Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TENERIFFA SOUTH LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Teneriffan eteläinen lentokenttä

  Autonvuokraus Teneriffan eteläiseltä lentokentältä auttaa sinut matkalle kauniille saarelle nopeammin ja paljon vaivattomammin. Auto Europe tarjoaa poikkeuksellisen laadukkaita autonvuokrauspalveluja, jotka sopivat kaikkiin matkailijan tarpeisiin erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Meidän erinomainen asiakaspalvelu ja yhteistyökumppanuus suurten autovuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti takaa löytämään sinulle täydellisen ajoneuvon seuraavalle lomalle, joka näkyy myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Teneriffalta. Teneriffan lämmin meri, upea luonto ja ikimuistoiset bileet tekevät saaresta houkuttelevan kaikille matkailijoille mihin tahansa vuoden aikaan.

  Lentokenttätiedot

  Tenerife-South Airport (TFS)
  Virallinen nimi: Tenerife-South Airport. Teneriffan saarella on kaksi lentokenttää, joista eteläinen on suurempi.
  Osoite: 38610, Santa Cruz de Teneriffa, Espanja.
  Puhelin: +34 913 21 10 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 60 kilometriä lounaaseen pääkaupungista Santa Cruz de Tenerife.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Noin kuusikymmentä lentoyhtiötä liikennöi Teneriffan eteläisellä lentoasemalla. Suurimpia niistä ovat Thomas Cook Airlines, Ryanair, Lufthansa, Icelandair, Easy Jet, British Airways ja Air France.

  Terminaalit

  Lentokentällä on vain yksi terminaali, joka jakautuu kolmeen kerrokseen. Ensimmäinen taso sisältää lähtöselvityspisteet, lähtevät ja saapuvat lennot ja tärkein matkatavaroiden noutopiste. Yläkerrassa on toimistotilat ja kauttakulkukäytäviä ja kellarikerroksessa löytyy muut matkatavaroiden noutoalueet.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Löydät useimmat autonvuokraamot Teneriffan eteläiseltä lentokentältä saapuneiden terminaalista, ellei toisin mainita. Muista autovuokraamosi nimi, jonka löydät varausvahvistuksestasi ensimmäisellä sivulla. Monet autovuokraamot sijaitsevat Teneriffan eteläisellä lentoasemalla. Suurimpia niistä ovat:

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 07.00 - 24.00
  Europcar 7.00 - 24.00
  Hertz 7.00 - 24.00

  Lentokenttäpalvelut

  Teneriffan eteläiseltä lentokentältä löytyy valikoima palveluja, jotta sinulla on sujuva matka. Löydät kahviloita, baareja ja ravintoloita, joissa voit napata purtavaa. Ilmainen wifi ja internet-pisteet ovat saatavilla tällä lentoasemalla. Löydät myös valuutanvaihtoa, pankkiautomaatit, apteekin, postin ja verovapaat myymälät.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos suunnittelet autonvuokrausta Teneriffan eteläiseltä lentokentältä, matka Santa Cruz de Tenerifen pääkaupunkiin kestää noin tunnin. Jos haluat lisätietoa ajamisesta ja liikennesäännöistä Espanjassa, lue lisää kuljettajan oppaastamme. Jos et nouda autoasi suoraan lentokentältä, vaan sen sijaan kaupungissa sijaitsevasta toimistosta, voit nousta bussiin, joilla pääset tärkeimpiin kaupunkeihin saarella, riippuen siitä, minne olet menossa.

  Pysäköinti

  Voi olla vaikeaa löytää katupysäköintipaikkoja ruuhka-aikana ja kesälomilla. On suositeltavaa etsiä pysäköintipaikkoja pienemmillä kaduilla kauempana keskustasta tai pysäköintialueilla. Jotkut hotellit tarjoavat myös vierailleen pysäköintitilaa. Matkustamista ruuhka-aikoina ei ole kovin suositeltavaa, koska tiet ovat erittäin ruuhkaisia.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Tenerife-South Airport kotisivut


  Lisätietoa Teneriffan etelän lentokentästä

  Teneriffan eteläinen lentokenttä
  38610, Santa Cruz de Tenerife, Espanja
  IATA koodi: TFS
  ICAO koodi: GCTS
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 28.0240
  Pituusaste: 16.3421

  Yleistietoa: Teneriffan eteläinen lentokenttä sijaitsee Espanjan Kanariansaarilla. Se on toiseksi vilkkain lentokenttä saarella.