Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT SERBIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Serbia

  Balkanin alueen keskiosassa Kaakkois-Euroopassa sijaitseva Serbia on kaunis, monipuolinen ja mielenkiintoinen lomakohde. Kävele Felix Romulianan keisarillisessa palatsissa, Unescon maailmanperintökohteissa, tai tee ostoksia ja koe yöelämä vilkkaassa Belgradissa - valinta on sinun. Vietä aikaa perheesi kanssa Savolla tai Tonavalla, tai rentoudu yksinkertaisesti Uvacin luonnonsuojelualueella. Auto Europe helpottaa matkaasi autonvuokrauksella Serbiassa. Yhteistyön ansiosta monien luotettavien autovuokraamojen kanssa, voimme tarjota laajan valikoiman ajoneuvoja. Olemme koonneet tämän ajoneuvo-oppaan, jotta voit paremmin ymmärtää, mitä jokainen ajoneuvoluokka tarjoaa.

  Vuokraa miniluokan auto in Serbiassa

  Miniluokan autonvuokrausJos etsit ajoneuvoa, jota on helppo pysäköidä ja helpompi ajaa keskustassa, valitse yksi meidän miniluokasta. Näihin autoihin mahtuu kaksi henkilöä, kenellä on kaksi käsimatkatavaraa, ja sopivat myös kaupunkiliikenteen sekaan. Tutustu Belgradiin ja löydä, mitä tällä historiallisella vanhalla kaupungilla on tarjota. Vietä aikaa yhdessä lukuisista huippuluokan ravintoloista tai istu kahvilassa ja katsele ohikulkijoita.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Chevrolet Spark, VW Up, Skoda Citigo, Toyota Aygo ja monia muita.

  Vuokraa economy-luokan auto Serbiassa

  Economy autonvuokrausKaikkien edellä mainittujen miniautoluokan etujen lisäksi economy-luokan automme tarjoavat entistäkin enemmän, ja ne ovat vain hieman kalliimpia. Economy-luokan auto on myöskin hyvä kaupunkiliikenteessä, mutta voit matkustaa jopa neljä hengen ja ison matkalaukun kanssa. Nauti upeasta arkkitehtuurista ja käy Pyhän Mikaelin katedraalissa, Ravanican luostarissa ja muilla kuuluisilla Serbian maamerkeillä.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Ford Fiesta, Toyota Yaris, Skoda Fabia, Opel Corsa, Fiat Grande Punto, Dacia Sandero, Fiat 500, VW Polo ja monia muita.
  leo

  Vuokraa kompaktiluokan auto Serbiassa

  Kompakti autonvuokrausEdelleen pienikokoisten ajoneuvojen joukossa, kompaktiluokan auto sopii jopa viidelle hengelle ja niillä on tehokkaammat moottorit, jotka auttavat sinua helposti kaupunkiliikenteessä. Polttoainetehokkaan kulutukseen lisäksi ajat myös kustannustehokkaasti. Tutustu kauniisiin Serbian alueisiin ja nähtävyyksiin omaan tahtiisi.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Ford Focus, Ford C-Max, Mercedes A-sarja, Skoda Fabia, Renault Megane, Fiat 500X, VW Golf ja monia muita.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Serbiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausJos etsit ajoneuvoa, jossa mukavuus ja tilavuus ovat tasapainossa sekä vastinetta rahalle, silloin keskikokoluokan auto voi olla hyvä valinta sinulle. Ajoneuvoihin mahtuu viisi ihmistä, kenellä on runsaasti jalkatilaa, ja autoihin helposti mahtuu kaksi suurta matkalaukkua. Vakaan ja tasapainoisen ajokokemuksen ansiosiosta keskikokoluokan autot ovat epäilemättä täydellisiä ja ihanteellisia loma-autoja, joilla voit tutustua moniin nähtävyyksiin Serbiassa.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Octavia, Renault Fluence, Ford Focus Sedan, Ford Mondeo, Fiat Tipo, Fiat Doblo, Fiat 500L, Ford Grand C-Max ja monia muita.

  Vuokraa perheauto Serbiassa

  Perheauton vuokrausJos vierailet Serbiassa jopa viiden hengen ryhmässä, ketkä tarvitsevat enemmän jalkatilaa ja säilytystilaa, suosittelemme perheautoluokan auton vuokraamista lomallesi. Autoihin mahtuu kaksi suurta ja kaksi pienempää matkalaukkua, ja ne ovat ihanteellisia pidemmille matkoille moottoriteillä. Käy Petrovaradinin linnoituksella, Sremski Karlovcissa tai Svetozar Mileticin aukiolla ja ihastele kauniita aarteita, joita Serbia tarjoaa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Toyota Avensis, VW Passat, Skoda Octavia, Ford S-Max, BMW 316 ja monia muita.

  Vuokraa luksusauto Serbiassa

  Luksusauton vuokrausVakuuttavan tunteen, jonka vain tunnettu auto-brändi voi sinulle antaa, voit kokea meidän luksusautoluokan autoilla, kuten BMW, Mercedes ja monia muita. Tehokkailla moottoreilla ja erinomaisissa tienolosuhteissa tällainen auto saa epäilemättä hymyn kasvoillesi ja vakuuttaa sinut ensisilmäyksellä. Luksusautot ovat erittäin suosittu valinta liikematkailijoiden keskuudessa. Näihin ajoneuvoihin mahtuu korkeintaan viisi henkilöä (mallista riippuen) ja enintään kolme kooltaan erikokoista matkalaukkua.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja ja monia muita.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Serbiassa

  SUV-auton vuokrausKun kaupungissa on niin paljon nähtävyyksiä ja toimintaa, me usein unohdamme tutkia myös koskematonta Serbian maaseutua. Haluaisimme kuitenkin suositella sitä sinulle, koska muutoin menetät paljon mahdollisuuksia. Epätasaista maastoa varten ehdotamme vuokrattavaksi yhtä SUV-luokan autoista. Mukaan mahtuu viisi henkeä ja tilaa löytyy kaikille matkatavaroillesi. Näillä ajoneuvoilla matkasi tuntuu mukavalta missä tahansa maastossa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Skoda Yeti, VW Tiguan, Dacia Duster, Chevy Captiva, Jeep Renegade, Jeep Grand Cherokee, Volvo XC60, Volvo XC90 ja monia muita.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Serbiassa

  Tila-auton vuokrausJos vierailet Serbiassa jopa yhdeksän ihmisen kanssa, kannattaa vuokrata tila-auto. Tila-autossa kaikki matkustajat voivat istua mukavasti ja ajoneuvossa on helppo säilyttää kaikki heidän matkatavarat. Nämä ajoneuvot sopivat erinomaisesti pidemmille matkoille ja kuuluisien nähtävyyksien tutustumiseen, kuten Belgradin linnoitus. Koska liikematkailijat mieluummin varaavat tämän autoluokan ajoneuvoja kesäkuukausien aikana, on suositeltavaa varata aikaisin pettymyksien välttämiseksi.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Opel Vivaro, Ford Tourneo, Ford S-Max, Renault Traffic ja monia muita.
  Jos haluat tehdä varauksen tämän ajoneuvo-oppaan lukemisen jälkeen, voit aloittaa varauksen teon verkossa tai soittamalla meille. Ystävälliset asiakaspalvelijat vastaavat myös kaikkiin muihin kysymyksiin. Verkossa kolmella helpolla vaiheella voit valita ajoneuvosi, lisätä lisävarusteita ja viimeistellä varauksesi. Jos varaat auton Serbiassa, sinulla on tilaisuus tutustua Serbiaan erilaisella ja yksilöllisellä tavalla.