Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ROMANIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Romania

  Vaikka sääolosuhteet ovatkin täydelliset auringonpaisteelle Mustanmeren rannikolla, Romania on paljon muutakin kuin vain aurinkoinen lomakohde. Se on tutkimisen arvoinen maa ja kiinnostava kohde heille, ketkä haluavat oppia enemmän paikallisesta kulttuurista ja ihmisistä. Autonvuokraus on yksi parhaimmista tavoista tutustua tähän maahan, etkä varmasti tule katumaan lomaasi tässä kiehtovassa paikassa. Alla oleva Romanian vuokra-autoluokkien yleiskatsaus esittää sinulle kaikki käytettävissä olevat ajoneuvot.

  Vuokraa miniluokan auto Romaniassa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat paras valinta kaupunkimatkoille Bukarestissa, Euroopan unionin kuudenneksi suurimmassa kaupungissa. Nouda miniluokan auto pikaiselle matkalle kaupungin halki sen kiireisillä kaduilla ja pysäköi helposti. Miniluokan auto sopii erinomaisesti kahdelle matkustajalle, kenellä on kaksi kantolaukkua.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit:Toyota Aygo, Chevrolet Spark ja vastaavia.

  Vuokraa economy-luokan auto Romaniassa

  Economy autonvuokrausAivan kuten miniluokka, economy-luokan autot ovat polttoainetta säästäviä, edullisia ja hyvä ratkaisu kaupunkilomalle Constantaan tai Cluj-Napocaan. Economy-luokka tarjoaa hieman enemmän tilaa ja neljä henkeä voi mukavasti matkustaa autossa yhden suuren ja yhden pienemmän matkalaukun kanssa.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Dacia Logan, Renault Clio ja vastaavia.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Romaniassa

  Kompakti autonvuokrausTehokkaammilla moottoreilla kompaktiluokan ajoneuvot vievät sinut vaivattomasti kaupungin läpi sekä maaseudulle, menemättä budjettisi yli polttoainekustannuksilla. Kompaktiluokan auto tarjoaa tilaa viidelle hengelle ja tarpeeksi tilaa useammalle matkalaukulle.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Ford Focus ja vastaavia.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Romaniassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausTässä autoluokassa on suuria autoja, joista löytyy tarpeeksi tilaa jopa viidelle matkustajalle, runsaasti jalkatilaa ja suuri tavaratila. Keskikokoluokan autot ovat kompaktien ja suurten autojen sekoitus, täydellinen ratkaisu pienille perheille tai kaveriporukoille maaseutumatkoilla.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Renault Fluence, Ford Mondeo ja vastaavia.

  Vuokraa perheauto Romaniassa

  Perheauton vuokrausPerheluokan autoja suositellaan perheille tai viiden hengen ryhmille, ketkä matkustavat pitkiä matkoja. Perheluokan ajoneuvot tunnetaan niiden tilavasta sisätilasta ja isosta takakontista, jonne sopii kaksi isoa ja kaksi pientä matkalaukkua. Nouda perhekokoluokan auto mukavaa matkaa varten maaseudulla.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Audi A4, Skoda Octavia ja vastaavia.

  Vuokraa luksusauto Romaniassa

  Luksusauton vuokrausMatkusta ansaitulla mukavuudella, oli se sitten liike- tai lomamatka. Luksusluokan mallit Romaniassa vaihtelevat arvostetuista sedaneista urheilullisiin maastoautoihin. Tutustu saatavilla oleviin tarjouksiimme varausjärjestelmässä tai soita meille palvelunumeroon. Yksi tiimimme jäsenistä auttaa sinua järjestämään sinulle luksusautosi.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, BMW 5 ja vastaavia.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Romaniassa

  SUV-auton vuokrausTämä on erittäin suosittu luokka sekä matkalijoiden, että paikallisten keskuudessa. Vankka SUV-luokan ajoneuvo tarjoaa vertaansa vailla olevan ajokokemuksen ja on luonnollinen valinta matkustaessa Karpaattien vuoristoon, jotka kattavat kolmanneksen Romaniasta pohjoisesta lounaaseen. Näihin autoihin mahtuu jopa viisi henkilöä ja kolme suurta matkalaukkua.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Dacia Duster, Opel Antara ja vastaavia.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Romaniassa

  Tila-auton vuokrausJos matkustat yli viiden hengen ryhmässä, kannattaa harkita tila-auton vuokraamista sen sijaan, että vuokraisit erikseen kaksi pienempää autoa. Mallista riippuen tila-autoluokan ajoneuvoihin mahtuu jopa yhdeksän henkeä. Tila-autot ovat erittäin mukavia matkustaa ja niissä on runsaasti tilaa. Lisäksi ne tarjoavat tarpeeksi säilytystilaa matkatavaroille.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Mercedes Vito, Dacia Lodgy ja vastaavia.
  Jos tämä opas auttoi sinua valitsemaan vuokra-auton matkallesi Romaniassa, käytä turvallista varausjärjestelmäämme varauksen tekemiseen kolmella helpolla vaiheella. Jos tarvitset lisäapua, älä epäröi ottaa yhteyttä varaustiimiimme joko puhelimitse tai sähköpostilla.