Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO TENERIFFA NORTH LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Teneriffan pohjoisen lentokenttä

  Anna Auto Europen huolehtia seuraavasta lomastasi Kanariansaarilla autonvuokrauksella Teneriffan pohjoiselta lentokentältä. Laajalla valikoimalla ajoneuvoja, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja tarpeisiin, kierrä saarta omaan tahtiin ja tee matkastasi helppoa. Yhdistelmä erinomaista asiakaspalvelua ja pitkäaikaisia kumppanuuksia maailmanlaajuisten autovuokraamojen kanssa tuo sinulle parhaat tarjoukset ja edulliset hinnat, josta voit lukea lisää autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Teneriffalta. Älä jää mitään vaille upealla Teneriffalla ja nauti auton tuomasta vapaudesta ja joustavuudesta. Nauti kuumista kesäpäivistä rannalla tai tustustu maukkaaseen paikalliseen ruokaan!

  Lentokenttätiedot

  Teneriffa North Airport (TFN)
  Virallinen nimi: Tenerife-North Airport. Teneriffan saarelta löytyy kaksi lentokenttää ja pohjoisen lentokenttä on niistä pienenmpi.
  Osoite: 38297 San Cristóbal de La Lagun, Santa Cruz de Tenerife, Espanja.
  Puhelin: +34 902 40 47 04
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 11 kilometrin päässä maanteitse Santa Cruz de Tenerifesta, eli noin viidentoista minuutin päässä vuokra-autolla.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Air Europa, Air Nostrum, Binter, Canarias, Canary Fly, Evelop, Finnair, Iberia Express, Iberia, Norwegian Air, Privilege Style, Royal Air Maroc, Ryanair, Vueling Airlines.

  Terminaalit

  Lentokenttä on pienempi verrattuna enemmän käytettyyn Teneriffan eteläiseen lentokenttään. Täällä on vain yksi terminaali ja täältä kaiken löytäminen on helppoa. Uusi terminaali avattiin vuonna 2002, joka sisältää pysäköintialueen, moottoritien rampit ja nelikerroksisen terminaalirakennuksen 12 portilla. Lentokenttä saavutti kansainvälisen aseman, kun lennot Caracasista alkoivat. Saarten välinen alue avattiin vuonna 2005.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki autovuokraamot Teneriffan pohjoisen lentokentällä sijaitsevat suoraan terminaalissa. Tarjolla on suuria kansainvälisiä autovuokraamoja ja pienempiä kotimaisia. Muista tarkisaa varausvahvistuksesta oikea vuokraamo.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 07.00 - 23.00
  Europcar 7.00 - 23.00
  Hertz 7.00 - 23.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä ei ole monia palveluja, mutta ne muutamat, jotka sieltä löytyvät, tekevät matkastasi mukavan. Voit löytää suuren valikoiman matkamuistoja eri kaupoista, joissa voit ostaa tyypillisä Teneriffan tuliaisia. Suuri lehtikioski tarjoaa monenlaisia kirjoja ja lehtiä eri kielillä. Kalssisesta duty-free kaupasta löydät kaiken mahdollisen ja voit lisäksi tehdä ostoksia vaatekaupoissa, apteekissa ja jopa pelata lottoa. Nauti paikallista ruokaa ravintolassa tai osta itsellesi mukaan voileipä tai pikaruokaa. Nauti Espanjan viinejä ja tapaksia tapaskahvilassa. Erillisissä VIP-tiloissa löytyy rentoutumisalue, netti, tietokoneet ja televio.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Jos autonvuokraus Teneriffan pohjoiselta lentokentältä ei sovi sinulle, voit aina vuokrata autosi lukuisista kaupunkitoimistoista. Lentokentältä pääset pääkaupunkiin Santa Cruz bussilinjalla 102. Sama bussi kuljee myös poihjoisen muihin kaupunkeihin. Lentokentällä liikennöi myös muutama muu bussilinja, joilla pääsee muihin Teneriffan kaupunkeihin. Jos haluat oppia lisää ajamisesta Espanjassa, klikkaa tästä.

  Pysäköinti

  Ilmainen pysäköinti kadulla on saatavilla suurten lomakohteiden ympärillä, sekä selvästi merkittyjä maanalaisia pysäköintitiloja, jotka ovat varsin kohtuuhintaisia. Pysäköinti keltaisilla tai valkoisilla viivoilla on kielletty ja varo sinisiä viivoja, jotka osoittavat rajoitettua pysäköintialuetta, yleensä maksullista. Vammaispaikkoja on runsaasti ja ne ovat selvästi merkitty. Näiden paikkojen väärinkäytöstä saa isot sakot.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Tenerife-North Airport kotisivut


  Lisätietoa Teneriffan pohjoisen lentokentästä

  Teneriffan pohjoinen lentokenttä
  San Cristóbal de La Laguna
  38297, Santa Cruz de Tenerife, Espanja

  IATA koodi: TFS
  ICAO koodi: GCXO
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 28.2858
  Pituusaste: 16.2030

  Yleistietoa: Teneriffan pohjoisen lentokenttä sijaitsee Kanariansaarilla, Espanjassa. Se sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Santa Cruzista ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla.