Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT PUOLASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Puola

  Itämeri pohjoispuolella, Masurian järvialue idässä ja Tatra-vuoristo etelässä, Puolalla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Olemme koonneet lyhyen oppaan käytettävissä olevista vuokra-autojen luokista Puolassa auttaaksemme sinua valitsemaan oikean ajoneuvon seuraavalle lomallesi.

  Vuokraa miniluokan auto Puolassa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokka on pienin autoluokka, jonka asiakkaat voivat vuokrata Puolassa. Miniluokan autot ovat täydellisiä kahdelle matkustajalle, kenellä on kaksi kantolaukkua. Miniluokan autot ovat nopea tapa tutustua metropoleihin, kuten Varsovaan tai Krakovaan. Ne ovat polttoainetaloudellisia ja niillä on helppoa liikkua, erinomainen valinta kaupunkilomille.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Opel Karl, Toyota Aygo, Smart neljälle, Ford Ka ja muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Puolassa

  Economy autonvuokrausSuurempi kuin mini-luokka, economy-luokka tarjoaa lisää tilaa matkustajille ja matkatavaroille. Ihanteellinen neljälle, economy-luokan auto on myös erittäin edullinen polttoainekustannuksissa. Tätä kategoriaa suositellaan kaupunkimatkoille, sekä lyhyille lomille.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Opel Corsa, Toyota Yaris, Renault Clio, Ford Fiesta, VW Polo ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Puolassa

  Kompakti autonvuokrausTämän autoluokan valitseminen ei voi mennä pieleen, jos matkustat neljän tai viiden hengen kanssa, kahden suuren ja kahden pienemmän laukun kanssa. Runsas jalkatila ja alhainen polttoaineenkulutus tekevät matkoista kompakiluokan autolla sekä mukavan, että edullisen.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Ford Focus, Hyundai i30, Toyota Auris, VW Golf ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Puolassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausJos aiot matkustaa Puolan maaseudulle, harkitse keskikokoiluokan auton valitsemista lisätilaa varten ja johon mahtuu korkeintaan viisi henkilöä. Näissä autossa on suuri tavaratila, jossa on tilaa kahdelle suuremmalle ja yhdelle pienelle laukulle. Niiden tehokkaat moottorit varmasti parantavat ajokokemustasi.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Opel Insignia, Toyota Avensis, VW Jetta, Toyota Corolla ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Puolassa

  Perheauton vuokrausNämä autot, kuten nimestäkin ilmenee, ovat suosittu valinta perheille ja viiden hengen ryhmille. Perhekokoluokan autoissa on runsaasti jalkatilaa ja säilytystilaa useammalle laukulle, joten se sopii pidemmille maaseutumatkoille tai kaupunkilomille.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: VW Tiguan, VW Passat, Ford Mondeo, BMW 3-sarja ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Puolassa

  Luksusauton vuokrausLuksusautojen vuokraus vie matkasi Puolassa uusille ulottuvuuksille. Työmatkalle tai perheen kanssa lomalle, erinomainen luksusluokan ajoneuvovalikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin. Tutki tarjouksiamme tai soita meille, jotta luksusvuokrien asiantuntija voi järjestää sinulle haluamasi auton.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, Lexus IS300, Jaguar XF, Audi A6 ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-luokan auto Puolassa

  SUV-auton vuokrausIdästä länteen, Puolan eteläosa on vuoristoista maastoa. SUV-luokan autoja suositellaan matkoille Puolan vuorille, etenkin talvella, jolloin tieolosuhteet muuttuvat haastaviksi. Nouda maastoauto mukavaa ja turvallista matkaa varten.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Mitsubishi ASX, Nissan Juke, Nissan Quashqai, Mercedes GLC, Hyundai Tucson, Volvo XC60, BMW X4 ja muita malleja.

  Vuokraa tila-auto Puolassa

  Tila-auton vuokrausTätä kategoriaa suositellaan suurimmille ryhmille. Mallista riippuen tila-autoihin mahtuu 7-9 henkilöä. Seitsemän hengen autot ovat paras ratkaisu, jos lomailet viiden hengen ryhmällä, jolla on paljon matkatavaroita. Yhdeksän hengen tila-auto sopii taas seitsemän hengen ryhmille, jotta kaikki matkatavarat mahtuvat sisään.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford Turneo, Reanault Traffic, Ford Transit, Opel Vivaro, Citroen Space Tourer, Seat Alhambra ja muita malleja.
  Jos olet löytänyt oikean autonluokan seuraavalle matkallesi Puolaan, voit tehdä varauksesi kolmella yksinkertaisella vaiheella turvallisen verkossa olevan varausohjelman avulla. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä varaustiimiimme.