Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO HAHNIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Huokea autonvuokraus Frankfurt-Hahn lentoasema

  Frankfurt, yksi suurimmista kaupungeista Saksassa, on myös yksi tärkeimmistä talouden solmukohdista maassa. Kaupungissa järjestetään vuosittain suuria messuja, kuten esimerkiksi Frankfurtin autonäyttely ja Frankfurtin kirjamessut. Tästä syystä etenkin monet liikemiehet matkustavat kaupunkiin usein työmatkalle. Autonvuokraus Frankfurt-Hahnin lentokentältä tarjoaa yhden parhaista ja nopeimmista tavoista päästä kaupunkiin, lentoaseman sijaitessa yli 100 kilometrin päässä keskustasta. Ajatellessasi Frankfurtia, mieleesi kohoaa varmasti kuva korkeista pilvenpiirtäjistä, mutta kaupungissa ja sen ympäristössä on myös paljon historiallista nähtävää. Kun noudat auton lentoasemalta, pääset tutustumaan Frankfurtin lisäksi kätevästi sen lähialueisiin, esimerkiksi hurmaavaan Mainziin johon on noin 80 kilometrin matka, Mainzista joen toisella puolella olevaan Wiesbadeniin joka on yksi Euroopan vanhimmista kylpyläkaupungeista tai suosittuun Heidelbergiin, johon matkustat alle kahdessa tunnissa. Halutessasi voit myös ylittää rajan noin 120 kilometrin päässä sijaitsevaan Luxemburgiin tai mikäli sinulla on enemmänkin aikaa, suosittelemme muutaman päivän kiertoajelua Saksan romanttisella reitillä.

  Vuonna 1954 perustetulla Auto Europella on vuokra-autojen markkinoiden alhaisimmat hinnat, luotettavimmat kumppanit ja laaja valikoima eri ajoneuvoluokkia yli 24 000 kohteessa joista löydät varmasti haluamasi - oli haussa sitten kompakti, paketti- tai vaikkapa luksusauto. Korkeasta laadustamme ja palveluistamme puhuvat puolestaan lukuisat tyytyväiset asiakkaamme, jotka ovat kirjoittaneet asiakasarvosteluja autonvuokrauksesta Frankfurtissa, joihin sinulla on nyt mahdollisuus tutustua. Tavoitat meidät puhelimitse sekä sähköpostilla seitsemänä päivänä viikossa, mikäli tarvitset apua varauksen kanssa tai haluat vain kysyä lisätietoja.

  Lentokenttätiedot

  Frankfurt-Hahnin lentoasema palveli alun perin armeijan ilmavoimia, mutta sen käyttötarkoitusta muutettiin ja se avattiin siviililennoille vuonna 1993 ja siitä on muodostunut suosittu kenttä sen avaamisen jälkeen. Nykyään se palvelee noin puoltatoista miljoonaa matkustajaa vuosittain. Lentokenttä on myös yksi Saksan tärkeimmistä rahtiliikenteen solmukohdista. Frankfurt-Hahn on yksi tunnetuimmista halpalentolentokentistä Saksassa ja se on auki ympäri vuorokauden. Lentokenttä työllistää yli 2000 ihmistä, eli se on alueelle hyvin tärkeä elinkeino. Suosituin lentoyhteys kulkee Frankfurt-Hahnin ja Palma de Mallorcan välillä. Lentoasema on usealle suomalaiselle tuttu, sillä Ryanair lensi aiemmin edullisia suoria lentoja Tampereelta Frankfurt-Hahniin. Lentoaseman hieman harhaanjohtava nimi on juurikin Ryanairin ansioita, sillä he anoivat nimenmuutosta vuonna 2001. Kenttä oli aiemmin tunnettu pelkällä Hahn -nimellä. Lufthansa haastoi Ryanairin oikeuteen harhaanjohtavasta nimenkäytöstä mainonnasta. Ryanair sai myönnytyksen nimen säilytykseen, mutta heidän tulee ilmoittaa mainonnassaan selkeästi, että lentoasema on noin 120 kilometrin päässä Frankfurtista. Frankfurtin keskustaa lähin lentokenttä on Frankfurt am Main lentoasema, joka on Frankfurt-Hahnia paljon suurempi.

  Frankfurt–Hahnin lentoasema (HHN)
  Osoite: 55483 Lautzenhausen, Saksa
  Puhelin: +49 65 43 509 113
  Frankfurt-Hahnin lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Air Serbia, FlyOne, Ryanair ja Wizzair liikennöivät Frankfurt-Hahnin lentoasemalta.

  Mistä noudan vuokra-auton Frankfurt-Hahnin lentokentältä?

  Frankfurt-Hahnin lentoaseman autovuokraamot sijaitsevat autonvuokrauskeskuksessa suoraan terminaalirakennusta vastapäätä P1 pysäköintihallissa 3. ja 4. kerroksissa. Parkkihallista pääset näppärästi matkaan ja sinne on kätevä palauttaa auto palatessasi. Pidä varaukseen merkityn pääkuljettajan nimissä olevat asiakirjat valmiina. Pääkuljettajan täytyy esittää vähintään seuraavat asiakirjat noudon yhteydessä: ajokortti, henkilöllisyystodistus, varausvahvistus ja luottokortti. Huomaa, että monet vuokraamot tekevät yhteistyötä, ja saattavat jakaa toimiston (esimerkiksi Keddy ja Europcar). Päävuokraamon nimi on merkitty yleensä isolla logolla ja pienemmän vuokraamon nimi löytyy tiskin päältä kyltistä, eli ole tarkkana ja kysy tarvittaessa neuvoa mikäli oma vuokraamosi ei heti löydy. Merkitse lennonnumerosi varaukseen, ja ilmoita mikäli se tai lentoaikataulusi muuttuu. Jos haluat noutaa autosi aukioloaikojen ulkopuolella tulee sinun ilmoittaa asiasta etukäteen ja Auto Europe tarkastaa vuokraamolta onko se pienestä lisämaksusta mahdollista. Lue myös lisävinkit autonvuokraukseen, ja lähde matkaan turvallisin mielin!

  Buchbinder Frankfurt-Hahnin lentoasema Buchbinder Frankfurt-Hahnin lentoasemalla
  Frankfurt-Hahn lentoasema
  55483, Lautzenhausen, Saksa

  +49 654 350 9558
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  8.00-00.00
  Europcar Frankfurt-Hahnin lentoasema Europcar Frankfurt-Hahnin lentoasemalla
  Frankfurt-Hahn lentoasema
  55483, Lautzenhausen, Saksa

  +49 654 350 9558
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  8.00-00.00
  Global Frankfurt-Hahnin lentoasema Global Frankfurt-Hahnin lentoasemalla
  Frankfurt-Hahn lentoasema
  55483, Lautzenhausen, Saksa

  +49 654 350 9558
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  8.00-00.00
  Keddy Frankfurt-Hahnin lentoasema Keddy Frankfurt-Hahnin lentoasemalla
  Frankfurt-Hahn lentoasema
  55483, Lautzenhausen, Saksa

  +49 654 350 9558
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  8.00-00.00

  Terminaalit

  Lentokentällä on kaksi matkustajaterminaalia, jotka tunnetaan nimillä A terminaali ja B terminaali, ja tämän lisäksi yksi terminaali rahtiliikenteelle. Lentoasema on rakennettu kahteen tasoon, joiden väliä voi liikkua ramppien tai hissin avulla. Lähtevien ja saapuvien lentojen aulat sijaitsevat terminaalirakennuksen pohjakerroksessa. Lentoasema on avoinna ympäri vuorokauden, mikä ei Saksassa ole suinkaan mikään oletusarvo, sillä usealla kentällä on lentokielto öisin melun vuoksi. Lentokentän huippuvuosi oli vuonna 2007 kun se palveli yli 4 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Koska muutama suurempi lentoyhtiö on siirtänyt toimintaansa Frankfurt am Mainin lentokentälle, on matkustajamäärä laskenut tasaisesti, ja nykyään kenttää käyttää noin 1.5 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

  Lentokenttäpalvelut

  Frankfurt-Hahnin lentoasema tarjoaa kaikki peruspalvelut huolimatta siitä, että se on kooltaan melko pieni. Lentoasemalla on matkustajille useita vaihtoehtoja ruokailuun eri ravintoloissa, kahviloissa ja baareissa, joita löytyy hajallaan terminaalirakennuksessa. Lentokentällä vierailijat löytävät myös useita ostosmahdollisuuksia. Matkailuinfon tiskit sijaitsevat terminaalissa. Frankfurt-Hahnin lentoaseman autovuokraamot sijaitsevat pääosin terminaalia vastapäätä. Lentoasemalla on myös löytötavarakeskus johon voi olla yhteydessä mikäli matkalla kadottaa jotain. Tax-free, kampaamo, lastenhoitohuone ja raha-automaatti täydentävät palveluiden valikoimaa. Lähtevien alueella on vierailijoiden keskus josta saa lisää tietoa ilmailusta ja lentoasemasta. Mikäli vietät kauemmin aikaa kentällä ja tylsistyt, voit huvitella terminaalin vieressä golfradalla tai karting-radalla. Varaudu tekemään turvatarkastus uudelleen, mikäli poistut terminaalista.

  Kulkuyhteydet Frankfurt-Hahnin lentokentällä

  Autonvuokrauksen Frankfurt Hahnin lentokentältä avulla matka kaupunkiin kestää noin puolitoista tuntia, matkaa kertyy kilometreissä noin 120. Aja A61 moottoritietä pitkin Dreieck Nahetaliin ja sitten A-60 tietä Mainziin ja seuraa opasteita keskustaan. Käy myös lukemassa Saksan kuljettajan opasta ennen vuokraa, ja tutustu paikallisiin liikennesääntöihin ja ajamiskulttuuriin ennen auton noutoa.

  Säännölliset bussiyhteydet kulkevat muun muassa Mainziin ja Frankfurtiin. Bussit lähtevät terminaalin välittömästä läheisyydestä, voit tarkastaa oikean laiturin etukäteen tai kentällä näytöltä. Seikkailun ystäville paras vaihtoehto on oma auto, jolla pääset nopeasti matkaan esimerkiksi satumaa-kiertomatkalle. Syrjäisen sijaintinsa vuoksi autonvuokraus on hyvin suosittua Frankfurt-Hahnin lentoasemalta.

  Mikäli jäät lähiseudulle ja matkasi on lyhyt, on yksi vaihtoehto liikkumiseen myös taksi. Taksit odottelevat terminaalin ulkopuolella saapuvien lentojen matkustajia. Voit myös matkustaa esimerkiksi bussilla Mainziin ja jatkaa sieltä matkaa junalla Frankfurtin päärautatieasemalle. Junat Mainzista Frankfurtin keskustaan kulkevat Frankfurt am Main lentoaseman ohi.

  Pysäköintivinkkejä

  Frankfurt-Hahnin lentoasemalla auto kannattaa pysäköidä yhteen sen kolmesta eri pysäköintivaihtoehdosta. Pysäköintialueet ovat jaoteltu kolmeen osaan, hintavin ja katettu P1 on suoraan terminaalin sisäänkäyntiä vastapäätä ja kävelymatka on noin 3 minuuttia. Paikkaa ei voi varata etukäteen. P2 ei ole katettu, mutta se sijaitsee myös terminaalin lähellä, noin 3-5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä parkkialue on suosittu etenkin liikematkustajien keskuudessa, jotka joutuvat pysäköimään autonsa pidemmäksi aikaa, mutta jotka haluavat että auto on kuitenkin terminaalin läheisyydessä. P3 parkkialue on edullisin, ja sitä käyttävät henkilöt, jotka haluavat yhdistää hyvät hinnat kätevyyteen. Kävelymatka kestää noin 5-10 minuuttia P3 alueelta, sitä ei ole katettu ja paikka kannattaa varata ennakkoon. Vuokra-autoille on omat pysäköintipaikkansa – palautuspaikka kannattaa tarkistaa noudon yhteydessä. Useimmiten vuokra-auto palautetaan samaan paikkaan kuin mistä se noudettiin.

  Pysäköintipaikat kadun varrella ovat maksullisia Frankfurtissa maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa. Pysäköintikiekko on hyvä olla autossa, sillä sitä saatetaan tarvita jopa maksullisilla alueilla. Koska ilmaista pysäköintipaikkaa voi olla haastavaa löytää ruuhka-aikoina, on suositeltavaa käyttää julkisia pysäköintialueita, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. P+R pysäköintialueilla pysäköinti on halvempaa ja vältät stressaavan keskustan ruuhkassa ajon, ne sijaitsevat kaupungin laitamilla julkisen liikenteen suurimmilla asemilla.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Frankfurt-Hahnin lentoaseman kotisivut