Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VENETSIA MESTRE RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Venetsia Mestre rautatieasema

  Venetsian Mestren rautatieasema sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä keskustasta ja se on yksi Pohjois-Italian vilkkaimmista ja tärkeimmistä raideliikenteen solmukohdista. Useat kymmenet tuhannet matkustajat käyttävät asemaa päivittäin. Mestren rautatieasema sijaitsee mantereella Venetsiasta katsottuna suoraan Ponte della Libertà -sillan toisella puolen. Pikajunat, paikallisjunat ja kansainväliset junat kulkevat päivin ja öin, yhdistäen kaupungin muihin Italian suosittuihin kaupunkeihin, kuten Milanoon ja Roomaan. Asemalta on myös mahdollista ottaa suora juna esimerkiksi Saksaan, Sveitsiin, Itävaltaan, Ranskaan tai jopa Venäjälle.

  Mestre on Venetsian päärautatieasema Santa Luciaa edullisempi vaihtoehto esimerkiksi pysäköinnin suhteen ja Mestren ja Santa Lucian aseman välillä kulkeekin nopea junayhteys. Santa Lucian asema on hyvin lähellä kaupungin lukuisia historiallisia nähtävyyksiä. Päärautatieasemalta pääsee tärkeimmille nähtävyyksille helposti joko kävellen, veneellä tai polkupyörällä. Turisteille suosittelemme kulkua jalkaisin tai veneellä, silla varsinkin sesonkiaikaan voi pyöräily suuren ihmismäärän joukossa olla haastavaa. Voit ihailla vaikkapa Rialton siltaa, pyhän Markuksen aukiota tai kuuluisaa Huokausten siltaa (Ponte dei Sospiri). Autonvuokraus Venetsian Mestren rautatieasemalta antaa vierailijoille suoran pääsyn Veneton lähialueelle, joka tunnetaan sen viinitiloista, keskiaikaisista linnoista ja useista UNESCO:n maailmanperintökohteista, joista ehkä tunnetuimmat ovat Dolomiitit ja L'Orto Botanico di Padovan kasvitieteellinen puutarha.

  Auto Europe tarjoaa laadukkaita autoja yli 24 000 kätevässä noutokohteessa yli 180 eri maassa. Voit valita itsellesi sopivimman ajoneuvon netistä helposti valitsemalla ensin vuokrapäivät ja vuokraamon kätevästä hakukoneestamme. Tämän jälkeen voit valita mieluisan auton ja vuokraehdot ja viimeistellä varauksen lisäämällä pääkuljettajan tiedot turvallisesti varauslomakkeeseen. Voit myös soittaa numeroon +358 942 720 607 saadaksesi apua tai lisätietoja varauksestasi, tai halutessasi vinkkejä autonvuokraukseen Venetsiasta ja sen lähialueilta. Kannattaa myös lukea Venetsian autonvuokrauksen asiakasarvostelut, ja näet mitä mieltä muuta asiakkaamme ovat olleet vuokraamisesta tässä kohteessa.

  Venetsia Mestre rautatieaseman tiedot

  Mantereenpuoleinen, vuonna 1842 avattu Mestren kaupunginosan juna-asema palvelee paikallisia työmatkalaisia ja opiskelijoita, jotka asuvat mantereella, mutta jotka matkustavat Venetsiaan joka päivä. Muita käyttäjiä ovat esimerkiksi kaukojunien matkustajat, sillä kaukojunat pysähtyvät usein Mestressä Santa Lucian sijaan, ja turistit, jotka haluavat hyödyntää mantereen edullisempia hintoja pysäköinnin, ruoan ja majoituksen suhteen vieraillessaan Venetsiassa. Mestren rautatieasema on avoinna ympäri vuorokauden Santa Lucian aseman sulkeutuessa usein yön ajaksi. Jos Santa Lucian juna-asema on suljettu, mutta tarpeena on päästä ylittämään silta, voi hyödyntää joko taksia tai 24/7 ACTV -bussipalvelua Piazzale Roman ja Mestren välillä. Aseman omistaa Rete Ferroviaria Italiana ja asemaa käyttää noin 85 000 matkustajaa ja 500 junaa päivittäin. Mestre on osa Pan-European transport corridor raideliikennejärjestelmää ja toimii yhdyskohtana monelle Pohjois-Italian rautateiden linjalle, kuten Milano-Venetsia, Trento-Venetsia ja Venetsia-Trieste. Useat uudistukset ja parannukset ovat auttaneet Mestreä saamaan mainetta toimivana asemana, josta on paljon muuhunkin kuin pelkkään läpikulkuun. Melkein kaikki Santa Lucian kautta kulkevat junat pysähtyvät myös Mestren asemalla.

  Mistä noudan vuokra-auton Venetsian Mestre rautatieasemalta?

  Suurimalla osalla Venetsian Mestren rautatieaseman autovuokraamoista on toimisto heti aseman läheisyydessä, kuten Europcarilla, Sixtillä ja Hertzillä. Voit tarkastaa toimiston tarkan sijainnin varausvaiheessa tai varauksen teon jälkeen voucherista. Auton noutamiseen tarvitset varausvahvistuksen lisäksi vähintään henkilöllisyystodistuksen, ajokortin ja luottokortin pääkuljettajan nimissä. Pääkuljettaja on henkilö, jonka nimellä varaus on tehty. Vuokraamo varaa turvatakuun luottokortilta, tämä toimenpide saattaa vuokraamon laitteesta riippuen vaatia PIN-koodia, eli varmista etukäteen että muistat sen. Jos aiot vierailla Venetsian historiallisessa keskustassa, suosittelemme pysäköintiä Mestren asemalle tai sen lähettyville, sillä pysäköintivaihtoehtoja on mantereella runsaammin ja paikat ovat edullisempia. Huomioithan, että ajoneuvon palautuksesta Venetsian rautatieasemille tai keskustaan saattaa seurata lisämaksu, eli lue varausehdot ennen varaamista.

  Alamo Venetsia Mestre rautatieasema Alamo Venetsia Mestre rautatieasema
  Viale Stazione, raide 1,
  30171, Venetsia, Italia

  +39 041 923 973
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  8.00-19.00
  Avis Venetsia Mestre rautatieasema Avis Venetsia Mestre rautatieasema
  Via Venezia 3,
  30171, Venetsia, Italia

  +39 041 931 957
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-18.30
  Lauantai:
  8.00-12.30
  Sunnuntai:
  suljettu
  Hertz Venetsia Mestre rautatieasema Hertz Venetsia Mestre rautatieasema
  Via Cappuccina 169,
  30172, Venetsia, Italia

  +39 041 538 3668
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.30-12.30 + 14.30-18.00
  Lauantai:
  8.30-12.30
  Sunnuntai:
  suljettu
  Maggiore Venetsia Mestre rautatieasema Maggiore Venetsia Mestre rautatieasema
  Via Venezia 3,
  30171, Venetsia, Italia

  +39 041 935 300
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-18.30
  Lauantai:
  8.00-12.30
  Sunnuntai:
  suljettu

  Asemapalvelut

  Tällä yhden Euroopan suosituimman turistikohteen läheisyydessä olevalla vilkkaalla Mestren rautatieasemalla on paljon moderneja mukavuuksia, kuten tehokas matkatavarasäilö ja suosittu buffet-alue. Asema sijaitsee eloisan asuinalueen sydämessä ja palvelut, kuten putiikit, ostoskeskukset, kahvilat, ravintolat ja baarit ovat aivan pääoven liepeillä. Piazza Ferretto on hyvä paikka pysähtyä virvokkeille ja alueen sivukujat ovat täynnä bistroja ja trattorioita, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja kuten risottoa, raviolia, pitsaa ja paljon muuta. Venetsian Mestren rautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat aivan aseman lähellä, lyhyen kävelymatkan päässä aseman pääovilta.

  Kulkuyhteydet Venetsia Mestre rautatieasemalla

  Venetsian Mestre juna-asemalle pääsee helposti A57-moottoritien kautta, joka yhdistää päätien Venetsian keskustaan. Päästäksesi Mestren asemalle, poistu Mestren liittymästä ja sen jälkeen jatka tietä Via della Libertà (SR11). Kun olet noutanut ja pysäköinyt autosi aseman lähettyville, voit jatkaa julkisella liikenteellä Venetsian keskeiselle Santa Lucia päärautatieasemalle. Julkinen liikenne kulkee aikaisesta aamusta myöhään iltaan. Toinen vaihtoehto on matkustaa paikallisbussilla Venetsiasta, joka saapuu Mestreen Piazzale Roma -aukiolta. ATVO Fly Buss lentokenttäbussi Venetsian Marco Polon lentoasemalta saapuu ja lähtee aseman lähettyviltä. Myös tavalliset bussit Venetsian molemmille lentokentille, Marco Polo ja Treviso, liikennöivät Mestren juna-aseman läheltä. Voit halutessasi myös hyödyntää raitiovaunua, jonka kanssa matka Mestrestä Venetsian päärautatieasemalle kestää noin 20 minuuttia. Raitiovaunulinjoja on vain yksi ja matkustajia on paljon etenkin sesonkiaikana, eli suosittelemme harkitsemaan muita kulkuneuvoja ensisijaisesti. Takseja on runsaasti, ja matka-aika Venetsian saarelle on yleensä 10–15 minuuttia, ruuhkasta riippuen. Jos haluat ylittää sillan kävellen, on matka asemien välillä mahdollista taittaa myös jalkaisin noin puolessatoista tunnissa. Suosittelemme tutustumaan Italian liikennesääntöihin etukäteen, yleisimpiä tietoja voit lukea Italian kuljettajan oppaastamme .

  Pysäköintivinkkejä

  Kun teet autonvuokrauksen Venetsian Mestre rautatieasemalta, huomaat kuinka suuri hintaero voikaan olla mantereen ja saarten välillä. Säästät rahaa, kun pysäköit mantereen puolelle aseman lähelle ja matkustat kaupunkiin julkisilla kulkuneuvoilla kymmenessä minuutissa ja kävelet tai liikut vesibussilla nähtävyydeltä toiselle. Auton jättäminen Mestren alueelle on huomattavasti edullisempaa kuin pysäköinti Ponte della Libertà -sillan toisella puolella. SABA Venezia Mestre Stazione, Delfino Autorimessa ja Garage Europa Venezia Mestre ovat eräitä suosituimpia pysäköintialueita juna-aseman läheisyydessä. Alueet ovat valvottuja ja suuria, eli tilaa löytyy helposti. Toinen vaihtoehto on jättää auto Park & Ride -alueelle Mestren reunamille ja matkustaa asemalle ilmaisella shuttle-kuljetuksella.

  Voit myös halutessasi pysäköidä saaren puolelle esimerkiksi Tronchetto pysäköintitaloon, mutta hinnat ovat sillan ylitettyäsi korkeammat. Kaupungin kahdella lentokentällä on hyvin pysäköintitilaa, ja voit valita itsellesi sopivan paikan usean vaihtoehdon joukosta.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Venetsian paikallisliikenne

  Venetsian matkailuopas

  Italian rautateiden sivut