Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FRANKFURTIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Halpa autonvuokraus Frankfurt am Main lentokenttä

  Frankfurt, vilkas kaupallinen kaupunki ja liiketoiminnan solmukohta Euroopan sydämessä, on koti maailman tunnetuimmille pankeille, sekä myös yhdelle vilkkaimmista lentokentistä maailmassa. Tästä syystä ei ole ihme, että Frankfurtin lentokentällä kulkee noin 70 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa vuodessa. Voit vuokrata itsellesi sopivan auton Frankfurtin lentokentän autovuokraamoista ja pystyt liikkumaan oman aikataulusi mukaan, riippumattomana paikallisliikenteestä ja tarkoista aikatauluista. Frankfurtissa riittää paljon nähtävää, ja sen moderni ilme toimii suurena kontrastina sen historiallisille kaupunginosille. Kapua yhteen lukuisista pilvenpiirtäjistä mahtavia näköaloja varten, vieraile Museumsuferin mielenkiintoisissa museoissa tai nauti Frankfurtin vilkkaasta yöelämästä. Keskeisen sijainnin ansiosta pääset halutessasi myös nopeasti matkaan ympäri Saksaa, tai esimerkiksi Ranskan rajan yli vaikkapa Frankfurtista Strasbourgiin kulkevaa viinireittiä pitkin.

  Jo vuonna 1954 perustetun Auto Europen tärkeimmät arvot ovat aina olleet korkea asiakastyytyväisyys yhdistettynä parhaisiin hintoihin. Pystymme ylläpitämään nämä arvot tänäkin päivänä ammattitaitoisen asiakaspalvelumme avulla, kuten myös pitkäaikaisten ja erinomaisten suhteidemme paikallisiin vuokraamoihin ansiosta. Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Frankfurtista ja näet, miten asiakaspalvelumme on aina ollut korkeaa luokkaa ja pyrimme asettamaan asiakkaamme aina etusijalle. Tarjoamme palveluitamme 180 maassa, yli 24 000 noutokohteessa. Halutessasi tavoitat meidät puhelimitse numerosta +358 942 720 607 tai sähköpostitse viikon jokaisena päivänä, ja autamme mieluusti varauksen teossa tai vastaamme tarkentaviin kysymyksiin. Auto Europen kanssa olet varmoissa käsissä.

  Lentokenttätiedot

  Lentoasema avattiin laman jälkeen vuonna 1936 ja siitä kasvoi nopeasti Saksan toiseksi suurin lentoasema. Frankfurtin lentoasemasta oli tarkoitus tulla Saksan ilmalaivojen tärkein tukikohta, mutta tältä kentältä New Yorkiin lähteneen Hindenburgin zeppeliinin onnettomuuden jälkeen ilmalaivojen kausi päättyi. Tästä huolimatta Frankfurtin lentoasema on nykyään Saksan suurin lentokenttä, ja jopa kolmanneksi suurin Euroopassa. Sen läpi kulkee vuosittain noin 70 miljoonaa matkustajaa. Kiireisin lentoväli on Frankfurtin ja Berliinin välillä, mutta suoria lentoja on kaikkialle maailmaan. Lentoaika Helsingistä Frankfurtiin on hieman yli kaksi ja puoli tuntia ja pääset kohteeseen joko Finnairilla tai Lufthansalla. Keskusta on helppo saavuttaa lentokentältä, sillä se sijaitsee alle 15 kilometrin päässä. Frankfurtin lentoasema on Lufthansan ensisijainen keskus, tämä näkyy vahvasti lentokentällä esimerkiksi siinä, että Lufthansalla on oma terminaali. Lentokenttä on myös yksi Euroopan kiireisimmistä rahtilentokentistä.

  Frankfurt am Mainin lentoasema (FRA)
  Osoite: 60547 Frankfurt am Main, Saksa
  Puhelin: +49 69 69 00
  Frankfurtin lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Lufthansa on lentoaseman tärkein ja suurin lentoyhtiö. Muita lentoyhtiöitä ovat muun muassa: Air France, airBaltic, Finnair, KLM, Ryanair, Scandinavian Airlines ja TUI.

  Mistä noudan vuokra-auton Frankfurtin lentokentältä?

  Kun olet tehnyt autonvuokrauksen Frankfurtin lentokentältä voit noutaa autosi 1 tai 2 Terminaalin saapuvien aulasta, seuraa vain autonvuokrauksen kylttejä. Molemmissa terminaaleissa on autonvuokrauskeskus, jossa vuokraamot sijaitsevat vieri vieren. Terminaali 1 vuokraamot sijaitsevat pääosin 0-tasolla, A-aulassa. Terminaali 2 vuokraamot löytyvät 2-tasolta D-aulasta. Osalla vuokraamoista on toimisto molemmissa terminaaleissa, ja muutamalla harvalla ainoastaan toisessa. Jos et saavu lennolla vaan olet jo kaupungissa, tulee sinun yleensä noutaa auto terminaalista 1. Tarkista kuitenkin vahvistuksesta etukäteen, kummasta terminaalista sinun tulee noutaa autosi. Mikäli et löydä oikeaa paikkaa voit soittaa joko meille tai vuokraamoon, tai kysyä neuvoa lentokentän infopisteestä. Huomioi, että osa vuokraamoista toimii yhdessä (esimerkiksi Alamo, National ja Enterprise) ja saatat löytää monen eri vuokraamon pisteen samasta toimistosta. Suurin osa vuokraamoista vaatii lennonnumeron varaukseen, eli muista lisätä se ja ilmoittaa, mikäli lennonnumero muuttuu. Toimistot ovat miehitetty päivisin ja jos sinun täytyy palauttaa auto vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella voit pudottaa avaimen saatavilla olevaan tallelokeroon, varmista toimintatapa auton noudon yhteydessä.

  Alamo Frankfurtin lentoasema Alamo Frankfurtin lentoasemalla
  Frankfurt am Mainin lentoasema T1 & T2,
  60547, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 69 6971 5290
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  6.00-23.00
  Avis Frankfurtin lentoasema Avis Frankfurtin lentoasemalla
  Frankfurt am Mainin lentoasema T1 & T2,
  60547, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 69 6902 7771
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  6.30-21.00
  Hertz Frankfurtin lentoasema Hertz lentoasemalla
  Frankfurt am Mainin lentoasema T1 & T2,
  60547, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 69 6959 3244
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  6.00-21.30
  Sixt Frankfurtin lentoasema Sixt Frankfurtin lentoasemalla
  Frankfurt am Mainin lentoasema T1 & T2,
  60547, Frankfurt am Main, Saksa

  +49 89 6606 0060
  Aukioloajat:
  Maanantai-perjantai:
  6.00-22.00
  Lauantai-sunnuntai:
  8.00-18.00

  Terminaalit

  Frankfurtin lentokentällä on 3 matkustajaterminaalia. Ne on ryhmitelty lentoyhtiöiden ja niiden tytäryhtiöiden mukaan. Kaikista terminaaleista löytyy hyvät peruspalvelut, ravintolat, kahvilat ja kaupat. Lisäterminaali on suunnitteilla, sen tulisi valmistua lähivuosina ja sen kapasiteetti tulee olemaan 15 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

  First Class Terminal on terminaaleista pienin, se on tarkoitettu yksinomaan Lufthansan ykkösluokan matkustajille. HON Circle jäsenet ja Lufthansan matkustajat, jotka lentävät First Class -luokassa ovat ainoita, joilla on oikeus käyttää tätä terminaalia. Se tarkoittaa näille onnekkaille matkustajille lyhyttä matkaa lentokoneeseen ja kätevää ja nopeaa koneeseen nousua. Mukavuuksiin kuuluu muun muassa suihkutilat, ilmainen WLAN, lounget ja pysäköintipalvelu.

  Terminaali 1 on vanhin ja suurin matkustajaterminaali, jossa on yli 100 lähtöporttia ja uusi yli 800 metriä pitkä laajennettu länsisiipi nimeltään Pier A-Plus, joka on tarkoitettu suurille lentokoneille, kuten Airbus A380. Fantastisen ulkoasun sekä sen kolmen tason ansiosta se on erittäin toimiva ja käyttäjäystävällinen terminaali. Lähtöselvitysaula sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Tällä tasolla on myös linja-autoasema. Pohjakerroksessa löydät saapuvat lennot ja matkatavaroiden aulan ja pääset helposti monitasoiseen parkkihalliin ja alueelliselle rautatieasemalle, joka sijaitsee pohjakerroksen alla. Terminaali 1 käyttävät enimmäkseen Lufthansa ja sen Star Alliance kumppanit.

  Terminaali 2 on huomattavasti 1 terminaalia pienempi. Skyteam yhteistyökumppanit ja OneWorld ovat ensisijaiset terminaalin 2 käyttäjät. Matkustajat voivat vaihtaa terminaalia helposti bussilla tai SkyLine -junalla, jotka kulkevat 2-3 minuutin välein päivän aikana. Terminaaleja yhdistää myös jalankulkutunneli, jota esimerkiksi lentoa vaihtavat matkustajat voivat halutessaan käyttää. Finnair käyttää terminaalia 2, mutta joskus se jakaa koodin jonkun toisen lentoyhtiön kanssa ja tällöin se saattaa käyttää 1 terminaalia. Terminaali kannattaa siis aina varmistaa ennen lähtöä.

  Lentokenttäpalvelut

  Frankfurtin lentokentän autovuokraamojen lisäksi kentältä löytyy useita eri palveluita. Lentoasemalta löytyy perinteisesti paljon eri ravintoloita, liikkeitä ja kahviloita, infopiste, posti, ottomaatteja ja useita eri loungeja joista osaan pääsee esimerkiksi lentoyhtiön kanta-asiakkaan statuksella tai ykkösluokan tai business-luokan lipulla ja osaan voi maksaa sisäänpääsyn erikseen. Terminaaleissa on myös levähdysalueita, joissa voit rentoutua lentojen välillä mukavassa ja rauhallisessa tunnelmassa. Frankfurtin lentoasema on myös panostanut lasten viihtyvyyteen muun muassa seitsemällä eri lasten leikkipaikalla. Turvatarkastuksen jälkeen vanhemmat voivat rentoutua, sillä odotusaika on lasten kanssa paljon hauskempaa avaruusaluksien, merirosvomaailman ja helikoptereiden keskellä. Neuvonnasta voi myös pyytää ajankuluksi esimerkiksi palapelejä. Monen lasten suosikkiohjelma on tietysti lukuisten lähtevien ja saapuvien koneiden katselu isoista ikkunoista. Vierailijakeskuksessa voi pientä maksua vastaan ihastella suihkukoneiden nousua ja laskua, tai nauti erityisestä sunnuntaiviihdeohjelmasta joka on suunniteltu koko perheelle.

  Hyödynnä halutessasi myös suihkullisia kylpyhuoneita ja virkistäydy pitkän lennon jälkeen tai ennen liiketapaamista. Suihkut sijaitsevat molemmissa terminaaleissa ja voit käyttää niitä pientä maksua vastaan. Rukoushuoneita ja kappeleita löytyy eri uskontojen edustajille ja ne ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Vaikka tupakointikielto on voimassa koko lentokentällä, on olemassa useita tupakointikoppeja, sekä suosittuja teema-koristeltuja tupakointioleskelutiloja, jossa tupakoitsijat voivat polttaa savukkeen häiritsemättä muita matkustajia. Langaton netti kattaa koko rakennuksen.

  Kulkuyhteydet Frankfurtin lentokentällä

  Lentokenttä sijaitsee ainoastaan hieman yli 10 kilometrin päässä kaupungista, ja pääset hyvin keskustaan kaikilla kulkuneuvoilla. Integroitu rautatie- ja linja-autoasema helpottaa matkan suunnittelua. Joustavin tapa päästä kaupunkiin on kuitenkin autolla. Autonvuokrauksella Frankfurtin lentokentältä olet kaupungin keskustassa Frankfurter Kreuz liittymän kautta vain 15-20 minuutissa ruuhkasta riippuen moottoritietä pitkin. Huomaa, että lentoasema sijaitsee Frankfurtin matalapäästöalueen ulkopuolella. Varaukseen sisältyy päästötarra, muista tarkastaa että se on liimattu tuulilasiin ja on voimassa. Lue lisää ajo-ohjeita Saksan kuljettajan oppaastamme.

  Muut suositut Saksan kohteet, kuten Bonn, Heidelberg ja Köln ovat helposti saavutettavissa lentokentältä autolla. Frankfurtista pääset näppärästi myös naapurimaihin, esimerkiksi Luxemburgiin ajat hieman yli 2.5 tunnissa tai Strasburgiin hieman yli kahdessa tunnissa. Muista ilmoittaa aikeista ajaa toiseen maahan jo varausvaiheessa, sillä vuokraamo saattaa rajoittaa rajanylitystä tietyillä autoluokilla. Rajanylityksestä seuraa yleensä pieni lisämaksu, joka hoidetaan vuokraamossa auton noudon yhteydessä.

  Lentokentällä on oma rautatieasema, joka yhdistää kentän sekä Frankfurtin päärautatieasemaan, että muualle Saksan kattavaan rautativerkostoon. Junia kulkee usein esimerkiksi lentoaseman ja Düsseldorfin välillä. Rautatieasemalta lähtee sekä pitkän matkan ICE-junia sekä lähiseudulla liikkuvia S-Bahn -junia. 1 terminaalin läheisyydessä on myös pysäköintiä car sharing- eli yhteiskäyttöautoille. Frankfurtiin, lähiseudulle ja kauemmas kulkee myös linja-autoja. Hotellisi saattaa myös tarjota shuttle -kuljetuksen kentän ja majapaikan välillä. Takseja löytyy molempien terminaalien sekä kaukojunien rautatieaseman edustalta ympäri vuorokauden. Mikäli matkustat lentokentälle taksilla, kuljettaja kysyy lentoyhtiösi nimen ja vie sinut oikeaan terminaaliin, sillä terminaalit ovat jaoteltu lentoyhtiöittäin. Tarkista kuitenkin, ettei muutoksia lähtöterminaaliin ole tullut sillä muuten joudut vaihtamaan terminaalia ja mahdollisesti kiirehtimään, mikä on epämiellyttävä alku lentomatkalle.

  Frankfurt Hahn on toinen Franfurtin lähistöllä sijaitseva lentokenttä, se on kuitenkin paljon Frankfurtin päälentoasemaa pienempi. Moni erehtyy nimestä uskomaan, että Hahnin lentoasema on Frankfurtin läheisyydessä, mutta tosiasiassa se on yli 100 kilometrin päässä. Suomesta esimerkiksi Tampereelta ja muualta maailmasta lennetään tälle kentälle enimmäkseen halpalentoyhtiöiden voimin, ja se on tästä syystä suosittu kenttä. Mikäli lennät Frankfurt Hahnin kentälle, on vuokra-auto suositeltava, sillä muuten edessä on pitkä bussimatka. Autovuokraamot sijaitsevat pääosin lentoaseman pohjakerroksessa, lähellä sisäänkäyntiä.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentoasema tarjoaa lyhytaikaisen (maksimissaan 10 minuutin) pysäköinnin lähtö- ja tuloaulan ovien edessä, tämä on ihanteellista heille, jotka tulevat vain noutamaan tai viemään matkustajia. Suoraan terminaalin läheisyydessä on yhteensä 14000 suojattua pysäköintipaikkaa heille, jotka tarvitsevat hieman enemmän aikaa ja silti mahdollisimman nopean ja helpon pääsyn terminaaleihin. Muita ominaisuuksia, joita lentoasema tarjoaa, ovat pysäköintialueet yksinomaan naisille ja pitkän ajan lomapysäköintialue ilmaisella kuljetuspalvelulla eli shuttle-bussilla terminaaleihin. Vuokra-autot palautetaan samaan paikkaan josta ne noudettiin, ellei vuokraamo ohjeista toisin.

  Kun pysäköit Frankfurtin keskustassa, harkitse pysäköintiä jossakin kohtuuhintaisista pysäköintihalleista (Parkhaus). Joillakin pysäköintialueilla tarvitset pysäköintikiekon. Kiekko löytyy yleensä valmiina autosta, mutta jos näin ei ole niin voit hankkia kiekon (Parkscheibe) helposti esimerkiksi huoltoasemalta. Jos suunnittelet pysäköimistä Frankfurtin keskustassa, on suositeltavaa käyttää kaupungin pysäköintipilottijärjestelmää, joka johtaa sinut suoraan yhteen 19 pysäköintialueista kaupungin keskustassa. Toinen vaihtoehto on pysäköidä P+R, eli Park+Ride pysäköintialueilla, joita on saatavilla julkisen liikenteen isommilla pysäkeillä kaupungin laitamilla ja voit siten hyödyntää useita busseja ja lähijunayhteyksiä. Vältä pysäköintiä vyöhykkeillä, jotka on varattu yksinomaan asukkaille tai muilla rajoitetuilla vyöhykkeillä, sillä siitä voi seurata suuria sakkoja. Ilmaiset pysäköintipaikat ovat hyvin harvassa kaupungin keskustassa. Muista siis varmistaa sisältyykö majoitukseesi pysäköintipaikka.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Frankfurt am Main lentoaseman kotisivut