Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT LIETTUASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Liettua

  Liettua on vilkas ja erikoinen maa, joka on uudistunut nopeasti siitä lähtien, kun se itsenäistyi vuonna 1990. Vilnasta ja rannikkoalueilta löytyy vilkasta yöelämää, runsaasti ulkoilma-aktiviteettejä vielä koskemattomia kansallispuistoja ja lukuisia hyviä rantoja, sekä räikeää kontrastia kaupungin ja maaseudun köyhyyden välillä. Maastaan ylpeät liettualaiset ovat paljon iloisempia ja ystävällisempiä kuin heidän itäiset naapurit, ja todennäköisesti kohtaat heidän vieraanvaraisuuden kaikkialla. Lähde siis matkaan Auto Europen vuokra-autolla ja tutustu maahan omaan tahtiisi. Jotta voit valita itsellesi sopivimman ajoneuvon, olemme laatineet sinulle helppolukuisen ajoneuvo-oppaan Liettuassa tarjolla olevista autoista.

  Vuokraa miniluokan auto Liettuassa

  Miniluokan autonvuokrausTutustu Vilnan pääkaupungin vilkkaaseen yöelämään tai Kaunaksen kiinnostaviin museoihin miniluokan autolla. Nämä ajoneuvot sopivat parhaitsen kaupunkilomille, sillä ne ovat pieniä, kustannustehokkaita ja edullisia. Pienen koonsa ansiosta voit pysäköidä helpommin vanhoissa kaupungeissa ja säästää lomabudjetissa. Miniluokan autoja suositellaan kahdelle matkustajalle, kenellä on vain yksi tai kaksi pientä matkalaukkua.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Hyundai i10, Ford KA, Skoda Citigo, Citroen C1 ja vastaavia malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Liettuassa

  Economy autonvuokrausHaluatko enemmän jalkatilaa, tai matkustat ehkä kolmen hengen ryhmässä? Valitse silloin mieluummin economy-luokan auto. Nämä autot ovat edelleen edullisia, polttoainetehokkaita ja pieniä, mutta ne antavat sinulle hiukan enemmän tilaa sisällä. Älä stressaa julkista liikennettä ja matkusta omalla economy-luokan autolla kaupungin ja rannan, tai eri lomakohteiden välillä. Säästät rahaa ja aikaa!
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Opel Corsa, Toyota Yaris ja vastaavia malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Liettuassa

  Kompakti autonvuokrausTee kiertomatka Välimeren rannikolla tai matkusta Vilnan ja Kaunaksen kaupunkien välillä luokkaa suuremmalla, kompaktiluokan autolla. Nämä autot soveltuvat pidemmille matkoille ja niissä voi mukavasti istua jopa neljä henkeä. Tilaa on myös viidelle, mutta tavaratilaan mahtuu vain yksi suuri ja yksi pienempi matkalaukku. Kaikki kompaktiluokan autot Liettuassa ovat neliovisia ja tehokkaimpien moottoreiden ansiosta mukavampia moottoriteillä, mutta silti budjettiystävällisiä.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: VW Golf, Nissan Note, Toyota Auris, Skoda Rapid Sportsback, Toyota Auris Estate ja vastaavia malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Liettuassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausMaan koskematon luonto ja kaunis maaseutu houkuttelee lukuisia matkailijoita kiertomatkoille ympäri maata. Lähde Välimeren Klaipedan kaupungista Varniain kansallispuistoon ja sieltä Kaunakseen asti keskikokoluokan autolla. Nämä autot ovat varustettu vahvalla moottorilla, lukuisilla lisävarusteilla ja tekevät pitkistä matkoista mukavia ja helppoja. Keskikokoluokan autoihin mahtuu viisi matkustajaa ja yksi suurempi ja kaksi pientä matkalaukkua.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit:: Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai ja vastaavia malleja.

  Vuokraa perheauto Liettuassa

  Perheauton vuokrausPerheluokan autot eivät tingi mukavuudesta ja tyylistä. Ne tarjoavat erillisen tavaratilan jopa kahdelle suurelle ja kahdelle pienemmälle laukulle, tai vaikkapa urheiluvarusteille. Perheluokan ajoneuvot ovat erinomainen valinta suuremmille perheille tai matkustajaryhmille, ketkä haluavat rentoutua pitkillä matkoilla tai tarvitsevat paljon tilaa matkatavaroille. Perheluokassa on myös suurin valikoima malleja.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Volkswagen Passat, Toyota Avensis Estate, Hyundai i40, VW Passat Estate ja vastaavia malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Liettuassa

  SUV-auton vuokrausLiettua on täynnä kukkivia niityjä, tiheitä metsiä ja hedelmällisiä peltoja, sekä lukuisia kansallispuistoja ja järviä. Koe tämä koskematon ja ainutlaatuinen luonto SUV-luokan autolla. Nelivetoiset mallit ja vahvat ajoneuvot sopivat parhaiten poikkeavaan maastoon, viidelle hengelle ja jopa kahdelle suurelle ja kahdelle pienelle matkalaukulle. Voit valita tavallisten katumaastureiden ja ylellisten mallien väliltä, sekä suurin osa niistä ovat automaattivaihteisia.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Toyota RAV 4, Nissan Qashqai, Honda CRV ja vastaavia malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Liettuassa

  Tila-auton vuokrausHaluatko lähteä matkaan suuremman perheen tai ystäväporukan kanssa? Ei hätää, sillä meidän kautta saat Liettuasta myös jopa 7-9 hengen tila-autoja. Tila-autoluokan autojen vuokraaminen tuo monia etuja; säästät rahaa polttoaine-, matka- ja useamman auton vuokrauksen kuluissa. Valitse matkaseurueellesi sopivin tila-auto ja voitte pysyä yhdessä koko matkan ajan. Suosittelemme varaamista ajoissa, sillä kesällä ne varataan nopeasti loppuun!
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: VW Caddy Maxi, Renault Traffic, Opel Vivaro, Ford Tourneo, Mercedes Vito ja vastaavia malleja.
  Nyt kun tunnet kaikki saatavilla olevat ajoneuvoluokat Liettuassa, voit aloittaa varauksen teon varausjärjestelmämme kautta. Kolmella helpolla vaiheella valitsemasi auto on sinun. Jos kuitenkin haluat kysyä lisää varauksesta, ajoneuvoluokista tai muista asioista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua seitsemänä päivänä viikossa.