Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT RANSKASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ranskan vuokra-autojen ajoneuvovalikoima

  Aloita lomasi erinomaisella tavalla ja vuokraa auto Ranskassa parhailla hinnoilla verkossa. Etsitpä sitten urheiluautoa tai vaikkapa maastoautoa hiihtolomalle Ranskan Alpeilla tai avoautoa matkalle Ranskan Rivieran rannikkoa pitkin, meidän upea ajoneuvovalikoima ei petä sinua. Tutustu laajaan valikoimaan vuokra-autoja ja varaa unelma-autosi Ranskassa meidän turvallisen varausjärjestelmän kautta.

  Vuokraa miniluokan auto Ranskassa

  Miniluokan autonvuokrausLähde matkalle Ranskassa kumppanisi kanssa ja käy kaikissa romanttisissa kohteissa, jotka sopivat pareille. Aja Loiren laaksossa, käy linnoilla ja pysähdy viinin maistelua varten. Riippumatta siitä, missä osassa Ranskaa suunnittelet vierailuasi, miniluokan auto voi olla ihanteellinen valinta matkallasi. Helppo löytää pysäköintipaikkoja ja taloudellinen ajaa, miniluokan auto säästää rahaa ja aikaa lomilla.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Renault Twingo, Fiat 500, Ford Ka, Smart For Two, Toyota Aygo, Peugeot 107.

  Vuokraa economy-luokan auto Ranskassa

  Economy autonvuokrausJos matkustat lyhyitä matkoja Ranskassa, romanttiseen kohteeseen vain kahdestaan, kannattaa harkita economy-luokan auton vuokraamista. Tämän luokan ajoneuvot ovat edullisia ja niissä on tarpeeksi tilaa matkatavaroille. Nämä autot ovat hyvä valinta kaupungeissa, joissa pienikokoiset autot ovat erityisen käteviä, kun etsit parkkipaikkaa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Ford Fiesta, Opel Corsa, Peugeot 208, Smart For Four, Citroen C3, Fiat Punto, Renault Clio.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Ranskassa

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokka on luokkaa korkeampi kuin economy-autot. Kompaktiluokan autot ovat siis suurempia, mutta niillä on silti helppo liikkua kaupungin kaduilla. Näitä autoja suositellaan kaupunkilomille ja maaseutumatkoille enintään neljän hengen ryhmille. Huolimatta taloudellisesta polttoaineen kulutuksesta, kompaktiluokan autoilla on usein myös melko tehokkaat moottorit.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Fiat 500L, Fiat Tipo, Ford Focus, Opel Astra, Toyota Auris, Peugeot 308, Opel Mokka, Renault Megane.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Ranskassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autoja suositellaan pidemmille matkoille perheen tai ystävien kanssa. Keskikokoiset ajoneuvot ovat suuria ja niillä on tehokkaat moottorit, mikä auttaa sinua mukavasti Ranskan maaseudulla. Nämä autot sopivat myös Ranskan Rivieran matkoille tai vierailulle kuuluisilla ranskalaisilla viinitarhoilla. Riittävällä jalkatilalla ja tilavalla takakontilla nämä ajoneuvot usein varataan pitkille matkoille.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Renault Scenic, Fiat 500X, Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Peugeot 3008, VW Touran, Opel Zafira.

  Vuokraa perheauto Ranskassa

  Perheauton vuokrausSuurimmat sedan-autot kuuluvat tähän luokkaan. Näissä ajoneuvoissa sinulla on runsaasti jalkatilaa ja paljon tilaa matkatavaroillesi. Tämän luokan autot sopivat 4-5 hengen ryhmille ja tehokkaat moottorit takaavat mukavan ajomatkan. Perheluokan autot ovat usein paljon parempi vaihtoehto perheille tai heille, kenellä on enemmän matkatavaroita. Tutustu meidän perhaluokan autojen valikoimaan Ranskassa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Peugeot 508, Toyota Avensis, Citroen C5, VW Passat, Renault Talisman, BMW 3-sarja.

  Vuokraa luksusauto Ranskassa

  Luksusauton vuokrausSalli itsellesi hieman luksusta ja nouda yksi luksusautoistamme Ranskassa. Auto Europen luksusajoneuvojen valikoimaan kuuluu huippuluokan urheiluautoja, sekä huippuluokan limusiineja ja avoautoja. Ota yhteyttä luksusautojemme asiantuntijaan ja valitse ajoneuvo, joka lisää glamouria matkallasi Ranskassa. Auto Europe tarjoaa loistavia tarjouksia luksusluokan autoille, joten tutki valikoimaamme ja tee paras valinta.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Volvo s90, BMW 5-sarja, BMW 4-sarja, Mercedes E-sarja, Mercedes S-sarja, Audi A5, Mercedes E-sarja, Audi A6, Mercedes GLC.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Ranskassa

  SUV-auton vuokrausMaastoautoja vuokrataan usein matkoille Alpeilla vaikkapa retkeily- tai hiihtolomille, mutta sinun ei tarvitse lähteä vuorille vuokrataksesi BMW X5-mallin. SUV-malleja on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja lentoasemilla eri puolilla maata.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: BMW X3, BMW X5, BMW X4, Renault Kadjar ja muut.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Ranskassa

  Tila-auton vuokrausTila-autot ja pikkubussit on suosittu kategoria suurempien matkustajaryhmien keskuudessa ja ne ovat parempi vaihtoehto, kuin kahden keskikokoisen auton vuokraaminen. Yhdeksän hengen tila-auto on täydellinen pienille ryhmille matkatavaroiden kanssa. Nämä autot tarjoavat sinulle eniten sisätilaa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Renault Traffic (9 matkustajaa), Mercedes-Benz V-sarja (8 matkustajaa), VW Sharan (7 matkustajaa), Mercedes Vito (9 matkustajaa), Ford Turnero ja muut.
  Suunnittele Ranskan matkasi huolellisesti ja valitse juuri suunnitelmiisi sopivin ajoneuvo. Oikean kokoinen ajoneuvo voi tehdä lomasta niin paljon mukavamman ja toivomme, että tämä pieni opas auttaa sinua oikean kokoluokan valitsemisessa!