhaimman näköalan vaikuttavaan satamaan saat vierailemalla Alcazaban linnoituksessa läheisen kukkulan laella. Tutustu Picasson synnyinkotiin ja hänen taiteeseensa tai tee autonvuokraus Málagan rautatieasemalta ja hurauta pohjoiseen Rondan vuoristomaisemiin tai Aurinkorannikkoa pitkin 15 kilometrin päähän Benalmádenaan jossa voit vierailla esimerkiksi ainutlaatuisessa Selwo Marina -meripuistossa.

  Vuonna 1954 perustettu Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta useassa Espanjan kaupungissa, myös Málagassa lentokentällä, rautatieasemalla ja keskustassa. Auto Europe tekee läheistä yhteistyötä laadukkaiden vuokraamoiden kanssa, ja pystyy pitkäaikaisten suhteidensa vuoksi tarjoamaan markkinoiden alhaisimmat hinnat laajalla valikoimalla, joiden joukosta löytyy varmasti sopiva ajoneuvo Aurinkorannikon lomallesi. Jos mietit eri vuokraamoiden välillä ja haluat kuulla muiden asiakkaiden kokemuksista, suosittelemme lukaisemaan autonvuokrauksen asiakasarvostelut Málagassa, ja voit tehdä valintasi muiden kokemukset luettuasi. Jos tarvitset apua varauksen teossa, voit ottaa yhteyttä varaustiimiimme soittamalla numeroon +358 942 720 607, palvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä.

  Málagan rautatieaseman tiedot

  Uudistettu María Zambranon rautatieasema avattiin vuonna 2007 entisen, vuonna 1863 rakennetun aseman paikalle. Se on yhdistettynä Vialian ostoskekuskompleksiin ja se sai uuden, espanjalaisen filosofin mukaisen nimensä avajaisten yhteydessä. Málaga on lisätty aseman nimeen vuonna 2011, eli nykyinen nimi on Málaga-María Zambranon rautatieasema. Alunperin asema tunnettiin nimellä Málaga-Término, sillä se on pääteasema. Sijaintinsa puolesta asema on hyvin keskeisellä paikalla Explanada de la Estaciónilla keskustan lounaisosassa, noin 2 kilometriä Málagan satamasta ja alle 10 kilometriä Málagan lentoasemalta.

  Málagan rautatieasema on Andalusian toiseksi vilkkain juna-asema, Sevillan ollessa vilkkain. Asema sijaitsee maan päällä, mutta kaksi raidetta sijaitsee maan alla. Kaukojunat liikennöivät maan päällisiltä raiteistoilta ja lähijunat eli Cercanías Málaga -linjat maanalaisilta. Aseman kautta kulkee yli 6 miljoonaa matkustajaa vuodessa. AVE -supernopeusjunat kulkevat Madridiin ja Barcelonaan, supernopeusjunien vuoksi raiteistoa piti uudistaa huomattavasti ennen vuoden 2007 avajaisia.

  Mistä noudan vuokra-auton Málagan rautatieasemalta?

  Valtaosa tärkeimmistä Málagan rautatieaseman autovuokraamoista (kuten esimerkiksi Europcar, Avis ja Hertz) sijaitsee aseman matkakeskuksessa ja aseman yhteydessä olevassa Vialia -ostoskeskuksessa. Noutotoimiston tarkan sijainnin näet varausvaiheessa tai jälkikäteen varausvahvistuksesta. Huomioi, että osa vuokraamoista toimii yhdessä, esimerkiksi Keddy ja Europcar. Tämä tarkoittaa sitä, että osa vuokraamoista jakaa toimiston ja suuremman palveluntarjoajan nimi on merkitty isolla kyltillä, kun taas pienemmän vuokraamon kyltti on yleensä merkitty erillisellä pienemmällä kyltillä toimiston pöydän päällä. Pidä siis silmät tarkkana kun etsit omaa vuokraamoasi ja muista että pääkuljettajalla, jonka nimissä varaus on tehty, tulee olla mukanaan ajokortti, henkilöllisyystodistus, varausvahvistus ja tarpeeksi suurella luottorajalla varustettu luottokortti turvatakuuta varten. Tarkasta ajoneuvo noudon yhteydessä huolellisesti ja pyydä, että mahdolliset jo olemassa olevat vauriot merkitään vuokrasopimukseen. Tarkasta, että auton ajettu kilometrimäärä vastaa sopimukseen merkittyä lukua mikäli valitsit auton rajoitetuilla kilometreillä. Muista tutustua maan liikennesääntöihin etukäteen ja lukaise Espanjan kuljettajan oppaasta yleisimmät ohjeet.

  Avis Málaga rautatieasema Avis Málagan rautatieasema
  Explanada de la Estación,
  29002, Málaga, Espanja

  +34 952 336 881
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  9.00-20.30
  Lauantai:
  10.00-20.00
  Sunnuntai:
  10.00-14.00
  Centauro Málaga rautatieasema Centauro Málagan rautatieasema
  Explanada de la Estación,
  29002, Málaga, Espanja

  +34 952 177 450
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.00
  Enterprise Málaga rautatieasema Enterprise Málagan rautatieasema
  Explanada de la Estación,
  29002, Málaga, Espanja

  +34 952 356 550
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-22.00
  Lauantai-sunnuntai:
  9.00-17.00
  Hertz Málaga rautatieasema Hertz Málagan rautatieasema
  Explanada de la Estación,
  29002, Málaga, Espanja

  +34 952 355 040
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-22.30
  Lauantai:
  9.00-217.00
  Sunnuntai:
  10.00-18.00

  Asemapalvelut

  Juna-asema sijaitsee suuressa ostoskeskuskompleksissa, joten palvelut ovat monipuoliset ja laadukkaat. Löydät Málagan päärautatieaseman autovuokraamoiden lisäksi muun muassa laadukkaan neljän tähden hotellin, matkakeskuksen, VIP-loungen, turisti-infon ja maanalaista pysäköintitilaa. Asemalta ja sen yhteydestä löytyy tietysti pankkiautomaatteja, matkatavaroiden säilytys, ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita sekä liike- ja vapaa-ajankeskus jossa on paljon eri kauppoja ja palveluita, esimerkiksi useita elokuvateattereita. Voit rentoutua, tehdä ostoksia tai käydä aikasi kuluksi vaikka elokuvissa. Arviolta puolet Vialia ostoskeskuksen käyttäjistä eivät ole matkustajia, vaan tulevat hyödyntämään ostoskeskuksen päivittäisiä palveluita muista syistä.

  Kulkuyhteydet Málagan rautatieasemalla

  Málaga-María Zambranon asemalta on AVE-suurnopeusjunayhteydet suuriimpiin Espanjan kaupunkeihin, Madridiin ja Barcelonaan. Kaukojunat kulkevat säännöllisesti esimerkiksi Sevillaan ja Rondaan. Bilbaoon pääsee noin kerran viikossa yöjunalla. Cercanías Málaga -lähijunat liikennöivät kahdelta aseman maanalaiselta laiturilta, ja niillä pääsee kulkemaan esimerkiksi lentoasemalle ja useihin Aurinkorannikon kaupunkeihin aina Fuengirolaan asti.

  Málagan linja-autoasema sijaitsee lähellä muutaman metrin päässä, kätevästi juna-asemalta päin katsottuna kadun toisella puolella. Linja-autoasemaa käyttävät esimerkiksi monet Granadaan ja Sierra Nevadaan matkustavat, sillä lennot Granadaan ovat harvassa. Linja-autot kulkevat myös esimerkiksi hienostuneeseen Marbellaan, Esteponaan ja Córdobaan. Vilkasliikenteinen metropysäkki El Perchel on myös aivan juna-aseman lähettyvillä. Takseja voi löytää taksiasemilta, mutta niitä voi myös pysäyttää kadulla ja hypätä kyytiin. Taksilla liikkuminen on melko kallista, mutta lyhyet matkat kaupungin sisällä eivät vielä vie vararikkoon. Voit maksaa matkan joko käteisellä tai luottokortilla. Tarkista ennen autoon astumista että kyseessä on virallinen taksi.

  Autonvuokraus Málagan päärautatieasemalta on helpoin tapa tutustua alueeseen laajemmin. Aurinkorannikolla ja Andalusiassa on paljon kohteita lyhyen ajomatkan päässä toisistaan, mutta julkisella liikenteellä päivän aikataulut venyvät, etkä ehdi nähdä yhtä monta kohdetta kuin omalla autolla. Mikäli haluat saada lomastasi mahdollisimman paljon irti, on auton vuokraus paras vaihtoehto. Juna-aseman sijainti on mahtava, se sijaitsee lähellä Málagan keskustaa, mutta kuitenkin vain noin kilometrin päässä moottoritiestä. Moottoritiet eli Autopistas ovat maksullisia, ne tunnistaa helposti A-kirjaimella merkityistä kylteistä.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköinti lentoasemalla ja rautatieasemalla on melko helppoa, mutta ilmaisesta pysäköintipaikasta saa vain haaveilla. Lentoasemalla on useita eri pysäköintialueita jotka on jaoteltu pysäköinnin keston mukaan. Juna-asemalla on myös useita eri pysäköintimahdollisuuksia, esimerkiksi maanalainen SABA -pysäköintihalli. Jotkut junaliput oikeuttavat alennuksiin, eli mikäli matkustat junalla, kannattaa asia tarkistaa. Voit myös pysäköidä auton ostoskeskuksen pysäköintialueelle tai jos haluat säästää rahaa varsinkin pitempiaikaisessa pysäköinnissä, jätä auto keskustan ulkopuolelle ja saavu keskustaan julkisen liikenteen avulla. Málagan keskustassa on useita eri parkkihalleja, joista suosittelemme etenkin seuraavia: P - Plaza du la Merced, P Cervantes tai P-Plaza La Marina. Katupysäköinti sinisillä viivoilla rajatuilla alueilla on myös mahdollista maksua vastaan. Älä jätä arvoesineitä autoon, varsinkaan näkyvälle paikalle, sillä tämä houkuttelee murtovarkaita kokeilemaan onneaan. Tarkasta aina pysäköintirajoitukset tienviitoista ja pidä huolta, että toimit niiden mukaan.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Espanjan rautateiden sivut

  Málaga Cercanías –lähijunat

  Málagan linja-autoasema

  Málaga-María Zambranon rautatieasema