Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO PARIISI-ORY LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Pariisin Orlyn lentokentällä

  Pariisin on yhtä kiehtova kuin se on viehättävä, aistillinen, kulttuurisesti tärkeä kaupunki, joka on erityisen suosittu turistien keskuudessa upeiden rakennusten ja vuosisatojen vanhojen muistomerkkien runsauden vuoksi. Tätä kaupunkia on valokuvattu, tutkittu ja ihailtu enemmän kuin suurinta osaa muista planeetan kaupungeista. Pariisilla on tarjolla tuttuja ja ikonisia maamerkkejä, laajoja puutarhoja ja silmiinpistäviä kaupunkimaisemia. Sieltä löytyy piilotettuja aarrekeskuksia antiikkiesineiden metsästäjille, tähtiravintoloita hienostuneille ruokailijoille ja luksusta tyylitavaroiden ystäville, samalla kun se on edelleen kaupunki, joka sopii jokaiselle matkailijalle. Tässä upeassa kaupungissa on todellakin paljon nähtävää ja tekemistä ja vaikka kohokohdista voi nauttia vain kahdessa tai kolmessa päivässä, todennäköisesti haluat varata matkallesi useamman päivän. Pariisin viehättävät kadut ovat täynnä festivaaleja, markkinoita ja messuja, etenkin kaupungin keskustasta Montmartren, Maraisin, Bellevillen ja Trocadéron lähiöissä ja pääkaupungin kuuluisassa Latinalaisessa korttelissa. Valitse autonvuokraus Pariisin Orlyn lentokentältä ja nauti vaivattomasta ajokokemuksesta Ranskassa, sillä monet ovat olleet samaa mieltä autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Pariisista!

  Tarjoamme asiakkaillemme maailmanluokan asiakaspalvelua ja takaamme parhaat hinnat. Kiitos kumppanuudelle lukuisten autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti, voimme myös tarjota asiakkaillemme laajan ajoneuvovalikoiman, jotta voit löytää täydellisen auton matkalle. Varaa Auto Europen kautta ja säästää autonvuokrauksessa. Voit varata vuokra-autosi Orlyn lentokentällä muutamalla helpolla vaiheella varausjärjestelmämme kautta tai soittamalla Auto Europen varauspalvelun numeroon tai lähettämällä sähköpostia, ja palkitut asiakaspalvelijamme auttavat mielellään kaikissa matkasuunnitelmissa Pariisissa ja muualla Ranskassa. Sen lisäksi, että Pariisi on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, se on laaja turistialue, jolla on monia mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten Chartres, kuuluisa upeasta 1200-luvun katedraalistaan ja Versailles, jossa sijaitsee yksi maailman vaikuttavimmista kuninkaallisista palatseista. Lue kiertomatkaopastamme Pariisissa ja sen ympäristössä, etsi matkareittejä ja inspiroidu!

  Lentokenttätiedot

  Alun perin Villeneuve-Orlyn lentokenttänä tunnettu lentoasema avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1932 toissijaisena lentokenttänä Le Bourgetille. Toisessa maailmansodassa saksalainen Luftwaffe miehitti lentokentän, käytti sitä taistelulentokenttänä ja sijoitti sinne erilaisia hävittäjä- ja pommikoneita koko miehityksen ajan. Nykypäivänä Charles de Gaullen jälkeen Pariisin Orly on Ranskan toiseksi vilkkain lentokenttä ja käsittelee yli 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Ennen Charles de Gaullen kansainvälisen lentokentän rakentamista Orly oli Pariisin päälentokenttä. Vaikka suurin osa kansainvälisestä liikenteestä on siirretty CdG:n kansainväliselle lentokentälle, Orly on edelleen vilkkain ranskalainen kotimaan liikenteen lentokenttä ja toiseksi vilkkain Ranskan lentokenttä matkustajaliikenteen mukaan.

  Pariisi Orlyn lentokenttä (ORY)
  Virallinen nimi: Paris Orly Airport.
  Osoite: 94390 Orly, Ranska.
  Puhelinnumero: +33 892 56 39 50
  Sijainti: Orlyn lentoasema on 14 kilometrä Pariisista etelään Orlyssa sijaitseva lentokenttä.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Yli 20 lentoyhtiötä liikennöi lentokentällä kotimaisia ja kansainväläisiä lentoja.

  Mistä noudan vuokra-auton Orlyn lentokentältä?

  Autovuokraamot Orlyn lentokentällä sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa kaikissa terminaalirakennuksissa ja voit noutaa autosi tunnetuimmilta autovuokraamoilta. Kun noudat autosi Orlyn lentokentältä, muista tarkastaa kaikki autossa olemassa olevat vahingot ja merkitse ne omaan noutoraporttiin. Lisäksi kiinnitä huomiota vuokraasi sovellettavaan polttoainekäytäntöön. Autovuokraamojen työpöydät ovat yleensä avoinna ensimmäisestä lennosta aamu viidestä viimeiseen lentoon keskiyöllä. Aukioloajat kannattaa kuitenkin aina tarkistaa erikseen valitulta vuokraamoltasi ja muista, että he voivat veloittaa lisämaksun vuokra-auton noudosta ja palautuksesta aukioloaikojen ulkopuolella.

  Dollar Paris Orly lentokenttä Dollar Paris Orlyn lentokentällä
  Aeroport Orly Quest Cedex A438,
  FR-94547, Orly, Ranska

  +33 148 62 58 56
  Aukioloajat:
  06:00-24:00
  Enterprise Paris Orly lentokenttä Enterprise Paris Orlyn lentokentällä
  Paris Orly Apt Term Ouest,
  FR-94947, Orly, Ranska

  +33 149 75 36 40
  Aukioloajat:
  06:00-24:00
  Sixt Paris Orly lentokenttä Sixt Paris Orlyn lentokentällä
  Aeroport Orly-Ouest,
  FR-94547, Orly, Ranska

  +33 148 647 904
  Aukioloajat:
  06:00-24:00
  Thrifty Paris Orly lentokenttä Thrifty Paris Orlyn lentokentällä
  Aeroport Orly Quest Cedex A438,
  FR-94547, Orly, Ranska

  +33 149 75 84 54
  Aukioloajat:
  06:00-24:00

  Terminaalit

  Maaliskuussa vuonna 2019 uudistettu lentokentän huipputekninen all-in-one-terminaalirakennus nimeltään Orly 1-2-3-4 on suunniteltu vastaamaan ennustettua matkustajaliikenteen kasvua tulevina vuosina. Nykyisestä terminaalista Ouest tuli terminaalit 1 ja 2, jotka tunnetaan myös länsiterminaalina, kun taas yhdistävä rakennus muutettiin terminaaliksi 3. Sud-terminaali muutettiin terminaaliksi 4 uudella liittymällä, joka rakennettiin olemassa olevien länsi- ja eteläterminaalien väliin. Orlyn lentokentän vaikuttava terminaalirakennus tarjoaa paljon tilaa matkustajille ja aidon pariisilainen ostoskokemuksen, parannetun turvallisuuden ja omistetun pysäköintialueen Pariisin nopeiden ja tehokkaiden julkisen liikenteen palveluiden lähellä.

  Lentokenttäpalvelut

  Pariisin Orlyn lentokenttä on Ranskan toiseksi suurin lentokenttä ja yksi vilkkaimmista Euroopassa, joka tarjoaa matkustajille laajan valikoiman paikan päällä olevia palveluja ja mukavuuksia, kuten ilmaisen rajoittamattoman WiFi-yhteyden, omistetun PlayStation- ja multimedia-alueet, lastenhoitohuoneet, postipalvelut, apteekit, rukoushuoneet ja modernit liiketoiminnan tilat. Orlyllä on omistettu yrityskeskus, Center d’Affaires, joka tarjoaa hiljaisen ilmapiirin kokouksia, juhlakonferensseja, haastatteluja tai työskentelyä varten. Orlyn lentokentällä on laaja valikoima ruokailu- ja juomapaikkoja välipalabaareista, leipomoista ja kahviloista sopiviin ravintoloihin. Suurin osa niistä sijaitsevat ennen turvatarkastusta. Laajan ravintolatarjonnan lisäksi terminaalirakennuksen uudistaminen laajensi ostosaluetta huomattavasti suuremmalla Duty Free -kaupalla ja lisätyillä alueilla eri tuotteiden ostamiseksi Pariisin tavaratalon kaltaisessa ilmapiirissä. Suurin osa putiikeista ja kaupoista ovat avoinna heti ensimmäisestä lennosta lähtien ja sulkevat viimeisen lennon jälkeen. Ostosten tekoa varten tarvitset vain voimassa olevan lipun. Matkailijat voivat löytää täältä parhaat muotimerkit, kauneustuotteet ja hajuvedet unohtamatta kelloja ja koruja sekä tietysti ruokaa ja viinejä. Autovuokraamot Orlyn lentokentällä löytyvät kukin terminaalin saapuneiden lentojen hallista.

  Kulkuyhteydet Orlyn lentokentällä

  Autonvuokraus Orlyn lentokentältä ei voisi olla helpompaa ja nopeampaa, koska lentokentältä pääset suoraan A106-moottoritielle, joka yhdistää A6 tielle. Julkista liikennettä käyttäville matkustajille Orlyn lentokentän ja Pariisin keskustan välillä matkustaminen onnistuu nopeasti, ja tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja. Paras ja nopein on Orlyn automaattinen sukkula, joka yhdistää RON B junalinjalle Antonynissa, josta kulkee nopea rautatieyhteys Ranskan pääkaupunkiin. Toinen vaihtoehto on tehokas raitiovaunupalvelu lentokentän ja Louis Aragonin aseman välillä Pariisin Métron linjalla 7. Lentokentällä on olemassa lukuisia linja-autopalveluja, kuten RATP Orlybus, joka liikennöi suoraan Pariisin Denfert-Rochereaulle ja Le Bus liikennöi Charlesille de Gaulle. Lisäksi suositut Albatran linja-autot kulkevat useille rautatieasemille lähellä Pariisin keskustaa, kun taas VEA:lla on suorat yhteydet Disneylandiin Pariisiin kaupungin itäpuolella. Taksit sijaitsevat tuloaulan ulkopuolella, josta vain virallisesti ja selvästi merkityt taksit saavat noutaa matkustajia. Nämä taksit ovat helposti tunnistettavissa ajoneuvon katolla olevan valon perusteella. Orlyn lentokentälle pääsee A106 tai A86 moottoriteiden kautta, jos olet sinne matkalla Pariisista. Etelästä, lentokentälle pääsee N7 tien kautta. Lue tärkeää tiatoa ajamisesta Ranskassa täältä.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköintipaikkojen määrää Orlyn lentokentällä on lisätty huomattavasti maaliskuussa 2019 laajennetun terminaalirakennuksen vuoksi, jolloin nykyiset pysäköintialueet korvattiin alueilla P, P2, P3 ja P4a/P4b/P4c. Useita pysäköintialueita on käytettävissä lyhytaikaiselle ja pitkäaikaiselle pysäköinnille. Hinnat vaihtelevat riippuen niiden läheisyydestä terminaalille. Kuljettajat Pariisissa voivat valita pysäköintipaikan kadun varrella, jolloin ilmaisen pysäköinnin löytäminen on usein työlästä, tai maanalaisen pysäköintialueen; molemmat vaihtoehdot ovat maksullisia. Jos valitset pysäköintipaikan kadun varrella, sen on maksullista klo 9.00 - 20.00 välillä maanantaista perjantaihin. Pysäköintivyöhykkeiden hinnat vaihtelevat; mitä lähempänä keskustaa, sitä kalliimpi on pysäköintimaksu. Maksuautomaatit hyväksyvät vain erityisen pysäköintikortin "Paris Carte", jonka voi saada sanomalehtikioskeista. Pysäköinti kadulla on rajoitettu vain kahdeksi tunniksi. On ehdottomasti kielletty pysäköidä pysäköinnille kielletyissä paikoissa, tavaratoimitukselle tarkoitetuissa paikoissa ja vammaisten pysäköintialueilla. On helpompi löytää parkkipaikka pysäköintihalleissa ja ne ovat auki 24/7. On myös mahdollista varata pysäköinti ennalta maanalaisilla pysäköintialueilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Orlyn lentokentän kotisivut