Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BROMMAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Tukholman Bromma lentokenttä

  Bromman lentokenttä on Ruotsin kotimainen ja pienempi lentokenttä Tukholmassa. Se sijaitsee lähempänä Tukholman keskustaa kuin muut kaupungin lentokentät, ja näin ollen voit aloittaa lomasi nopeasti. Tee autonvuokraus Bromman lentokentällä ja tutustu upeaan Tukholman saaristokaupunkiin. Ruotsin pääkaupunki tarjoaa taatusti paljon nähtävää ja koettavaa. Auto Europen selkeän ja helpon varausjärjestelmän kautta löydät kaikki paikalliset ja kansainväliset autovuokraamot, suuren valikoiman vuokra-autoja ja lisätietoja varten voit ottaa yhteyttä mukavaan asiakaspalveluhenkilöstöömme. Lue myäs, mitä muut ovat kertoneet meistä autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Tukholmasta.

  Lentokenttätiedot

  Tukholma Bromma Airport (BMA)
  Virallinen nimi: Stockholm-Bromma flygplats.
  Osoite: Ulvsundavägen, 168 67 Stockholm, Ruotsi
  Puhelin: +46 10 109 4000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 7.4 kilometrin päässä Tukholman keskustasta ja on viidenneksi suurin Ruotsissa.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöi vain BRA, British Airways, Brussels Airlines ja Finnair lentoyhtiöt.

  Terminaalit

  Bromman lentokentällä on vain yksi terminaali. Rakennus uudistettiin vuonna 2005 ja terminaalissa on sen jälkeen ollut erillinen alue saapuville matkustajille Schengen alueelta ja sen ulkopuolelta. Tilapuutteen ja meluongelmien takia lentokenttää ei voida laajentaa, joten se edelleen palvelee vain pienempiä lentoyhtiöitä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autot autovuokraamoista Bromman lentokentällä noudetaan ja palautetaan erilliseltä parkkialueelta, ellei toisin mainita.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 19.00
  Budget 7.00 - 17.00
  Europcar 7.00 - 22.00
  Hertz 7.00 - 20.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenttä on pieni, joten myös palvelut ovat rajalliset. Löydät kuitenkin muutamia pikkuputiikkeja ja voit tehdä verovapaita ostoksia. Voit nauttia paikallisia herkkuja, lounasta ja juomia lentokentän ravintolassa Forno Romanon à la carte listalta, päivän annoksia tai uunipizzaa, tai aasialaisia ruokia Sushi & wok ravintolassa. Lentokentän baarissa voit nauttia drinkkejä ja leivonnaisia. Sen lisäksi lentokentällä on pankkiautomaatti ja postilaatikko.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Autonvuokrauksella Bromman lentokentälle pääset nopeasti seuraamalla Ulvsundavägen tietä pitkin, jonne pääset etelästä 275 moottoritieltä ja pohjoisesta 279 moottoritieltä. Paras julkisen liikenteen muoto on bussit. Voit valita joko lentokenttäbussin tai yhden paikallisista busseista. Lentokentältä kulkevat lentokenttäbussit lentokentän ja Tukholman rautatieaseman välillä ja matka kestää noin 20 minuuttia. Voit myös kulkea bussilla Brommaan tai Arlandan lentokentälle. Paikallisbussilinjat 110 ja 152 vievät sinut kaupunkiin ja sieltä edelleen vaikkapa Malmöön ja Göteborgiin. Taksit ovat saatavilla terminaalin ulkopuolella.

  Pysäköinti

  Lähimpänä terminaalia löytyy parkkipaikat lyhytaikaiselle pysäköinnille, maksimissaan 1 tunti. Muut parkkipaikat eivät myöskään ole kovin kaukana, noin 4-6 minuutin kävelymatkan päässä. Lentokentältä löytyy myös omat parkkipaikat sähköautoille, moottoripyörille ja skoottereille, polkupyörille ja invapaikat. Pysäköintipaikan voi varata etukäteen ja voit jättää autosi lentokentän parkkiin koko lomasi ajaksi. Klikkaa tästä ja lue myös Ruotsin kuljettajan opastamme.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Bromman lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Bromman lentokentästä

  Tukholman Bromman lentokenttä
  Ulvsundavägen
  168 67, Stochkolm, Ruotsi

  IATA koodi: BMA
  ICAO koodi: ESSB
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 59.2116
  Pituusaste: 17.5630

  Yleistietoa: Tukholman Bromman lentokenttä vain noin 7.4 kilometrin päässä keskustasta. Pääset nopeasti haluamaasi kohteeseen omalla vuokra-autolla.