Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO NEW YORKIN LAGUARDIA LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus New Yorkin LaGuardia lentokenttä

  New York on yksi Yhdysvaltojen ikonimpia kaupunkeja ja sillä on paljon tarjottavaa. New Yorkin suurkaupungin JFK:n, LaGuardian ja Newark Libertyn lentokentät muodostavat Yhdysvaltojen suurimman lentokenttäjärjestelmän, eikä ole ihme, että myös LaGuarian lentokenttä on erittäin vilkas. Auto Europe haluaa palvella asiakkaitaan myös tällä lentokentällä. Autonvuokraus New Yorkin LaGuardian lentokentällä onnistuu yhtä joustavasti ja heposti kuin muiltakin lentokentiltä. Takaamme sinulle edullisimmat hinnat ja suuren valikoiman eri kokosia autoja, sillä teemme yhteistyötä maailman johtavien autovuokraamojen kanssa New Yorkissa. Vuokraa itsellesi pikkuauto kaupungin vilkkaille kaduille tai hanki tila-auto suuremmalle seurueelle. Mikäli haluat kokea kaupungin loiston myös autosta käsin, vuokraa kauttamme luksusauto!

  Kävele kaupungin keskuspuistossa, nouse pilvenpiirtäjien ylimpään kerrokseen, shoppaile kunnes jalkasi pettävät tai käy yhdessä kaupungin monista ravintoloista. Tässä suuressa kaupungissa löytyy aina jotain tekemistä. Ikoninen Times Square tarjoaa konsertteja ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Käy katsomassa rohkeita uusia musikaaleja, pitkään kestäviä klassikoita ja lumoavia draamoja maailman tunnetuimmalla teatterialueella. Tutustu taiteeseen, tieteeseen, historiaan ja pop-kulttuuriin New Yorkin upeissa museoissa. Myöskään bilettäjät eivät tässä kaupungissa tylsisty. New York tarjoaa erilaisia klubeja ja baareja jokaiseen makuun. Löydät kaikkea korkeatasoisista coctailbaareista pienempiin rokkibaareihin. Mikäli kaupunkielämä käy raskaaksi, New Yorkin lähialueet tarjoavat myös rentoja rantoja tai luontokohteita. Lähde matkaan omalla autolla suoraan autovuokraamosta New Yorkin LaGuardian lentokentältä.

  Lentokenttätiedot

  LaGuardia Airport (LGA)
  Virallinen nimi: New York LaGuardia Airport.
  Osoite: Queens, NY 11371.
  Puhelin: +1 (718) 533 3400
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometriä kaupungin keskustasta koilliseen, 332 kilometriä Bostonista ja 183 kilometriä Philadelphiasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokenttä palvelee lähinnä vain kotimaisia lentoja USA:ssa ja lentoja Kanadaan. Tärkeimpiä lentoyhtiöitä lentokentällä ovat Air Canada, American Airlines, American Eagle, Delta Airlines, JetBlue Airways, United Airlines, Virgin America ja WestJet.

  Mistä noudan vuokra-auton New Yorkin LaGuardian lentokentältä?

  Autovuokraamot New Yorkin LaGuardia lentokentällä sijaitsevat kaikki lentokenttärakennuksen ulkopuolella. Ne ovat hajallaan toisistaan, joten varmista ajoissa, mille vuokraamolle sinun täytyy mennä. Lentokentältä kulkee sukkulabusseja jokaiselle vuokraamolle. Kaikki bussit noutavat ja tuovat asiakkaat terminaalissa A pysäkillä "Rental Car Shuttle Transfer Point". Tämä palvelu on ilmaista vuokraamon asiakkaille. Terminaalien välillä kulkee kaksi bussilinjaa, sininen ja punainen. Näillä busseilla pääset terminaaliin A, josta löydät oikean kuljetuksen vuokraamollesi. Tarkista tarkat auton nouto-ohjeet varausvahvistuksestasi. Autoja on saatavilla sopimuksen mukaan myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

  Avis New York lentokenttä Avis LaGuardian lentokentällä
  25 Bowery Blvd,
  Flushing, New York, NY 11430, USA

  +1 (718) 507 3608
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Dollar New York lentokenttä Dollar LaGuardian lentokentällä
  45-01 20th Avenue,
  Astoria, NY 11105, USA

  +1 (718) 779 7456
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Europcar New York lentokenttä Europcar LaGuardian lentokentällä
  90-05 25th Ave,
  Jackson Heights, NY 11369, USA

  +1 (718) 424 8504
  Aukioloajat:
  Ma - su 05:00 - 23:59
  National New York lentokenttä National LaGuardian lentokentällä
  9501 Ditmars Blvd,
  East Elmhurst, NY 11369, USA

  +1 (800) 290 0133
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Thrifty New York lentokenttä Thrifty LaGuardian lentokentällä
  45-01 20th Avenue,
  Astoria, NY 11105, USA

  +1 (718) 779 7456
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7

  Terminaalit

  LaGuardalla on tällä hetkellä neljä terminaalia, joiden välillä kulkee linja-autoja ja kulkuväyliä. Terminaali A oli merentakaisten lentojen alkuperäinen terminaali ja se on nykyään vesilentokoneiden terminaali. Terminaali soveltuu sellaisille lentokonetyypeille, joilla voi laskeutua veteen, ja se oli lentokentän pääterminaali 1930-1940-luvuilla. Terminaalia on päivitetty useita kertoja sen jälkeen. Terminaali B palvelee useimpia lentokentän lentoyhtiöitä. Terminaalissa itsessään on kuusi lohkoa pitkä ja neljä kerrosta korkea, ja siinä on 40 porttia. Terminaalit C ja D on suunnitellut William Nicholas Bodouva ja ne avattiin vuosina 1983 ja 1992. Terminaali D perustettiin erityisesti Boeing 757- ja Boeing 767 -mallien terminaaleiksi Delta Airlines yhtiölle, kenellä on käytännöllisesti yksinään lupa käyttää tätä terminaalia WesJet yhtiön lisäksi.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on laaja valikoima kauppoja ja verovapaita myymälöitä, josta löytyy kaikkea amerikkalaisesta ja kansainvälisestä muodista savukkeisiin ja karkkeihin. Useimmat tilat sijaitsevat terminaaleissa B ja C. Lentokentältä löytyy hajallaan myös useita ravintoloita, jotka vaihtelevat pienistä baareista pikaruokakauppoihin, sekä kansainvälisiin lounasravintoloihin. Lentokentällä on useita latausasemia, pankkiautomaatteja ja saatavilla on ilmainen 30 minuutin Wi-Fi-yhteys kaikille matkustajille. Lemmikkieläinten kanssa matkustaville löytyy lemmikkieläinten hoitoalue terminaalissa A. Saapuessasi lentokentälle näet kylttejä "Welcome Centre" suuntaan, josta löydät lisää lentokenttä- ja turisti-infoa. Lentokentän vierestä löytyy mukavasti kaksi hotellia.

  Kulkuyhteydet New Yorking LaGuardian lentokentällä

  Jos autonvuokraus LaGuardian lentokentällä on valintasi, keskustaan pääset helposti tienviittoja seuraamalla. Matka ei ole pitkä millekkään keskustan alueelle, mutta ruuhka-aikana lyhytkin matka voi kestää kauan. Jos haluat oppia lisää USA:n likennesäännöistä, tutustu kuljettajan oppaaseemme. New York City Metropolitan Transportation Authority (MTA) bussit tarjoavat kyytejä lentokentältä eri kaupungin osiin ja metropysäkeille. Voit ostaa joko kertalippuja tai MetroCard-kortteja automaateista lentokentän terminaalista. Lentokentältä kulkee myös muutamia suoria bussiyhteyksiä kaupungin JFK ja Newark lentokentille. Lentokentän jokaisen terminaalin vierestä löytyy myös takseja. Taksit veloittavat jokaisesta matkasta ruuhka-aikoina ja öisin lisämaksun.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokenttä tarjoaa lyhytaikaista, tunti-, vuorokausi- ja pitkäaikaispysäköintiä. Hinnat vaihtelevat eri pysäköintialueen mukaan eri terminaaleissa, mutta voit löytää myös ilmaisia lyhytaikaisia parkkipaikkoja. Kaupungissa sinulla on yleensä vain kaksi vaihtoehtoa, katupysäköinti tai kaupalliset pysäköntitilat. Pysäköintitiloja New Yorkissa löytyy useita satoja, joten sinulla on valinnanvaraa. Hinnat vaihtelevat alueen sijainnin ja pysäköinnin keston mukaan. Katupysäköntiin pätevät samat säännöt ja niitä saattaa olla hankalampi löytää. Monet paikat kaupungissa ovat varattuja yrityksille tai yksityiskäyttöön. Pysäköintipaikan löytämistä helpottaa suuresti lukuisat pysäköintisovellukset. Voit ladata niitä matkapuhelimeesi ja löytää, sekä vertailla saatavilla olevia paikkoja. Voit myös maksaa niistä puhelimella ja varata niitä etukäteen. Saat ilmoituksen aikasi loppumisen lähestyessä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  LaGuardia lentokentän kotisivut


  Lisätietoa LaGuardian lentokentästä

  New Yorkin LaGuardia lentokenttä
  Queens
  11371, New York, Yhdysvallat

  IATA koodi: LGA
  ICAO koodi: KLGA
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 73.5221
  Pituusaste: 40.4638

  Yleistietoa: Lentokenttä sijaitsee New Yorkin Queens-kaupunginosassa, noin 18 kilometriä kaupungista ja on kolmanneksi vilkkain lentokenttä New Yorkissa.