Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT KROATIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Kroatia

  Lisääntyneen suosion ansiosta suosikkikohteena, Kroatiasta löytyy jotakin jokaiseen makuun ja budjettiin. Täällä sijaitsee kaunis Adrianmeren rannikko, josta löytyy lukuisia upeaita rantoja, piilotettuja lahtia ja yli 1000 saarta ja saaristoa. Rannikkoalue on tunnettu vanhoista historiallisista kaupungeista, joissa on marmoriset kadut, vanhoja palatseja ja huviloita sekä erinomaiset kulinaariset perinteet. Käy Kroatiassa milloin tahansa vuodenaikaan; rentoudu rannalla kesällä tai talvisin käy kylpylässä. Ihastele Plitvicejärveä ja merkillisiä maisemia Gorski Kotarissa. Auto Europe on valmistanut sinulle monia budjettiystävällisiä autonvuokrausmahdollisuuksia Kroatiassa!

  Vuokraa miniluokan auto Kroatiassa

  Miniluokan autonvuokrausKierrä Kroatian kaupunkeja miniautolla! Pienikokoinen auto on täydellinen esimerkiksi Dubrovnikin, Pulan, Splitin tai Porecin kaupungin historiallisissa keskustoissa, joissa kadut ovat kapeat. Se on myös erittäin helppo pysäköidä tungoksessa kaupungin kaduilla. Tämäntyyppinen auto sopii parhaiten kahdelle matkustajalle, kenellä on vähän matkatavaroita - sinulle ja kumppanillesi!
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Volkswagen Up, Suzuki Splash, Smart For Four, Citroen C1.

  Vuokraa economy-luokan auto Kroatiassa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot ovat hyvä valinta matkailijoille, ketkä haluavat enemmän mukavuutta ja tilaa matkalla. Rajoittamattomat ajokilometrit antavat sinulle mahdollisuuden matkustaa miten pitkään tahansa. Parempi säilytystila ja taloudellinen polttoaineen kulutus ovat toinen ominaisuus, jotka tekevät economy-luokan autoista asiakkaidemme suosimia. Autot ovat 2- ja 4-ovisia malleja. Valitse auto pääkaupungista Zagrebista ja lähde Pulaan, joka vie vain hieman yli kolme tuntia.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Peugeot 208, Suzuki Swift, Hyundai i20, Suzuki Ignis ja monet muut.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Kroatiassa

  Kompakti autonvuokrausKroatiassa suosittu vaihtoehto on kompaktiluokan auto, joka tarjoaa matkustajille entistä enemmän säilytystilaa kuin mini- ja economy-luokan autot. Monet asiakkaat haluavat tehdä autonvuokrauskokemuksestaan entistä paremman kompaktilla autolla, jos he eivät matkusta yksin. Aja rannikolla kompaktiluokan autolla Pulasta Dubrovnikiin.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Fiat Tipo, Volkswagen Golf, Kia Rio, Suzuki Baleno, Skoda Rapid Spaceback ja monia muita upeita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Kroatiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausIhanteellinen pienemmille perheille tai kaveriporukoille, keskikokoluokan autoissa on runsaasti jalka- ja tavaratilaa sekä hyvä polttoaineen kulutus. Keskikokoluokan auton vuokraaminen Kroatiassa tekee matkustamisesta mukavan ja tasaisemman. Auto Europe tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja yhteistyökumppaneiltamme, kuten Fleet Rent a Car, Oryx Rent a Car ja muut, jotta saat parhaat tarjoukset markkinoilla.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Octavia, Skoda Octavia Diesel, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Renault Captur, Fiat Tipo ja muut.

  Vuokraa perheauto Kroatiassa

  Perheauton vuokrausKuten sanotaan, tätä autoluokkaa vuokraavat enimmäkseen lapsiperheet, kenelle ne myös sopivat, sillä autojen mukana tulee lisätilaa matkustajille ja matkatavaroille. Auto Europe tekee yhteistyötä monien tunnettujen brändien kanssa, jotka tarjoavat perhekokoluokan autoja Kroatiassa. Vaikka parhaat ja edullisimmat tarjoukset ovat usein Audi ja Volkswagen, voit valita monien muiden merkkien joukosta vuokratessa perhekokoluokan autoa Kroatiassa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Audi A4, Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan (7 matkustajaa), Skoda Octavia Wagon, VW Caravelle (8 matkustajaa), Opel Vivaro (9 matkustajaa), Mazda CX 5 ja muut.

  Vuokraa luksusauto Kroatiassa

  Luksusauton vuokrausNauti Kroatiasta tyylikkäästi ja aja rannikolla huipputason luksusautossa Auto Europelta! Jos olet varannut majoituksen jossakin ylellisessä Adrianmeren lomakohteessa, kuten Rovinjissa tai Hvarissa, täydennä ensiluokkaista lomaasi luksusautolla. Tunnettujen kumppaneidemme kanssa Kroatiassa, kuten Fleet ja Oryx, yritämme aina tarjota sinulle parhaat urheilu- ja luksusautojen tarjouksia ympäri Kroatiaa, oli se sitten rannikolla tai muualla maassa.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Jaguar XE, Jaguar XF, Mercedes V Class, BMW 5-sarja, Opel Cascada Cabrio, Audi A6, Mini Cooper Cabrio ja monia muita malleja.

  Vuokraa SUV-luokan auto Kroatiassa

  SUV-auton vuokrausMatkustajat, ketkä matkustavat Kroatiaan ryhmissä, pitävät SUV-autoja erittäin hyödyllisinä ja sopivina matkalle. Nämä luokat tarjoavat tilaa monelle matkustajalle, ovat mukavia, tilavia ja niissä on runsaasti säilytystilaa, jota tarvitset suurille matkustajaryhmille. Vaikka maastoautot eivät kuulu luksusluokkaan, ne tarjoavat huolitellun tyylikkyyden ja paljon mukavuutta.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Suzuki Vitara, Renault Captur, Audi Q3, Subaru XV, Subaru Outback, VW Caravelle (9 matkustajaa), Opel Vivaro (9 matkustajaa), Seat Alhambra ja monia muita.

  Vuokraa tila-auto Kroatiassa

  Tila-auton vuokrausSuunnitteletko matkaa Kroatiassa kaveriporukan tai perheen kanssa? Auto Europe auttaa sinua järjestämään matkasi! Selaa tila-autojemme tarjontaa Kroatiassa ja löydät varmasti sopivan ajoneuvon. Voit viedä ystäväsi Pulasta Dubrovnikiin ja pysähtyä Krka-kansallispuistossa tai käydä rannikolla. Tila-auton vuokraus Kroatiassa säästää paljon rahaa taksi- ja joukkoliikenteen kustannuksissa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Renault Traffic, Volkswagen Sharan, Opel Vivaro, Mercedes V Class ja muita.
  Tee haku hakukoneessamme sivun yläosassa, josta voit löytää sopivan auton valitsemien kriteereiden perusteella. Jos et löydä etsimääsi ja jos sinulla on lisäkysymyksiä, varausryhmämme auttaa mielellään! Soita meille tai lähetä sähköpostia seitsemänä päivänä viikossa!