Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT MAROKOSSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Marokko

  Koe Marokon salaisuudet, sen laajat aavikkodyynit, kultaiset sävyt, kauniit kylät ja lukuisat muinaiset temppelit. Marokko on erottoman monipuolinen ympäri vuoden, josta löytyy hiekkarantoja, värikkäitä vanhoja kyliä ja henkeäsalpaavia aavikkoreittejä tähtitaivaan alla. Auto Europe työskentelee yhdessä lukuisten kansainvälisten ja kotimaisten vuokraamojen kanssa, jotta Marokossa sinulla on ainoastaan parhaat autonvuokrausmahdollisuudet. Jos suunnittelet matkaa ja etsit laadukkaita vuokra-autoja, tutustu alla olevaan ajoneuvovalikoimaan ja valitse auto, joka parhaiten vastaa matkustustarpeitasi.

  Vuokraa miniluokan auto Marokossa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan auton vuokrausta suositellaan yksin matkustaville ja ystäville, ketkä matkustavat Marokossa budjetilla. Näitä ajoneuvoja on helppo käyttää ja pysäköidä ja ne ovat ihanteellisia kaupunkimatkoille maassa, jossa ajaminen ajoittain voi tuntua melko sekavalta. Vuokraa miniluokan auto, jos aiot ajaa lyhyempiä matkoja kaupungeissa tai läheisillä rannoilla ja jos matkustat kevyesti tai ilman matkatavaroita. Tyypilliseen miniluokan autoon mahtuu korkeintaan neljä henkilöä, kenellä ei ole suurempia laukkuja.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Hyundai i10, Peugeot 108, Fiat 500, Chevrolet Spark, Kia Picanto ja muita autoja.

  Vuokraa economy-luokan auto Marokossa

  Economy autonvuokrausValitse economy-luokan auto, jos tarvitset hieman enemmän tilaa, mutta haluat silti pysyä budjetissa. Jälleen tämä ajoneuvotyyppi on täydellinen, jos et suunnittele pitkiä matkoja ja sinulla on vain yksi iso tai kaksi pienempää laukkua. Ihannetapauksessa economy-luokan autoon mahtuu jopa neljä henkilöä. Aja rennommin hiukan sekavassa Marokon kaupunkiliikenteessä economy-luokan autolla.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Fiat Punto, Peugeot 208, Dacia Logan, Citroen C3, Renault Clio, Dacia Sandero ja muita autoja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Marokossa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autot ovat keskisuuria ajoneuvoja, jotka soveltuvat pienille perheille ja jopa neljälle matkustajalle. Vaikka hintataso on silti alhainen, kompaktiluokan autot eivät ole ainoastaan kohtuuhintaisia, vaan myös käytännöllisiä ajoneuvoja lyhyemmillä matkoilla. Suhteellisen pienikokoiset, mutta tehokkaat moottorit kompaktiluokan autoissa auttavat sinua vaivattomasti Marrakechista Essaouiran satamakaupunkiin, jossa voit tutustua satama-alueen elämään.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Fiat Tipo, Peugeot 301, Renault Clio, Dacia Dokker, Citroen C4, Renault Megane, Hyundai i30, Chevy Cruze ja muita autoja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Marokossa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autot ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista pienille perheille ja kaveriporukoille enintään viidellä matkustajalla. Mallista riippuen nämä autot tarjoavat tarpeeksi tilaa yhdelle tai kahdelle suurelle matkalaukulle yhdessä yhden tai jopa kahden pienemmän laukun kanssa. Aloita kiertomatka ympäri Etelä-Marokkoa ja tuntuu aavikkokohteisiin. Nauti pidemmistä matkoista mukavasti lisätilan ansiosta.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Fiat Linea, Volvo 40, Toyota Prius Hybrid, Renault Symbol Diesel, Peugeot 3008, Toyota RAV 4 4x2 Hybrid ja muita autoja.

  Vuokraa perheauto Marokossa

  Perheauton vuokrausPerheluokan auto on tyypillinen standardi vuokra-auto, jossa on tilaa viidelle matkustajalle ja niistä löytyy erillinen takakontti. Perheluokan autojen erilaiset mallit ja monet ominaisuudet antavat sinulle mielenrauhaa ajettaessa Marokossa. Nimensä mukaisesti tämä autoluokka on erittäin suosittu perheiden kesken, mutta myös ystäväryhmät hyötyvät lisätilasta ja ajomukavuudesta. Pakkaa omaisuutesi ja lähde ainutlaatuiselle lomamatkalle.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Peugeot 508, Hyundai Elantra, Hyundai i40, Alfa Romeo Giulia, Volvo S60, Volkswagen Passat, Dacia Duster Diesel ja muita autoja.

  Vuokraa luksusauto Marokossa

  Luksusauton vuokrausParanna matkaasi yhdellä Auto Europen luksusautoluokan ajoneuvoista. Matkusta kuin kuningas luksusautossa ja nauti matkustamisesta tyylillä yhdessä korkeatasoisista ajoneuvoissamme. Moitteeton muotoilu ja tyylikäs sisustus, sekä mainiot lisälaitteet voivat olla sinun kohtuulliseen hintaan. Voit vapaasti selailla varausjärjestelmässämme luksusautojen tarjouksia Marokossa.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automalli: Volvo XC60, Volvo V60, Volkswagen Touareg Diesel, Mercedes C 200, Mercedes E 220 ja muita autoja.

  Vuokraa SUV-luokan auto Marokossa

  SUV-auton vuokrausMaastoautoja suositellaan paljon kiertomatkoille Marokossa usean päivän ajan, sillä ne ovat vakaita, luotettavia ja ihanteellisia ajoneuvoja pidemmille matkoille koko perheelle. Tutustu Atlas-vuoristoon tai kierrä rannikkoa turistikohteiden ulkopuolella SUV-luokan autolla. Autoissa on riittävästi säilytystilaa jopa kolmelle suurelle ja kahdelle pienelle matkalaukulle, ja mallista riippuen 4-7 matkustajalle. Suurin osa maastoautoista vuokrataan myös rajoittamattomilla kilometreillä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Jeep Grand Cherokee, Volvo XC60, Toyota Prado 4x4 ja muita autoja.

  Vuokraa tila-auto Marokossa

  Tila-auton vuokrausTila-autoilla on suuri kysyntä ympäri vuoden ja ne ovat erityisen suosittuja suurten turistiryhmien keskuudessa Marokossa. Meidän vinkkimme on vuokrata tila-autoluokan auto suuremmalla määrällä paikkoja kuin todella tarvitset, jotta autoon mahtuu kaikki matkatavarat ilman mitään ongelmia. Säästä vuokrassa, takuusummassa ja vakuutuksissa valitsemalla tila-auton vuokraus jopa yhdeksälle matkustajalle Marokossa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Dacia Dokker, Peugeot Bipper ja muita autoja.
  Toivomme, että Marokon ajoneuvovalikoiman opas auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen tulevalle lomallesi. Jos olet edelleen epävarma ja tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Autamme sinua mielellään ja voimme jopa tehdä varauksen puolestasi. Jos haluat tehdä varauksen verkossa, käytä vasemmalla olevaa varausjärjestelmää. Huomaa, vaikka pystytkin käyttämään pankkikorttia maksun suorittamiseen verkossa, sinulla on oltava nimissäsi ja voimassa oleva luottokortti ajoneuvon noutoa varten Marokossa.