Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT SLOVAKIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Slovakia

  Auto Europe tarjoaa sinulle mahdollisuuden vuokrata autoja 24,000 eri kohteessa jopa 180 maassa ympäri maailmaa. Slovakia, pieni maa Keski-Euroopassa, on yksi vuokrakohteistamme. Tämä vuoristoinen maa sijaitsee Puolan, Tsekin, Itävallan, Unkarin ja Ukrainan keskellä, suoraan Euroopan sydämessä. Paras vaihtoehto matkustaa Slovakian ympäri on vuokra-autolla. Alla löydät kaikkien Slovakiassa saatavilla olevien vuokra-autokategorioiden ominaisuudet.

  Vuokraa miniluokan auto Slovakiassa

  Miniluokan autonvuokrausPienin kategoria Slovakian ajoneuvovalikoimassa on miniluokka, jota suositellaan kahdelle hengelle kaupunkilomilla. Nouda mini-luokan auto romanttiselle matkalle Bratislavassa kumppanisi kanssa. Mini-luokan ajoneuvoihin mahtuu kaksi pientä matkalaukkua ja ne ovat erittäin polttoainetaloudellisia.
  Suositut miniluokan vuokra-automalli: Fiat Panda, Suzuki Swift, Skoda Citigo ja muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Slovakiassa

  Economy autonvuokrausEconomy-luokkaan kuuluvat vikkelät kaupunkiajoneuvot, joilla on alhainen polttoaineen kulutus ja ne sopivat neljälle hengelle. Ne eivät ole ainoastaan edullisia vuokrata, mutta myös edullisia ajaa. Economy-luokan autoihin mahtuu yksi suuri ja yksi pienempi laukku.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Skoda Fabia, Fiat Punto, Ford Fiesta ja muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Slovakiassa

  Kompakti autonvuokrausSuuremmat kuin economy-luokan autot, myös kompaktiluokka on polttoainetta säästävä, mutta tarjoaa enemmän tilaa matkustajille. Optimaalinen neljälle matkustajalle, nämä ajoneuvot tarjoavat tilaa kahdelle suurelle ja yhdelle pienelle laukulle. Varaa kompaktiluokan auto, jos aiot matkustaa kaupungin ulkopuolella.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Ford Focus, Peugeot 308 ja muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Slovakiassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan auto on erinomainen ratkaisu maaseutumatkoille. Tehokkailla moottoreilla varustettu keskikokoluokan auto soveltuu hyvin myös kaupunkimatkailuun. Nouda autosi pääkapungista Bratislavasta ja vieraile Wienissä, joka sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä. Näissä ajoneuvoissa on runsaasti jalkatilaa ja niihin mahtuu kaksi suurta matkalaukkua ja yksi kantokassi.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Rapid, Ford C-Max, Skoda Octavia ja muita malleja.

  Vuokraa perheauto Slovakiassa

  Perheauton vuokrausSuosittelemme perheluokan autoa ryhmille, kaveriporukalle tai lapsiperheille. Tämän luokan autoissa on runsaasti tilaa matkustajille ja tilavan tavaratilan ansiosta niihin mahtuu kaksi suurta ja kaksi penempää matkalaukkua. Perheluokan autoilla matkustaminen maaseudulla ja pitkillä kiertomatkoilla on sekä mukavaa, että vaivatonta.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Ford Mondeo, Opel Insignia, Peugeot 508 ja muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Slovakiassa

  Luksusauton vuokrausVenytä budjettiasi hieman pidemmälle ja korota vuokra-autosi luksusluokkaan. Huippuluokan ajoneuvovalikoimamme takaa miellyttävän ajokokemuksen ja autot, joissa on moderni muotoilu, tehokkaat moottorit ja huippuluokan ajoneuvo-ominaisuudet.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes V-sarja, Volvo XC60 ja muita malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Slovakiassa

  SUV-auton vuokrausVuokraa maastoauto, jos aiot matkustaa Tatravuorille, korkeimmalle Karpatian vuoristolle. SUV-luokan autoilla on voimakkaat moottorit, jotka vievät sinut halki vaativamman maaston vaivattomasti. Maastoautot tunnetaan myös tilavasta ja mukavasta sisätilasta.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Ford Kuga, Volvo XC 60 ja muita malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Slovakiassa

  Tila-auton vuokrausYstäväporukat ja suurempien perheiden ryhmät voivat hyötyä tila-autoluokan auton vuokraamisesta. Tila-auto auttaa säästämään rahaa kahden keskikokoluokan auton vuokraamiseen verrattuna. Lisäksi kuljettaja ja matkustajat huomaavat, miten miellyttävän mukavaa on matkustaa pikkubussissa. Näihin ajoneuvoihin myös mahtuu suuri määrä matkatavaroita.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Ford S Max, Ford Galaxy, Ford Turneo ja muita malleja.
  Jos tämä lyhyt opas auttoi sinua valitsemaan seuraavan vuokra-auton, käy varaamassa haluamasi verkkosivuillamme kolmella yksinkertaiseslla vaiheella. Jos tarvitset lisäapua oikean auton löytämisessä matkustustarpeitasi varten, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla.