Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ISRAELISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Israel

  Jos aiot lomailla Israelissa, ehkä paras idea olisi vuokrata auto matkallesi. Autonvuokrauksen ansiosta Israelissa voit ajaa ympäri maata ja nähdä kaikista suosituimmat kohteet, kuten Jerusalem, Tel Aviv tai Haifan rannikkokaupunki. Tutustu Auto Europen ajoneuvovalikoimaan ja löydä itsellesi oikea auto matkalle!

  Vuokraa miniluokan auto Israelissa

  Miniluokan autonvuokrausSuurkaupunkien tungoksessa tai muinaisen Jerusalemin kaduilla ajaminen voi olla vaativaa. Meillä on kuitenkin sopiva vaihtoehto, miniluokan auto, joka vie sinut pienten katujen halki helposti. Miniautot ovat pienempiä autoja meidän valikoimassa ja autot, jotka kuuluvat tähän luokkaan, ovat erittäin polttoainetaloudellisia ja niihin mahtuu jopa neljä ihmistä pienellä määrällä matkatavaroita.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Fiat Panda, Suzuki Alto, Chevrolet Spark ja muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Israelissa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokka on suosittu vaihtoehto matkustajien keskuudessa Israelissa, koska autot ovat polttoainetaloudellisia ja erittäin edullisia. Economy-luokan autot ovat hyvä vaihtoehto julkisen liikenteen sijasta ja voit nähdä Israelia omaan tahtiin ja säästää rahaa matkustaessa. Tämän luokan ajoneuvoihin mahtuu enintään neljä henkilöä ja kaksi suurta matkalaukkua.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Mitsubishi Space, Nissan Micra, Hyundai i20, Kia Rio, Daihatsu Sirion, Mazda 2 ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Israelissa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autot ovat pienempiin luokkiin kuuluvia suurimpia ajoneuvoja. Nämä ajoneuvot tarjoavat tarpeeksi jalkatilaa viidelle matkustajalle ja kahdelle matkalaukulle, ja ne ovat suosittu valinta eurooppalaisissa kaupungeissa. Kompaktiluokan auto vie sinut Israelin rannikolle helposti sen tehokkaan moottorin ansiosta.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Skoda Fabis, Hyundai Accent, Peugeot 301, Ford Focus ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Israelissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan ajoneuvovalikoimaamme kuuluu suuria ajoneuvoja. Keskikokoiset autot ovat ihanteellisia maantiematkoja varten. Tällä on paljon tilaa viidelle matkustajalle ja tilava takakontti, ja keskikoon ajoneuvot vievät sinut turvallisesti Israelissa kohteesta toiseen. Valitse tämä luokka, jossa haluat tehdä kiertomatkan Kuolleelta mereltä Välimerelle mukavassa autossa, jossa on tehokas moottori.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Hyundai i25, Fiat Tipo, Subaru Impreza, Mazda 3, Citroen Berlingo ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Israelissa

  Perheauton vuokrausJos etsit tilavaa autoa, jossa on runsaasti tilaa jopa viidelle hengelle, perheluokan auto on sinulle sopivin. Tehokkaat moottorit takaavat turvallisen matkan pitkillä etäisyyksillä. Suuri jalkatila on mukava matkalle ja tilavaan takakonttiin mahtuu kaksi suurta ja kaksi keskisuurta matkalaukkua. Tähän luokkaan kuuluvat sedanit ja kombiautot.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Kia Forte, Hyundai Sonata, Mazda 6, Subaru Legacy, Chevy Malibu, Volvo s60 ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Israelissa

  Luksusauton vuokrausJos etsit jotakin ylellistä matkoillesi Israelissa, tutustu luksusautoluokan valikoimaan. Tähän luokkaan kuuluu huippuluokan autoja ja voimme taata sinulle myös tietyn mallin. Meiltä löytyy erikoistarjouksia urheilu- ja luksusautoille eri puolilta Israelia.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Buick LaCrosse, Chevrolet Traverse (7 matkustajaa), Jaguar XE, Volvo S80, Jaguar XF, Mercedes E250, Volvo S90, Volvo XC90 ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Israelissa

  SUV-auton vuokrausSUV-autoluokka takaa mukavuutta pidemmille matkoille. Tilava sisätila ja riittävä jalkatila tekevät maastoajoneuvoista täydellisen vaihtoehdon kiertomatkoille. Maastoautot ovat mukavia ajaa ja niillä on voimakkaat moottorit, jotka tekevät matkasta maastoautolla saumattoman. Tilaa löytyy myös matkatavaroille ja näitä ajoneuvoja suositellaan maaseutumatkoille jopa viiden hengen ryhmässä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Subaru XV, Mazda CX 5, Mitsubishi Outlander, Nissan Xterra, Kia Sportage, Ford Edge ja muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Israelissa

  Tila-auton vuokrausTila-autot ovat erittäin käteviä, kun matkustat suuren ryhmän kanssa. Tila-autoihin mahtuu mallista riippuen jopa seitsemän tai yhdeksän henkeä. Jos matkustat seitsemän hengen porukalla, nouda mieluummin yhdeksän hengen auto, koska sinulla on silloin enemmän tilaa matkatavaroille. Tila-auton vuokraaminen on myös halvempaa kuin kaksi keskikokoista autoa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Kia Carnival (7 matkustajaa), Citroen Jumpy (9 matkustajaa), Hyundai i800 (9 matkustajaa) ja muita malleja.
  Laajalla valikoimalla vuokra-autoja jokainen varmasti löytää sopivan ajoneuvon matkalleen. Tee varaus turvalliseen varausjärjestelmämme kautta tai soita meille. Varaustiimimme auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen ja varaavat kanssasi auton seuraavalle lomallesi!