Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SALZBURGIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Salzburgin lentokentällä

  Auto Europe on autonvuokrauksen välittäjä yli 60 vuoden kokemuksella alalta. Vuosien varrella olemme kehittäneet kumppanuuksia autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman autoja, sekä yli 24,000 noutotomistoa ympäri maailmaa. Kun valitset autovuokraamon Salzburgin lentokentältä, sinulla on mahdollisuus tutustua kauniiseen maahan täynnä linnoja, jokia ja järviä. Vuodenajat muuttavat kaupunkeja henkeäsalpaavasti ja ne kaikki näyttävät täysin erilaiselta. Aloita autonvuokraus Salzburgin lentokentältä ja voit käydä Mozartin kodissa ja barokkilaisessa vanhassa kaupungissa, sen jälkeen aja vuorille suurille kävely- ja hiihtoalueille. Jos sinua kiinnostaa vuoret, tee myös unohtumaton Alppireitin kiertomatka. Riippuen siitä, millä kautena käyt, Salzburg tarjoaa jokaiselle jotakin.

  Lentokenttätiedot

  Salzburg Airport (SZG)
  Virallinen nimi: Salzburg Airport W.A. Mozart.
  Osoite: Innsbrucker Bundesstrasse 95, 5020 Salzburg, Itävalta
  Puhelin: +43 662 85800
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 3 kilometrin päässä lounaaseen Salzburgin keskustassa ja 2 kilometrin päässä Itävallan ja Saksan rajalta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Noin 23 lentoyhtiötä lentää Salzburgin lentokentällä. Joukossa ovat Austrian Airlines, British Airways ja lukuisia halpalentoyhtiöitä, kuten Easy Jet, Jet2 ja Ryanair. Jotkut liikennöivät ainoastaan talvikuukausina hiihtokauden aikana.

  Terminaalit

  Salzburgin lentokenttä koostuu kahdesta terminaalista, jotka sijaitsevat vierekkäin. Terminaali 1 on päärakennuksessa, kun taas terminaalia 2 käytetään pääasiassa talvella ylimääräistä kausiluonteista liikennettä varten. Terminaalissa 1 on 3 kerrosta, alakerrassa on lähtöselvitystiskejä, lähtöportit, turvatarkastus, baareja ja kauppoja. Sieltä löytyy myös tuloaula ja matkatavaraluovutus. Toisessa kerroksessa terminaalissa 1 on pari ravintolaa, kun taas kolmannessa kerroksessa on kahvila ja näköalaterassi. Muita tarjottavia palveluita ovat muun muassa pankki, lasten leikkipaikka toisessa kerroksessa ja yleiset WC-tilat.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokrausta Salzburgin lentokentällä tarjoavat monet autovuokraamot. On erittäin tärkeää, että varauksen yhteydessä tarkistat ehdoista vuokraamon sijainnin. Autovuokraamot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä pohjakerroksessa usean kerroksen pysäköintihallissa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 22.29
  Buchbinder 7.30 - 19.00
  Europcar 7.30 - 23.00
  Hertz 7.30 - 22.00
  Sixt 7.30 - 21.00

  Lentokenttäpalvelut

  Salzburgin lentokentällä terminaali 1 on tärkein terminaali, josta löydät useimmat palvelut. Löydät muutamia baareja pohjakerroksessa, pari ravintolaa toisessa kerroksessa ja kahvilan kolmannessa kerroksessa. Salzburgin lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n ja pankin valuutanvaihtoa varten. Terminaali on avoinna päivittäin klo 06.00 - 23.00 (paikallista aikaa).

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos olet menossa suoraan Salzburgin kaupunkiin lentokentältä, ota Neutor, Maxglaner Hauptstrasse ja käänny vasemmalle suuntaan Innsbrucker Bundesstrasse (B1). Bussikuljetus kulkee säännöllisesti 10 - 20 minuutin välein Salzburgin keskustasta päärautatieasemalta lentokentälle. Linja-autopalvelu kulkee myös Zell am Seelle, Maiishofeniin, Saalfeldoniin ja muihin kohteisiin. Salzburgin lentokentällä ei ole rautatieasemaa, joten sinun pitää ottaa julkinen bussi tai taksi Salzburgiin ja nousta junaan Salzburgin päärautatieasemalla. Rautatieasema on noin 20 minuutin päässä lentokentältä. Taksit löytyvät Salzburgin päärautatieaseman ulkopuolella, jotka vievät sinut suoraan lentokentälle. Taksitolppa löytyy myös lentoaseman ulkopuolella.

  Pysäköinti

  Salzburgin lentokentällä on olemassa 1921 pysäköintipaikkaa 7. tasoilla. 1366 ylimääräistä pysäköintipaikkaa löytyy 5 minuutin päässä. Pysäköinti Salzburgin keskustassa on nyt rajoitettu kasvavan liikennemäärään takia. Valtaosa pysäköintipaikoista kantakaupungissa rajoittuvat pysäköintialueisiin, jotka ovat auki ma - pe klo 09.00-19.00 maksullinen pysäköinti, lauantaina klo 09.00-16.00 pysäköinti ilmaista pysäköintikiekolla. Pysäköinnin maksimiaika on 3 tuntia. Salzburg tarjoaa vaihtoehtoisesti liityntäpysäköintipaikkoja kaupungin ulkopuolella, jonne voi pysäköidä auton ja matkustaa sieltä bussilla keskustaan. Lisätietoja liikenteestä Itävallassa, käy lukemassa Itävallan ajo-opasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Salzburg Airport kotisivut


  Lisätietoa Salzburgin lentokentästä

  Salzburgin lentokenttä
  Innsbrucker Bundesstraße 95
  5020, Salzburg, Itävalta

  IATA koodi: SZG
  ICAO koodi: LOWS
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 47.4740
  PituuLaste: 13.0012

  Yleistietoa: Salzburgin lentokenttä on toiseksi suurin lentokenttä Itävallassa. Se sijaitsee 4 kilometriä lounaaseen Salzburgin keskustasta.