Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO GRAN CANARIA LAS PALMAS LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Gran Canarian lentokenttä - Las Palmas

  Autonvuokraus Gran Canarian Las Palmasin lentokentältä antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa minne haluat tällä kauniilla saarella. Gran Canaria tunnetaan miniatyyrimantereena sen valtavan monimuotoisuuden ansiosta. Ilmailukerho Tarajalillo tarjoaa matkailijoille kierroksen ja lennättää sinut saaren ylitse, mukaan lukien Puerto de Mogan kylä, jota kutsutaan myös nimellä "Pikku-Venetsia" sen pienten kanavien takia. Käy Las Canterasin rannalla, joka oli ensimmäinen Christopher Columbuksen pysäkki palatessaan Amerikasta. Gran Canaria pääkaupungista Las Palmasista löytyy rantoja, mutta se tarjoaa myös mielenkiintoista kulttuuritoimintaa, lukuisia mukavia alueita kävelylle ja laajan valikoiman vapaa-ajan viettomahdollisuuksia erinomaiselle päivälle. Lounaan jälkeen ota tunnin rauhalliset nokoset ja hyödynnä miellyttävää säätä, joka on läsnä tässä kaupungissa lähes aina. Lopuksi, hemmottele itseäsi kuuluisissa kaupungeissa Fuerteventuralla tai Teneriffalla.

  Yli 60 vuoden kokemuksella alalla, Auto Europella on sekä kotimaisia, että kansainvälisiä kumppaneita ja näin voimme tarjota sinulle parhaat tarjoukset. Miksi et vuokraisi luksusavoautoa lentokentältä ja matkusta aurinkoisella saarella tyylillä? Kaikki saatavilla olevat autovuokraamot Gran Canarian Las Palmasin lentokentällä kuuluvat valikoimaamme, joka takaa sinulle laajan valikoiman lukuisia eri ajoneuvoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Haluamme varmistaa sinulle täydellisen loman upealla Gran Canarian saarella ja siksi auttava asiakaspalvelumme on saatavilla jopa seitsemänä päivänä viikossa ennen vuokraa, vuokran aikana ja sen jälkeen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset apua varauksen teossa, haluat tietää lisää erikoistarjouksistamme tai ongelmia ilmenee auton noutovaiheessa. Tyytyväisyytesi on etusijallamme, josta kertovat myös muut autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Gran Canarialta!

  Lentokenttätiedot

  Gran Canaria Airport (LPA)
  Virallinen nimi: Gran Canaria Las Palmas Airport.
  Osoite: Ctra. General del Sur. 35071 Gando/Telde.Gran Canaria (Las Palmas)
  Puhelin: +34 91 321 1000
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee Gran Canarian itäosassa, Gando Bayssa (Bahía de Gando), 19 kilometeriä Las Palmasin keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Yli 45 lentoyhtiötä palvelee Gran Canarian lentokenttää ja lentoja liikennöi yli 115 kaupunkiin maailmalla. Suurimpia lentoyhtiöitä ovat American Airlines, British Airways, KLM ja Austrian Airlines.

  Mistä noudan vuokra-auton Gran Canarian lentokentältä?

  Autonvuokraus Gran Canarian Las Palmasin lentokentältä on yksi parhaista valinnoista, jos haluat matkustaa mukavasti saarella ja kaupungissa. Saapuessasi löydät vuokraamot pohjakerroksessa pääterminaalin käytävässä, joka yhdistää Euroopan ja kansainväliset lennot. Parasta on vuokrata auto ajoissa verkkosivuillamme, sillä etenkin sesonkiaikoina kysyntä on korkealla ja hinnat nousevat nopeasti.

  Avis Gran Canaria lentokenttä Avis Gran Canarian lentokentällä
  Autopista GC-1 s/n,
  Las Palmas, Espanja 35230

  +34 92 809 2313
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 23:59
  Dollar Gran Canaria lentokenttä Dollar Gran Canarian lentokentällä
  Autopista GC-1 s/n,,
  Las Palmas, Espanja 35230

  +34 92 801 2740
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 20:59
  Europcar Gran Canaria lentokenttä Europcar Gran Canarian lentokentällä
  Autopista GC-1 s/n,,
  Las Palmas, Espanja 35230

  +34 90 210 5055
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 23:00
  Hertz Gran Canaria lentokenttä Hertz Gran Canarian lentokentällä
  Autopista GC-1 s/n,
  Las Palmas, Espanja 35230

  +34 92 857 9577
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 23:00
  Sixt Gran Canaria lentokenttä Sixt Gran Canarian lentokentällä
  Autopista GC-1 s/n,
  Las Palmas, Espanja 35230

  +34 90 249 1582
  Aukioloajat:
  Ma - su 07:00 - 23:59

  Terminaalit

  Gran Canarian lentoasemalla on vain yksi terminaali, joka on jaettu neljään lähtöselvitysalueeseen. Alue 1 on niistä uusin ja palvelee lähes yksinomaan CanaryFly ja Binter Canarias lentoyhtiöitä. Alue 2 on tarkoitettu Ground Force yhtiölle, joka käsittelee eri lentoja. Iberia ja Ground Force ovat vastuussa alueesta 3, ja josta löytyy myös Norwegian lentoyhtiön lähtöselvitys. Alue 4, joka on yksinomaan Ryanair yhtiötä varten, sijaitsee pohjakerroksessa autovuokraamojen vieressä. Kaikki kolme aluetta ovat samassa rakennuksessa ja voit helposti siirtyä yhdeltä toiselle jalkaisin. Lähtevien lentojen terminaali on sekin jaettu neljään alueeseen (A, B, C, ja D). Alue A on lennoille muille Kanariansaarille, alueet B ja C Euroopan Unionin ja Skandinavian lennoille ja alue D muille kansainvälisille lennoille turvatarkastuksen kanssa. Saapuneiden lentojen alueet on numeroitu 1 ja 2 ja ne molemmat löytyvät alakerrasta. Alue 1 palvelee kaikkia Espanjasta tulleita lentoja ja alue 2 kansainvälisiä lentoja.

  Lentokenttäpalvelut

  Gran Canarian lentokenttä on varustettu monenlaisilla moderneilla palveluilla, joiden avulla voit kuluttaa aikaa ja joista osa on käytettävissä jopa 24 tuntia vuorokaudessa. Lentokentältä löytyy lukuisia eri liikkeitä, joista saat ostettua mukaasi muun muassa kauneustuotteita, vaatteita, koruja, lääketarvikkeita, lastentarvikkeita, elektroniikkaa, matkamuistoja ja duty-free tuotteita. Nälän iskiessä voit käydä lentokentän kahviloissa tai eri ravintoloissa. Nauti paikallisesta ruuasta The Garden ravintolassa, maista espanjalaisia viinejä krouvissa tai yksinkertaisesti tilaa matkallesi tapas tai kahvia. Näiden palvelujen lisäksi käytössäsi on lasten leikkipaikka ensimmäisessä kerroksessa, postitoimisto pohjakerroksessa ja kappeli toisessa kerroksessa. Elektronisille laitteille löytyy useita latauspisteitä ympäri lentokenttää.

  Ilmainen langaton netti on saatavilla kaikille matkustajille, sekä maksullisia internetpisteitä. Schengen ja Schengenin ulkopuolisille lennoille on tarjolla VIP-tilat, jotka löytyvät vain matkustajien alueelta C-alueen toisessa kerroksessa. Täällä on 160 m2 suuri terassi, josta on näkymät merelle. Tilojen kokoushuoneeseen mahtuu 74 ihmistä. Kaikille matkustajille on saatavilla maksulliset oleskelutilat, josta voit maksaa ovella tai hankkimalla Lounge-passin. Liikuntarajoitteisten matkustajien on mahdollisuus pyytää apua verkkosivuilla tekemällä pyyntö vähintään 48 tuntia etukäteen. Asiakaspalvelu ja info ovat saatavilla myös kuuro-/mykkämatkustajille. Sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa sovellus, jonka avulla voit lähettää viestin. Ensiapuasema sijaitsee terminaalin pohjakerroksessa.

  Kulkuyhteydet Gran Canarian lentokentällä

  Nouda auto autovuokraamosta Gran Canarian Las Palmasin lentokentältä ja pääset kaupunkiin 20 minuutissa, jos matkustat GC-1 moottoritietä pitkin. Tie 5 yhdistää lentokentän tärkeimpiin etelän rantoihin. Suunnat tuleville ja lähteville matkustajille ja tärkeät palvelut ovat hyvin osoitettu lentokentällä. Älä epäröi lukea Espanjan ajo-opastamme paikallisista ajo-ohjeista ja liikennesäännöistä. Mikäli et nouda autoa lentokentältä, voit matkustaa kaupunkiin joko linja-autolla tai taksilla. Lentokentällä liikennöi jopa seitsemän linja-autolinjaa, jotka voivat viedä sinut Las Palmasin lisäksi muihin saaren kaupunkeihin, vaikkapa Cataniaan. Linja numero 5 on helpoin ja nopein, joka vie sinut suoraan kaupungin keskustaan ja Puerto de Mogánin turistialueelle. Monet linjoista kulkevat koko päivän ja pysäkit löytyvät tuloaulan ulkopuolella vyöhykkeissä A ja C. Jos valitset taksin, käytä aina lentokentällä olevia rekisteröityjä takseja heidän omilla taksiasemilla. Lentokentällä saatavilla oleva taksipalvelu on nimeltään Socom Taxi.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta, P1 on lyhyempää pysäköintiä ja P2 pitkäaikaista varten. Las Palmasin kaupungissa on olemassa useita vaihtoehtoja. Löydät ilmaisia pysäköintipaikkoja Alfredo Krausin Auditoriumin lähellä, Las Canterasin rannan eteläosassa. Ilmaiset paikat ovat merkitty valkoisilla viivoilla. Jos pysäköit Trianan alueella, läheltä löytyvät kaikki museot, kaupat ja ravintolat. Lähin pysäköintialue museoille ja Santa Annille sijaitsee Avenue Alcalde Diaz Saavedra Navarron ja Canarias Avenuen välillä. Valitettavasti se on niin hyvällä paikalla, että se on usein täynnä. Hieman kauempana on olemassa kaksi muuta pysäköintialuetta, Avenue Rafael Cabrera ja San Telmo Park. Katupysäköintipaikkojen löytäminen on hankalampaa ja maksu riippuu paikasta ja ajasta. Pysäköintilippuja kadulla voi ostaa joko lippuautomaateista tai etukäteen esimerkiksi tupakkakioskeista.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Gran Canarian lentokentän kotisivut