Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VANCOUVERIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Vancouverin lentokentällä

  Vancouver on tarkoitettu kokemaan ulkona. Lauhkean ilmaston ja runsaiden sateen ansiosta kaupungissa on kohtuullinen määrä reheviä ulkoilumahdollisuuksia, joista suurin on Stanley Park. Jos et halua kävellä sen lähes 1000 hehtaarin kokoisella alueella, käy yhdessä Vancouverin muissa rakastetuissa ulkoilmakohteissa ja nähtävyyksillä, kuten Queen Elizabeth Park tai VanDusen Botanical Garden. Todellista jännitystä varten kävele Capilanon ripustussillan yli, joka sijaitsee 230 metriä Capilanon joen yläpuolella. Viheralueet, vuoristo, sademetsät ja meri, täältä löytyy jokaiselle jotakin. Kun olet valmis tankkaamaan, voit valita aterioita herkullisilta markkinoita Granville Islandilla ja Lonsdale Quayssa. Hylkää tavallinen ruokavaliosi ja sukella Pohjois-Amerikan parhaaseen aasialaiseen keittiöön, pienistä kiinalaisista ravintoloista vietnamilaisiin banh mi-voileipäbaareihin tai sammuta ruokahaluasi tuoreilla saaleilla paikallisten merenelävien rikkaalla valinnalla, mukaan lukien vuodenaikojen katkaravut ja mehukas villilohi. Lähde paikallisten kanssa indie-festivaaleille, teatteritapahtumiin, kuuntele elävää musiikkia tai ihastele silmiinpistävää julkista taidetta. Tähän kaikkeen ja muuhun voit tutustua avullamme. Autonvuokraus Vancouverin lentokentältä vie sinut kaupungin joka kolkkaan ongelmitta.

  Nouda vuokra-auto Vancouverin lentokentältä ja nauti matkastasi hotellille sekä autonvuokrauksen eduista lomasi alusta alkaen. Tärkeimmät autonvuokrauksen yhteistyökumppanimme ovat saatavilla Vancouverin lentokentällä edullisin hinnoin. Auto Europe antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa omaan tahtiisi kilpailukykyiseen hintaan, jotta voit säästää enemmän lomallasi Vancouverissa. Tutustu lukuisiin saatavilla oleviin ajoneuvoluokkiin, paikallisiin autovuokraamoihin ja eri tarjouksiin ja vaihtoehtoihin, joiden avulla löydät täydellisen ajoneuvon tulevalle omatoimiselle lomallesi. Lisäksi puhelinlinjamme ovat auki avustamaan sinua tai vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, tai vaihtoehtoisesti voit aina lähettää meille sähköpostia. Vancouverin lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä, joka palvelee Vancouveria ja sen ympäristöä. Se on Kanadan toiseksi vilkkain lentokenttä matkustajaliikenteen mukaan Toronton Pearsonin lentokentän jälkeen. Vancouverin lentokenttä on myös yksi harvoista suurimmista kansainvälisistä lentokentistä, jolla on terminaali aikataulun mukaisille lennoille. Lentokenttä sijaitsee Sea Islandilla Richmondissa, Brittiläisen Kolumbian osavaltiossa, noin 12 kilometriä lounaaseen Vancouverin keskustasta. Se on voittanut merkittäviä palkintoja ja on ollut Skytraxin paras Pohjois-Amerikan lentokenttä 9 peräkkäisen vuoden ajan.

  Lentokenttätiedot

  Vancouverin lentokenttää kuvataan usein Tyynenmeren alueen solmupisteeksi, josta liikennöi suoria lentoja Kiinaan enemmän kuin millään muulla Pohjois-Amerikan tai Euroopan lentokentällä. Se on Air Canadan ja WestJetin keskus, ja Air Transatin tukikohta. Vancouverin kansainvälinen lentokenttä on yksi kahdeksasta Kanadan lentokentästä, joilla on Yhdysvaltojen rajavalvonnan tilat. Lentokenttä pääsi myös ensimmäistä kertaa maailman kymmenen parhaan lentokentän joukkoon vuonna 2012. Se on ainoa Pohjois-Amerikan lentokenttä, joka pääsi vuosien 2013 ja 2014 kymmenen parhaan lentokentän luetteloon. Toisen maailmansodan aikana lentokenttä ja sen alkuperäinen terminaali, nyt eteläterminaali, vuokrattiin liittohallitukselle. Vuokrasopimuksesta saadut varat käytettiin lisämaa-alueen hankkimiseen uusille lentokonesuojille ja tuotantolaitokselle Boeing Aircraft Canada yritykselle. Nykyinen pääterminaali valmistui vuonna 1968 ja sen jälkeen sitä on laajennettu kattamaan erikseen kotimaiset ja kansainväliset terminaalit. Vuonna 2011 lentokenttä ilmoitti aikovansa käynnistää ohjelman, jonka tarkoituksena on kannustaa lentoyhtiöitä aloittamaan lisäämään lentoja Vancouverin ja Aasian välillä.

  Vancouverin lentokenttä (YVR)
  Virallinen nimi: Vancouver International Airport.
  Osoite: 3211 Grant McConachie Way, Richmond, BC V7B 0A4, Kanada.
  Puhelinnumero: +1 604 207 7077
  Sijainti: Vancouverin lentokenttä on kansainvälinen lentokenttä Richmondissa, Brittiläisessä Kolumbiassa ja sijaitsee 12 kilometrin päässä Vancouverin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi suuri määrä kansainvälisiä lentoyhtiöitä, kuten Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, Delta Air Lines, Icelanair, KLM, Lufthansa, WestJet.

  Mistä noudan vuokra-auton Vancouverin lentokentältä?

  Suurin osa autovuokraamoista Vancouverin lentokentällä sijaitsevat kätevästi vain muutaman askeleen päässä lentokentän terminaalista monikerroksisen parkkitalon pohjakerroksessa. Myös pyörätuolilla liikkuville on saatavilla helppo pääsy autovuokraamoille lentokentällä. Varmista, että ilmoitat vuokraamollesi tuntia etukäteen varmistaaksesi saatavuuden. Muutaman vuokraamon toimistot sijaitsevat lentokenttärakennuksen ulkopuolella, mikä tarkoittaa, että nämä vuokraamot tarjoavat oman ilmaisen lentokenttäkuljetuksen toimistolle. Tarkista Auto Europelta saadusta varausvahvistuksesta valitun vuokraamosi sijainti ja miten pääset noutamaan autoa.

  Avis Vancouver lentokenttä Avis Vancouverin lentokentällä
  3880 Grant McConachie Way,
  BC V7B 1V1, Richmond, Kanada

  +1 604 606 2847
  Aukioloajat:
  06:00-23:00
  Budget Vancouver lentokenttä Budget Vancouverin lentokentällä
  5140 Grant Mcconachie Way Vancouver Intl,
  BC V7B 1V1, Richmond, Kanada

  +1 604 668 7000
  Aukioloajat:
  04:45-01:00
  Thrifty Vancouver lentokenttä Thrifty Vancouverin lentokentällä
  3826 McDonald Rd,
  BC V7B 1M4, Richmond, Kanada

  +1 604 606 1696
  Aukioloajat:
  06:00-24:00
  Hertz Vancouver lentokenttä Hertz Vancouverin lentokentällä
  3880 Grant McConachie Way,
  BC V7B 1Y7, Richmond, Kanada

  +1 604 606 3700
  Aukioloajat:
  06:00-24:00

  Terminaalit

  Vancouverin kansainvälisellä lentokentällä on kolme terminaalia: kotimaan terminaali, kansainvälinen terminaali ja eteläinen terminaali. Kotimaan ja kansainvälinen terminaali ovat yhteydessä toisiinsa, ja niihin viitataan usein pääterminaalina. Eteläiseen terminaaliin yhdessä vierekkäisten vesilentokoneiden kanssa viitataan usein nimellä "etelän lentokenttä". Pääterminaali on jaettu kahteen osaan: kotimaanterminaaliin ja kansainväliseen terminaaliin. Suurin osa lennoista liikennöi pääterminaalissa. Nämä kaksi osaa on kytketty toisiinsa sekä ennen, että turvatarkastuksen jälkeen. Kuitenkin USA:n rajan aula on erotettu siirrettävillä lasiseinillä, joita voidaan säätää porttialueiden D ja E välisen järjestelyn perusteella. Kaikki kansainvälisen terminaalin portit voivat vastaanottaa lentoja kaikista kansainvälisistä ja Yhdysvaltain kohteista. Matkustajat ohjataan kulkureiteille, jotka johtavat tulli- ja maahanmuuttoalueelle. Kotimaanterminaalin rakensi vuonna 1968 Vancouverissa toimiva yritys Thompson, Berwick ja Pratt, ja äskettäin se kunnostettiin kunnolla kokonaan. Kotimaan terminaali koostuu kolmesta porttialueesta A, B ja C. Eteläterminaali on osa alkuperäistä ennen vuotta 1968 perustettua terminaalia, joka on edelleen käytössä. Sieltä löytyy myös Pacific Coastal Airlines ja Harbor Air lentoyhtiöiden pääkonttori ja päätukikohta. Eteläterminaali palvelee alueellisia lentoyhtiöitä, jotka lentävät enimmäkseen Brittiläisen Kolumbian alueella.

  Lentokenttäpalvelut

  Vancouverin kansainväliseltä lentokentältä löytyy runsaasti lisensoituja baareja ja ravintoloita, pikaruokapisteitä, välipalabaareja ja kahviloita. Kokeile Kanadan erikoisuutta Booster Juice kahvilassa, joka tarjoaa herkullisen, kätevän ja terveellisen vaihtoehdon pikaruoalle. Tunnettujen smoothien lisäksi voit ostaa myös tuoretta puristettua mehua, kuumaa ruokaa, mukaan otettavia aterioita ja välipaloja. Useimmat kaupat sijaitsevat kansainvälisen ja kotimaan terminaalin lähtöalueilla. Tullittomia ostoksia on saatavana kansainvälisessä terminaalissa, ja yksi myyntipiste on saatavana myös kotimaan lähtöalueella. Kolmannen kerroksen, D-porttialueen ja portin E85 alueilta on saatavilla erilaisia putiikkeja ja kauppoja. Kansainvälisessä terminaalissa kolmannessa kerroksessa löytyy yksi, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä on verovapaa kauppa Connoisseur Collection, joka myy harvinaisia viskejä ja konjakkeja. Pankilla The Royal Bank of Canada on sivukonttori kotimaanterminaalissa, ja kaikissa terminaaleissa on pankkiautomaatteja. Bureaux de change valuutanvaihto sijaitsee kansainvälisessä ja kotimaan terminaaleissa. Lentokenttä tarjoaa erilaisia lääkäripalveluja, kuten hammaslääkärin, lääkäripalveluja ja apteekin. Hiljainen alue on varustettu mukavilla istuimilla, venyttelymatolla, pienen äänenvoimakkuuden kaiuttimilla ja pehmeällä valaistuksella ja voit hemmotella itseäsi kauneushoidolla Absolute Spassa. Kansainvälisessä terminaalissa saapuneiden toisessa kerroksessa sijaitsee kappeli, joka tarjoaa tiloja kaikille uskoille. Autovuokraamot Vancouverin lentokentällä löytyvät kotimaisen terminaalin edessä suuren parkkihallin edessä.

  Kulkuyhteydet Vancouverin lentokentällä

  Vancouverin lentokenttä tarjoaa monia käteviä kuljetusvaihtoehtoja. Lentokenttä sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Vancouverin keskustasta, jonne pääsee helposti autolla, pyörällä ja bussilla. Koska lentokenttä sijaitsee suoraan kaupungin länsireunalla omalla saarella, kaupunkiin pääset nopeasti ja helposti lukuisia moottoriteitä pitkin riippuen siitä, mihin suuntaan olet menossa. Autonvuokraus Vancouverin lentokentältä voi viedä sinut moottoritietä BC-99 S pitkin kauas Brittiläisen Kolumbian pohjoisalueille tai BC-5 ja I-0W moottoriteiden kautta Calgaryn kaupunkiin. Canada Line on Vancouverin nopea kauttakulkurautatie, joka yhdistää lentokentän Vancouverin keskustaan alle 30 minuutissa ja Richmondin keskustaan 18 minuutissa. Voit käyttää junia sekä kansainväliseltä, että kotimaan terminaalista, joiden asema sijaitsee molempien terminaalien välissä. Linja-autoyritys Skylynx liikennöi säännöllistä bussikuljetusta päivittäin kahdella reitillä; Whistleriin Squamishin ja Creekside Villagen kautta, sekä Victoriaan Tsawwassen Bayn ja Swartz Bayn kautta. Takseja ja pyörätuoleille sopivia ajoneuvoja on saatavana taksialueilla, jotka sijaitsevat lentokentän kotimaan ja kansainvälisen saapumisalueen tasolla 2.

  Pysäköintivinkkejä

  Vancouverin lentokenttä tarjoaa palvelijoilla varustettuja, pitkäaikaisia ja terminaaliparkkitaloja. Voit säästä aikaa ja rahaa varaamalla paikkasi ennakkoon verkossa. Pitkäaikaiselta parkkialueelta pääset terminaaliin ilmaisella junakuljetuksella. Vancouverin kaupungilla on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia vierailijoille, asiakkaille, työntekijöille ja asukkaille pysäköidä kadulla kaupungin keskustassa. Voit maksaa katupysäköinnistä kolikkokäyttöisissä pysäköintimittareissa, sekä pankkikortilla vihreissä automaateissa. Katupysäköinti on maksullista maanantaista perjantaihin ja maksun voi suorittaa joko tuntia kohden tai muutamasta tunnista kerralla. Rajoitukset ja sallittu pysäköintiaika on esitetty aina maksumittareissa tai parkkipaikkojen kylteissä. Pysäköinti kadulla on suhteellisen kallista ja ilmaisia paikkoja ei ole helppo löytää. Asuinalueilla katupaikat ovat tavallisesti varattu vain paikallisille asukkaille ja näitä paikkoja varten on hankittava lupa. Kanadan pysäköintihalleista käytetään usein nimitystä parkade. Niitä voi olla hankalampi nähdä, koska ne sijaitsevat usein joko maan alla tai korkeiden rakennusten takana, joten seuraa tarkasti kylttejä tai navigointilaitetta. Voit lukea lisää paikallisista liikennesäännöistä Kanadan kuljettajan oppaasta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Vancouverin lentokentän kotisivut