Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT PORTUGALISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Portugali

  Varaa edullinen vuokra-auto Portugalissa Auto Europen kanssa! Aja luksusavoautossa rannikolla tai vie perheesi ikimuistoiselle kiertomatkalle turvallisessa maastoautossa. Vuokra-auton tyyppi määrittelee matkasi Portugalissa. Auto Europe tarjoaa sinulle luettelon eri ajoneuvoluokista, joita voi vuokrata Portugalissa.

  Vuokraa miniluokan auto Portugalissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat ketteriä ja ne kuluttuvat polttoainetta hyvin vähän, joten ne sopivat erinomaisesti yksin matkustaville tai pariskunnille, ketkä huolehtivat lomakustannuksista. Portugalissa miniluokkaa varaavat usein kesällä lomailijat, ketkä haluavat tutustua lähialueen rantoihin ja piilotettuihin lahtiin. Valitse miniluokan vuokraus Portugalissa lyhyemmille matkoille ja jos sinulla on vain vähän matkatavaroita.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Fiat Panda, Fiat 500, Volkswagen Up, Ford KA, Smart neljälle, Renault Clio, Hyundai i10 ja vastaavia.

  Vuokraa economy-luokan auto Portugalissa

  Economy autonvuokrausLuokkaa korkeammat economy-luokan autot tarjoavat sinulle enemmän tilaa kuin miniautot, joko samalla tai vain hieman korkeammalla hinnalla. Aja historiallisen Porton kaupungin läpi ja koe Lissabonin kauneus pienessä economy-luokan autossa. Ne sopivat kapeille teille ja ovat loistava valinta lyhyille kaupunkilomille ilman suurta määrää matkatavaroita.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Renault Clio, Peugeot 208, Fiat Punto, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Smart neljälle, Opel Corsa Diesel ja vastaavia.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Portugalissa

  Kompakti autonvuokrausLomailijoiden, kekä haluavat ajaa tehokkaampaa autoa, jossa on hieman enemmän jalkatilaa ja suurempi tavaratila, kannattaa harkita kompaktiluokan auton vuokraamista Portugalissa. Kompaktiauton vuokraus mahdollistaa budjetin venyttämistä entisestään luopumatta mukavuudesta ja luotettavuudesta Portugalin teillä!
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Volkswagen Golf, Renault Megane, Citroen C4 Cactus, Fiat Tipo, Opel Astra, Mercedes A-sarja, Nissan Juke ja vastaavia.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Portugalissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausAja limusiinimallista autoa keskikokoluokasta Portugalissa Auto Europelta! Pienemmät perheet ja pariskunnat voivat hyötyä keskikokoluokan autoista niiden hinnan ja runsaan säilytystilan ansiosta. Nämä nelioviset ajoneuvot, joissa on enimmäkseen manuaalinen vaihteisto, ovat kaikki mitä tarvitset mukavaa reissua varten. Tässä autoluokassa on kuitenkin olemassa myös automaattivaihteistolla varustettuja malleja.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Nissan Qashqai, Mercedes B-sarja, Peugeot 3008, Opel Insignia, Volkswagen Passat ja vastaavia.

  Vuokraa perheauto Portugalissa

  Perheauton vuokrausVaraa perheluokan auto Portugalissa ja käytä hyväksesi kaikista tilavimpia autoja kaikista ajoneuvoluokistamme. Perheluokan autot auttavat pidemmillä matkoilla, erityisesti kiertomatkoilla Portugalissa. Vaikka ne ovatkin paljon edullisempia kuin luksusautot, ne tarjoavat runsaasti tilaa, tyylikästä muotoilua ja tarpeeksi tilaa lastenistuimille.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Peugeot 508, Mercedes B180, Volkswagen Tiguan Diesel, Volkswagen Sharan, Audi A4 Diesel, Mercedes CLA, Ford Galaxy, Seat Alhambra, BMW 318 ja vastaavia.

  Vuokraa luksusauto Portugalissa

  Luksusauton vuokrausMiksi et järjestäisi itsellesi hienoa kokemusta ajamalla luksusautoluokan autoa Portugalissa? Luksusautonvuokrauksen huippuluokan muotoilu ja eriomaiset ominaisuudet vievät oleskelusi tässä kauniissa maassa täysin uudelle tasolle. Matkustatpa sitten työn tai lomailun takia, anna luksusmalleilemme tilaisuus. Saatat yllättyä tämän luokan autojen hinnoista.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Citroen DS3, BMW 1-sarja, Mercedes E-sarja, BMW 5-sarja, Mercedes C220 Estate, Porsche 911 Carrera, Ford Mustang avoauto ja vastaavia.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Portugalissa

  SUV-auton vuokrausEtsitkö mukavaa, vakaata autoa, joka vie sinut, perheesi ja ystäväsi pidemmälle matkalle Portugalissa? Meillä on, mitä etsit! Varaa SUV-luokan auto Auto Europelta ja tutustu Portugaliin ja sen lukuisiin kauniisiin alueisiin, jopa vaikeammassa maastossa. Nouda maastoauto Portosta ja tutki Douron laaksoa omaan tahtiin.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Nissan Juke, Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan, BMW X4 Coupe, Mercedes GLC Coupe, BMW X5 ja vastaavia.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Portugalissa

  Tila-auton vuokrausMieti julkisen liikenteen ja taksien korkeita hintoja, tai useamman auton vuokraamista samanaikaisesti suuremmalle ryhmälle. Saatat huomata, että tila-auton vuokraus on paljon parempi vaihtoehto viiden tai jopa kahdentoista hengen ryhmille, ketkä matkustavat yhdessä. Joihinkin tarjouksiimme sisältyy ilmainen lisäkuljettaja, mikä osoittautuu erittäin hyödylliseksi tila-auton vuokrauksessa. Etsi tarjouksia varausjärjestelmässämme tai tarkista lisäkuljettajan hinnat ja vaihtoehdot varaustiimimme kanssa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Galaxy, Volkswagen Sharan, Mercedes Vito, Peugeot Traveller Diesel, Ford Transit, Seat Alhambra ja vastaavia.
  Anna Auto Europen auttaa sinua lomasuunnittelussa Portugalissa. Varausprosessi verkkosivuillamme on melko helppo ja yksinkertainen - lisää vain päivämäärät ja sijainti, odota muutama sekunti tuloksia ja selaa kaikkia tarjouksia yhdellä näytöllä. Voit myös soittaa varaustiimillemme ja he ovat avuksesi seitsemänä päivänä viikossa!