Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ORLANDON SANFORD LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Orlando-Sanford lentokenttä

  Orlandon Sanford lentokenttä on kaupungin toiseksi ja Yhdysvaltojen 30:ksi vilkkain. Se on Orlandon alueen toissijainen kaupallinen lentokenttä Orlandon kansainvälisen lentokentän jälkeen, mutta on kauempana Orlandon keskustasta ja tärkeimmistä huvipuistoista. Tämän takia lentokentällä liikennöi lähinnä kotimaisia lentoja, joista suurin kohde on Las Vegas. Autonvuokraus Orlandon Sanfordin lentokentältä on silti aina ollut suosittua. Auto Europe tarjoaa erinomaisen valikoiman autoja Orlandon kummaltakin lentokentältä. Myös täältä löydät eri kokoisia autoja laidasta laitaan ja jopa suosituimmat luksusautot. Nettisivujemme kautta voit helposti vertailla eri vuokraamojen hintoja ja takaamme sinulle alan edullisimmat hinnat!

  Orlandon kaupunki on yksi Yhdysvaltojen eniten vierailtumpia kohteita ja sillä täältä löydät lukuisia suosittuja huvipuistoja, kuten Walt Disney World, Universal Orlando Resort ja SeaWorld Orlando. Käy kävelyllä suojelualueilla, nauti lukuisista aktiviteeteistä, tee ostoksia koko päivän tai käy yhdessä kaupungin monista ravintoloista. Kulttuuria ja tapahtumia on tarjolla maailman jokaisesta kolkasta musiikin, teatterin ja festivaalien muodossa. Jos haluat hemmotella itseäsi luksusluokan tuotteilla tai palveluilla, Orlando on siihen sopiva kaupunki. Jotta saat kaiken irti matkastasi, autonvuokraus Sanfordin lentokentällä on ehdoton valintasi. Orlandosta on lyhyt ajomatka muihin Floridan kaupunkeihin, kuten Miami ja Tampa. Tutustu myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Orlandosta ja viimeisimpiin vuokrakokemuksiin asiakkailtamme, ketkä matkustivat Orlandon alueella.

  Lentokenttätiedot

  Sanford Airport (SFB)
  Virallinen nimi: Orlando Sanford International Airport.
  Osoite: 1200 Red Cleveland Blvd, Sanford, FL 32773, USA.
  Puhelin: +1 (407) 585 4000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 40 kilometrin päässä kaupungin keskusalueesta pohjoiseen.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi lähinnä vain kotimaan lentoja ja kausittaisia lentoja Eurooppaan, ja vain muutamia lentoyhtiöitä. Niitä ovat Beau Rivage Resort & Casino, Interjet, Surinam Airways, TUI ja ViaAir.

  Terminaalit

  Lentokentällä on kaksi terminaalia, kansainvälinen terminaali A ja kotimainen terminaali B, jotka ovat yhdistetty toisiinsa. Terminaalin A edestä löytyy tervetuloakeskus, jossa sijaitsee osa autovuokraamoista ja bussiliikenteen pysäkit. Rakennuksessa on kaksi kerrosta, mutta terminaalissa A on käytössä vain yksi kerros. Molemmissa terminaaleissa on matkatavaroiden noutopisteet ja passin tarkastus on terminaalissa A. Allegiant Air on ensisijainen palveluntuottaja ja ainoa lentoyhtiö, joka lentää terminaalissa B.

  Mistä noudan vuokra-auton Sanfordin lentokentältä?

  Suurin osa autovuokraamoista Orlandon Sanfordin lentokentällä sijaitsevat tervetuloakeskuksessa terminaalin A rakennuksen edessä. Osalla autovuokraamoista on työpöytä suoraan terminaalissa A. Tarvittaessa voit aina vuokrata auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Sinun täytyy vain ottaa meihin yhteyttä ja järjestämme sinulle noudon mihin aikaan tahansa. Paikalliset vuokraamot saattavat veloittaa tästä lisäpalvelusta lisämaksun.

  Avis Orlando lentokenttä Avis Orlandon Sanford lentokentällä
  1178 Red Cleveland Blvd,
  Orlando, FL 32773, USA

  +1 407 585 4420
  Aukioloajat:
  Ke - ma 08:00 - 23:00
  Ti 08:00 - 20:00
  Budget Orlando lentokenttä Budget Orlandon Sanford lentokentällä
  1 Red Cleveland Blvd,
  Orlando, FL 32773, USA

  +1 407 583 4427
  Aukioloajat:
  Ke - ma 08:00 - 23:00
  Ti 08:00 - 20:00
  Europcar Orlando lentokenttä Europcar Orlandon Sanford lentokentällä
  2185 Red Cleveland Blvd,
  Orlando, FL 32773, USA

  +1 407 585 4445
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 22:59
  Hertz Orlando lentokenttä Hertz Orlandon Sanford lentokentällä
  1177 Red Cleveland Blvd,
  Orlando, FL 32773, USA

  +1 407 324 4745
  Aukioloajat:
  Ma 08:00 - 23:00
  Ti 08:00 - 22:00
  Ke 08:00 - 22:30
  To, pe, su 08:00 - 23:30
  La 08:00 - 21:00
  Thrifty Orlando lentokenttä Thrifty Orlandon Sanford lentokentällä
  2 Red Cleveland Blvd,
  Orlando, FL 32773, USA

  +1 877 283 0898
  Aukioloajat:
  Ma - su 08:00 - 23:00

  Lentokenttäpalvelut

  Terminaalista A löytyvät infopisteet, pankkiautomaatti ja valuutanvaihto, ruokailu- ja ostosmahdollisuudet, verovapaat myymälät, postilaatikko ja havaintoasema. Täällä sijaitsee myös Royal Palm Lounge (premium oleskelutila), jossa voit nauttia juomista, välipaloista, rentoutua, katsoa TV:tä ja pelata videopelejä ja täällä ovat myös tupakkahuone ja lasten leikkihuone. Osta mukaasi paikallisia matkamuistoja tai paikallisia tuotteita ja nauti tuopillinen Budweiseria baarissa tai tilaa itsellesi amerikkalaista grilliruokaa. Terminaalista B löytyy ruokapalvelut ja baari, sekä pankkiautomaatti ensimmäisessä kerroksesssa, kun taas toisessa kerroksessa on turvatarkastus, pankkiautomaatti, ruokakauppa ja myymälä.

  Kulkuyhteydet Sanfordin lentokentällä

  Orlandon Sanfordin lentokentältä ei löyty minkäänlaista julkista liikennettä, joten tämä on yksi syy lisää vuokrata auto autovuokraamosta Sanfordin lentokentältä. Lähimmät julkiset bussipysäkit sijaitsevat lentokentän pohjoispuolella E 25 tien varrella, jonne sinun tarvitsee ensin ottaa taksi. Jos olet matkalla keskustaan, joudut silloin myös vaihtamaan busseja useita kertoja. Oman auton lisäksi paras vaihtoehto on joko ottaa taksi tai varata kuljetuspalvelu etukäteen. Lentokentän sivuilta löydät pitkän listan lentokentällä saatavilla olevista palveluista ja heidän yhteystiedot. Taksi tai henkilökohtainen kuljetuspalvelu keskustaan maksaa yhdeltä hengeltä melkein saman verran, eikä se ole edullista. Jos päätät vuokrata auton, matka keskustaan vie noin 50 minuuttia. Halutessasi voit löytää tietoa ajamisesta USA:ssa täältä.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentältä löytyy muutama parkkialue lyhytaikaisesta pitkäaikaiseen. Pysäköinnistä voi maksaa joko käteisellä tai suurimmilla luottokorteilla. Puhtaat, turvalliset, edulliet ja helposti saatavilla olevat pysäköintitilat löytyvät helposti Orlandon keskustasta. Pysäköintijärjestelmää hoitaa Orlandon kaupungin kuljetusyksikkö Parking Division. Sekä katu- että parkkihallipysäköinti on suhteellisen edullista. Hinta lasketaan tunnin mukaisesti ja kaduilla se on maksullista klo 8.00 - 18.00 välillä maanantaista lauantaihin.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Orlando Sanford lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Sanfordin lentokentästä

  Orlandon Sanford lentokenttä
  1200 Red Cleveland Blvd
  32773, Sanford, FL, Yhdysvallat

  IATA koodi: SFB
  ICAO koodi: KSFB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 28.4640
  Pituusaste: 81.1415

  Yleistietoa: Orlandon Sanford kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Sanfordissa Floridassa, lähellä noin 40 kilometriä Orlandosta ja on toinen kaupungin lentokentistä.