Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  SAKSAN ALPPIREITTI

  Koe pisin lomareitti Saksassa
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Saksan Alppien kiertomatka: Lindausta Berchtesgadeniin

  Kysy autoharrastajilta, mitä reittiä he haluaisivat ajaa uudestaan ja uudestaan unelmiensa autolla. Mahdollisuudet ovat, että he valitsevat Saksan Alppireitin. Aivan kuten Saksan satumaareitti, Saksan alppitie on erityisen tärkeä useimmille kuljettajille sen ihmeellisten maisemien takia.

  Suunnitelmat rakentaa Saksan alppitie esitti Saksan matkailuklubi ensimmäistä kertaa vuonna 1932 ja rakennustyöt aloitettiin vuonna 1933. Vain kuudessa vuodessa, 275 kilometriä pitkä reitti oli jo rakennettu. Nykyään lomareitti on yli 450 kilometriä pitkä alkaen Lindausta Bodenjärven lähellä Sveitsin rajalla ja päättyy Berchtesgadeniin Königsee-järvellä, vain 30 kilometrin päässä Salzburgista Itävallassa.

  Aja Saksan alppireittiä pitkin Saksan ja Itävallan rajalle ja koke pitkä maisemareitti, joka vie 25 linnan (mukaan lukien kuuluisa Neuschwanstein, Hohenschwangau ja Linderhof), 21 järven ja 64 Baijerin vuoristokylän ohi - todellakin aika vaikuttava kokoelma nähtävyyksiä. Täydellinen luonto ja erinomainen teiden laatu tekevät Saksan alppireitistä ihanteellisen kohteen. Silkinpehmeät tiet tekevät matkasta hyvin erikoisen kokemuksen. Valitse autonvuokraus Auto Europelta ja ihastu Saksan alppimaisemiin.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Münchenin lentokenttä - Lindau 209 km 2 tuntia
  Lindau - Immenstadt 56 km 56 minuuttia
  Immenstadt - Steingaden 72.6 km 1 tunti
  Steingaden - Benediktbeuern 51.3 km 52 minuuttia
  Benediktbeuern - Reit im Winkl 107 km 1 tunti 39 minuuttia
  Reit im Winkl - Berchtesgaden 62.4 km 1 tunti
  Yhteensä: 558.3 km 7 tuntia 30 minuuttia

  Päivä 1: Lindau

  Kiertomatka Lindaussa, Saksa Kiertomatka Lindaussa, Saksa

  Tekemistä:

  Kiertomatka Saksan alppitiellä alkaa viehättävästä Lindausta Bodenjärvellä. Helpoin tapa päästä Lindauhun on Münchenin lentokentältä. Aloita kiertomatkalla Münchenissä tai varaa auto Auto Europe etukäteen ja nouda ajoneuvo Lindausta.

  Kannattaa suunnitella pitkiä kävelymatkoja tai edes yksi tarjottu opastettu kierros Lindaussa. Se on melko pieni kaupunki ja paras tapa tutkia sitä on jalkaisin tai polkupyörällä.

  Tutustu uskomattomaan arkkitehtuuriin Lindaussa pitkän kävelyn aikana. Alkaen 20 metriä korkeista Baijerin leijonista vanhalle raatihuoneelle ja Mang tornille, entiselle sataman majakalle, matkalla esiintyy nähtävyyksiä yksi toisensa jälkeen. Kaupunki erinomainen lähtökohta päiväretkelle autonvuokrauksella Lindausta viereisille satamille Bregenzin Konstanz ja Friedrichshafen.

  Kaupunki tarjoaa samoin myös vilkkaan ostoskadun, josta voi ostaa kaikenlaisia tavaroita, alueen ruokaa ja matkamuistoja. Vanhakaupunki vie sinut takaisin keskiaikaan.

  Ruokailumahdollisuudet:

  Nautittuasi herkullisen illallisen yhdessä erinomaisia ravintoloista, kuten Wissingers Schlechterbraussa, Gasthof Alte Post, rentoudu yhdessä Lindaun monista hotelleista, jotka tarjoavat aina erinomaista palvelua ja anteliasta mukavuutta. Bayerischer Hof, Hotel Garni Brugger ja Island Hotel ovat joitakin parhaimmista hotelleista Lindaussa. Runsas Baijerilaisen aamiaisen jälkeen olet valmis lähtemään tien päälle kiertomatkalle Lindaussa ja edelleen alppireitille! Ota B32 ja valmistaudu matkalle.

  Seuraava pysäkki: 2 tuntia


  Päivä 2: Immenstadt, Wieskirche ja Benediktbauern

  Kiertomatka Immenstadt, Wieskirche, Benediktbauern, Saksa Kiertomatka Immenstadt, Wieskirche, Benediktbauern, Saksa

  Tekemistä Immenstadtissa:

  Jos jätät Lindaun aamiaisen jälkeen, tulet kauniiseen Immenstadtiin vielä varhain aamulla. Kaupunki on jo pitkään ollut matkailukohde hiihtäjille, retkeilijöille ja vuoristoisen ulkoilun harrastajille. Lisäksi Immenstadtissa on myös kaksi ihanaa museota: Hofmühle ja Bergbauernmuseum.

  Ympäri kaupunkia löytyy kymmeniä historiallisesti arvokkaita rakennuksia ja erinomaisia esimerkkejä 1700-luvun arkkitehtuurista. Jotkut upeimmista nähtävyyksistä Immenstadtissa ovat Laubenberger linnan kivirauniot ja Königsegg linna. Matkustatko Immenstadtiin heinäkuussa? Saavut silloin kaupunkifestivaalille Allgäu Triathlon tai juuston ja viljeliöiden markkinakokemukselle. Kaupunki on vain lyhyen kivenheiton päässä Kemptenistä.

  Tekemistä Wieskirchessä:

  Seuraava pysähdyspaikka reittisuunnitelmassa on Wieskirche Steingadenin lähellä Saksan alppireittiä. Matka kestää enintään noin tunnin. Katedraalin talot ovat hienoimpia esimerkkejä rokokoon arkkitehtuurissa. Kesäkuun lopun ja elokuun alun välillä olet tervetullut osallistumaan useille konserteille, jotka järjestetään kirkossa.

  Tekemistä Wallgaussa:

  Autonvuokraus Saksassa Auto Europelta vie sinut helposti Wieskirchestä Wallgauhun alle tunnissa. Wallgau on viehättävä vuoristokylä maatiloilla 1600-luvulta. Lähellä sijaitsee Walchensee, Saksan suurin ja korkein Alppien järvi. Hissi vie sinut koillisosassa olevalle Herzogstandin vuorelle, josta on ainutlaatuinen näkymä järvelle.

  Majoitus Wallgaussa:

  Wallgaussa on useita upeita yöpymismahdollisuuksia. Parkhotel Wallgau on esimerkiksi erittäin suosittu matkailijoiden kesken. Niin on myös hotelli Wallgauer Hof, Gasthof Zur Post ja Pension PAX. Vaikka Wallgau on kooltaan vaatimaton, sieltä löytyy varmasti joitakin erinomaisia ravintoloita, kuten Gasthof Isartal, Golfalm Wallgau ja Holzer Café Alpenblick. Autonvuokraus Saksasta alppireitille tarjoaa niin paljon joustavuutta matkan aikana!

  Seuraava pysäkki: 56 minuuttia


  Päivä 3: Tegernsee, Reit im Winkl ja Ruhpolding

  Kiertomatka Tegernsee, Reit im Winkl, Ruhpolding, Saksa Kiertomatka Tegernsee, Reit im Winkl, Ruhpolding, Saksa

  Tekemistä Tegernseessä:

  Seuraava matkan etappi Saksan alppireitillä vie omalla autonvuokrauksella Tegernseelle, pikkukaupunkiin, joka sijaitsee samannimisen järven rannalla. Kivellä kohoava linna, joka tunnettiin aiemmin nimellä benediktiiniläisluostari panimolla, on kaunis historiallinen rakennuskokonaisuus. Vaikka panimoa ei ole enää olemassa, kuuluisa baijerilainen olut on edelleen tarjolla vierailijoille. Kierros linnassa on yksi näkemisen arvoisista nähtävyyksistä tällä kiertueella.

  Veneretki Tegern-järvellä tai luonnonkaunis köysirata ovat toinen suosittelemamme tapa viettää vapaa-aikaa Tegernseellä. Koska kaupunki on vauras, sieltä löytyy joitakin kalleimmista kiinteistöistä Saksassa. Mutta tästä ylellisyydestä huolimatta, hotellit ja ravintolat alueella ovat suhteellisen edullisia. Joten mene ja nauti kiertomatkasta Tegernseellä.

  Kun olet kiertomatkalla Baijerin alppireitillä vuokra-autolla, suuntaa viehättävään Reit im Winkliin vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Runsaasti pieniä järviä tekee maisemasta täydellisen paikan piknikille.

  Tekemistä Ruhpoldingissa:

  Seuraava pysäkki on viehättävä Ruhpoldingin kaupunki. Vierailullasi Ruhpoldingissa varmista, että vietät aikaa Pyhän Georgen kirkolla. Kirkko sijaitsee keskellä kaupunkia ja on epäilemättä yksi vaikuttavimmista ja omalaatuisimmista kirkoista, joita näet elämässäsi.

  Tekemistä Berchtesgadenissa:

  Matkasi tavoitteena on Berchtesgaden, joka on vain 45 minuutin ajomatkan päässä läpi kaikkein rehevimpiä laaksoja Saksassa. Kun saavut Berchtesgadeniin, sinua varmasti kiehtoo sen kauneus ja henkeäsalpaavat näkymät Alpeille. Berchtesgaden on ympärivuotinen kohde. Talvella se on hiihtäjien paratiisi, kun taas kesällä se muuttuu värikkääksi kuvakirjaksi ja on laadukas matkailukohde Alppien sydämessä.

  Historialla on merkittävä rooli Berchtesgadenissa. Huolimatta Hitlerin ja hänen natsihallinnon valittavista yhteyksistä, kaupunki on saanut paljon kulttuurista merkitystä. Museossa Royal Castle on dokumentoitu yksityiskohtaisesti kruununprinssi Rupprechtin elämä. Sen kokoelma uskonnollista taidetta tarjoaa taidetta, jota on luonut osa maan merkittävimpiä taiteilijoita. Toinen tärkeä museo Berchtesgadenissa on kotiseutumuseo, joka sijaitsee Adelsheimin palatsissa, jonka näyttelyesineet sisältävät joitakin kaikkein arvokkaimmista puukaiverruksista alueella.

  Korkealla Berchtesgadenin pohjoisella rinteellä Hohen Gollissa piilee Obersalzberg. Historian harrastajat tietävät tämä ylellisen vuoristopiilopaikan Hitlerin alppimajana, Adlerhorst tai Eagle'S Nest. Obersalzbergissa löytyy Hotel zum Türken, jossa vierailijoille tarjotaan kiertue, johon kuuluu sisäänkäynti entiseen natsien johtamaan hotelliin pientä maksua vastaan. Hotelli sijaitsee bunkkerisokkelossa ja tunneleissa, jota aikoinaan käytti Hitler ja hänen natsikenraalit. Matkat Kotkanpesään ovat myös mahdollisia. Tämä luksushotelli tarjoaa merkittävän näkymä vuorenhuipulta ja siellä on myös ravintola.

  Majoitus Berchtesgadenissa:

  Hotellit Berchtesgadenissa myöskin osaltaan jättävät sinulle hyvän vaikutelman matkalta. Monet ovat varustettu raskaaan puu korostuksella, kattopalkeilla ja hienolla rekvisiitalla, tarkoituksena antaa vieraille täydellinen alppikokemus. Lisäksi jotkut hotellit, kuten Alpenhotel Denninglehen, tarjoavat erinomaiset näkymät ympäröiville vuorille.

  Jos olet suunnitellut vuokra-autosi palautusta ja matkustaa kotiin tai lentokentälle junalla, suosittelemme yöpymistä Hotel Gruenbergerissä, joka sijaitsee aseman lähellä. Sillä on oma terassi, josta näkyy Ache, internetkahvila ja monenlaisia hyvinvointipalveluja.

  Hienon ja ainutlaatuisen tunnelman takaa hotelli Wittelsbach vuodelta 1892. Yhtenä vanhimmista alueista se on myös yksi suosituimmista kohteista vierailijoille. Jos haluat nauttia perinteisestä ja vaikuttavasta vuoristomaisemasta tässä upeassa hotellissa, kannattaa ehdottomasti tehdä varaus etukäteen.


  Saksan alppireitti: Matkusta kauniita maisemia pitkin Saksan teillä

  Vuokra-autolla ajaminen Saksan alppireittiä pitkin vie kuusi tai seitsemän tuntia alusta loppuun, jos et halua pysähtyä missään matkan varrella. Kuitenkin suosittelemme vähintään kolmen tai neljän päivän vierailua lukuisilla nähtävyyksillä pitkin 450 kilometrin maisemareittiä.

  Koe luonnon kauneutta alkaen Lindausta ja Friedrichshafenista Bodenjärvellä aina Schönau am Koenigsseellä Baijerin Alpeilla. Meidän kattavassa matkaoppaassa Saksan alppireitin kiertomatkasta Auto Europe antaa sinulle tarvittavat vihjeet ja ehdotuksia nähtävyyksistä, ravintoloista ja hotelleista. Jos haluat tehdä sen nyt, syötä haluamasi päivämäärät ja muut parametrit meidän varausjärjestelmään ja saat listan kaikista saatavilla olevista autoista unelmiesi matkalle pitkin Saksan alppireittiä. Voimme nyt toivottaa ihanaa lomaa!


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Saksassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Saksassa

  Biergarden kiertomatka Romanttinen reitti Satumaa-kiertomatka
  Viinireitti 1000 km moottoritiekiertomatka