Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO FRANKFURTIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Frankfurt kansainvälinen lentokenttä

  Frankfurt, vilkas kaupallinen kaupunki ja liiketoiminnan solmukohta Euroopan sydämessä, on koti maailman tunnetuimmille pankeille, sekä myös yhdelle vilkkaimmista lentokentistä maailmassa. Tästä syystä ei ole ihme, että Frankfurtin lentokentällä kulkee yli 52 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa vuodessa. Autovuokraamosta Frankfurtin lentokentältä voit vuokrata itsellesi auton ja pystyt suorittamaan omat tehtäväsi ajoissa ja olla joustava ja riippumaton. Keskeisen sijainnin ansiosta pääset nopeasti matkaan satumaa-kiertomatkalle, romanttiselle reitille tai Saksan kuuluisalle viinireitin kiertomatkalle.

  Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Frankfurtista ja näet, miten asiakaspalvelumme on aina ollut korkeaa luokkaa ja pyrimme asettamaan asiakkaamme aina etusijalle.

  Lentokenttätiedot

  Frankfurt Airport (FRA)
  Virallinen nimi: Frankfurt Airport (tunnetaan myös nimellä Frankfurt Rhein Main Airport tai saksaksi Flughafen Frankfurt am Main)
  Osoite: Frankfurt Airport; 60547 Frankfurt
  Puhelin: 49 (0) 180-6 372 4636
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometriä lounaaseen Frankfurtin kaupungin keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: 107 lentoyhtiötä lentää 275 eri kohteeseen ympäri Saksaa ja maailmalle.

  Terminaalit

  Frankfurtin lentokentällä on 3 matkustajaterminaalia. Ne on ryhmitelty lentoyhtiöiden ja niiden tytäryhtiöiden mukaan. Pienin terminaali on First Class Terminal, joka on tarkoitettu yksinomaan Lufthansan ykkösluokan matkustajille. Lufthansan matkustajat, jotka lentävät First Class-luokassa, sekä HON Circle jäsenet ovat ainoita, kenelä on oikeus käyttää tätä terminaalia. Se tarjoaa heille lyhyitä reittejä lentokoneeseen, ja kätevän ja nopean koneeseen nousun. Joihinkin etuisuuksiin kuuluu kylpyhuone suihkulla, ilmainen WLAN, henkilökohtaiset avustajat ja pysäköintipalvelu.

  Terminaali 1 on vanhin ja suurin matkustajaterminaali, jossa on 103 lähtöporttia ja uusi yli 800 metriä pitkä laajennettu länsisiipi nimeltään Pier A-Plus, joka on tarkoitettu suurille lentokoneille, kuten Airbus A380. Se palvelee noin 50 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Fantastisen ulkoasun sekä sen kolmen tason ansiosta se on erittäin toimiva ja käyttäjäystävällinen. Lähtötaso lähtöselvitysauloilla sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Tällä tasolla on myös linja-autoasema. Pohjakerroksessa löydät saapuvat lennot ja matkatavaroiden alueen ja pääset helposti monitasoineen parkkihalliin ja alueelliselle rautatieasemalle, joka sijaitsee pohjakerroksen alla. Terminaali 1 on useimmiten tarkoitettu Lufthansalle ja sen Star Alliance kumppaneille.

  Skyteam yhteistyökumppanit ja oneworld ovat ensisijaiset terminaalin 2 käyttäjät. Sen 42 portilla se on huomattavasti pienempi kuin terminaali 1. Molemmat terminaalit on kuitenkin yhdistetty jatkuvalla, vielä ei julkisesti saatavilla olevalla asemahallilla. Matkustajat voivat vaihtaa terminaalia helposti liikkumista helpottavilla liukulattioilla ja junat kulkevat 2-3 minuutin välein päivän aikana. Lisäksi löytyy myös tiheä linja-autoliikenne terminaalien välillä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autonvuokraus Frankfurtin am Mainin lentokentällä sijaitsee molemmissa terminaaleissa 1 ja 2 saapuvien alueella. Autovuokraamojen tiskit tavallisesti sijaitsevat vuokra-autojen pysäköintitiloissa kummassakin terminaalissa. Terminaalissa 1, ne ovat P30/300 ja terminaalissa 2 P8. Toimistot ovat miehitetty päivisin, mutta palauttaessa ajoneuvon aukioloaikojen ulkopuolella, voit pudottaa avaimen saatavilla olevaan postilaatikkoon samoissa paikoissa.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 6.00 - 24.00
  Budget 6.00 - 24.00
  Enterprice 6.00 - 24.00
  Europcar 6.00 - 24.00
  Firefly 6.00 - 24.00
  Hertz 6.00 - 23.30
  Sixt 5.30 - 22.30

  Lentokenttäpalvelut

  Vapaa-ajan alueet ovat uusi ominaisuus molemmissa terminaaleissa. Siellä voit rentoutua lentojen välillä mukavassa lounge tunnelmassa rikastettuna lämpimällä valolla, parketilla ja kasveilla. Vaikka se sijaitseekin kaukana vilkkampien ohikulkijoiden reitiltä, löydät nämä rauhalliset alueet melko helposti. Lasten alue - seitsemän leikkikentää on avattu kauttakulkualueilla lapsiperheitä varten. Turvatarkastuksen jälkeen vanhemmat voivat rentoutua, sillä odotusaika on paljon hauskempaa avaruusaluksien, merirosvomaailman ja helikoptereiden kanssa, mainitakseni vain muutamia kohokohtia lapsille lentokentällä. Jos ei tämän huvittavan toiminnan tai nouvonnasta saaneiden palapelien kanssa, niin aika varmasti lentää katsellen lukuisia lähteviä ja saapuvia lentokoneita. Vierailijakeskuksessa pientä maksua vastaan ihastele suihkukoneiden nousua ja laskua, tai nauti erityisestä sunnuntaiviihdeohjelmasta koko perheelle.

  Kylpyhuoneet/suihkut - Hyödynnä kylpyhuoneita suihkuilla ja virkistäydy pitkän lennon jälkeen tai ennen liiketapaamista. Suihkut sijaitsevat molemmissa terminaaleissa ja voit käyttää niitä pientä maksua vastaan. Oleskelutilat - Riippumatta lentoyhtiöstäsi, Sky Lounge transit-alueella on aina käytettävissä. Lisäksi löytyy 16 muuta lentoyhtiöiden oleskelutilaa vapaalla pääsyllä. Rukoushuoneita ja kappeleita löytyy kristityille, juutalaisille, muslimeille ja muun uskonnon edustajille ja ne ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Frankfurtin lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Tällaisella suurella valikoimalla jokaiseen makuun, jokainen on varmasti tyytyväinen. Tupakointialue - Vaikka tupakointikielto on voimassa koko lentokentällä, on olemassa useita tupakointikoppeja kauttakulkualueilla, sekä suosittuja teema-koristeltuja tupakointioleskelutiloja, jossa tupakoitsijat voivat nauttia savukkeen häiritsemättä muita lähellään.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Vain 13 kilometrin päässä tältä kiireiseltä lentokentältä, kaupunkiin pääsee helposti kaikilla kulkuneuvoilla. Integroitu rautatie- ja linja-autoasema helpottaa matkan suunnittelua. Joustavin tapa päästä kaupunkiin on varmasti autolla. Autonvuokrauksella Frankfurtin lentokentältä Auto Europen kautta olet Frankfurtin keskustassa vain 10-15 minuuttissa ajamalla moottoritietä pitkin, joka yhdistää lentokentän Frankfurter Kreuz risteyksen kautta. Huomaa, että lentoasema sijaitsee Frankfurtin matalapäästöalueen ulkopuolella. Muut suositut Saksan kohtet, kuten Köln, Bonn ja Heidelberg ovat helpon matkan päässä lentokentältä autolla. Lue lisää ajo-ohjeita Saksassa täällä.

  Pysäköinti

  Ihanteellisesti heille, ketkä tulevat vain noutamaan ja kenellä on kiire, lentoasema tarjoaa lyhytaikaisen pysäköinnin lähtö- ja ja tuloaulan ovien edessä, käytännössä terminaalien vieressä, jolloin ensimmäinen kymmenen minuuttia ovat täysin maksuttomia. Toinen lyhytaikainen pysäköintimahdollisuus on drop-off-alueella, lähtöselvitystiskien lähellä. Suoraan terminaalissa on yhteensä 14000 suojattua pysäköintipaikkaa heille, ketkä tarvitsevat ylimääräistä aikaa ja silti mahdollisuuden nopeaa ja helppoon pääsyyn terminaaleihin. Muita ominaisuuksia, joita lentoasema tarjoaa, ovat pysäköintialueet yksinomaan naisille ja pitkän ajan lomapysäköintialue ilmaisella kuljetuspalvelulla terminaaleihin.

  Kun pysäköit Frankfurtin kaupungissa, harkitse pysäköintiä jossakin pysäköintialueista (Parkhaus), jotka tarjoavat kohtuullisen hinnan. Joillakin pysäköintialueilla tarvitset pysäköintikiekon (Parkscheibe), joita on saatavilla huoltoasemilla, osoittamaan saapumisaikaa. Jos suunnittelet matkustaa Frankfurtin keskustaan, on suositeltavaa käyttää kaupungin dynaamista pysäköintipilottijärjestelmää, joka johtaa sinut suoraan yhteen 19 pysäköintialueista kaupungin keskustassa. Toinen vaihtoehto on pysäköidä P+R pysäköintialueilla, joita on saatavilla eri julkisen liikenteen pysäkeillä, joka johtavat Frankfurtiin ja voit siten hyödyntää useita busseja ja lähijunayhteyksiä. Vältä pysäköintiä vyöhykkeillä, jotka on varattu yksinomaan asukkaille tai muilla rajoitusvyöhykkeillä, sillä siitä voi tulla suuria sakkoja.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Frankfurt Airport kotisivut


  Lisätietoa Frankfurtin lentokentästä

  Frankfurt am Mainin lentokenttä
  Frankfurt am Main Airport
  60547, Frankfurt, Saksa

  IATA koodi: FRA
  ICAO koodi: EDDF
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 50.0200
  Pituusaste: 8.3414

  Yleistietoa: Frankfurt am Mainin lentokenttä sijaitsee noin 13 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Se on Saksan suurin ja Euroopan kolmanneksi suurin lentoasema.