Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT BELGIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Belgia

  Kierrä Eurooppaa mukavasti tilavassa vuokra-autossa Belgiassa! Belgia on ihanteellinen lähtöpaikka eurooppalaiselle kiertomatkalle, sillä maa jakaa rajansa Ranskan, Saksan, Luxemburgin ja Alankomaiden kanssa. Vuokraa mukava asuntoauto ja tuo ystäväsi mukaan tai nauti itse upeasta urheiluauton vuokrauksesta Belgiassa. Selaa alla olevaa ajoneuvovalikoimaamme ja varaa suosikkiautosi helpossa varausjärjestelmässä verkossa.

  Vuokraa miniluokan auto Belgiassa

  Miniluokan autonvuokrausOta kaikki irti matkastasi Belgiassa pienellä autolla, joka sopii täydellisesti kaupunkimatkoille. Kierrä Brysselissä ja tunne vapaus miniluokan autolla, joka on suunniteltu kaupunkikäyttöön. Autot ovat polttoainetaloudellisia ja sopivat pieniin parkkipaikkoihin, joissa suuremmat autot eivät pysty pysäköimään. Kiinnitä turvavyö ja nauti matkasta!
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Volkswagen Up, Ford Ka, Opel Adam, Ford Fiesta.

  Vuokraa economy-luokan auto Belgiassa

  Economy autonvuokrausPolttoaineen kulutuksesta aiheutuvien pienten kustannusten takia myös rajoittamattomat ajokilometrit ja parille matkustajalle sopiva sisäisätila ovat muutamia syitä vuokrata economy-luokan ajoneuvo Belgiassa. Kun vuokraat economy-luokan auton Belgiassa, voit valita joko kaksi- tai neliovisen ajoneuvon. Riippumatta siitä, mitä olet lomallesi suunnitellut, täydellinen economy-luokan auto on saatavillasi heti, kun saavut Brysseliin.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Ford KA, Opel Corsa, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Renault Clio ja paljon muuta.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Belgiassa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiauton vuokraus Belgiassa antaa enemmän tilaa sekä matkatavaroillesi, että jaloillesi verrattaessa esconomy-luokan autoon luopumatta taloudellisesta polttoaineen kulutuksesta. Jos suunnittelet pysyväsi Brysselissä, tutustu Belgian maaseutuun tai tee kiertomatka Euroopassa, kompaktiauton vuokraus on ehdottomasti monipuolisin vaihtoehto ja kauttamme löydät runsaan valikoiman.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Megane, Ford Focus, Mercedes Benz A-sarja ja monia muita vaihtoehtoja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Belgiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKun valitset keskikokoisen auton Belgiassa, tunnistat välittömästi tilavan sisätilan, runsaan tavaratilan ja ohjauslaadun hyödyt. Tarvitset sitten VW Passat farmarin matkalle koko perheen kanssa tai vain hieman enemmän tilaa pidemmille matkoille, Auto Europe tarjoaa uskomattomia autonvuokrausvaihtoehtoja tässä autoluokassa.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Opel Insignia, VW Passat farmari, Renault Scenic ja monia muita vaihtoehtoja.

  Vuokraa perheauto Belgiassa

  Perheauton vuokrausTäydellinen perheille, jotka rakastavat maktustamista. Perheautoluokan kokoisen auton vuokraus Belgiassa tarjoaa koko joukon mukavuuksia ja palveluja, joita ei ole pienemmissä autoissa, mukaan lukien mukavampi sisustus, enemmän matkatavaratilaa ja enemmän voimaa ajamaan Belgian moottoriteillä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Mercedes C-sarja, Audi A4 (farmari tai coupe), BMW 3-sarja ja monia muita huippuluokan vuokra-autoja.

  Vuokraa luksusauto Belgiassa

  Luksusauton vuokrausJos haluat mieluummin ajaa autolla, jolla on voimakas moottori, nahkaistuimet ja laadukas sisustus pienempien autojen käytännöllisempien ominaisuuksien sijasta, Auto Europe tekee yhteistyötä kaikkien parhaimpien vuokraamojen kanssa. Tämän takia voimme tarjota laajan valikoiman luksusautoja Belgiassa, kuten Mercedes-Benz ja BMW merkkejä sekä paljon muuta.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Audi A6, Jaguar XJ, BMW 5-sarja (farmari tai coupe), Porsche 911.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Belgiassa

  SUV-auton vuokrausJoskus täysin esteetöntä eurooppalaista kiertomatkaa varten tarvitset hiukan kestävämpää ajoneuvoa, jotta työ saadaan tehtyä. Vuokraa SUV Belgiassa ja hyödyt paremmasta matkatavaratilan kapasiteetista, talvirenkaista ja voit ottaa mukaasi vähintään 5 matkustajaa. Halusitpa sitten vuokrata maastoauton vaikkapa urheilulomalle kaveriporukan kanssa tai ylellisen BMW X5 SUV:n luksusmatkalle maan ympäri, Auto Europella on mitä etsit.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Renault Kadjar, Skoda Kodiaq, Volvo XC90, Nissan Qashqai, BMW X5.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Belgiassa

  Tila-auton vuokrausMikäli suunnittelet liikematkaa työtovereiden kanssa tai yrityksesi on kutsuttu liiketapaamiselle Brysseliin, tila-auton vuokraus helpottaa matkaasi, sillä tiettyihin ajoneuvoihin mahtuu jopa yhdeksän henkeä. Vaihtoehtoisesti voit lähteä perheen tai kavereiden kanssa esimerkiksi hiihtolomalle ja saat kaikki varusteet mahtumaan yhteen autoon ja säästät mahdollisesti toisen auton vuokramaksuissa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Galaxy (7 matkustajaa), Volkswagen T6 (9 matkustajaa), VW Bus T5 (9 matkustajaa), Opel Vivaro (9 matkustajaa).
  Löydä täydellinen auto matkallesi tekemällä pikahaku varausjärjestelmässämme tämän sivun yläosassa. Etkö löydä etsimääsi? Soita Auto Europen vuokra-asiantuntijoille seitsemänä päivänä viikossa ja autamme mielellämme.