Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO HAHNIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Frankfurt Hahnin lentokentällä

  Frankfurt, yksi suurimmista kaupungeista Saksassa, on myös yksi tärkeimmistä talouden solmukohdista maassa. Kaupungissa järjestetään joitakin suurimpia messuja vuosittain, kuten Frankfurtin autonäyttely tai Frankfurtin kirjamessut. Kaupunki houkuttelee monia liikemiehiä ympäri vuoden. Autonvuokraus Frankfurt Hahnin lentokentällä tarjoaa yhtä parhaista tavoista päästä Frankfurtin kaupunkiin tai vaikkapa Luxemburgiin. Auto Europella on vuokra-autojen markkinoiden alhaisimpia hintoja ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman autoja, oli se sitten kompakti, paketti- tai luksusauto.

  Laadustamme ja palveluistamme puhuvat puolestaan lukuisat asiakkaamme, jotka ovat jättäneet sivuillemme autonvuokrauksen asiakasarvosteluija Frankfurtista, joihin sinulla on nyt mahdollisuus tutustua.

  Lentokenttätiedot

  Frankfurt Hahn Airport (HHN)
  Virallinen nimi: Frankfurt-Hahn Airport, saksaksi: Flughafen Frankfurt-Hahn.
  Osoite: 55483 Hahn-Flughafen, Saksa.
  Puhelin: +49 6543 509 200
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 120 kilometriä länteen Frankfurtista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Ryanair, SunExpress ja Wizz Air.

  Terminaalit

  Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, 22 lähtöselvitystiskiä ja 12 lähtöporttia. Lähtevien ja saapuvien lentojen salit sijaitsevat pohjakerroksessa terminaalirakennuksessa. Terminaali on avoinna 24/7.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokraamot Hahnin lentokentällä sijaitsevat terminaalirakennuksessa. Pidä ajokortti, henkilöllisyystodistus, varausvahvistus ja luottokortti kuljettajan nimissä lähelläsi autoa noutaessa autovuokraamosta Frankfurt Hahnin lentokentältä. Pysäköintialueet sijaitsevat terminaalin edessä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 23.59
  Buchbinder 8.00 - 23.59
  Budget 8.00 - 23.59
  Dollar 8.30 - 23.59
  Europcar 8.00 - 23.00
  Global Drive 8.00 - 23.59
  Hertz Ma-ti 8.30 - 23.59
  ke-pe & su 8.30 - 23.00
  la 8.30 - 16.00
  Keddy 8.00 - 23.00
  Thrifty 8.30 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Lentoasema tarjoilee hyvin matkustajille useilla ravintoloilla, kahviloilla ja baareilla, joita löytyy hajallaan terminaalirakennuksessa. Myös lentokentän vierailijat löytävät useita ostosmahdollisuuksia. Matkailuinfon tiskit sijaitsevat terminaalissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Autonvuokrauksella Frankfurt Hahnin lentokentältä matka Frankfurtin kaupunkiin kestää noin puolitoista tuntia. Ota A61 moottoritie Dreieck Nahetaliin ja sitten A-60 Mainziin ja seuraa opasteita keskustaan. Käy lukemassa Saksan kuljettajan opasta ja tutustu paikallisiin liikennesääntöihin ja ajamiseen.

  Säännölliset bussiyhteydet kulkevat Frankfurt Mainziin ja Frankfurtin lentokentältä. Bussit ja taksit sijaitsevat lännen ja idän terminaalin sisäänkäynnin edessä. Seikkailun ystäville paras vaihtoehto on oma auto, jolla pääset nopeasti matkaan satumaa-kiertomatkalle, pariskunnille täydelliselle romanttiselle reitille tai viinin ystävien viinireitin kiertomatkalle!

  Pysäköinti

  Pysäköintipaikat kadun varrella ovat maksullisia Frankfurtissa maanantaista sunnuntaihin 24 tuntia vuorokaudessa. Koska voi olla haastavaa löytää ilmainen pysäköintipaikka ruuhka-aikoina, on suositeltavaa käyttää julkisia pysäköintialueita, jotka sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. On myös halvempaa pysäköidä P+R pysäköintialueilla, jotka sijaitsevat kaupungin laitamilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Frankfurt Hahn Airport kotisivut


  Lisätietoa Hahnin lentokentästä


  Frankfurt Hahnin lentokenttä
  Hahn-Flughafen
  55483, Hahn-Flughafen, Saksa

  IATA koodi: HHN
  ICAO koodi: EDFH
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 49.5654
  Pituusaste: 7.1551

  Yleistietoa: Frankfurt Hahn nimestään huolimatta ei sijaitse Frankfurtissa, vaan noin 100 kilometriä länteen kaupungista. Siitä huolimatta monet lentokentän matkustajista matkustavat Frankfurtiin.