Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KIERTOMATKA BRETAGNESSA

  Tutustu Ranskan luoteisosaan
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Bretagnen kiertomatka - Saint-Malosta Rennesiin

  Päättäminen, minne haluaisit matkustaa seuraavaksi voi olla pelottava ja vaikea tehtävä. Valtavalla määrällä houkuttelevia kohteita ympäri maailmaa voi olla todella vaikea tehdä päätös, minne mennä...

  Auto Europe on täällä auttamassa sinua matkasi suunnittelussa. Meidän kiertomatkan vinkit Ranskassa tukee sinua reittisi päättämisessä ja vie sinut kaikkein idyllimmille ja ikonisimmille matkakohteille maailmassa. Tältä sivulta löydät tietoa räätälöidystä unohtumattomasta kiertomatkasta Bretagnessa Saint-Malosta Rennessiin.

  Ranska on jo vuosia ollut yksi suosituimmista matkakohteista ympäri maailmaa ja hyvästä syystä: kulinaarisuus on uskomattoman monipuolista ja historialliset perinteet eri alueilla ovat todella kiehtovia. Pääkaupunki Pariisi ei ole aino kohde, jossa sinun tulisi ehdottomasti käydä. Kunnat Bretagnessa tarjoavat alueellisia aarteita, joita ei löydy mistään muualta. Bretagne, pohjoisin alue Ranskassa, on täynnä historiaa ja kiitoksena eri kulttuurien vaikutuksesta eri vuosisadoilla, siitä on tullut Britannian ja Ranskan kulttuuriin sulautuma, jonka juontaa juurensa Rooman ajoista lähtien. Missään muualla Ranskassa et voit nauttia niin ainutlaatuisesta yhdistelmästä vaikuttavia nähtävyyksiä, gastronomiaa ja historiaa. Voukraa auto autovuokraamosta Bretagnessa, sillä se on hyvä tapa nähdä kaikki, mitä on tarjolla!

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Saint-Malo - Dinan 33 km 31 minuuttia
  Dinan - Montauban-de-Bretagne 37 km 30 minuuttia
  Montauban-de-Bretagne - Rennes 32 km 32 minuuttia
  Yhteensä: 102 km 1 tunti 33 minuuttia

  Päivä 1: Saint-Malo

  Kiertomatka Saint-Malo, Ranska Kiertomatka Saint-Malo, Ranska

  Tekemistä Saint-Malossa:

  Tervetuloa ensimmäiselle matkan päivälle Bretagnen läpi! Aloitamme matkan entisessä merirosvolinnoituksessa Saint-Malossa, joka yksi suosituimmista matkakohteesta alueella. Saint-Malon suurin ja vaikuttavin matkailukohde on niin sanottu La Ville Intra-Muros, joka löyhästi käännettynä tarkoittaa "muurien ympäröivää kaupunkia". Keskiajalla rakennetta käytettiin antamaan suojaa brittejä vastaan. Seinien sisällä löydät kaunista arkkitehtuuria ja monumentteja ja vapaan pääsyn muurille, josta on unohtumaton näkymä kaupunkiin ja merelle.

  Saint-Malon pohjoisrannikko on suosituin kesäkohde innostuneille rantakävijöille. Satamasta löytyy useita yksityisiä ja kaupallisia veneitä, joita voi vuokrata kiertueelle ympäri kaupunkia Englannin kanaalissa. Jos olet menossa kiertomatkalle Saint-Maloon kesällä, älä missaa maailman kansanperinnefestivaalia Folklore du Mondea sen tanssi- ja teatteritapahtumilla keskusaukiolla, joka esittää eri kulttuureita.

  Ruokailumahdollisuudet Saint-Malossa:

  Saint-Malo, kuten loput Bretagnesta, on koti erityisen mielenkiintoiselle sekoitukselle kulttuurivaikutuksia. Paikallinen ravintolaelämys on lähinnä perinteistä Breton ruokaa: Breton ohukaisia (makeat ja suolaiset), simpukat, osterit ja Kouing Aman - leivonnaisen valmistettu voista ja sokerista, joka tarjoillaan tulikuumien omenoiden kanssa. Historiallinen brittiläinen vaikutus tarjoaa mielenkiintoista kulinaarista kontrastia perinteiselle englantilaiselle ruoalle. Tutustu ruokiin täynnä tuoreita mereneläviä, joita voit löytää vain Bretagnesta.

  Pienenä rannikkokaupunkina Saint-Maloa ei tuneta vilkkaasta yöelämästä ja toisin kuin muualla Ranskassa, ei ole erityisen tunnettua viiniä. Bretagne on tehnyt itsensä tunnetuksi muista erikoisuuksista: omenaviini, omenabrandy, hunajaviiniä ja muscadet (makea viini) ovat suosittuja juomia Saint-Malossa ja menevät hyvin ohukaisruokien kanssa, joita voit nauttia vain kaupungissa.

  Majoitus Saint-Malossa:

  Saint-Malossa on olemassa lukuisia majoitusvaihtoehtoja ja kaupungin läheisyys rantaan sekä vaikuttava näkymä merelle tekevät kaupungista erittäin suositun majapaikan. Jos olet etsimässä parhaita hotelleja Saint-Malossa henkeäsalpaavilla näkymillä merelle, kannattaa harkita hotelli Le Nouveau Mondea, neljän tähden hotellia, joka sijaitsee muutaman minuuttia kävelymatkan päässä kaupungin muurilta, kuvankauniita rantoja ja kaupungin keskustaa. Hotellin palveluihin kuuluu myös lämmitetty uima-allas, kylpylä, hotellin ravintola, baari ja WLAN-palvelut. Jos etsit jotain edullisempaa luopumatta ensiluokkaisesta sijainnista ja mukavuudesta, suosittelemme keskitettyä Cartier hotellia, joka on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaikista tärkeimmistä nähtävyyksistä.

  Lähde autovuokraamosta Saint-Malosta D137 tien kautta etelään ja seuraa opasteita, jotka johtavat E401 moottoritien suuntaan Dinaniin. Tällä reitillä ohitat monia luonnonkauniita näkymiä ja valokuvan arvoisia maisemia Englannin kanaalin rannikolla ja sen ihanissa kylissä. Historiallisesta arkkitehtuurista kiinnostuneet vierailevat innoissaan eri linnoissa vain lyhyen ajomatkan päässä E401 tieltä, kuten Chateau de la Belliere ja Chateau Dinan.

  Seuraava pysäkki: 31 minuuttia


  Päivä 2: Dinan

  Kiertomatka Dinan, Ranska Kiertomatka Dinan, Ranska

  Tekemistä Dinanissa:

  Suhteellisen pienestä koosta huolimatta, Dinan on keskiaikaisen arkkitehtuurin mekka ja on ainutlaatuisella maantieteellisellä sijainnilla. Näkymä kukkulan yli Rance-joelle tekevät Dinanista täydellisen kohteen luonnon ystäville ja kaupungin tutkimusmatkailijoille. Monia alkuperäisiä keskiaikaisia rakenteita, osittain 1300- luvulta, kuten alkuperäiset kaupungin muurit, voi nähdä lähes koskemattomassa kunnossa kaupungin alueella.

  Näet useita kirkkoja ja historiallisesti merkittävää arkkitehtuuria, mukaan lukien myöhäis-goottihenkisiä rakennuksia kuten St. Malon kirkko, romaaninen Pyhän Vapahtajan kirkko ja herttuatar Annen torni, hautautuneena legendaan. Rikas kaupungin historia soveltuu hyvin vuosittaiselle Fete des Remparts festivaalille, jonka aikana kaupungille annetaan keskiaikainen muodonmuutos ja myös paikalliset pukeutuvat tämän ajan mukaan.

  Ruokailumahdollisuudet Dinanissa:

  Dinan on oikea paikka nauttia paikallisia ja kotitekoisia ruokia. Suuremmissa kaupungeissa, jonne pääsee helposti autolla autovuokraamosta Dinanissa, voi olla vaikea löytää tällaisia aitoja aterioita. Dinan, toisaalta, on siunattu lukuisilla rauhallisilla ravintoloilla. Huomionarvoista täällä on La Mare Pourcel, puoliksi hirsitalo peräisin 1500-luvulla, jossa tarjoillaan perinteistä ranskalaista ruokaa, jossa on Bretagnen piirteitä. Kannattaa myös kokeilla Le Cantorberyä, joka erikoistunut kalaan, joka on keitettävä perinteisellä keskiaikaisella avotulella.

  Dinanissa on suhteellisen vähän mahdollisuuksia illanviettoon, koska täältä et löytää klubi-ilmapiiriä niin kuin saatat suurissa kaupungeissa. Löydät kuitenkin monia pieniä baareja ja oleskelutiloja. Kokonaisuutena yöelämä Dinanissa on paljon hiljaisempi ja rennompi kuin suurissa kaupungeissa.

  Majoitus Dinanissa:

  Nyt kun olet viettänyt koko päivän etsimässä Dinanin salaisuuksia ja maistelemassa joitakin paikallisia herkkuja, on aika löytää hotelli. Kuten voidaan odottaa, Dinanissa on lukemattomia bed & breakfast vaihtoehtoja. Jos olet päättänyt suosia hotellia majatalon sijasta, suosittelemme Residence MMV Duguesclinia, jossa voit nauttia mukavuuksista, kuten uima-allas, ilmainen WLAN, aamiainen, satelliitti-tv ja huone, jossa on täysin varustettu keittiöyksikkö.

  Kun jatkat kiertomatkaa Dinanista, suosittelemme, että lähdet itään D794 tielle, joka yhdistää tielle D137 ja lopulta vie Montaubanin suuntaan D20 tietä pitkin. Matkalla voit ihailla useita linnoja. Kaunis Chateau de Caradeuc sijaitsee hieman Montaubanin ulkopuolella. Tämän tie on täynnä lukemattomia kuvan arvoisia maisemia sekä pienissä kaupungeissa ja kylissä tarjotaan herkullista ruokaa, joka tekee niistä hyvän paikan pysähtyä välipalalle.

  Seuraava pysäkki: 30 minuuttia


  Päivä 3: Montauban-de-Bretagne

  Kiertomatka Montauban-de-Bretagne, Ranska Kiertomatka Montauban-de-Bretagne, Ranska

  Tekemistä Montauban-de-Bretagnessa:

  Vaikka kaupunki usein unohdetaan paremmin tunnettujen kohteiden sijaan, Montauban-de-Bretagne on täydellinen paikka vierailla matkailijoille, ketkä haluavat tutustua historiaan ja kulttuurin alueella ilman turistilaumoja. Kun olet ajanut autovuokraamosta Montaubanissa, kannattaa vierailla linnoituksessa, joka on yksi vanhimmista Bretagnessa ja koskematon esimerkki arkkitehtuuria keskiajalta. Toinen rakennus, jolla on suuri historiallinen merkitys on Notre Dame de Lannelou kappeli, joka sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella.

  Matkustajille, ketkä arvostavat luonnon kauneutta Bretagnen alueella, Montaubanin metsä on ihanteellinen valinta. Alue käsittää 580 hehtaaria luonnonsuojelualuetta, jonne pääsee vaellusreittejä tai pikkuteitä pitkin. Vietä päivä vaeltamassa kauniin metsän läpi ja pakkaa tarvittavat välineet maukasta piknikkiä varten henkeäsalpaavilla pysähdyspaikoilla matkan varrella.

  Ruokailumahdollisuudet Montauban-de-Bretagnessa:

  Valikoima ruokahalua herättäviä ruokailuvaihtoja Montauban-de-Bretagnessa on samanlainen kuin Saint-Malossa ja Dinanissa: sekoitus perinteistä brittiläistä ruokaa, mereneläviä ja perinteisiä ranskalaisia ruokia. Vaikka kaupungin koko saattaa saada sinut ajattelemaan toisin, Montauban tarjoaa lukuisia paikallisia ravintoloita kauniilla ruokailutiloilla, jonka ihana ilmapiiri odottaa sinua. Michelin ravintolaopas suosittelee Le Relais De La Rancea, josta löydät perinteisiä ruokia ja äyriäisiä, tuoretta kalaa ja runsasta hummerikeittoa.

  Aivan kuten muissakin edellä mainituissa kohteissa Bretagnessa, yöelämä Montaubanissa on hyvin hiljainen, mutta muista: jos haet aktiivisempaa klubielämää, meidän seuraava pysäkki Rennes saa sinut varmasti innostumaan ja täyttää toiveesi. Tarjolla olevissa viinibaareja, oleskelutiloissa ja Irlannin pubeissa voit rentoutua Montauban-de-Bretagnessa.

  Majoitus Montauban-de-Bretagnessa:

  Toisin kuin verrattuna moniin ylellisiin ja kalliisiin vaihtoehtoihin muissa kohteissa Bretagnessa, hotellit Montaubanissa ovat enimmäkseen viehättäviä ja maalaismaisia majataloja. Mutta voiko olla mitään ihanampaa kuin kyky uppoutua täysin ranskalaisen kylän elämään yhdessä monista bed & breakfast majoituksissa tai pienissä hotelleissa siroteltu ympäri kaupunkia? Useimmat hotellit Montauban-de-Bretagnessa ovat niin sanottuja majoitus talossa-majoituksia, joita hoitavat perheet, joka tarjoavat erittäin viihtyisää tunnelmaa. Tuntuu siltä, kuin olisit vuokrannut asunnon täydellä palvelulla!

  Kun jatkat kiertomatkaa Montaubanista Rennesiin, ota tie N12, joka yhdistää E50 moottoritien Rennesiin. Erilaiset pienemmät tiet alueella tuovat sinut monille usein unohdetuille linnoille ja viehättäville maisemille, joille pääset E50 moottoritietä pitkin. Kun pääset lähemmäksi Rennesiä, pysähdy Saint Gillesissä ja vieraile sen kauniissa laguunissa. Se ei ole vain hyvä paikka piknikille, voit myös nauttia ainutlaatuisesta vistasta rehevällä maaseutualueella.

  Seuraava pysäkki: 32 minuuttia


  Päivä 4: Rennes

  Kiertomatka Rennes, Ranska Kiertomatka Rennes, Ranska

  Tekemistä Rennesissä:

  Saavut nyt Rennesiin kolmen päivän matkan jälkeen, joka on vienyt sinut Saint-Malon rannikolta historialliseen Dinaniin ja Montauban-de-Bretagneen. Kuten usein mainitaan matkaoppaissa, Rennes on ehdottomasti tutustumisen arvoinen ja on yksi parhaista paikoista lopettaa kiertomatka. Monet historialliset kiinnostavat kohteet kutsuvat Rennesiä kodiksi, mutta ehkä suosituin kohde kaupungissa on rauhallinen Thabor Estate. Paikka on massiivinen puisto vaikuttavalla kokoelmalla harvinaisia kasveja yli 100 erilaisella ruusulla, Afrikkalaisia ja Eurooppalaisia puita ja useita paikallisia ja ulkomaisia lintulajeja.

  Rennes on yllättävän vilkas pieni kaupunki. Markkina-alue tarjoaa paikallisia tuotteita keskustassa ja on avoinna joka lauantai klo 06.00 - 13.30. Mikään ei anna sinun uppoutua ranskalaiseen elämäntyylin paremmin kuin vierailu näillä markkinoilla, koska voit nauttia vivahteista ranskalaista kulttuuria lähietäisyydeltä. Käynti Rennesin markkinoilla on pakko!

  Ruokailumahdollisuudet Rennesissä:

  Ravintolaelämys Rennesissä on hyvin monipuolinen ja sen pitäisi olla helppoa löytää paikka, joka sopii juuri sinun ruokamieltymyksiin. Kuten Saint-Malo, Rennes on myös hulluna ohukaisiin. Voit löytää todellisen suuren valikoiman kulinaarisia ohukaisluomuksia lähes jokaisessa kulmassa. On tietysti myös paljon ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä ranskalaista ruokaa, sekä monipuolisia etnisiä ravintoloita, jotka tarjoavat suussa sulavia ruokia Turkin kebabista Välimeren gyrosiin. Aina kun päätät syödä, nautit varmasti ateriasta.

  Rennes on tunnettu sen vilkkasta yöelämästä ja hyvästä syystä: kaupungissa on useita yönähtävyyksiä klubeista muihin bilekohteisiin, kuten baarit ja oluttuvat. Jos haluat käydä yhdessä suosituimmista yökerhoista, suosittelemme L'Espacea tai Delikatessenia. Molemmat ovat tunnettuja hurjasta energiasta, hyvästä musiikista ja laajasta valikoimasta cocktaileja. Rennompaa iltaa varten suuntaa Couleur kahvilaan, maalaukselliseen myöhäisillan kohtaamispaikkaan, joka tarjoaa cocktaileja ja yli 2000 muuta juomaa.

  Majoitus Rennesissä:

  Pitkän juhlimisen jälkeen yöllä Rennesissä ei ole mitään, mitä tarvitset enemmän, kuin mukava sänky tyylikkäässä hotellissa. Hotellit sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä kaikista baareista ja klubeista Rennesin keskustassa, kuten Novotel Rennes, aivan keskellä kaupunkia. Hotelliravintola, baari, WLAN, uima-allas ja täysi huonepalvelu ovat mukavuudet, joita tarjotaan tässä hotellissa. Toinen erinomainen hotelli on Lecoq Gadby, urbaani lomakeskus kodikkaalla ilmapiirillä ja huomio kiinnittyy täysin kaikkiin yksityiskohtiin.

  Mitä tahansa suunnitelmia sinulla onkaan, kun lähdet autovuokraamosta Rennesistä, päätös on sinun. Voisit jatkaa kiertomatkaa Rennesissä ja ajaa Pariisiin, rakkauden kaupunkiin. Tai tee 60 kilometrin ajomatka Nantesiin ja nauti tämän tunnetun kaupungin hohdosta. Voit myös päättää lähteä jälleen yhdelle suunnittelemistamme kiertomatkoista Ranskassa ja tutustua maahan paremmin matkalla Nizzaan, Bordeauxiin tai mihin tahansa muualle sydämesi vie.


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Ranskassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Ranskassa

  Dordognen jokilaakson kiertomatka Loiren laakson kiertomatka Pariisin ja lähialueiden kiertomatka
  Ranskan Rivieran kiertomatka