Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT SLOVENIASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Slovenia

  Slovenia tunnetaan yhtenä kauneimmista Keski-Euroopan maista, josta löytyy henkeäsalpaava luonto. Slovenian Alpit, järvet ja luolat vetävät puoleensa yhä enemmän turisteja vuosittain. Suhteellisen pieni ja kompakti Slovenian valtio on ihanteellinen viikonloppumatkoille ja lyhyille lomille. Jos suunnittelet lomaasi juuri nyt, olet tullut oikeaan paikkaan. Auto Europe voi tarjota sinulle parhaimmat autonvuokrauksen tarjoukset Sloveniassa. Alta löydät Sloveniassa saatavilla olevan ajoneuvovalikoiman.

  Vuokraa miniluokan auto Sloveniassa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat täydellisiä lyhyille matkoille ja ajeluille Slovenian kaupunkien ja kylien välillä. Jos et suunnittele pitkiä ajomatkoja ja sinulla on vain vähän matkatavaroita, valitse miniluokan auto, koska tämä luokka on yleensä edullisin. Niiden vuokrahinta on suhteellisen alhainen ja pienet, mutta tehokkaat moottorit ovat myös melko polttoainetehokkaita.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit:Volkswagen Up, Renault Twingo, Peugeot 107, Chevrolet Spark ja vastaavat autot.

  Vuokraa economy-luokan auto Sloveniassa

  Economy autonvuokrausSeuraava vuokra-autokategoria on economy, jossa autot ovat hiukan suurempia kuin miniluokassa, mutta niillä on silti helppoa liikkua ja edullista ajaa. Jos matkustat pienellä määrällä matkatavaroita, etkä vaadi runsaasti jalkatilaa tai säilytystilaa, economy-luokan autot voivat olla oikea valinta sinulle. Selaa varausjärjestelmämme hakutuloksia ja tarkastele käytettävissä olevia autoja.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit:Opel Corsa, Renault Clio, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Fiat Grande Punto ja vastaavat autot.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Sloveniassa

  Kompakti autonvuokrausLähde vuorille ja tutustu Slovenian järviin, vanhoihin linnoihin ja linnoituksiin käytännöllisellä kompaktiluokan vuokra-autolla Auto Europen kautta. Koska tämä autoluokka sisältää runsaasti erilaisia automerkkejä ja -malleja, voit varmasti löytää sopivan ajoneuvon tulevalle seikkailulle.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Renault Megane, Volkswagen Golf, Peugeot 310, Peugeot 308, Chevrolet Lacetti, Opel Astra ja vastaavat autot.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Sloveniassa

  Keskikokoluokan autonvuokrausEhkäpä täydellisin yhdistelmä mukavuutta ja hintaa löytyy keskikokoluokan autoista, jotka ovat asiakkaidemme suosikkivalinta Keski-Euroopassa. Keskikokoluokan autot ovat monipuolisia ja hyvä vastine rahalle, ja sopivat erinomaisesti pariskunnille tai pienille perheille, ketkä haluavat matkustavat ympäri Sloveniaa. Ne ovat mukavia ja luotettavia ajoneuvoja, joita tarjoavat monet vuokraamot.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit:: Skoda Octavia, Peugeot 3008, Volkswagen Touran, Renault Grand Scenic, Peugeot 5008, Mazda 3, Mercedes B-sarja ja vastaavat autot.

  Vuokraa perheauto Sloveniassa

  Perheauton vuokrausErillinen tavaratila, paljon jalkatilaa ja tyylikäs muotoilu kuvaavat parhaiten meidän perheluokan autoja. Tarjoamalla paljon tilaa matkustajille ja matkatavaroille, perheluokan autot ovat mukavia ja tilavia, jonne mahtuu jopa viisi henkilöä matkalaukkujen kanssa. Tämä on loistava vaihtoehto usein kalliiden taksien ja epäluotettavien linja-autojen ja junien sijasta. Autolla pääset niille alueille, joita julkisen liikenteen verkosto ei aina kata.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3-sarja, Mercedes C-sarja, Volvo S70 ja vastaavat autot.

  Vuokraa luksusauto Sloveniassa

  Luksusauton vuokrausLuksusvuokrat eivät tarvitse erityistä johdantoa, koska ne ovat lupaus mukavuutta ja tyyliä. Luksusautoluokassa olevat autot ovat kaikki premiumluokan autobrändien merkkejä. Meiltä löytyy useita eri vaihtoehtoja ympäri Sloveniaa. Jokainen niistä lisää palan glamouria lomakokemukseesi.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes C-sarja, Volkswagen Multivan ja vastaavat autot.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Sloveniassa

  SUV-auton vuokrausMaastoautot ovat fantastinen valinta haasteelliseen maastoon ja teille. Ne ovat vankkoja ja luotettavia ajoneuvoja, jotka vievät sinut turvallisesti Slovenian Alpeille. Innokkaat hiihtäjät ja lumilautailijat voivat hyötyä kattotelineiden vuokrauksesta talviurheiluvälineitä varten. SUV-luokan autot ovat myös melko suosittuja kesällä niiden upeiden ominaisuuksien ja tilavan sisätilan ansiosta.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Opel Mokka, Audi Q5 Quattro, Audi Q3 ja vastaavat autot.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Sloveniassa

  Tila-auton vuokrausTila-autojen vuokraus on erinomainen valinta, kun matkustat suuremmalla, jopa kahdentoista hengen ryhmällä. Harkitse tila-auton vuokrausta Sloveniassa pitämään ryhmäsi yhdessä. Se ei ole ainostaan hauskempaa ja käytännöllisempää, mutta tämä on myös halvempaa kuin useamman vuokra-auton vuokraaminen samanaikaisesti.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan ja vastaavat autot.
  Toivomme, että Slovenian ajoneuvovalikoimamme opas auttoi sinua tekemään tietoisen valinnan tulevaa autonvuokrausta varten. Varaa yksinkertaisesti verkkosivujemme kautta tai soita asiakaspalveluumme seitsemänä päivänä viikossa!