Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT BULGARIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Bulgaria

  Tutustu Itä-Eurooppaan mukavan ja edullisen autonvuokrauksen avulla Bulgariassa! Auto Europe tarjoaa alhaisimpien hintojen lisäksi markkinoilla myös autonvuokrauksen alennuksia, jotka eivät riipu valitusta luokasta. Selaa alla olevaa vuokra-autojen valikoimaamme, josta löydät kaiken kokoisia ja tyylisiä ajoneuvoja. Löydä ihanteellinen ja matkustustarpeillesi sopivin vuokra-auto Bulgariassa ja varaa verkossa turvallisen varausjärjestelmämme kautta.

  Vuokraa miniluokan auto Bulgariassa

  Miniluokan autonvuokrausTutki Bulgarian rannikkoa miniluokan vuokra-autolla. Pienikokoiset autot ovat edullisimpia ja polttoainetaloudellisia, mikä säästää huomattavasti matkakustannuksia. Lisäksi huolitellut ja helposti ohjattavat pienoisautot ovat täydellisiä täpötäysissä matkailukohteissa ja kaupunkikeskuksissa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Toyota Aygo, Kia Picanto, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Suzuki Alto.

  Vuokraa economy-luokan auto Bulgariassa

  Economy autonvuokrausVuokraa economy-luokan auto Bulgariassa ja tutki viehättäviä maisemia ja sen vilkasta pääkaupunkia Sofiaa. Economy-luokan autonvuokraus on polttoainetaloudellista ja rajoittamattomat ajokilometrit säästävät enemmän loman aikana sen sijaan, että käytät kaikki säästöt autonvuokraukseen ennen kuin pääset edes määränpäähäsi. Korkeintaan 4 matkustajalle sopiva ja usein edullisten alennusten saatavuus ovat syitä, miksi monet matkustajat valitsevat tämän vaihtoehdon Bulgariassa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Opel Corsa, Suzuki Splash, Toyota Yaris, Skoda Rapid, Volkswagen Polo.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Bulgariassa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autonvuokraus Bulgariassa on fiksu valinta. Tämä vaihtoehto on silti vielä sopiva Euroopan kapeille teille ja edelleen polttoainetaloudellinen, joten voit tutustua koko Bulgariaan itsellesi parhaiten sopivalla tahdilla. Suurella matkatavaratilalla, kompaktiluokan autossa on kaksi tai neljä ovea, joten matkasuunnitelmistasi riippumatta tarpeisiisi sopiva vuokra-auto on varmasti odottamassa sinua.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Suzuki Swift, Ford Focus, Suzuki SX4, Opel Astra, Peugeot 308.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Bulgariassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausMonien mielestä monipuolisin autoluokka, Bulgariassa keskikokoisen vuokra-auton vuokraus on ehdottomasti käytännöllisin vaihtoehto. Nauti ylimääräisestä jalkatilasta, suuremmasta matkatavaratilasta ja erityisen mukavasta sisätilasta ja vain hieman suuremmalla polttoaineen kulutuksella verrattuna kompaktiin autoon. Auto Europen kattavat ajoneuvot mahdollistavat monipuolisen valikoiman erinomaisia ajoneuvoja, jotka sopivat kaikenlaisille matkoille.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Octavia, Suzuki S-Cross, Renault Fluence, Opel Vectra, Toyota Avensis.

  Vuokraa perheauto Bulgariassa

  Perheauton vuokrausJos aiot aloittaa pitkän loman, harkitse perhekokoluokan autoa. Perheauton vuokraus Bulgariassa tarjoaa huomattavan määrän mukavuutta, lisää turvallisuutta, rauhaa ja tehoa ajaa vuorien halki ja kaupunkien läpi tasaisella vauhdilla liikenteessä, joka voi usein olla hidasta.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Subaru Forester, Audi A4, Skoda Superb, BMW 3 Series, Saab 9.3, Mercedes C-sarja.

  Vuokraa luksusauto Bulgariassa

  Luksusauton vuokrausAivan kuten perhekokoluokka, myös luksusauton vuokraus on erinomainen vaihtoehto matkallasi Bulgariassa. Luksusautonvuokrausei vain ainostaan mukava, mutta sen avulla voit myös tutustua Bulgariaan tyylikkäästi modernilla ajoneuvolla, sekä nauttia kaikesta käytettävissä olevasta tekniikasta. Mukavuuden lisäksi Bulgariassa luksusauto tarjoaa huomattavasti lisää matkatavaratilaa, sillä voi valita useista viimeisimmistä ja suurimmista malleista.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Audi A6, BMW 5-sarja, Mercedes E-sarja, Porsche Panamera, Mercedes S-sarja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Bulgariassa

  SUV-auton vuokrausMonet meistä etsivät seikkailua pikemminkin kuin rentoutumista ja siinä Auto Europe voi auttaa sinua SUV-mallin vuokraamisella Bulgariassa. Ajoneuvoihin mahtuu 5 henkilöä matkatavaroiden kanssa ja ne ovat usein nelivetoisia. Maastoauton vuokraaminen voi olla ihanteellinen vaihtoehto Bulgarian kiertomatkalle!
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Suzuki Grand Vitara, Opel Antara, Volkswagen Tiguan.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Bulgariassa

  Tila-auton vuokrausKuuluuko suunnitelmiisi yli 5 henkilöä? Ei ongelmaa! Laajalla valikoimalla tila-autoja Auto Europella, jotka ovat vuokrattavissa lyömättömillä hinnoilla, 7-15 henkilöä eivät ole este. Säästä useamman auton vuokrakustannuksissa ja ehkä kukaan muu seurueestasi ei halua tai pysty ajamaan autoa, jolloin voitte kaikki mahtua yhteen ajoneuvoon ja tarvitsette vain yhden kuljettajan.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Hyundai H1, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro.
  Etsi itsellesi sopivin auto matkaa varten pikahaulla varausjärjestelmämme kautta tämän sivun yläosassa. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä Auto Europen vuokratiimiin seitsemänä päivänä viikossa ja autamme mielellämme.