Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO BROMMA TUKHOLMA LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Halpa autonvuokraus Bromma Tukholma lentokenttä

  Bromman lentoasema on pääasiassa kotimaan lentoihin keskittynyt pienempi lentokenttä Tukholmassa, mutta lentoja on myös esimerkiksi Helsinkiin, ja tämän vuoksi kenttä onkin monelle suomalaiselle tuttu. Se sijaitsee lähempänä Tukholman keskustaa kuin muut kaupungin lentokentät, ja näin ollen voit aloittaa lomasi tai jatkaa työmatkaasi nopeasti, heti koneesta noustessasi. Tee autonvuokraus Bromma Tukholma lentokentältä ja tutustu tähän upeaan saaristokaupunkiin, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Tukholma on klassikkokohde, jossa riittää joka vuodenaikaan uutta tekemistä, mutta jos haluat tutustua rakkaaseen naapurimaahamme hieman enemmän, suosittelemme päiväreissua esimerkiksi Uppsalan yliopistokaupunkiin tai Sigtunaan, joka on Ruotsin vanhin kaupunki.

  Vuonna 1954 perustetun Auto Europen selkeän ja helpon varausjärjestelmän kautta löydät kaikki paikalliset ja kansainväliset autovuokraamot ja suuren valikoiman vuokra-autoja ympäri maailman, myös Ruotsissa. Myös palkittu asiakaspalvelumme on apunasi viikon jokaisena päivänä, mikäli tarvitset apua ajoneuvon valinnassa tai sinua mietityttää vaikkapa auton lisävarustelu tai mahdollisuus käydä autolla toisessa maassa, kuten Tanskassa tai Norjassa. Haluatko tietää, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut kaupungissa? Lue Tukholman autonvuokrauksen asiakasarvostelut, ja voit tutustua asiakkaidemme eri vuokraamoiden ja noutokohteiden kokemuksiin.

  Lentokenttätiedot

  Bromma sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Tukholman keskustasta, ja se on Tukholman neljästä lentokentästä lähimpänä kaupunkia. Moni suomalainen onkin käynyt tällä lentokentällä, sillä Finnair ja vuodesta 2022 alkaen myös BRA (Braathens Regional Airlines) liikennöivät suoria lentoja Helsingin ja Tukholman välillä. Muut kentän lentokohteet ovat pääosin Ruotsissa, muutama yhteys löytyy myös Tanskan Aarhusiin ja Belgian Brysseliin. Vuonna 1936 valmistunut Bromman lentoasema rakennettiin pääosin maaseudulle, mutta kaupunki on kasvanut sen ympärille. Tämän vuoksi kenttää ei voida juurikaan laajentaa, ja melusaasteen vuoksi lennot liikennöidään päiväsaikaan. Lentoja on siirretty ja keskitetty paljon Arlandan lentoasemalle, josta on nopea lentokenttäjuna suoraan keskustaan, matka-ajan ollessa noin 20 minuuttia. Lentoasemaa käyttää yli kaksi ja puoli miljoonaa matkustajaa vuosittain. Bromman lentoasema on suunniteltu suljettavaksi 2020-luvun loppupuolella, sillä Arlandan lentoaseman kapasiteetti on laskettu riittävän suureksi palvelemaan myös Bromman asiakkaita.

  Bromma Tukholma lentoasema (BMA)
  Osoite: Ulvsundavägen, 168 67 Tukholma, Ruotsi
  Puhelin: +46 101 094 000
  Bromma Tukholman lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentällä liikennöivät BRA, Brussels Airlines ja Finnair.

  Mistä noudan vuokra-auton Bromma Tukholma lentokentältä?

  Bromma Tukholman lentokentän autovuokraamot sijaitsevat terminaalissa, lähellä matkatavarahihnaa. Autot noudetaan ja palautetaan erilliseltä parkkialueelta, ellei toisin mainita. Ilmoita lennonnumerosi varauksen yhteydessä ja ole yhteydessä, mikäli muutoksia ilmenee, sillä osa vuokraamosta on paikalla vain ennakkovarausten mukaisesti. Pääkuljettajan, jonka nimellä varaus on tehty, täytyy esittää voimassa oleva ajokortti, luottokortti ja henkilöllisyystodistus auton noudon yhteydessä. Kaikkien asiakirjojen tulee olla samalla nimellä, ja luottokortille tehdään katevaraus turvatakuun vuoksi. Tarkasta, että vuokraamo hyväksyy luottokorttisi (esimerkiksi VISA ja Mastercard hyväksytään melkein poikkeuksetta) ja että muistat PIN-koodisi takuun vahvistamista varten. Turvatakuu palautetaan luottokortille, kun auto on palautettu moitteettomassa kunnossa sovitulla polttoainemäärällä. Jos vuokra-autolla kerää liikennesakkoja, veloitetaan ne jälkikäteen vuokralaiselta, eli noudata maan liikenne- ja pysäköintisääntöjä.

  Avis Bromma Tukholma lentoasema Avis Bromma Tukholma lentoasemalla
  Ulvsundavägen,
  168 67, Tukholma, Ruotsi

  +46 828 87 00
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  7.00-19.00
  Lauantai:
  9.00-16.00
  Sunnuntai:
  10.30-17.30
  Budget Bromma Tukholma lentoasema Budget Bromma Tukholma lentoasemalla
  Ulvsundavägen,
  168 67, Tukholma, Ruotsi

  +46 770 110 012
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  7.00-19.00
  Lauantai:
  9.00-16.00
  Sunnuntai:
  10.30-17.30
  Europcar Bromma Tukholma lentoasema Europcar Bromma Tukholma lentoasemalla
  Ulvsundavägen,
  168 67, Tukholma, Ruotsi

  +46 8 800 807
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  7.00-15.00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu
  Hertz Bromma Tukholma lentoasema Hertz Bromma Tukholma lentoasemalla
  Ulvsundavägen,
  168 67, Tukholma, Ruotsi

  +46 862 927 50
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  6.00-22.00
  Lauantai:
  7.30-16.30
  Sunnuntai:
  10.30-22.00

  Terminaalit

  Bromman lentokentällä on vain yksi terminaali. Rakennus uudistettiin vuonna 2005 ja terminaalissa on sen jälkeen ollut erillinen alue saapuville matkustajille Schengen-alueelta ja sen ulkopuolelta. Tilanpuutteen ja meluongelmien vuoksi lentokenttää ei voida laajentaa, joten se palvelee ainoastaan pienempiä lentoyhtiöitä. Lennot liikennöivät ainoastaan aamusta iltaan, sillä lentoasema suljetaan yöksi.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenttä on pieni, joten myös palvelut ovat rajalliset. Löydät kuitenkin Bromma Tukholman lentokentän autovuokraamot, muutamia pikkuputiikkeja ja tax-freen, jossa voit tehdä ostoksia. Voit maistella paikallisia herkkuja, lounasta ja juomia lentokentän ravintola Forno Romanon listalta, tarjolla on myös päivän annoksia, uunipitsaa ja jopa sushia. Lentokentän Deli Flight Barissa voit nauttia drinkkejä ja pientä naposteltavaa. Tämän lisäksi lentokentällä on pankkiautomaatti, lehtikioski, löytötavaratoimisto ja postilaatikko. Lentoasema sijaitsee lähellä keskustaa, eli kaikki keskustan palvelut ja hotellit ovat vain lyhyen matkan päässä.

  Kulkuyhteydet Bromma Tukholma lentokentällä

  Autonvuokrauksella Bromma Tukholman lentokentältä pääset keskustaan hieman yli 20 minuutissa, ruuhkasta riippuen. Helppo julkisen liikenteen muoto on bussit. Voit valita joko lentokenttäbussin tai yhden paikallisbusseista. Lentokenttäbussit kulkevat Bromman ja Tukholman keskusrautatieaseman välillä lentoaikataulujen mukaan. Rautatieasemalla on myös linja-autoasema ja metron pääasema. Voit myös kulkea bussilla Arlandan lentokentälle. Paikallisbussilinjat 110 ja 152 vievät sinut kaupunkiin ja sieltä voit jatkaa matkaasi edelleen vaikkapa Malmöön tai Göteborgiin. Poikittaisrata Tvärbanan yhteys aukesi vuonna 2021 Bromman lentoasemalle. Tämä pikaraitiotie yhdistää metron, paikallisjunat ja linja-autoliikenteen eri asemilta, ja se on parantanut julkisen liikenteen alueiden kattavuutta huomattavasti. Taksit ovat saatavilla terminaalin ulkopuolella, voit valita haluamasi taksiyhtiön eikä sinun ole pakko astua jonon ensimmäiseen taksiin. Bromman lentoasemalta saavat liikennöidä vain ympäristöystävälliset taksit lentokentän ympäristönsuojelusäännösten mukaisesti.

  Pysäköintivinkkejä

  Lähimpänä terminaalia löytyy parkkipaikat lyhytaikaiselle pysäköinnille, maksimissaan tunnin ajaksi. Muut parkkipaikat eivät myöskään ole kovin kaukana, noin muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lentokentältä löytyy myös omat parkkipaikat sähköautoille, moottoripyörille ja skoottereille, polkupyörille ja esteettömät paikat, jotka sijaitsevat vain 20 metrin päässä terminaalista. Pysäköintipaikan voi varata etukäteen ja voit jättää autosi lentokentän parkkiin koko lomasi ajaksi. Paikan varaamista suositellaan, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Kuljettajan tulee tietää ja ymmärtää paikalliset liikennesäännöt. Suosittelemme lukemaan Ruotsin kuljettajan oppaamme ennen auton noutoa.

  Tukholman keskustassa pysäköinti voi olla haastavaa etenkin kadunvarressa, mutta lukuisia pysäköintihalleja hyödyntämällä keskustassa parkkeeraminen on mahdollista. Jos pysäköit kadunvarressa, tarkasta pysäköintirajoitukset huolella, sillä osa paikoista on varattu pelkästään kadulla asuville tai pysäköintiä on saatettu rajoittaa huoltotöiden vuoksi. Maksun voi hoitaa yleisimmillä luottokorteilla tai hyväksytyillä pysäköintisovelluksilla.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Bromma Tukholma lentoaseman kotisivut