Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT TSEKIN TASAVALLASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Tsekki

  Koe uusia tunteita ja ihastuttava seikkailu tutkimalla Keski-Eurooppaa Tsekissä. Auto Europe ymmärtää, että yksi tärkeimmistä matkan asioista on joustavuus, minkä vuoksi takaamme edullisimmat autonvuokrauksen hinnat Tsekin tasavallassa ja tarjoamme asiakkaillemme monenlaisia ajoneuvoja, joista valita. Selaa ajoneuvovalikoimaamme Tsekissä ja tee varaus verkossa käyttämällä turvallista varausjärjestelmäämme.

  Vuokraa miniluokan auto Tsekissä

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan auto sopii erinomaisesti kaupunkimatkoille kahdelle, kenellä on vähän matkatavaroita. Miniluokan auto on siis hyvä valinta, jos vietät esimerkiksi romanttisen viikonlopun Prahassa. Autot ovat polttoainetta säästäviä ja pienen koon ansiosta ne on helppo pysäköidä kaupunkiliikenteessä.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Skoda Citigo, Smart For Two, Chevrolet Spark.

  Vuokraa economy-luokan auto Tsekissä

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autonvuokraus Tsekissä tuo rajoittamattoman määrän uusia mahdollisuuksia. Economy-luokan autoilla on rajoittamattomat kilometrit, tilaa korkeintaan kahden hengen matkatavaroille ja mallivaihtoehdoilla on joko 2, tai 4 ovea. Monet matkustajat valitsevat edulliset economy-autot Tsekissä niiden polttoainetaloudellisuuden ansiosta, ja he voivat tutustua Prahaan pienemmillä kustannuksilla.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Volkswagen Polo, Skoda Citigo, Skoda Fabia, Ford Fiesta, Opel Corsa.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Tsekissä

  Kompakti autonvuokrausKompaktiluokan autoista on tulossa suosittu vaihtoehto Tsekissä matkustajien keskuudessa. Nämä pienet ja monipuoliset ajoneuvot tarjoavat joustavuutta, liikkuvuutta, alhaisen polttoainekulutuksen ja tilaa jopa neljälle hengelle. Voit valita esimerkiksi neliovisia autoja, suuremman Opel Astra Tourerin tai hieman nopeamman auton, kuten Ford Focus. Kompaktiluokan auton vuokraaminen Tsekissä on aina fiksu valinta.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Volkswagen Golf, Renault Megane, Opel Astra kombi, Mercedes A-sarja, Ford Focus.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Tsekissä

  Keskikokoluokan autonvuokrausKeskikokoluokan autonvuokrauksen suurin vetovoima Tsekissä on jalkatila, suuri sisätila ja takakontti. Perheille tai pienille ryhmille pidemmille matkoille keskikokoisen auton vuokraaminen on varmasti paras valinta. Mukavan matkakokemuksen lisäksi sinulla on tarpeeksi tilaa matkatavaroillesi, mutta auto on silti edullinen, joten voit säästää rahaa polttoainetta ja loma-aktiviteettejä varten.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Skoda Octavia, Peugeot 508, Peugeot 3008, Ford Mondeo, Seat Toledo.

  Vuokraa perheauto Tsekissä

  Perheauton vuokrausOlipa kyseessä pitkä matka Tsekin halki tai loma koko perheen kanssa, perheluokan auto on sopiva valinta. Tasainen ajomatka, viihtyisä sisustus ja suuri sisätila ovat vain muutamia etuja, joita tarjoaa perheluokan autonvuokraus Tsekissä. Valitse yksi erinomaisista malleista, kuten suosittu Mercedes C-sarja, BMW 3-sarja, Audi A4 ja Volkswagen Passat kombi.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Skoda Superb kombi, Volkswagen Passat kombi, Mercedes C-sarja, BMW 3-sarja, Audi A4.

  Vuokraa luksusauto Tsekissä

  Luksusauton vuokrausOletko koskaan unelmoinut ajamisesta Porschella tai korkeamman luokan Mercedeksellä? Mikäli näin on, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä voit nauttia täydellisestä lomasta vuokraamalla luksusauton Tsekissä. Markkinoiden houkuttelevimpien hintojen lisäksi teemme yhteistyötä myös kaikkien Tsekin parhaiden autovuokraamojen kanssa, minkä ansiosta asiakkaamme voivat valita monista luksusautoista. Vuokraa BMW Z4 avoauto tai uusi Mercedes S-sarjan coupe.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Mercedes E-sarja, BMW Z4, Porsche Panamera, Mercedes S-sarja, Audi A6.

  Vuokraa SUV- tai tila-autoluokan auto Tsekissä

  SUV-auton vuokrausSUV- tai tila-autojen vuokraus on ihanteellinen valinta suurille ryhmille tai matkailijoille, ketkä lähtevät seikkailemaan. Näissä autoissa on suurempi takakontti kuin muissa autoluokissa ja enemmän tilaa ystäville ja perheellesi. Laajalla valikoimalla ajoneuvovaihtoehtoja, joihin kuuluvat 7 tai 9 hengen tila-autot, suuret tai pienempikokoiset ja luksusluokan maastoautot, löydät varmasti täydellisen mallin matkallesi.
  Suositut SUV- ja tila-autojen vuokra-automallit: Mercedes GLK, Volvo XC90, Porsche Cayenne, Range Rover Evoque, Renault Espace, Mercedes Viano.
  Riippumatta siitä, minne seuraava seikkailu sinut vie, Auto Europelta löytyy edullisimmat hinnat Tsekin tasavallassa. Etkö ole varma, minkä tyyppinen ajoneuvo sopii sinulle? Lue lisää matkaoppaistamme eri kohteista Tsekin tasavallassa tai ota yhteyttä asiantuntijaamme puhelimitse tai sähköpostilla.