Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TENERIFFA NORTH LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Teneriffa pohjoinen lentokenttä

  Teneriffa on Kanariansaarten seitsemästä saaresta suurin sekä kooltaan, että väkiluvultaan. Teneriffa tunnetaan lämpimästä ilmastostaan, kauniista luonnostaan ja tyrmäävän upeista rannoistaan, eikä se suotta ole yksi Espanjan suosituimmista turistikohteista. Matkustajia houkuttelee saarelle muun muassa sen erikoiset mustahiekkaiset rannat, vilkas yöelämä, vuoret, tulivuoret, Teiden kansallispuisto ja railakas Santa Cruz de Tenerife Carnival -karnevaali, joka jää toiseksi vain Rio de Janeiron karnevaalille! Saaren monet museot mahdollistavat pienen tauon, mikäli hellettä pitää päästä hetkeksi pakoon. Teneriffan kahdesta kentästä pienempi, pohjoinen lentoasema, sijaitsee aivan Santa Cruz-La Laguna metropolialueen lähellä ja se on oiva paikka aloittaa tutustuminen tähän hurmaavaan saareen!

  Anna Auto Europen huolehtia seuraavasta lomastasi Kanariansaarilla autonvuokrauksella Teneriffan pohjoiselta lentokentältä. Jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy takuuvarmasti sopiva ratkaisu laajasta ajoneuvovalikoimastamme, joten voit kierrellä saarta omaan tahtiin ja tehdä matkastasi helppoa. Yhdistämme erinomaisen asiakaspalvelun pitkäaikaisiin kumppanuuksiin paikallisten autovuokraamoiden kanssa, ja tuomme sinulle parhaat tarjoukset ja sujuvan vuokrakokemuksen, josta voit lukea lisää autonvuokrauksen asiakasarvostelut Teneriffalta -sivulta. Älä jää mistään paitsi tällä upealla saarella, vaan rentoudu auton tuoman vapauden ja joustavuuden avulla. Nauti kuumista kesäpäivistä rannalla tai tutustu maukkaaseen paikalliseen ruokaan!

  Lentokenttätiedot

  Ensimmäinen lento laskeutui kentälle vuonna 1929, mutta lentoasema avattiin virallisesti vasta vuonna 1946. Lentoasema tunnettiin 70-luvulle asti nimellä Los Rodeos Airport ja sieltä liikennöi enimmäkseen Kanariansaarten ja Espanjan sisäisiä lentoja, esimerkiksi Gran Canarialle. Kohteeseen liikennöi myös kansainvälisiä lentoja, mutta kansainvälisiä lentoja varten käytetään useasti suurempaa Teneriffan eteläistä lentoasemaa. Pohjoinen lentoasema on Teneriffan kahdesta lentoasemasta pienempi ja vanhempi, sitä käyttää noin 6 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Kenttä sijaitsee San Cristóbal de La Lagunan kaupungissa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Santa Cruz de Tenerifesta. Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja, mutta lentoasema on saavutettavissa esimerkiksi Barcelonassa tai Amsterdamissa konetta vaihtamalla.

  Teneriffan pohjoinen lentoasema - Ciudad de La Laguna (TFN)
  Osoite: San Cristóbal de La Lagun, 38297, Santa Cruz de Tenerife, Espanja
  Puhelin: +34 902 40 47 04
  Teneriffan pohjoisella lentoasemalla liikennöivät lentoyhtiöt: Muun muassa seuraavat lentoyhtiöt liikennöivät Teneriffan pohjoiselta lentoasemalta: Air Europa, Binter Canarias, Canary Fly, Iberia, Ryanair, Vueling.

  Mistä noudan vuokra-auton Teneriffan pohjoiselta lentokentältä?

  Näet vuokraamon sijainnin varausvaiheessa, ja voit halutessasi tarkastaa sen vielä myöhemmin vahvistuksestasi. Osa Teneriffan pohjoisen lentokentän autovuokraamoista sijaitsee suoraan terminaalissa, matkatavaroiden noutoaulan lähettyvillä. Muihin vuokraamoihin tulee matkustaa vuokraamon tarjoamalla ilmaisella shuttle -kyydityksellä. Seuraa lentokentän viitoituksia ja katso, että minibussissa on vuokraamosi kyltti. Voit vielä varmistaa kuskilta, että olet menossa oikeaan paikkaan. Helpointa on näyttää hänelle varausvahvistusta, jossa on noutotoimiston tiedot. Lennonnumero täytyy lisätä varaukseen. Tarjolla on suuria kansainvälisiä autovuokraamoja ja pienempiä paikallisia. Muista tarkistaa varausvahvistuksesta oikea vuokraamo ja muista, että osa vuokraamoista jakaa toimiston eli samalta tiskiltä saatetaan palvella muutaman eri vuokraamon asiakkaita.

  Auton noutoa varten tarvitset Auto Europelta saadun varausvahvistuksen, jota kutsutaan yleisesti voucheriksi. Pääkuljettajan (ja mahdollisten lisäkuljettajien) tulee myös esittää ajokortti ja henkilöllisyystodistus. Pääkuljettajan nimissä olevalle luottokortille tehdään katevaraus turvatakuun muodostamiseksi, tätä varten tarvitaan myös kortin PIN-koodi. Luottokortin täytyy olla pääkuljettajan nimellä. Myös mahdollisten lisäkuljettajien on hyvä varautua esittämään oma luotollinen korttinsa pääkuljettajan kortin lisäksi.

  Avis Teneriffan pohjoinen lentokenttä Avis Teneriffan pohjoisella lentokentällä
  San Cristóbal de La Lagun,
  38297, Santa Cruz de Tenerife, Espanja

  +34 902 511 520
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.00
  Hertz Teneriffan pohjoinen lentokenttä Hertz Teneriffan pohjoisella lentokentällä
  San Cristóbal de La Lagun,
  38297, Santa Cruz de Tenerife, Espanja

  +34 922 635 868
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.00
  Interrent Teneriffan pohjoinen lentokenttä Interrent Teneriffan pohjoisella lentokentällä
  San Cristóbal de La Lagun,
  38297, Santa Cruz de Tenerife, Espanja

  +34 918 341 400
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.00
  Sixt Teneriffan pohjoinen lentokenttä Sixt Teneriffan pohjoisella lentokentällä
  San Cristóbal de La Lagun,
  38297, Santa Cruz de Tenerife, Espanja

  +34 672 620 678
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-23.30

  Terminaalit

  Lentoasema koostuu yhdestä terminaalista, joten sinun ei tarvitse seikkailla sokkeloisilla käytävillä tai vaihtaa terminaalia bussiyhteydellä, kuten monella muulla suuremmalla kentällä. Uudistettu terminaali avattiin vuonna 2002, ja se pitää sisällään pysäköintialueen, moottoritien rampit ja nelikerroksisen terminaalirakennuksen 12 portilla. Lentokenttä saavutti kansainvälisen aseman, kun lennot Caracasista alkoivat. Saarten välinen alue avattiin vuonna 2005 ja lentäminen naapurisaarille, esimerkiksi Lanzarotelle tai Fuerteventuraan, on helppoa.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä ei ole monia palveluja, mutta ne muutamat, jotka sieltä löytyvät, tekevät matkastasi mukavan. Voit löytää suuren valikoiman matkamuistoja eri kaupoista, joista voit ostaa esimerkiksi tyypillisiä Teneriffan tuliaisia. Suuri lehtikioski tarjoaa monenlaisia kirjoja ja lehtiä eri kielillä ja voit halutessasi tehdä jopa pari riviä lottoa. Kentällä on käteisautomaatteja ja posti. Klassisesta duty-free kaupasta löydät kaiken mahdollisen kosmetiikasta asusteisiin ja paikallisiin herkkuihin, ja voit lisäksi tehdä ostoksia esimerkiksi vaatekaupoissa ja apteekissa. Nauti paikallista ruokaa ravintolassa tai osta itsellesi voileipä mukaan kahvilasta. Nauti Espanjan viinejä ja tapaksia kentän tapaskahvilassa. Erillisissä VIP-tiloissa löytyy muun muassa rentoutumisalue, tietokoneet ja televisio. Mikäli matkustat lasten kanssa, kannattaa suunnaksi ottaa kerros 1, josta löytyy lasten leikkihuone.

  Kulkuyhteydet Teneriffan pohjoisella lentokentällä

  Saareen tutustuminen on helppoa Teneriffan pohjoisen lentokentän autovuokraamosta hankitun auton avulla. Halutessasi voit myös vuokrata autosi lukuisista kaupunkitoimistoista. Lentokentältä pääset pääkaupunki Santa Cruz de Tenerifeen bussilinjalla 102. Sama bussi kulkee myös pohjoisen muihin kaupunkeihin. Lentokentällä liikennöi muutama muukin bussilinja, joilla pääsee muihin Teneriffan kaupunkeihin. Nämä bussit kuljettavat sinut esimerkiksi Puerto de la Cruziin tai La Lagunaan. Bussien pysäkki sijaitsee -1 kerroksessa bussinterminaalissa.

  Saarella on kuitenkin helpointa seikkailla omalla autolla, omaan tahtiin. Autonvuokraus Teneriffan pohjoiselta lentokentältä on näppärä tapa aloittaa loma ja saareen tutustuminen heti laskeuduttuasi.Jos haluat oppia lisää ajamisesta Espanjassa, lukaise Espanjan kuljettajan opas -koosteemme, josta näet kaikki pääasiat kompaktissa paketissa.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentoasemalla on 4 pysäköintialuetta, mutta näistä vain kaksi on avoinna matkustajille. Yleinen parkipaikka on katettu ulkoalue kerroksessa -1, ja se on terminaalia lähimpänä. Pitkäaikainen pysäköinti on noin 10 minuutin päässä terminaalista, ja se sopii hyvin pidempiin pysäköintitarpeisiin. Molemmille alueille voi tehdä ennakkovarauksen lentoaseman kotisivujen kautta. Ennakkovarauksella saat myös paremman hinnan. Jos palautat autosi kentälle, muista käyttää vuokra-autoille tarkoitettua pysäköintialuetta.

  Suurten lomakohteiden ympärillä on usein ilmaista pysäköintiä kadunvarsilla, sekä selvästi merkittyjä maanalaisia pysäköintitiloja, jotka ovat varsin kohtuuhintaisia. Sesonkiaikana voi parkkipaikkaa joutua hieman metsästämään, mutta paikka löytyy yleensä lopulta. Tarkasta pienemmät takakadut ja suosi liikkumista ruuhka-aikojen ulkopuolella. Hotelli saattaa tarjota pysäköintipaikan, eli selvitä asia etukäteen majapaikkasi kanssa. Pysäköinti keltaisilla tai valkoisilla viivoilla on kielletty ja varo sinisiä viivoja, jotka osoittavat rajoitettua pysäköintialuetta, sillä nämä ovat yleensä maksullisia paikkoja. Esteettömiä paikkoja on runsaasti ja ne ovat selkeästi merkittyjä. Näiden paikkojen väärinkäytöstä saa isot sakot.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Teneriffan pohjoisen lentoaseman kotisivut