Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LYON

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Lyon - Parhaat hinnat Auto Europella

  Jos tarvitset autonvuokrausta Lyonissa, Auto Europe auttaa sinua. Toiseksi suurin metropoli Ranskassa Pariisin jälkeen, Lyon tarjoaa paljon nähtävää. Matkusta kautta historian vuosisatoja alken 2000 vuotta vanhalta Lyonin antiikin Rooman teatterilta Fourviere Hill, Vieux Lyoniin (Vanha Lyon) asti, naapurusto hyvin säilyneellä Renessanssin historialla. Tai halutessasi löydä nykyaikaisempi Lyonin puoli matkalla nykyajan New Lyoniin. Yli 50 vuoden kokemus autonvuokrauksen alalta, Auto Europe tarjoaa sinulle parhaat hinnat ja erinomaisen palvelun kaikkiin vuokra-autojen tarpeisiin.

  Liikenne

  Autonvuokraus Lyonissa on oiva tapa liikkua, mutta toiseksi suurimpana kaupunkina Ranskassa, kaupungin sisällä ja sen ympärillä moottoriteillä on yleensä raskasta liikennettä, erityisesti kesällä lomakaudella. Varaudu merkittäviin liikenneruuhkiin erityisesti heinäkuun lopulla ja elokuun alussa. Huomaa myös, että ajaminen vanhalla La Croix Roussen alueella voi olla haastavaa jyrkkien yhdensuuntaisten katujen takia. Jos matkustat kaupungin ulkopuolelle, löydät laajan verkoston moottoriteitä, jotka johtavat muihin kaupunkeihin, kuten Geneve ja Marseille, tai Sveitsiin ja Italiaaan. Tietoja liikennesäännöistä Ranskassa saat kuljettajan oppaastamme.

  Pysäköinti

  Lyon ei ole autoille sopiva kaupunki, joten käytä yhtä monista keskustan pysäköintialueista tai yhtä monista liityntäpysäköintipaikoista Lyonin laitamilla, joista on erinomaiset liikenneyhteydet keskustaan. Vierailijat voivat myös valita rajoitetun katupysäköinnin. Keskustassa voit pysäködä enintään 1,5 tunniksi ja ensimmäiset 15 minuuttia ovat maksuttomia. Myös sunnuntait ovat ilmaisia. Katupysäköinti on parkkihalleja ja liittänätpysäköintiä paljon kalliimpaa.

  Maantieteelliset tiedot

  Lyon jakautuu kahdella joella (Rhônen ja Saone), jotka liittyvät yhteen Etelä-Lyonissa. Alueelle kahden joen välillä muodostuu niemimaa, jota kutsutaan nimellä 'Presqu'île'. Kyseinen niemimaa sijaitsee kaupungin keskustassa ja sen länsipuolella sijaitsee historiallisesti rikas alkuperäinen kaupunki, Vieux Lyon.

  Sään osalta Lyon on luokiteltu puolimannerilmastoon kylmillä talvilla (lämpötila voi olla alle -5°C) ja kuumilla kesillä (lämpötila voi nousta 35°C heinä- ja elokuussa). Sateet ovat vaatimattomia ukkosella kesällä ja enimmäkseen sataa talvella, vaikka joskus tapahtuu lyhyttä lumisadetta. Jos haluat enemmän lauhkeaa ilmastoa, vieraile Lyonissa keväällä tai syksyllä.

  Lentokenttä

  Lyonin Saint-Exupéryn lentokenttä sijaitsee 25 km itään kaupungista. Vaikka lentokentällä liikennöi muutamia mannertenvälisiä lentoja, se on enemmän eurooppalainen napa. Jos mielummin käytät autovuokraamoja Lyonin keskustassa, ota Rhônexpress (korkeatasoinen raitiovaunujuna) lentokentältä kaupunkiin, joka vie sinut keskustaan 30 minuutissa. Jos haluat taksin, ne löytyvät terminaalin 1 ulkopuolelta.

  Lyon Saint-Exupéry Airport (LYS)
  Osoite: 69125 Colombier-Saugnieu, Ranska.
  Puhelin: +33 426 007 007
  Nettisivut: www.lyonaeroports.com

  Grenoble-Isère lentokenttä on noin tunnin päässä Lyonista ja palvelee monia halpalentoyhtiöitä. Bussikuljetus on saatavilla Grenoblesta Lyoniin.

  Grenoble-Isère Airport (GNB)
  Osoite: 38590 Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs, Ranska.
  Puhelin: +33 476 6548 48
  Nettisivut: www.grenoble-airport.com

  Julkinen liikenne

  Lyonissa on kolme keskusrautatieasemaa. Perrache historiallinen asema sijaitsee keskustassa, Part-Dieu sijaitsee Lyonin liiketalouden keskustassa ja Saint-Exupéry palvelee lentomatkustajia. TGV luotijuna liikennöin Ranskan suurkaupunkien ja Euroopan kaupunkien välillä keskustan rautatieasemalta.

  Linja-autot
  Kansainvälinen bussiliikennettä operoi Eurolines ja ne saapuvat ja lähtevät Perrachen asemalta. Lyon tarjoaa myös paikallisbusseja lähes 100 bussilinjoilla kaikkialle kaupunkiin, joka voi viedä lähes minne tahansa. Elektroniset vaunut ovat osa joitakin linjoja.

  Metro
  Kaupungissa on neljä metrolinjaa (A-D) ja ne liikennöivät 8-10 minuutin välein. Tietonäytöt laitureiden yläpuolella näyttävät tulevien kahden junien odotusajat ja muita hyödyllisiä tietoja, kuten viivästyksiä ja sulkemisaikoja.

  Taksi
  Taksit voivat olla melko kalliita Lyonissa. Per matka saattaa olla minimiveloitus, sekä useita muita lisämaksuja, kuten eläimet, suuret matkatavarat tai jopa maksu neljännestä matkustajasta. Toisin kuin monissa kaupungeissa, et voi kutsua taksia kadulla, vaan joko taksiasemalta tai voit soittaa taksin paikalle.

  Voinko vuokrata asuntoauton Lyonissa?

  Vaikka suurin osa Lyonin matkailijoista päättävät vuokrata auton, on olemassa toinenkin kannattava vaihtoehto, joka saattaa sopia paremmin. Harkitse sen sijaan asuntoautoa Lyonissa, jonka voit nyt vuokrata nopeasti ja vaivattomasti Auto Europelta. Asuntoautolla voit tutustua alueeseen riippumatta hotellien saatavuudesta ja hyödyntää edullisempia leirintäalueita hotelleihin verrattuna. Asuntoauto antaa mahdollisuuden päättä, haluatko yöpyä kaupungin sykkeen keskellä tai luonnon keskellä hiljaisuudessa

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Lyon