Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT MEKSIKOSSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Meksiko

  Meksiko on haluttu matkakohde, joka vetää puoleensa lomailijoita ympäri vuoden joka puolelta maailmaa. Usein kerran elämässä-matka Meksikoon vaatii valmisteluja siihen tapaan, että kun olet lomallasi, voit matkustaa ilman ongelmia. Tässä kohtaa Auto Europe tulee mukaan kuvioihin. Me esitämme sinulle Meksikossa saatavilla olevat ajoneuvoluokat, jotta pystyt tekemään tietoisen päätöksen siitä, minkä ajoneuvon haluat valita seuraavalle matkalle.

  Vuokraa miniluokan auto Meksikossa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan auto on paras valintasi suurissa metropoleissa ja suurkaupungeissa, kuten Mexico City. Miniluokan autot ovat täydellisiä heille, ketkä matkustavat yksin tai pareittain, sillä autoihin mahtuu korkeintaan kaksi käsimatkatavaralaukkua. Toisaalta nämä ajoneuvot ovat halpoja vuokrata ja ajaa, sekä pysäköidä.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Chevy Spark, Hyundai Grand i10, Dodge Atos ja muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Meksikossa

  Economy autonvuokrausTässä luokassa on hiukan suurempia autoja kuin miniluokkaan kuuluvat ajoneuvot. Economy-luokan autoilla on kuitenkin edelleen matala polttoaineenkulutus ja ne ovat saatavilla kilpailukykyiseen hintaan. Economy-luokan autoista löytyy istumapaikat viidelle, mutta niitä suositellaan enintään neljän hengen ryhmille, kenellä on yksi iso ja kaksi pientä matkalaukkua.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Kia Rio, Renault Logan, Nissan March ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Meksikossa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokkaan kuuluvat autot tarjoavat tarpeeksi mukavuutta kaupunkiliikenteessä jopa viidelle hengelle, kenellä on kaksi suurta ja yksi pienempi laukku. Kompaktiluokan autot tarjoavat tehokkaita moottoreita, jotka ovat hyvä valinta kaupunkimatkailulle, sekä maaseutumatkoille ja kiertomatkoille.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: VW Golf, Chevy Aveo, Toyota Yaris ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Meksikossa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autot ovat ihanteellinen valinta, jos haluat matkustaa kiertomatkalla Meksikossa. Keskikokoluokan autoissa on runsaasti jalkatilaa ja tilava takakontti, jonne mahtuu kaksi suurta ja yksi keskikokoinen matkalaukku. Jos matkustat pitkiä matkoja, suosittelemme näitä ajoneuvoja jopa viiden hengen ryhmille.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: VW Vento, Seat Toledo, Nissan Versa ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Meksikossa

  Perheauton vuokrausTyynenmeren rannikolta Meksikonlahdelle, matkaa maan halki lännestä itään mukavassa perheautoluokan autossa. Voimakkaiden moottoreiden ja runsaan jalkatilan ansiosta, matkustaminen näissä ajoneuvoissa on mukavaa ja turvallista. Lisäksi nämä autot tarjoavat tilavan tavaratilan, joka on suunniteltu kahdelle suurelle ja kahdelle pienemmälle matkalaukulle.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Hyundai Elantra, Toyota Camry, Dodge Avenger ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Meksikossa

  Luksusauton vuokrausJos sinulla on mahdollisuus venyttää budjettiasi hieman pidemmälle, meillä on tarjolla jotakin erityistä. Luksusluokan ajoneuvovalikoimaan kuuluu useita luksus- ja urheiluautoja, joihin mahtuu jopa viisi matkustajaa, sekä tarjoavat tilaa kahdelle suurelle matkalaukulle ja kahdelle kassille. Luo pysyviä muistoja ajamalla yhdellä luksusautoista, jotka on suunniteltu täyttämään suurimmat odotukset.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: VW Passat, BMW 320i, Chrysler 300 ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Meksikossa

  SUV-auton vuokrausMatkusta vaativammassakin maastossa vaivatta yhdellä SUV-luokan ajoneuvoista. Jos matkustat suurella määrällä matkatavaroita, nämä autot ovat varmasti paras valinta, sillä ne tarjoavat tilavimmat tavaratilat, jonne mahtuu jopa kolme suurta matkalaukkua ja kaksi pientä laukkua.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Kia Sportage, Toyota RAV 4, Jeep Patriot ja muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Meksikossa

  Tila-auton vuokrausJos matkustat yli viiden hengen ryhmässä, tila-autoluokan auton vuokraaminen on paras valinta. Se ei ainostaan säästä kahden keskikokoluokan auton vuokraamisessa, mutta voit myös pitää kaikki matkakumppanit yhdessä ja varastoida kaikki matkatavarasi.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Toyota Sienna, Chrysler Town and Country, Dodge Journey ja muita malleja.
  Jos tämä opas, josta selviää kaikki käytettävissä olevat ajoneuvoluokat Meksikossa, toi sinut lähemmäksi päätöstä, seuraavaksi sinun tulee tutustua varausjärjestelmäämme. Tutustu tarjouksiimme ja varaa kolmella helpolla vaiheella suojatun sivun kautta. Jos tarvitset lisäapua tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Auto Europen vuokra-asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan ja varaamaan auton, sekä vastaavat mahdollisiin kysymyksiin.