Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FRANKFURT RAUTATIEASEMA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Edullinen autonvuokraus Frankfurt rautatieasema

  Mainjoen varrella sijaitseva Hessenin osavaltion suurin kaupunki Frankfurt on monipuolinen matkakohde, jota kutsutaan usein Saksan Manhattaniksi eli Mainhattaniksi tai Bankfurtiksi siellä sijaitsevien pilvenpiirtäjien, pankkien ja pörssin vuoksi. Vaikka ensimmäinen mielikuva kaupungista on hyvin moderni, on kaupungilla myös pitkä historia joka näkyy esimerkiksi Museumsuferin museoissa jokirannassa ja vanhassa kaupungin keskustassa Römerbergissä. Tutustu rauhassa tähän mielenkiintoiseen kaupunkiin, mutta suosittelemme lähtemään kiertoretkelle myös lähialueelle, esimerkiksi kauniiseen Reininlaaksoon tai Burg Eltz -linnaan, josta saa upeita kuvia etenkin sumuisen mystisellä säällä. Olipa sitten kyseessä vapaa-ajanmatka tai työmatka, on autonvuokraus Frankfurtin rautatieasemalta oikea ratkaisu sen keskeisen sijainnin ja hyvän tarjonnan vuoksi. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva ajoneuvo tarkoitukseen kuin tarkoitukseen.

  Auto Europe tarjoaa luotettavia varauksia usean eri vuokraamon kanssa yli 24 000 kohteessa 180 maassa. Voimme kiittää pitkäaikaista kumppanuuttamme kansainvälisten ja paikallisten vuokraamojen kanssa siitä, että pystymme tarjoamaan markkinoiden alhaisimmat hinnat laadusta tinkimättä. Laajasta valikoimatamme löydät itsellesi varmasti sopivan kulkupelin. Tee varaus näppärästi netissä tai soita varaustiimillemme numeroon +358 942 720 607 ja autamme varauksen kanssa ja vastaamme kysymyksiisi, seitsemänä päivänä viikossa. Haluatko tietää, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut? Lue Frankfurtin autonvuokrauksen asiakasarvosteluja saadaksesi lisätietoja!

  Frankfurtin rautatieaseman tiedot

  Arkkitehti Hermann Eggertin suunnitteleman rautatieaseman rakennustyöt alkoivat vuonna 1883 ja kestivät viisi vuotta. Asema avattiin vuonna 1888 ja sitä on siitä lähtien laajennettu ja uudistettu vastaamaan alati kasvavan matkustajamäärän tarpeita. Aseman julkisivu on yhdistelmä uusrenessanssin ja uusklassismin arkkitehtuurin tyylisuuntia, ja aseman katolla on patsas, joka esittää Atlasta kannattelemassa maapalloa. Aseman nimi Frankfurt Main tulee kaupungin virallisesta nimestä ja sen läpi virtaavasta Mainjoesta.

  Asemaa käyttää päivittäin yli 460 000 matkustajaa ja se on yksi Euroopan vilkkaimmista rautatieasemista. Suorat yhteydet sekä Saksan eri kaupunkeihin, että naapurimaihin kuten Alankomaihin, Ranskaan ja Itävaltaan tekevät asemasta houkuttelevan ja käytännöllisen. Vaikka asema on suuri, on se helppokäyttöinen muun muassa siitä syystä, että se on pääteasema ja junan vaihto raiteelta toiselle on esteetöntä ja helppoa joko aulan kautta, tai laitureiden puolivälissä sijaitsevan alikulun kautta. Asemalla on yli 20 junalaituria ja useita metro, paikallisjuna, raitiovaunu ja bussiyhteyksiä.

  Mistä noudan vuokra-auton Frankfurtin rautatieasemalta?

  Frankfurtin rautatieaseman autovuokraamot sijaitsevat pääosin rautatieaseman pääaulassa, tai aseman lähistöllä heti ulkopuolella. Vuokraamon tarkan sijainnin näet varausvaiheessa ja voit tarkastaa sen varauksen jälkeen varausvahvistuksesta eli voucherista. Muista noutaa auto täsmällisesti tai ilmoita, mikäli myöhästyt, ja ohjeistamme miten sinun tulee toimia. Jos auton noutoon on yli 48 tuntia ja tiedät, että et pääse noutamaan autoa sovittuna aikana, on varaus parasta muokata uudelle, sopivammalle ajalle. Pääkuljettajan, jonka nimellä varaus on tehty, tulee esittää auton noudon yhteydessä henkilöllisyystodistuksensa, ajokorttinsa ja omalla nimellä oleva luottokortti, jossa on riittävä luottoraja turvatakuuta varten. Varausvahvistus tulee myös olla mukana. Saksan liikennesäännöt ovat melko samat kuin Suomessa, mutta joitakin poikkeuksia on. Suosittelemme tutustumaan paikallisiin liikennesääntöihin ja Saksan kuljettajan oppaaseemme ennen vuokran alkua.

  Avis Frankfurt rautatieasema Avis Frankfurtin rautatieasema
  Am Hauptbahnhof,
  60329, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 692 799 7010
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  9.00-13.00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu
  Budget Frankfurt rautatieasema Budget Frankfurtin rautatieasema
  Am Hauptbahnhof,
  60329, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 692 799 7010
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  9.00-13.00
  Lauantai-sunnuntai:
  suljettu
  Europcar Frankfurt rautatieasema Europcar Frankfurtin rautatieasema
  Am Hauptbahnhof,
  60329, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 692 429 810
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  8.00-19.00
  Lauantai-sunnuntai:
  9.00-13.00
  Sixt Frankfurt rautatieasema Sixt Frankfurtin rautatieasema
  Am Hauptbahnhof,
  60329, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 89 660 600 60
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  6.30-21.00
  Lauantai-sunnuntai:
  8.00-16.00

  Asemapalvelut

  Frankfurt Main päärautatieasema on suuri ja moderni asema, joka sijaitsee Frankfurtin keskustan länsipuolella. Aseman läpi kulkee päivittäin satoja tuhansia matkustajia, joten palvelujen määrään ja laatuun on panostettu. Asemaa voi pitää ostoskeskuksena sen tarjoamien monien palveluiden ja ostosmahdollisuuksien vuoksi. Frankfurtin päärautatieaseman autovuokraamoiden lisäksi asemalta löytyy erilaisia kahviloita ja ravintoloita, kauppoja, putiikkeja, apteekki ja turisti-info ja paljon muita palveluita matkustajien mukavuudeksi, kuten WC-tilat, lippuautomaatteja, odotustila ja lokeroita matkatavaroiden säilytykseen. Mikäli sinulla on vain pari tuntia aikaa tutustua kaupunkiin, suosittelemme jättämään laukut laukkusäilöön ja liikkumisesta keskustassa tulee kertaheitolla helpompaa ja miellyttävämpää. Jos sinulla on ykkösluokan tai business-luokan lippu ja sinun täytyy odotella asemalla pidempään, suosittelemme tarkastamaan onko DB:n lounge auki, sillä lippusi todennäköisesti oikeuttaa sinut sisäänpääsyyn.

  Kulkuyhteydet Frankfurtin rautatieasemalla

  Junalla on helppo liikkua, sillä vilkkaalle Frankfurtin rautatieasemalla saapuu päivittäin lukemattomia paikallis- ja kaukoliikenteen junia. Asema on keskustan länsiosassa, pääset kävelemään Mainhattanin business-keskukseen noin kymmenessä minuutissa. Asemalta pääsee muutamassa minuutissa keskustaan tai läheisiin ostoskeskuksiin. Frankfurtin lentoasemalle on noin 12 minuutin junamatka. Kaupungin toiselle, yli 100 kilometrin päässä sijaitsevalle Frankfurt-Hahnin lentoasemalle pääsee junalla noin kahdessa tunnissa. Autolla matka on ruuhkasta riippuen hieman nopeampi, hieman yli puolitoista tuntia. Rautatieasema on kaupungin julkisen liikenteen solmukohta, ja pääset sinne junalla, metrolla eli U-Bahnilla, raitiovaunulla, bussilla tai paikallisjunalla eli S-Bahnilla. Metron kyltin tunnistaa kirjaimesta U ja paikallisjunan kirjaimesta S. Huomioi, että S-Bahnin aikataulut eivät näy muiden junien kanssa suurelta näytöltä, vaan niiden aikataulut on esitetty paikallisjunien sisäänkäynnin luona ja laiturialueella.

  Mikäli haluat mieluummin ajaa itse, voit tehdä autonvuokrauksen Frankfurtin päärautatieasemalta. Autolla pääset tutustumaan kaupunkiin ilman suurempia aikatauluja ja voit halutessasi lähteä kiertoajelulle myös Frankfurtin kauniiseen lähiympäristöön. Kiertele Reininlaaksossa tai koe autobaanan hurma, jossa nopeusrajoituksia ei tunneta. Frankfurtin keskeisen sijainnin vuoksi on reissuun mahdollista yhdistää useampikin kaupunki ja kohde, esimerkiksi Köln tai München. Näin saat täyden vapauden oman lomasi suunnitteluun.

  Pysäköintivinkkejä

  Frankfurtin päärautatieaseman monipuolisiin palveluihin kuuluu myös useita eri pysäköintimahdollisuuksia, helpoimpina vaihtoehtoina 6 eri pysäköintialuetta (P1-P6), jotka sijaitsevat asemarakennuksen ympärillä. P1 ja P6 ovat maanalaisia pysäköintihalleja ja muut ovat pysäköintialueita, joita ei ole katettu. Hinnat vaihtelevat pysäköintialueen ja kellonajan mukaan. Keskustassa on myös pysäköintihalleja, joihin voi auton halutessaan jättää. Muista pitää pysäköintikiekkoa mukana, sillä joissakin halleissa tulee kiekko asettaa tuulilasille sillä pysäköintiaikaa on rajoitettu. Mikäli autossa ei ole pysäköintikiekko valmiina, voit hankkia sellaisen helposti esimerkiksi huoltoasemalta. Jotkut pysäköintialueet tai -paikat ovat varattu pelkästään kaupungin asukkaille, eli ole tarkkana ja lue opastusmerkit huolella. Keskusta saattaa olla hyvin ruuhkainen arkisin ennen aamu yhdeksää ja iltapäivisin aina kello seitsemään asti illalla. Yritä välttää näitä aikoja mikäli mahdollista. Ruuhka-aikana pysäköintipaikan etsiminen voi olla stressaavaa, suosittelemme maksullisten parkkihallien käyttöä varsinkin näinä aikoina.

  Vuokra-auto tulee palauttaa samaan paikkaan, josta se noudettiin, ellei vuokraamo ohjeista toisin. Voit myös halutessasi palauttaa auton eri toimistoon tai eri kaupunkiin - tätä kutsutaan yhdensuuntaiseksi autonvuokraukseksi. Yhdensuuntainen vuokra tulee aina varata etukäteen ja siitä saattaa koitua lisämaksu, joka ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Frankfurtin paikallisliikenteen sivut

  Frankfurtin päärautatieaseman sivut

  Reinin ja Mainin alueiden lähiliikenne

  Saksan rautateiden sivut