Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ITÄVALLASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Itävalta

  Tutustu Keski-Eurooppaan vuokra-autolla Itävallasta! Aja Alppien upeita rinteitä pitkin urheiluautossa tai asenna suksiteline luksusluokan maasturiin, kun matkustat suosikkihiihtokeskukseen. Auto Europe tarjoaa useita autonvuokrausvaihtoehtoja ja takaa alhaisimmat autonvuokrauksen hinnat Itävallassa. Tutki ajoneuvovalikoimaamme ja kun olet valinnut haluamasi auton Itävallassa, vahvista se käyttämällä turvallista verkkopalvelumme varausjärjestelmää.

  Vuokraa miniluokan auto Itävallassa

  Miniluokan autonvuokrausTutustu Wieniin tai Salzburgiin pienellä autolla, joka on erinomaisesti suunniteltu kaupunkimatkailuun. Miniluokan ajoneuvolla on helppo liikkua kapeilla ja usein täysillä kaduilla vanhoissa historiallisissa keskustoissa. Ota kaikki irti kaupunkilomasta Itävallassa oman vuokra-auton kyydissä ja nauti matkasta!
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Skoda Citigo, Fiat Panda, Suzuki Swift, Volksvagen Up, Peugeot 107.

  Vuokraa economy-luokan auto Itävallassa

  Economy autonvuokrausSäästä rahaa ja nauti vaivattomasta matkasta, kun vuokraat economy-luokan auton Itävallassa. Mikään ei voita vapautta ajaa missä haluat ja milloin haluat. Varaamalla edullisen auton voit matkustaa edullisemmin tai pienentää taksikustannuksia.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: VW Polo, Opel Corsa (2 ovea).

  Vuokraa kompaktiluokan auto Itävallassa

  Kompakti autonvuokrausHe, ketkä haluavat ajoneuvon kohtuulliseen hintaan ja vähän enemmän tilaa matkatavaroille ja matkustajille, voivat harkita kompaktiluokan auton vuokraamista. Tästä luokasta löytyy monia erinomaisia vaihtoehtoja - valitse oikea ajoneuvo itselle ja nauti upeista hinnoistamme!
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: VW Golf (2 ovea), Opel Astra Estate, Opel Astra (2 ovea), Peugeot 308 Sedan, Peugeot 308 Estate, Peugeot 308 navigaattorilla, Mercedes A-sarja (4 ovea).

  Vuokraa keskikokoluokan auto Itävallassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan vuokra-auton avulla voit matkustaa Itävallassa tyylikkäästi. Nauti hyväst polttoainekulutuksesta, ylimääräisestä matkatavarastilasta ja laajasta valikoimasta ajoneuvoja, jotka pitävät sisällään tunnettuja merkkejä, kuten Audi, Ford, VW ja Mercedes.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Ford C-Max, Skoda Octavia Estate, Audi A3 Sportback, Skoda Octavia, VW Touran (5 matkustajaa), Opel Insignia Estate, Opel Zafira (5 matkustajaa), Mercedes B-sarja.

  Vuokraa perheauto Itävallassa

  Perheauton vuokrausPerheauton vuokrauksella sinä ja perheesi tai jopa kaveriporukkasi voivat nauttia suuresta matkatavaratilasta ja runsaasta jalkatilasta, joka on ihanteellinen yhdistelmä Itävallassa mukavalle matkalle. Hyödynnä kaikkea, mitä suurilla kaupungeilla on tarjolla BMW:n, Mercedeksen, Audin, VW:n tai muiden fantastisten ajoneuvojen kyydissä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Audi A4, Mercedes C Class, VW Passat Estate, Skoda Superb, Peugeot 508, VW Sharan (7 matkustajaa), BMW 3-sarja, BMW 3-sarja Estate, VW Passat, Seat Alhambra (7 matkustajaa).

  Vuokraa luksusauto Itävallassa

  Luksusauton vuokrausVuokraa ylellinen Mercedes-sedan tai farmari, ylellinen maastoauto tai pakettiauto ja voit nauttia lisämukavuudesta, ylimääräisestä jalkatilasta ja haluamistasi ajo-ominaisuuksista kaunissa Itävallassa. Hemmottele itseäsi matkan aikana Eurooppassa ja jos olet valmis viemään lomasi seuraavalle tasolle, etsi unelma-autosi luksusautojen valikoimastamme.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Mercedes E-sarja Estate, Audi Q5, Porsche Macan, Porsche Panamera.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Itävallassa

  SUV-auton vuokrausJos matkustat perheeseesi tai ystäviesi kanssa tai suuremmalla porukalla hiihtämään, varmista, että vuokraat isomman, tehokkaamman ja vuoristoon sopivamman ajoneuvon, kuten nelivetoisen maasturin. Tutustu Itävallan Alppien alueeseen rennosti ja matkastasi tulee varmasti unohtumaton!
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Mercedes GLK, VW Toureg, Skoda Yeti, Opel Antara.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Itävallassa

  Tila-auton vuokrausHaluatko lähteä kiertomatkalle suuremman porukan kanssa Itävallassa tai ehkäpä matkustaa naapurimaihin Saksaan ja Sveitsiin? Tila-auton vuokraus tarjoaa matkatavaroille ja matkustajille paljon tilaa, joka varmasti tulee tarpeeseen pitkillä matkoilla. Tehokas auto vie sinut myös kuvankauniiden vuoristomaisemien halki Alpeilla!
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Volkswagen Touran (7 matkustajaa), Mercedes Viano (7 matkustajaa), Ford Galaxy (7 matkustajaa), Mercedes Vito (9 matkustajaa).
  Sivun ylälaidassa sijaitsevan varausjärjestelmämme kautta voit tarkastella kaikkia tarjouksia Itävallassa. Mikäli vastaan tulee ongelmia, olemme tavoitettavissa seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai sähköpostilla.