Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT SUOMESSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Suomi

  Jos matkustat ympäri Suomea, Auto Europe auttaa sinua löytämään ajoneuvon, joka täyttää suurimmatkin odotukset. Laaja ajoneuvovalikoima varmistaa, että kaikki voivat löytää oikean auton omiin tarpeisiinsa. Tutustu alla esitettyihin autoluokkiin, joita voit vuokrata Suomessa Auto Europen kautta. Tarkista varausjärjestelmästämme saatavilla olevat fantastiset tarjoukset ja varaa jo tänään.

  Vuokraa miniluokan auto Suomessa

  Miniluokan autonvuokrausKotimaanmatkailu on erinomainen tapa viettää lomaa ja tietenkin paras vaihtoehtosi on autonvuokraus Auto Europen kautta! Miniluokan auto Suomessa vie sinut vaivattomasti kaikkiin kuuluisiin kohteisiin, kuten Helsingin tyylikkäille kaduille, Joulupukkin Pajakylään tai Leville, josta löytyy koskematonta luontoa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Peugeot 107, Hyundai i10, Ford Ka, Volkswagen Up.

  Vuokraa economy-luokan auto Suomessa

  Economy autonvuokrausMatkustatko budjetilla? Economy-luokan autot ovat, kuten nimestäkin käy ilmi, hyvä valinta lompakolle. Nämä ajoneuvot kuluttavat suhteellisen vähän polttoainetta ja ovat mukavia ajoneuvoja kahdelle hengelle matkatavaroiden kanssa. Pienen koon ansiosta nämä autot ovat hyvä valinta kaupunkilomille ja lyhyille matkoille.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Citroen C1, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Nissan Micra, Toyota Yaris.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Suomessa

  Kompakti autonvuokrausKompaktikoon autot ovat suurempia ja niistä löytyy enemmän tilaa jaloille ja matkatavaroille. Kompaktiluokan auto soveltuu hyvin neljälle hengelle ja keskivertomäärälle matkatavaroita. Kokeile kompaktikoon autoa kaupunkimatkalla tai maaseutulomalla Suomen järvien rannoilla. Käytä varausjärjestelmäämme ja tarkista kompaktiautojen parhaat tarjoukset.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Opel Astra, Citroen C4, Nissan Pulsar, Volkswagen Golf, Peugeot 207, Ford Focus.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Suomessa

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan auto on hyvä ratkaisu maaseutumatkoille. Tämän luokan autot ovat mukavia, suuria ajoneuvoja, jotka takaavat turvallisen ja mukavan matkan kauniissa suomalaisissa maisemissa. Keskikokoisia autoja suositellaan pienille perheille tai 4-5 hengen ryhmille. Näissä ajoneuvoissa on vahvat moottorit ja riittävästi tilaa sisällä.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Mercedes A-sarja, Skoda Octavia, Volvo V40, Audi A3, Volkswagen Jetta, Skoda Yeti.

  Vuokraa perheauto Suomessa

  Perheauton vuokrausTämä on yksi suosituimmista ajoneuvoluokista neljän tai viiden hengen ryhmille. Perheautot ovat suuria, tilavia ja niissä on paljon jalkatilaa ja tilava tavaratila. Näihin ajoneuvoihin mahtuu korkeintaan viisi matkustajaa, eikä tila auton sisällä käy ahtaaksi. Tehokkaat moottorit takaavat nopean ajokokemuksen ja tekevät pitkistä matkoista miellyttäviä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Mercedes B-sarja, Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Volvo V60, Volvo S60, BMW 3-sarja.

  Vuokraa luksusauto Suomessa

  Luksusauton vuokrausAuto Europen luksusautot pitävät sisällään huippuluokan ajoneuvoja, jotka on suunniteltu tarjoamaan puhdasta iloa. Kokeile yhtä luksusautoista Suomessa seuraavalla lomallasi, olipa sitten kyse liike- tai lomamatkasta. Luksusautojen valikoima on täynnä upeita autoja ja meillä on myös erittäin hyvät tarjoukset. Tutustu valikoimaamme tai ota yhteyttä luksustiimiimme, ketkä auttavat sinua varauksen teossa.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Volvo S80, BMW 5-sarja, Mercedes A-sarja, Audi A6, Mercedes GLC, Mercedes S-sarja, Mercedes GLE.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Suomessa

  SUV-auton vuokrausSuomessa on tarjolla erilaisia SUV-malleja ja jokainen voi löytää matkustustarpeilleen sopivan ajoneuvon. Maastoautoja suositellaan matkoille vaativammassa maastossa, kuten pohjoisen kukkuloilla ja metsäteillä, tai se voi olla erinomainen valinta kaikille, ketkä yksinkertaisesti nauttivat maastoautoista.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Mitsubishi ASX, Opel Mokka, Honda CRV, Volvo XC60.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Suomessa

  Tila-auton vuokrausAuto Europen tarjoamiin tila-autoihin mahtuu jopa yhdeksän henkeä ja ne ovat erinomainen valinta perhelomille tai matkoille suuremmalla seurueella. Jos matkustat viiden tai seitsemän hengen ryhmässä, tila-auton vuokraaminen on edullisempaa kuin kaksi keskikokoista autoa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Volkswagen Caravelle (9 matkustajaa), Volkswagen Transporter (9 matkustajaa), Ford Turnero (9 matkustajaa).
  Tutki meidän saatavilla olevia tarjouksia ja vertaile hintoja varausjärjestelmämme kautta. Etsi juuri itsellesi sopivin ajoneuvo ja varaa helposti suoraan netistä. Mikäli tarvitset apua tai sinulla on kysymyksiä autonvuokraukseen liittyen, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.