Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO GENEVEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Geneven lentokenttä

  Auto Europe tarjoaa laadukkaita autonvuokrauspalveluja kilpailukykyisin hinnoin yli 24,000 eri kohteesa eri puolilla maailmaa. Yli 60 vuoden kokemuksella pystymme täyttämään korkeimmat odotukset autonvuokraukselle Geneven lentokentällä. Yhteistyömme ansiosta sekä paikallisten, että kansainvälisten vuokraamojen kanssa voimme esitellä sinulle laajan valikoiman ajoneuvoluokkia. Auto Europe tarjoaa asiakkaille taatut edullisimmat hinnat ja parasta asiakaspalvelua. Nouda auto autovuokraamosta Geneven lentokentältä ja aloita matkastasi nauttiminen Sveitsissä heti kun astut ulos lentokoneesta! Jos et ole vielä varma, tutustu meidän autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Genevestä ja lue asiakkaittemme kokemuksia.

  Lentokenttätiedot

  Geneve Airport (GVA)
  Virallinen nimi: Geneven kansainvälinen lentoasema.
  Osoite: Route de l´Aeroport 21, 1218 Grand-Laconnex, Sveitsi
  Puhelin: +41 22 717 71 11
  Sijanti: Noin 4 kilometriä luoteeseen Geneven keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokenttä tarjoaa yli 50 lentoyhtiön sekä kansainvälisiä, että kotimaisia lentoja.

  Terminaalit

  Geneven kansainvälinen lentoasema on jaettu kahteen matkustajaterminaaliin, T1 ja T2. Terminaali 1, joka tunnetaan pääterminaalina, on jaettu 5 osaan, A, B, C, D ja F. Alueella A ja joillakin porteilla alueella D, matkustajien ei tarvitse mennä passintarkastukseen. Porteilla alueilla B, C ja joillakin porteilla alueella D toimii passintarkastus. Alueella F, joka tunnetaan Ranskan sektorina, käytetään yksinomaan matkustajille, ketkä matkustavat Ranskan kohteisista.

  Terminaalia 2 käytetään talvella charter-kautena. Tämä on alkuperäinen terminaali, eikä ole ajan tasalla samalla tavalla kuin pääterminaali. Matkustajat tekevät lähtöselvityksen ja heidät lähetetään sitten pääterminaaliin.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraus Geneven lentokentällä jakauu Sveitsin ja Ranskan sektoriin. Sveitsin sektorin toimistot sijaitsevat saapuvien tasolla kohti La Postea. Auton palautus Sveitsin puolella tapahtuu parkkipaikalla P51, alemmalla tasolla. Jos vuokraat auton Sveitsissä, mutta palautat Ranskan puolella, se voi olla maksullista.

  Jos olet vuokrannut auton Ranskan sektorissa, voit päästä Ranskan sektoriin myös kansainväliseltä puolelta. Sinun täytyy noutaa matkatavarat, siirry lähtöselvityksen kerrokseen ja seuraa "Destination France" kylttejä tullin läpi ja siirry sitten autonvuokrauspisteelle. Voit palauttaa lähtiessäsi auton Ranskan sektorille. Jos lennät muihin maihin, sinun täytyy todennäköisesti tehdä lähtöselvitys Sveitsin puolella. Pääset kansainväliselle alueelle transit-alueen läpi.

  Erilaisia vuokraehtoja sovelletaan Sveitsin ja Ranskan puolella lentokentällä. Ota selvää ennen matkaasi riippuen matkakohteestasi, kumpi puoli on parempi autonvuokraukselle Geneven lentokentällä.

  Sveitsin sektori

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 6.30 - 23.30
  Budget 6.30 - 23.30
  Europcar 7.00 - 23.30
  Firefly 7.00 - 23.30
  Hertz 7.00 - 23.30
  National 7.00 - 23.00
  Sixt 7.00 - 23.30

  Ranskan sektori

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-pe: 7.00 - 23.00
  La: 7.30 - 22.00
  Su: 8.00 - 22.30
  Budget Ma-pe: 7.00 - 23.00
  La: 7.30 - 22.00
  Su: 8.00 - 22.30
  Enterprise Ma-la: 8.00 - 23.00
  Su: 8.00 - 22.00
  Europcar Ma-pe: 7.30 - 23.00
  La: 7.30 - 22.00
  Su: 8.00 - 22.30
  Sixt 8.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Geneven kansainvälinen lentoasema tarjoaa matkustajille maailmanluokan palveluja. Yli 25 ravintolalla, baareilla ja välipalakaupoilla ympäri lentoasemaa löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Matkustajat voivat tehdä ostoksia yli 50 myymälässä, jotka tarjoavat kaikkea sveitsiläisistä kelloista sanomalehtiin. Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtoa löytyy hajallaan ympäri lentokenttää. Koko lentokentällä on samoin tarjolla matkustajille wifi.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Kuljetus lentokentällä on helppoa käyttää Uniresoa. Tarvitset vain yhden lipun matkustaa junalla, raitiovaunulla, bussilla tai veneellä Ranska-Vaud-Geneve alueella. Lisäbonuksena kaikki matkustajat voivat käyttää Unireson kuljetusta ilmaiseksi noutamalla lippu matkatavaroiden alueella.

  Lentokentällä rautatieasemalta on suora yhteys lähtöselvitykselle ja saapuvien lentojen tasolle. Kaikki junat pysähtyvät Genevessä Cornavin-asemalla ja kulkevat 12 minuutin välein ruuhka-aikana. Useimmat hotellit tarjoavat ilmaisen bussikuljetuksen saapuvien lentojen tason ulkopuolella. Lentokenttäbussit tyypillisesti kulkevat 20 minuutin välein. Taksit löytyvät entokentältä tai voit tilata itsellesi yhden etukäteen. Geneven lentokentälle pääsee autolla E62 tien kautta, joka tunnetaan myös 1-moottoritienä.

  Pysäköinti

  Pysäköinti Geneven lentokentällä on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, mutta paikka on parasta varata etukäteen, jotta sinulle varmasti riittää pysäköintipaikka lentokentällä.

  Genevessä on kolme eri pysäköintialuetta. Pysäköinti valkoisella aluella pysäköintilipulla on maksullista maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 14.00 ja klo 17.00 - 21.00 välillä. Sinisellä alueella yhden tunnin pysäköinti on ilmaista. Keltaisella vyöhykkeellä pysäköinti on kokonaan kiellettyä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Geneve Airport kotisivut


  Lisätietoa Geneven lentokentästä

  Geneven lentokenttä
  Route de l'Aéroport 21
  1215, Le Grand-Saconnex, Sveitsi

  IATA koodi: GVA
  ICAO koodi: LSGG
  Wikipedian sivu
  LeveyLaste: 46.1418
  PituuLaste: 6.0634

  Yleistietoa: Geneven lentokenttä sijaitsee Le Grand-Saconnexin kaupungissa Sveitsissä. Se sijaitsee noin 4 kilometriä luoteeseen Geneven keskustasta ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla.