Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT COSTA RICALLA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Costa Rica

  Costa Rica on enemmän kuin lomakohde, se on vuorovaikutteinen kokemus kaikkille aisteille. Costa Rica on aina ollut houkutteleva kohde surffauksen ja luonnon ystäville. Tämä Keski-Amerikan maa tarjoaa satojat rantoja Tyynenmeren ja Karibianmeren rannikoilla ja suojeltua sademetsää. Paikalliset asukkaat, Ticos, toivottavat kaikki tervettulleiksi. Maalla on suuri määrä luonnonnähtävyyksiä - majesteettiset tulivuoret, sumuiset pilvimetsät ja upeat jokilaaksot. Costa Ricalla on kiehtova ekologia yhdessä rauhanomaisen ja perhekeskeisen kulttuurin historian kanssa. Tutustu kaikkiin kohteisiin helposti tietenkin omalla autolla Auto Europelta. Tutustu saatavilla oleviin ajoneuvoihin ja valitse matkallesi sopivin.

  Vuokraa miniluokan auto Costa Ricassa

  Miniluokan autonvuokrausMikäli haluat matkustaa vain suurimmissa kaupungeissa ja tehdä lyhyitä matkoja majoituskohteesi ja eri nähtävyyksien välillä, miniluokan auto on erinomainen vaihtoehto. Tämä autoluokka on pieni ja ketterä, polttoainetaloudellinen ja ajoneuvot on helppo laittaa parkkiin. Ne soveltuvat kuitenkin parhaiten vain kahdelle, sillä vaikka tilaa onkin jopa neljälle hengelle, autoihin mahtuu vain kaksi pientä matkalaukkua.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Fiat Panda, Suzuki Celerio, Hyundai i10, Fiat Punto.

  Vuokraa economy-luokan auto Costa Ricassa

  Economy autonvuokrausJos haluat hiukan enemmän tilaa itsellesi tai matkatavaroille, mutta et halua luopua budjettiystävällisestä vaihtoehdosta, economy-luokan auto voi olla sinua varten. Nämä autot ovat edelleen polttoainetaloudellisia ja helppoja ajaa, mutta voit saada niihin mahtumaan yhden suuremman matkalaukun ja muutaman kassin. Autoissa voi matkustaa jopa neljä henkeä ja kaikki autot ovat neliovisia.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Suzuki Swift, Hyundai Grand i10, Suzuki Jimny.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Costa Ricassa

  Kompakti autonvuokrausKaikista suosituimmat ajoneuvot löytyvät kompaktiluokasta. Ne eivät maksa kovinkaan paljon enemmän kuin economy-luokka, mutta tuovat sinulle enemmän mukavuutta ja lisätilaa matkatavaroille. Mallista riippuen kompaktiluokan autoihin mahtuu jopa kaksi suurta ja yksi pienempi matkalaukku. Voit matkustaa myös viiden hengen ryhmässä ja tehdä päivämatkoja kaupunkien ympäri ja Costa Rican kauniiseen luontoon.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Toyota Yaris, Hyundai Accent Blue, Suzuki Jimny, SsangYong Korando, SsangYong Tivoli, Daihatsu Bego.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Costa Ricassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausSuurin valikoima eri automalleja löytyy meidän keskikokoluokasta. Tämä luokka sopii erinomaisesti pienille perheille tai enintään viiden hengen ryhmille, ketkä haluavat matkustaa paljon tai jopa tehdä kiertomatkoja Costa Ricassa. Voit valita tavallisen neliovisen sedan-mallin tai nelivetoisen katumaasturin, johon mahtuu jopa kaksi suurta ja kolme pienempää laukkua. Jos budjettisi ei ole kiveen hakattu, maksa hiukan enemmän ja nauti keskikokoluokan tuomasta lisämukavuudesta ja lisätilasta lomamatkallasi.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Toyota Corolla, Mitsubishi Lancer, Daihatsu Bego, Hyundai Elantra, Hyundai Creta, Hyundai Elantra.

  Vuokraa perheauto Costa Ricassa

  Perheauton vuokrausNimensä mukaisesti perheluokan autot ovat suosittu valinta perheiden ja suurempien ryhmien kesken. Tämä autoluokkan on heitä varten, ketkä eivät halua säästää mukavuudesta tai stresssata liian pienestä tavaratilasta. Costa Ricassa tähän autoluokkaan kuuluu useita nelivetoisia SUV-malleja, jotka sopivat seikkailunhaluisille matkailijoille luontoon. Niissä on myös riittävästi tilaa matkatavaroille ja urheiluvälineille. Voit myös valita manuaali- tai automaattivaihteiston välillä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Toyota Corolla, SsangYong Korando 4x4, Suzuki Grand Vitara 4X4, Toyota RAV 4 Superior 4x4, Hyundai Tucson 4x4, Toyota Hilux 4x4, Toyota Fortuner, Hyundai Santa Fe 4x4 ja muut.

  Vuokraa luksusauto Costa Ricassa

  Luksusauton vuokrausHaluatko matkustaa tyylillä Karabianmeren rannikkoa pitkin, kokea koskematon luonto ylellisellä maastoautolla tai tehdä vaikutuksen saapuessasi surffaamaan luksusauton kyydissä? Vuokraa Costa Ricalla yksi luksusluokan autoista ja vie lomakokemuksesi täysin uudelle tasolle. Nämä nelivetoiset ajoneuvot sopivat myös karuimpaan Costa Rican luontoon tai tyylikkään pääkaupungin San Josen kaduille. Voit kokea tämän kaiken jopa seitsemän hengen ryhmässä.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automalli: Toyota Hilux 4x4, Hyundai H1, Toyota Prado, Toyota Fortuner, Mitsubishi Montero Sport, Ford Explorer, Toyota Landcruiser.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Costa Ricassa

  SUV-auton vuokrausMaastoajoneuvot ovat suosituimpia ja eniten vuokratuimpia autoja Costa Ricalla. Maan upean luonnon, sääolosuhteiden ja aktiviteettimahdollisuuksien ansiosta monet lähtevät joko matkalle luontoon, tai rannoille surffaamaan. SUV-luokan autoihin merkistä riippuen mahtuu jopa kaksi suurta ja kolme pienempää matkalaukkua, ja jopa seitsemän henkeä. Nelivetoiset maastoautot vievät sinut metsien halki tulivuorille tai aurinkoisille rannoille kaikkien urheiluvälineiden kanssa. Varaa ajoissa, niin saat parhaimman tarjouksen.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Daihatsu Bego, SsangYong Korando 4x4, Suzuki Jimny, Toyota RAV 4 Superior 4x4, Suzuki Grand Vitara 4X4, SsangYong Tivoli 4x4, Hyundai Creta, Hyundai Tucson 4x4 ja muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Costa Ricassa

  Tila-auton vuokrausHaluatko ottaa matkalle mukaan koko perheesi tai kaikki ystäväsi? Säästä itsesi suurilta kustannuksilta ja useamman auton vuokraamisen vaivalta ja valise mieluummin tila-autoluokan auto. Kauttamme löydät autoja, joihin mahtuu 7-12 henkeä. Tila-autot ovat myös hyvä valinta, jos matkustat työmatkalla liikekumppaneiden kanssa. Mikäli haluat ottaa mukaasi suuren määrän matkatavaroita ja suuria urheiluvälineitä, vuokraa tila-auto myös pienellä ryhmällä, niin voi olla varma, että matkatavaroillesi on tarpeeksi tilaa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Hyundai H1, Toyota Hiace.
  Toivomme, että tekemämme Costa Rican ajoneuvoluokkien opas auttoi sinua löytämään sopivan auton ja voit seuraavaksi siirtyä varaamaan. Etsi kaikki saatavilla olevat tarjoukset varausjärjestelmästämme ja suorita varaus nopoeasti kolmella vaiheella. Jos haluat apua tai sinulla on muita kysymyksiä, varaustiimimme auttaa sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostilla!