Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO VENETSIAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Venetsian lentokenttä - Varaa ja säästä

  Aloita matka romantiikan kaupungissa autonvuokrauksella Venetsian lentokentältä valitsemalla itsellesi sopivin Auto Europelta. Vaikka suurin osa nähtävyyksistä Venetsian saariosassa ovat nähtävissä vain jalkaisin tai vesitaksilla, auto on erittäin hyödyllinen, kun haluat matkustaa kaupunkiin lentokentältä ja vierailla muissa Italian kaupungeissa, kuten Firenzessä tai Milanossa. Venetsia tarjoaa sen siltojen ja kanavien lisäksi monia arkkitehtuurisia ihmeitä ja aarteita. Kätevin kulkuväline nähtävyyksien katseluun romanttisessa kaupungissa ovat gondolit, lautat ja kävely omatoimisesti. Lisätiedot ja palaute, jonka asiakkaamme ovat jättäneet autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Venetsiasta, ovat myös erittäin hyödyllisiä.

  Lentokenttätiedot

  Venetsia Airport (VCE)
  Virallinen nimi: Venice Marco Polo International Airport.
  Osoite: Via Galileo Galilei, 30/1, 30173 Tessera, Venezia VE, Italia.
  Puhelin: +39 041 260 6111
  Sijanti: Noin 13 kilometriä kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Yli 50 lentoyhtiötä liikennöi Venetsian lentokentällä. Helsinkiin lentää suoria lentoja Finnair. Lentokentältä löytyy myös useita charter-lentoja.

  Terminaalit

  Lentokentällä on yksi kolmikerroksinen rakennus, jossa pohjakerroksesta löytyy saapuvat ja ensimmäisessä kerroksessa lähtevät lennot. Toisessa kerroksessa sijaitsee lentokentän ja lentoyhtiöiden toimistoja, sekä autovuokraamot.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Venetsian lentokentällä löytyvät P1 parkkialueen kolmannessa kerroksessa. Mene vuokraamosi toimistolle ja voit sen jälkee noutaa auton monitasoiselta pysäköintipaikalta P1. Palauta auto P1 pysäköintialueen kolmanteen kerrokseen .

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 8.00 - 23.00
  Avis 8.00 - 23.59
  Dollar 8.00 - 23.59
  Europcar 7.30 - 23.59
  Goldcar 8.00 - 23.59
  Hertz 8.00 - 23.59
  Interrent 8.00 - 22.00
  Sixt 8.00 - 23.30
  Thrifty 8.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Venetsian lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi yhteyden, joka on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa. Lentokentän kaikissa kolmessa kerroksessa löytyy yhteensä 13 ruokapaikkaa, ravintoloita ja baareja, sekä erilaisia ostosmahdollisuuksia toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Pankki löytyy ensimmäisessä kerroksessa ja pankkiautomaatteja sekä pohja-, että ensimmäisessä kerroksessa. Matkailuinfo sijaitsee pohjakerroksessa tuloaulassa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Marco Polon lentokenttä yhdistyy Venetsian rautatieasemille kaupunki- ja alueellisilla busseilla. Venezia Mestre asema on sidoksissa ATVO Fly bussilinjalla ja kaupunkilinjalla numero 15, jota liikennöi ACTV yritys. Autonvuokrauksella Venetsian lentokentältä matka kestää noin 20 minuuttia. Venezia Santa Lucian asemalle pääsee ATVO lentokentän terminaalilinjalla ja ACTV linjalla numero 5 35 minuutin matkalla. Bussipysäkit löytyvät saapuneiden aulan ulkopuolella toisella rivillä. Taksitolpat sijaitsevat terminaalirakennuksen edessä. Vesibussi on saatavilla telakalla, joka on seitsemän minuutin kävelymatkan päässä terminaalista vasemmalla.

  Pysäköinti

  Autonvuokraamoiden pysäköinti Venetsian lentokentältä löytyy P1 monitasoiselta parkkipaikalta. Kun saavut autolla Venetsiaan, sinun täytyy pysäköidä autosi ennen saapumista saarelle, sillä ilmeisistä syistä, autoja ei voi tuoda Venetsian keskustaan. Venetsiassa suurin yleinen pysäköintialue sijaitsee Piazzale Romassa. Kaksi muuta hyvää viahtoehtoa ovat Tronchetto tai Mestre. Hyödynnä vuokra-autoasi ja vieraile muissa Italian historiallisisssa kaupungeissa ja lähialueilla. Tutustu myös Italian ajo-oppaaseen ennen matkasi alkua.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Venetsian lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Venetsian lentokentästä

  Venetsian lentokenttä
  Via Galileo Galilei, 30/1
  Tessera Venetsia VE, Italia

  IATA koodi: VCE
  ICAO koodi: LIPZ
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 45.505
  Pituusaste: 12.3401

  Yleistietoa: Marco Polon lentokenttä on kolmanneksi suurin lentokenttä Italiassa matkustajaliikenteen mukaan. Se sijaitsee Tesserassa, 13 kilometrin päässä pohjoiseen Venetsiasta.