Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VENETSIA SANTA LUCIA RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Venetsia Santa Lucia rautatieasema

  Venetsian päärautatieasema Santa Lucia sijaitsee keskustan läheisyydessä, lähellä kaikkia kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä. Asema sijaitsee kätevästi historiallisen keskustan läntisellä reunalla, Ponte della Libertà -sillan vieressä, jonka päätie ja rautatiesilta yhdistävät Venetsian Italian mantereeseen. Se on monen junalla saapuvan matkustajan pääteasema, ja sinne päättävät matkansa moni paikallinen ja kansainvälinen ympäri Italiaa ja muualta Euroopasta. Ainutlaatuinen Santa Lucian rautatieasema palvelee yli 30 miljoonaa matkustajaa joka vuosi. Aseman pääovesta poistuessa on heti Canal Granden, Venetsian suurimman ja kuuluisimman kanaalin, äärellä. Samanlaista kokemusta ei ole mahdollista saada millään muulla rautatieasemalla maailmassa. Turisteilla on heti mahdollisuus päästä vierailemaan kaupungin tärkeissä kohteissa, kuten Scalzin kirkossa aivan aseman vieressä tai Giuseppe Sardin Scalzi -sillalla, joka on yksi harvoista Canal Granden ylittävistä silloista.

  Vieraillaksesi yhdessä Euroopan fantastisimmista paikoista, varmista autonvuokrauksesi Venetsian Santa Lucian rautatieasemalta nyt, ja nauti Venetsian ympäristön parhaista paloista. Reissu on parhaimmillaan, kun tähän ikivanhaan kaupunkiin tutustuttuasi lähdet Italian kauniille maaseudulle ja ihastut mahtaviin lähikaupunkeihin, kuten Veronaan tai Trentoon. Jo vuonna 1954 perustettu Auto Europe auttaa sinut matkaan tarjoamalla parhaat hinnat ja laajat valikoimat yli 24 000 kohteessa ympäri maailman, tietysti myös Venetsiassa. Ota yhteyttä kokeneeseen varaustiimiimme numerosta +358 942 720 607 - olemme apunasi viikon jokaisena päivänä, tarvitsit sitten apua ennen vuokraa, sen aikana tai sen jälkeen. Tutustu myös muiden asiakkaidemme kokemuksiin lukemalla Venetsian autonvuokrauksen asiakasarvosteluja.

  Venetsia Santa Lucia rautatieaseman tiedot

  Venetsian Santa Lucia rautatieasema on yksi Italian suurimmista rautatieasemista ja se on lähellä useita Pohjois-Italian muita tärkeitä kaupunkia ja kyliä, kuten viehättävää Padovaa, hurmaavaa Bolognaa ja muodikasta Milanoa, vain muutamia mainitaksemme. Muista tutustua Italian liikennesääntöihin ja ZTL-alueisiin, varsinkin jos matkustat esimerkiksi historiallisiin kaupunkeihin kuten juuri Milanoon tai vaikkapa Firenzeen tai Roomaan. Asemalla on hyvin mielenkiintoinen historia, se on rakennettu vanhan palladiolaisen Santa Lucia kirkon paikalle joka purettiin 1860-luvulla aseman edeltä. Tämän vuoksi asema jakaa nimen sen paikalla olleen kirkon kanssa. Nykyinen moderni asemarakennus on kuitenkin suunniteltu 1930-luvulla ja valmistunut toisen maailmansodan jälkeen ja sitä on uudistettu 2010-luvulla. Asema on matala ja leveä, eli se on pinta-alaltaan melko suuri ja helppo havaita kaukaakin.

  Asema sijaitsee aivan kuuluisan Canal Granden äärellä, ja asemalta ulos astuessasi saat heti aidon venetsialaisen kokemuksen, sillä paikalliset vesibussit eli vaporettot, vesitaksit ja gondolit lipuvat heti pääovien portaiden edustalla. Voit kävellä Rialton sillalle kahdessakymmenessä minuutissa tai voit istahtaa Pyhän Markuksen aukiolle espressolle alle puolen tunnin päästä saapumisesta. Aseman omistaa Rete Ferroviaria Italiana ja asemaa operoi Grandi Stazioni kun taas juna-palveluita operoi Trenitalia. Aseman kautta kulkee yli 30 miljoonaa matkustajaa vuosittain, siellä on 23 laituria ja yhteyksiä laajalti sekä Italiaan että muualle Eurooppaan.

  Mistä noudan vuokra-auton Venetsian Santa Lucia rautatieasemalta?

  Auto Europe työskentelee yhdessä useiden kansainvälisten ja paikallisten vuokraamoiden kanssa ympäri maailmaa, myös Venetsiassa. Ajoneuvojen laajasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan auton. Venetsian Santa Lucian rautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat aivan aseman lähettyvillä Piazzale Roma -aukiolla, joka on ainoa Venetsian osa johon autoilla on pääsy. Voit siis joko noutaa auton ensin ja pysäköidä sen läheiseen parkkihalliin tai sillan toiselle puolelle ja tutustua kaupunkiin, tai voit ensin tutustua kaupunkiin jalkaisin ja vaporettojen avulla ja sen jälkeen vuokrata auton ja lähteä seikkailulle Italian maaseudulle. Pääkuljettajan täytyy esittää luottokortti, ajokortti ja henkilöllisyystodistus auton noudon yhteydessä ja kuljettajan luottokortilta varataan asiaankuuluva takuusumma, joka palautetaan kun auto tuodaan takaisin samassa kunnossa ja sovitulla polttoainemäärällä. Tärkeää on myös käydä läpi auton palautuspaikka auton noudon yhteydessä, sillä usein palautusosoite saattaa ollakin viereinen parkkihalli. Varmista asia noudon yhteydessä ja palautus sujuu sulavasti. Kuljettaja on aina vastuussa maan liikennesääntöjen noudattamisesta, hyvään alkuun pääset lukaisemalla Italian kuljettajan oppaamme. Muista, että jos viet auton rajan yli, tulee aikomus ilmoittaa jo varausvaiheessa jotta tarvittavat luvat ehditään hankkia. Tiettyjä autoja ei välttämättä saa viedä rajan yli eli rajoituksia saattaa olla ja rajanylityksestä saattaa seurata lisämaksu.

  Europcar Venetsian Santa Lucia rautatieasema Europcar Venetsian Santa Lucia rautatieasema
  Piazzale Roma 496/H,
  30135, Venetsia, Italia

  +39 041 523 8616
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.30-12.30, 14.00-18.00
  Lauantai:
  8.30-12.30
  Sunnuntai:
  suljettu

  Asemapalvelut

  Santa Lucian on yksi Italian kiireisimmistä juna-asemista ja palveluiden määrä ja laatu on suhteutettu matkustajamäärään. Asemalla vierailevat voivat odottaa löytävänsä hyvän valikoiman palveluita, kuten matkatavarasäilön (suosittelemme palvelua kovasti, sillä liikkuminen Venetsiassa käy kätevämmin ilman ylimääräisiä pakaaseja) ja useita käteisautomaatteja. Kuten monella muulla Italian asemalla, on Santa Lucialla esteetön palvelu, jota voit tarvittaessa hyödyntää. Aseman sisältä löytyy lukuisia kauppoja, mutta löydät lisää niitä ja muita palveluita, kuten ravintoloita, asemaan liitetystä ostoskeskuksesta. Junalaitureiden vieressä aulan molemmissa päissä on useita vaihtoehtoja löytää matkaeväitä tai nauttia välipalaa. Asemalta löytyy myös ykkösluokan lounge, jossa voit odotella viihtyisästi junaasi, muista siis tarkastaa oikeuttaako lippuluokkasi sisäänpääsyyn! Venetsian matkailuneuvoston pieni toimisto sijaitsee aseman sisällä ja he antavat kysyttäessä turisti-infoa ja auttavat esimerkiksi majoituksen kanssa.

  Kulkuyhteydet Venetsia Santa Lucia rautatieasemalla

  Läheinen Piazzale Roma -aukio on kaikkien automatkojen aloituspiste Venetsian seudulla. Kun olet noutanut autosi Venetsia Santa Lucian päärautatieaseman autovuokraamosta, ylitä laguuni Ponte della Libertàa eli Vapauden Siltaa pitkin ja nauti mahtavista näköaloista samalla kun saavut mantereen puolella ja pääset helposti jatkamaan matkaasi muualle Pohjois-Italiaan, vaikkapa Proseccon alueelle tai Dolomiiteille. Voit myös noutaa autosi Venetsian Mestre rautatieasemalta mantereen puolelta, muutaman minuutin päässä keskustasta. Venetsiassa ei saa ajaa autolla tai bussille, eli suurin osa liikenteestä tapahtuu vesiteitse. Santa Lucian juna-asemalta on hyvät kulkuyhteydet muualle Venetsiaan vaporettojen (julkinen vesibussiliikenneväline) ja vesitaksien avulla. Paikallinen yritys ACTV operoi vaporettoja, ja lähin pysäkki Ferrovia on aivan aseman edessä, liput ovat hyvin edullisia. Huomioi, että Venetsian Marco Polo lentoasemalta ja Treviso lentoasemalta on bussiyhteydet Venetsian Piazzale Roma -aukiolle, mutta lentoasemalle ei ole junayhteyttä.

  Pysäköintivinkkejä

  Kun teet autonvuokrauksen Venetsian Santa Lucian päärautatieasemalta, tarvitset pysäköintiin soveltuvan paikan johon jättää autosi siksi aikaa kun tutustut kaupunkiin. Vaihtoehtona on pysäköinti aseman lähellä tai laguunin toisella puolella Italian mantereella ja junalla, bussilla, raitiovaunulla tai taksilla palaaminen. Esimerkiksi junalla paluumatka kestää noin 10 minuuttia. Historiallisen keskustan laidalla on Tronchetto, valtava pysäköintitalo, joka on rakennettu keinotekoiselle saarelle. Tronchettossa on tilaa tuhansille autoille ja voit jatkaa matkaasi shuttle-kuljetuksella Piazzale Roma -aukiolle tai mennä vaporettolla eri kohteisiin ympäri Venetsiaa. Piazzale Roman ympärillä on paljon vaihtoehtoja, mukaan lukien ympäri vuorokauden auki oleva San Marco -parkkihalli, jossa on tilaa melkein tuhannelle ajoneuvolle. Mantereen puolella suosittelemme San Giulianoa tai muita halleja Venetsian Mestre juna-aseman ympäristöstä. Mestre-asemalta on helppo kulkuyhteys takaisin Venetsian puolelle ja suosittelemmekin pysäköimään suosiolla mantereen puolelle sesonkiaikaan, sillä kiireisimpinä turistikuukausina pääset varmasti helpommalla, kun et tuhansien muiden tavoin yritä hyödyntää Venetsian rajoitettuja pysäköintipaikkoja. Lentokentillä on paljon pysäköintitilaa eli hinnoin ja etäisyyksin terminaaleista.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Venetsian paikallisliikenne

  Venetsian matkailuopas

  Italian rautateiden sivut