Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Hiihto ja laskettelu Euroopassa

  Koska talvi tekee tuloaan, yöt kylmenevät ja lumi alkaa hitaasti kattamaan maailman eri osia. Erityisesti Euroopassa, se tuntuu olevan oikea aika pakata suojalasit ja lähteä hiihtämään tai lumilautailemaan! Haluatpa vierailla Ranskassa, Sveitsissä, Itävallassa, Ruotsissa tai Norjassa, Euroopassa on olemassa useita hiihtokeskuksissa, jotka tarjoavat sesongin ulkopuolella hiihtoa ja lumilautailua lomalle ennen sesonkiajan alkua talven puolivälissä ja usein vain pienellä kustannuksella.Talvikuukaudet eivät ole usein vain halvempia Euroopan hiihtolomalle, se on myös hiljaisempi ja tietenkin täynnä kaunista lunta! Monilla Euroopan parhaista hiihtokeskuksista on myös talvella järjestetty tapahtumia sesongin alkajaisiksi, jotka ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoisia kun varaat hiihtolomamatkan.

  Vietä talvesi maastohiihtämällä tai laskemalla alas valkoisia vuoria hiihdon ja lumilautailun oppaamme kanssa Euroopassa tänä vuonna:

  Hiihto ja lumilautailu Euroopassa: Milloin matkustaa

  Hiihto/lumilautailukausi alkaa yleensä joulukuun alussa ja jatkuu huhtikuun loppuun. Tämä voi muuttua vuodesta toiseen riippuen lumiolosuhteista ja voi joskus alkaa aikaisemmin. Usein sanotaan, että voi olla vaikea löytää lunta ennen joulua. Tämä on väärin. Monet lomakohteet Euroopassa tarjoavat paljon lunta aikaisin talvikuukausina ja sen hyödyt ovat paljon hiljaisempi kausi ja majoitus on paljon halvempaa ja helpompaa varata.Voi olla hyvä tarkistaa sääolosuhteet valitsemassasi kohtessa lähempänä lomaa ja varata vain silloin, kun olet varma sääolosuhteiden olevan tarpeeksi hyvät hiihtoa ja lumilautailua varten. Vaihtoehtoisesti voit pitää silmällä sääolosuhteita kauden alussa. Hyvä määrä lunta alkukautena pitäisi merkitä sitä, että kohteessa on tarpeeksi lunta talvikuukausina. On myös tärkeää huomata, että jotkut pienemmät lomakohteet ovat usein suljettuna viikkoa ennen joulua.

  Kuitenkin monet pysyvät auki ja tässä on joitakin parhaista hiihto- ja lumilautailukeskuksista talvelle 2015:

  Tignes, Ranska

  Tignesillä on yleensä melko hyvä lumitilanne sen rinteillä ja on usein koulutuksen keskuksena hiihtojoukkueille sesongin ulkopuolella. Ainutlaatuisella kohteella on mahdollisuus ottaa osaa suuressa jäätikköhiihdossa ja sen korkea sijoittuinen tarkoittaa optimaalisia olosuhteita ympäri vuoden. Tämän takia kuitenkin se ei ole aina edullisin sesonkiajan ulkopuolella niin kuin muut kohteet. Lähde katsomaan tai ottamaan osaa Tignesin Corporate Winter Games 2015 tapahtumaan 28. - 29 marraskuuta 2015.

  Val Thorens, Ranska

  Val Thorens Ranskassa on toinen korkealla oleva kohde, jolla on luotettavasti alkukauden lumisadetta. Kohde on tunnettu juhlatunnelmasta ja voi olla kiireinen jopa sesonkikauden ulkopuolella. Vilkas lomakeskus järjestää useita tapahtumia tänä talvena, mukaan lukien Rock On Snowboard Tour marraskuun lopussa, motocross ice-tapahtuma Trophée Andros joulukuun alussa ja Skicross MM 9. - 12. joulukuuta.

  Zermatt, Sveitsi

  Tämä kuuluisa lomakohde on yleensä avoinna hiihdolle ja lumilautailulle ympäri vuoden, korkea sijanti ja jäätikkö antavat hyvät edellytykset suurimmalle osalle vuotta. 2015 on Zermattin 150-vuotis juhlavuosi ja lomakeskus tarjoaa 'hiihtotestin' asiantunteville hiihtäjille, jotka haluavat vierailla alkutalven aikana ja testata tuoreita rinteitä. Paketteja voi varata 28 marraskuuta 2015 asti. Kohde tarjoaa myös vaellusta ja lumikenkäpolkuja talvikuukausina, sekä muita jääaktiviteettejä, kuten luistelua, kelkkailua, curlingia ja kelkkailua.

  Hintertux, Itävalta

  Tämä pieni itävaltalainen keskus on suosittu kohde ennen sesonkiaikaa hiihdolle ja lumilautailulle, mutta varoitamme, että rajoitettu majoitus tarkoittaa, että se voi olla nopeasti loppuunmyyty. Itävallan ainoana ympäri vuoden auki olevalla hiihtokeskuksena se voi olla hyvä varata matkan tähän kohteeseen etukäteen, jos haluat saada paikan joulun tienoilla. Talvella Hintertux Gletscher sulautuu läheisiin hiihdon arvoisiin vuoriin Zillertal, Eggalm, Rastkogel, Finkenberg, Penken / Mayrhofen ja Ahorn muodostaen lumenvarman Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, 196 km rinteitä, jota voi käyttää vain yhdella passilla.

  Hafjell / Kvitfjell, Norja

  Nämä kaksi upeaa lomakohdetta Norjassa aukeaa yleensä marraskuussa hiihtäjille. Tähän aikaan sää on melko täydellinen ja kohde on mukava ja hiljainen. Huolimatta matalasta sijainnista eikä jäätiköitä ympärillä, lumiolosuhteet ovat yleensä erinomaiset, mutta muista, että talvikuukausina Norjassa saat vähemmän päivällä valoa hiihtoa ja lumilautailua varten.

  Åre, Ruotsi

  Väittäen olevansa Euroopan suurin ja edistyksellisin kohde, Åre on Ruotsin ykkössijan hiihtokeskus. Åren kausi alkaa marraskuussa ja päättyy toukokuussa ja kohteella on yli 100 rinnettä, joista valita. Suuri kohde tarjoaa myös yöhiihtoa ja myöhäiskauden hiihtoa. Tämän vuoden talvi lupaa monia jännittäviä tapahtumia, kuten Winter Premiere viikonloppu, Ski Test viikonloppu, Ski & Party viikonloppu, Åre Ski avaus ja Vemdalen Midwinter Show, joista kaikki ovat joulukuussa 2015.

  Etsi blogi


  Categories