Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT ALANKOMAISSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Alankomaat

  Kaikille Alankomaissa vieraileville, olkoon se kauniilla hollantilaisella maaseudulla tai kuuluisissa kaupungeissa, kuten Amsterdam tai Rotterdam, autonvuokraus Alankomaissa on paras tapa kiertää maata. Meidän vaikuttava vuokra-autojen ajoneuvovalikoiman ansiosta löydät varmasti oikean auton itsellesi. Alla on lyhyt opas saatavilla olevista ajoneuvoluokista Alankomaissa.

  Vuokraa miniluokan auto Alankomaissa

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autoja, pieniä ja käytännöllisiä, on helppo ohjata ja ovat sen takia ihanteellisia kaupunkimatkoille. Yleensä halvin vaihtoehto, miniluokan autot osoittautuvat täydelliseksi valinnaksi kaikille matkailijoille, ketkä eivät halua luopua vuokra-auton tarjoamasta mukavuudesta. Muista, että miniluokan autot ovat melko pieniä ja niihin mahtuu kaksi henkilöä kahdella pienellä matkalaukulla.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit: Kia Picanto, Fiat Panda, Fiat 500, Citroen C1, Ford Ka, Toyota Aygo ja monia muita malleja.

  Vuokraa economy-luokan auto Alankomaissa

  Economy autonvuokrausMiniluokkaa korkeammat economy-luokan autot ovat odotetusti hieman suurempia ja voivat tarjota sinulle hieman enemmän tilaa samalla polttoainetehokkuudella ja käytännöllisyydellä. Economy-luokan autojen hinnat ovat yleensä joko samat tai vain hieman kalliimmat. Valitse economy-luokan auto Eindhovenissa tai Utrechtissa parasta ajokokemusta varten.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Opel Corsa, Ford Fiesta, Peugeot 208, Citroen C3, Mitsubishi Space Star ja monia muita malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Alankomaissa

  Kompakti autonvuokrausValitse kompaktiluokan auto, jos etsit ihanteellista yhdistelmää edullista hintaa ja mukavuutta tien päällä. Pienikokoisten autojen valikoimasta löytyy useita eri malleja ja tyylejä, joten tämä luokka on erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa Alankomaissa. Selaa kompaktiluokan autojen tarjouksia varausjärjestelmässä ja tutustu monipuolisiin autoihin.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Kia Ceed, Ford Focus, Volkswagen Golf, Opel Astra, Citroen Cactus, Volvo V40 ja monia muita malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Alankomaissa

  Keskikokoluokan autonvuokrausJos matkustat enintään viiden hengen ryhmässä, keskikokoluokan auto voi olla erinomainen vaihtoehto lomallesi. Ne tarjoavat sinulle enemmän tilaa kuin aiemmin mainitut luokat ja niissä on runsaasti tilaa matkatavaroille ja jaloille, mikä tekee niistä ihanteellisen pitempiä matkoja varten perheen ja ystävien kanssa.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Ford Mondeo, Ford C-Max, Toyota Auris, Mazda 3, Renault Scenic, Opel Mokka, Suzuki Vitara, Hyundai Estate ja monia muita malleja.

  Vuokraa perheauto Alankomaissa

  Perheauton vuokrausVuokraa perhekokoluokan auto Alankomaissa pidempää matkaa varten perheen tai ystävien kanssa. Autoissa sinulla on runsaasti tavaratilaa erillisessä takakontissa, jossa voit pitää omaisuuttasi ja sinne mahtuu kolme keskikokoista matkalaukkua. Avara jalkatila ja iso takapenkki tekevät pidemmistä matkoista lasten kanssa helppoa.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Nissan X-Trail, Volkswagen Passat, Volvo S60, Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda 6, Audi A4 ja monia muita malleja.

  Vuokraa luksusauto Alankomaissa

  Luksusauton vuokrausOn sanomattakin selvää, että ajaminen luksusautossa, jossa on huippuluokan laitteet ja upea sisustus, on varma tapa saada ikimuistoinen loma Alankomaissa. Luksusautoluokan autot tuovat sinulle kokonaan uudenlaisen kokemuksen ja nämä mukavat ajoneuvot ovat välttämättömiä heille, kenellä on hyvin valikoiva maku.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Jaguar XF, BMW 5-sarja, Audi A5, Mercedes E-sarja, Volvo V70 Estate, Audi A6, Volvo S90 ja monia muita malleja.

  Vuokraa SUV-luokan auto Alankomaissa

  SUV-auton vuokrausJotta pystyt ajamaan rauhassa kaikissa sääolosuhteissa tien päällä, tarvitset vakaan ja luotettavan SUV-luokan auton, joka ei ole ainoastaan mukava pitkillä matkoilla, vaan myös antaa tarpeeksi tilaa matkatavaroillesi tai jopa urheiluvälineille. Tutki maaseutua tilavassa maastoautossa Auto Europen kautta!
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Volvo XC90.

  Vuokraa tila-auto Alankomaissa

  Tila-auton vuokrausTila-auton vuokraus Alankomaissa on suosittu valinta, jos matkustat suuremmalla seurueella. Se ei ainoastaan säästä kuljetuskustannuksissa, mutta sinulla on myös mahdollisuus pysyä yhdessä ryhmäsi kanssa riippumatta suunnitellusta määränpäästä maassa. Selaa tila-autoluokan valikoimaamme ja vuokraa itsellesi yksi Alankomaissa.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Volkswagen Sharan, Seat Alhambra, Opel Vivaro, Mercedes Vito ja monia muita malleja.
  Tee nopea haku varausjärjestlmässämme ja löydä sopiva auto tulevalle matkallesi Alankomaissa. Jos olet epävarma, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia ja autamme sinua mielellämme!